lauantai 14. syyskuuta 2024

BACC Backwater ~ Kierros 13, osa 3

Bloggerin kuvien lisäämisen käyttöliittymää on muutettu, ja totta kai se päätti vanhojen hyvien aikojen kunniaksi heittää kuvat nurinkuriseen järjestykseen :) Mulla ei oo piiiiitkään aikaan ollu tätä ongelmaa, minkä takia oon enempää ajattelematta ladannu koko kansion kuvat kerralla. Se siitä mielenrauhasta sitte. Hauskinta on että myöhemmät kuvat meni ihan kiltisti oikeeseen järjestykseen, kunnes yhtäkkiä yks satsi meni puoliksi oikein ja puoliksi nurin???

ANYWAY. Vastoinkäymisistä huolimatta tässä tulee taas muutaman perheen kuulumisia Backwaterista.


○ ○ ○


Isabeaun ja Donten silmäterä, Matthieu, kasvo viime viikolla lapseksi. Sen periytyneet noidan kyvyt alko heräillä, joskin tällä hetkellä se pystyy ainoastaan lentämään luudalla bugisen näkösesti. Isabeau ahkeroi tanssistudiolla monta pitkää päivää, vaikka se ei millään meinaa menestyä.

Kerranki ku peli ei ite paskonu alleen vuokratontilla niin sitte joudun omien päätösteni takia joka tapauksessa tekemään muutto pois muutto takas -rumban. Olin sitte viime kerran ladannu korvaavat kukat, jotka ei mahdu siisteihin rajoihin niinku pelin neliömattokukat. Eikä noita ulkotiloja pysty muokkaamaan jos tontilla asuu joku. (Paitsi koodeilla, mutta se saattaa sekottaa tonttia entisestään, joten pelaan mieluummin varman päälle.)

Peli oli kuitenki sinä päivänä heränny väärällä jalalla ja alko kaatuilla ku yritin sisustaa kämppää uudestaan. Lopulta en päässy enää edes talouden latausruudusta eteenpäin. Kokeilin palata tuoreeseen varmuuskopioon jonka olin ottanu edellisen perheen jälkeen, ja sitte pääsin taas tontille, mutta simien tekstuurit bugas tuttuun pink soup -tyyliin. Siinä vaiheessa aloin epäillä että joku asia jumittaa mun koneessa, joten uudelleenkäynnistin ja se autto. Olin kuitenki niin kyrsiintyny että tein salamapäätöksen ja perhe muutti jäätävän lainan avuin omakotitaloon.

Pettymys oli suuri, koska tykkään tosta tontista tosi paljon ja käytin sen rakentamiseen aikaa, mutta mun täytyy selvästi setviä mun modikansiota ja luultavasti harjottaa mustaa magiaa ennenkä yritän uudestaan. Rakastan kakkosen vuokratonttisysteemiä ja sen vapauksia, mutta myös toimiva peli ois ihan mukava.

Talo onki jo vanha tuttu: näitä on tällä kadulla kolme samanlaista. Morgnerit asu ennen yhdessä ja Andrew Seavey perheineen asuu edelleen toisessa.

(Matthieu on menossa kouluun, don't worry about it.)

Muuten tässä talossa ei oo mitään uutta ja ihmeellistä, mutta lisäsin taakse tämmösen ihanan lasitetun terassin. Oli muuten pirun kallis, koska noi seinät on kasvihuonelasia.

Donte sai vihdoin oman huoneen noitajutuilleen.

Velkaantuminen ei kestäny kauaa, sillä Isabeau lähti kilpailevan yrityksen toimitusjohtajaksi ja sai pestin mukana tuntuvan bonuksen.

Enää ollaan yhen ylennyksen päässä ostosalueen aukeemisesta, ja Isabeaulla on tavoite kirkkaana mielessä. Samalla simkerroin kasvais viidellä, ja se riittäis opetusuran aukeemiseen, mikä taas auttais Marla Morgneria jonka elämäntoive on päästä uran huipulle. Kukaan muu naapurustossa ei oo vielä lähteny bisnesalalle, joten kaikki on kiinni Isabeausta.

Näytti siltä niinku Isabeau ois tullu ikkunaan kattomaan et mitä ne pojat oikein riehuu :D

Donten taikakissa Sedit pyörii talossa satunnaisesti sillon ku muistan kutsua sen. Se katoo aina kun Donte lähtee tontilta (yleensä töihin). Modasin jo kutsuloitsun niin ettei se vaadi mitään ainesosia, koska muuten Donte ei muuta kerkiäis tehä ku sekotella kattilaa.

(Kirjaimellisesti pari tuntia sen jälkeen ku sain näiden viikon pelattua päätökseensä: löysin modin joka estää katoamistemput! Sekä toisen joka poistaa läpinäkyvyyden ja auran! Nyt täytyy vaan oottaa ties kuinka kauan ennenkä pääsen nauttimaan niistä.)

Matthieu ystävysty koulussa Alva Morgnerin kanssa.

Muistutus että Matthieun naama on erittäin veikee :D

Vihdoin on tällekki tilaa. Nyt lähtee karisma kasvuun.

Toimitusjohtajan hommien ohessa Isabeau pyöritti tuttuun tapaan tanssistudiota, joka itse asiassa teki tällä viikolla ihan kohtalaisesti voittoo.

Siitä on kiittäminen DJ:tä, joka pitää simejä tehokkaasti tontilla. Matthieu oli täällä myös työn touhussa ku ei sitä voi yksin kotiinkaa jättää.

Isabeaun ylennyksen myötä tontin edessä on aamusin tila tiukassa.

Pientä päivitystä Donten velholuolaan. Pääsin hyödyntämään noita cräftättäviä lamppuja.

Sitte meni hermo jongleeraushommiin. Donte ei oo mikään luonnollisin ihmisten viihdyttäjä, ja vaikka se oliki päässy kiipeemään seiskatasolle asti, nyt tuntu sopivalta hetkeltä päästää se tekemään jotain mielekkäämpää.

Siispä läppäri auki ja tonttia shoppailemaan.

Sedit vahtii että hirviöt pysyy öisin sängyn alla.

Parmeley Apothecary avaa ovensa ensimmäistä kertaa. Donten sukunimi on Parmeley ja se kuulostaa tarpeeksi hienolta että oon oikeesti tyytyväinen tän yrityksen nimeen. Tontti ei oo parhaimmillaan näin talvisaikaan, mutta sen lisäksi että tykkään paikan nimestä, oon myös ylpee ite rakennuksesta.

Söpö kyltti ♥

Tarkotuksena ois tarjota sekä loitsujen ainesosia että valmiita taikajuomia. En tosin ollu kerinny hirveesti tehtailla mitään myytävää, halusin vaan äkkiä päästä kokeilemaan miten tää tontti toimii. Se on nimittäin erittäin pieni, ja mulla on modi joka lisää asiakasmääriä, joten täällä tulee luultavasti olemaan aikamoinen kaaos varsinki ku yritys alkaa kerätä tähtiä.

Olin jättäny yläkertaan tilaa noidankattilalle, mutta tajusin ettei sitä voi noin vaan ostaa, ja haluan kuitenki pitää yhen kattilan kotitontilla. Ilmeisesti päävelho-NPC:t myis niitä, mut ennenkä ehin mettästää sellasta käsiini muistin että Matthieulla on repussaan omat tarvikkeet jotka se sai noidaksi "muuttuessaan" eli taaperoksi kasvaessa. Sillä ratkes se ongelma.

Seuraavan ongelman osasin aavistaa jo kaukaa. En laittanu tohon mitään aitoja estämään pääsyä yläkertaan, joten suunnilleen kaikki asiakkaat kiipee aluksi sinne ihmettelemään. En oo vielä päättäny mitä teen tän kanssa, koska aidat ois rumat :D

Kauppa kävi mainiosti jo ensimmäisenä päivänä. Menoo tosin hillitsi se että simit ei tunnu tykkäävän Dontesta (lol mistähän syystä, sillä on pyöreet nolla kiltteyspistettä ja se haastaa riitaa ympäri kaupunkia minkä kerkiää), ja suurin osa sen myyntiyrityksistä päätty kieltäytymiseen.

Litkut meni silti ku kuumille kiville. Noista ei vaan vielä oo kellekkään oikee hyötyä ku useimmat on yliluonnollisuudesta parantavia taikaliemiä. Olin ladannu myös toiseen suuntaan toimivia liemiä mut luulin koko päivän et nää oli niitä ja tajusin virheeni vasta ku yritin täyttää hyllyä ja peli valitti ettei simin tavaraluettelossa oo enempää. Näitä pystyy noidat sekottelemaan ite, ja vaikka oonki modannu ne myös ostotilaan, ilmeisesti hylly pitää täyttää repusta. Ja itse asiassa tykkään tästä tavasta enemmän, koska tuntuis vähän tyhmältä tilata taikajuomia jostain tukusta xD

Yliluonnolliseksi muuttavat juomat on custom objecteja joten niitä ei pysty kattilassa keittämään, mutta tätä kirjottaessa päätin huvikseni googlata oisko joku tehny siihen modia. Ja oishan se pitäny arvata

Olin niin innoissani uudesta yrityksestä et unohdin että tänään pitäis vielä viettää Matthieun synttäreitä. Ja Dontella oli lukossa toive juhlien järjestämisestä joten jouduin oottamaan sen kotiin.

Tuskin oli vieraat kerinny ovesta sisään...

Voisitteko nyt kaikki yrittää olla ihmisiksi, nää on lapsiystävälliset juhlat.

Äkkiä kynttilät palamaan että saadaan porukan huomio keskitettyä.

Matthieusta kasvo yhtä sulonen ku lapsennaama anto ymmärtää. Tässä rupee oikeesti harmittamaan jos Isabeau ei saa enempää lapsia, koska kyllä näitä geenejä sopis enemmänki levittää. (Ja samalla harmittaa ettei Matthieussa oo yhtään isänsä näköö, sillä tykkään paljo senki naamasta.)

Mutta siis. Matthieusta tuli perheen kolmas suosiosimi, ja elämäntoiveeksi arpoutu niin sopiva etten meinannu uskookkaa (tää on modista). Se pääsee varmasti jo teininä auttelemaan isäänsä kaupan pyörittämisessä.

Peli keksi mulle hauskan arvausleikin ku Isabeau suuntas sänkyä kohti pelehtimisaikeissa ja perään lähti kolme simiä joista kaikkien kanssa sillä on ollu jonkunlaista säätöö.

Onni suosi tällä kertaa Celiaa. Nää ei ollukkaan pitkään aikaan kerinny vehtaamaan.

Muu juhlaväki pysy visusti yläkerran puolella. Parempi näin.

"Äiti voitko pliis rauhottua, täällä on edelleen lapsia."

Äiti ei rauhottunu.

Tää ahdistelu ei toivottavasti tuu jatkossa enää olemaan yhtä yleistä, sillä löysin ACR-modiin tuunauksen, joka estää mm. autonomiset suudelmat ilman ihastus- tai rakkaus-flagia. Eli toivottavasti simit ei enää jakele ensisuudelmia jokaselle vastaantulijalle.

Seuraavana aamuna Matthieu suuntas vaatekaupoille, koska noi pöksyt on rikos.

Ja kengät vielä kruunaa kokonaisuuden. Mulla ois pelintekijöille vähän kysymyksiä.

Vaatekauppareissun jälkeen tehtiin lyhennetty päivä studiolla. Matthieu pääsi harjottelemaan arvokkaita taitoja, koska tällä menolla sillä on tulevaisuudessa kaks yritystä hoidettavanaan. Ellei Isabeau sitte putkauta maailmaan vielä iltatähtee. Kuvassa esiintyvän Yusunin vahingon valossa en pidä mitään varmana ennenkä Isabeau on vanhus.

Isabeaun raivokkaan ylipuhumisen ansiosta yritys kipus viidennelle tasolle ja sitä myötä tanssiuralle aukes paikka. Nyt ei oo enää niin väliä miten tää pulju menestyy.

Matthieu tutustu Levi Kleimaniin, mutta kuvan perimmäinen tarkotus oli Kieu Nhanin keskittyny ilme. Se tanssii, uskokaa tai älkää.

Donte ja Sedit chillaili päivän keskenään.

Oletin jostain syystä että Matthieu oli periny Dontelta pahuussuuntautumisen lisäksi myös täyden taikuustaidon, mutta eihän asia niin ollu laisinkaa. Eli pääsen nyt Matthieun kanssa ensimmäistä kertaa kunnolla kokeilemaan noitana etenemistä ihan nollasta asti. Onneksi näin, niin on elämäntoiveen toteuttaminenki paljo mielekkäämpää.

En kyllä tiiä miten kenenkään pitäis ottaa tätä naamaa tosissaan xD


○ ○ ○


Tässä taloudessa vietettiin viimeksi idyllistä perhe-elämää. Jännittävin tapahtuma oli kun Olivia sai toivomansa mamsterin.

Aamutokkurainen postipoika oli pahanpäiväisesti eksyny.

Saipahan rangaistukseksi tietää vähän liikaa tämän perheen aamurutiineista.

Andrew'n kirjottamien kirjojen kloonailua. Edellisessä perheessä unohin tehä tän, ja sit unohin myös muuttaessa ottaa kirjat hyllystä talteen, joten kaikki Donten kirjottamat kirjat katos bittiavaruuteen. Huoh.

Sit pitäis vielä muistaa suorittaa toimenpide numero kaksi, eli antaa nää kirjat Remi Hennessylle, jotta se voi pistää ne myyntiin omassa kirjakaupassaan.

Vapaapäivä eli työpäivä.

Nyt ymmärrän miten Morgnerit pääty konkurssiin. Ei mikää ihme ku tänäänki ne roikku täällä lähes koko perheen voimin.

Tuntuu ettei ketkään teinitownieista tuu toimeen keskenään. Näillä kahella ei pitäis olla mitään pettämiskeissiä hampaankolossa, mut silti ne oli toistensa kimpussa.

Olivian parhaat kaverit, Wilbur ja Bandit. Griffin ei päässy kuvaan mut on seki kai ihan kiva.

Hemmottelin Elinoria vapaapäivänä viemällä sen vaateostoksille.

Vaatteiden jälkeen se sai vielä uuden kampauksen. Mun pitäis useemmin hyödyntää salonkia tähän tarkotukseen, mut oon liian laiska.

Innostuin pistämään pihaa koreeksi. Näillä ois varaa muuttaa paljon isompaanki kartanoon, mutta en jaksa tähän hätään alottaa semmosta rakennus- ja sisustusprojektia.

Ketjuruokinta.

Yllättäen muistin kutsua Remin synttäreille ja myydä sille samalla kirjat. Suoraan repusta myyminen on mahollista kiitos tämän modin.

Ja synttärisankari oli siis Olivia.

En yleensä tykkää näin isoista silmistä, mutta Olivian päällä en vihaa niitä. Niiden alkuperä onki hauska mysteeri jonka ratkasin seuraavalla viikolla...

Anyway, Olivia sai perhetavotteen ja elämäntoiveen, joka jätti sen elämän suunnan hyvin avoimeksi. Perintörahoja riittää sen verran et se vois sluibailla vaikka koko loppuikänsä, mutta katotaan mitä keksin.

En taaskaan edes tajunnu et tuli kutsuttua tää arkaluontonen kolmikko. Mutta mitäpä ois juhlat ilman uhkaa avioliiton murskaantumisesta?

Oon yrittäny kohentaa sisarusten suhdetta, mut tuntuu ettei niillä oo oikein yhteisiä puheenaiheita, ja sen lisäksi Olivia on kärttynä tosi vaikee keskustelukumppani.

Oli hieman hämmennystä ilmassa ku löysin odottavat äidit sängyltä hengailemasta, mut sit tajusin et toi on varmaan talon mukavin huonekalu, joten totta kai ne hakeutuu sinne.

Mut teidän kannattaa olla erittäin tarkkana. Mukava sänky ei toimi tekosyynä ihan kaikkeen.

En yleensä jaksa tuunata teinien huoneita, mutta tein Olivian kanssa poikkeuksen. Musta nimittäin tuntu et se muuttu kasvaessaan aika paljon, eikä vanha huone enää ollu yhtään sen näkönen.

Olivia osaa edelleen löytää ne parhaat leikkipaikat.

Uusi vaatekerrasto. Nyt on sentään talvi.

Kappas mikä mäihä.

Olivia on vähän ujo ♥

Sit saman tien menin ja latasin tohon asuun korvaavan :D Nyt siinä on kunnon kengätki.

Olivialla oli toive ostaa mp3-soitin, ja Andrew'lta löyty sattumalta semmonen repusta.

Kännykkä oletettavasti tarttu mukaan joko kaupasta tai myös Andrew'n varastoista.

Ketähän se vois noin innokkaana odotella?

Scottia totta kai. Ja Joel nyt muualle siitä toljottamasta.

Griffin yritti cockblokata.

Meno oli aika soutamista ku välis sai ottaa kädestä ja välissä taas ei.

Pelihalli nousi tällä viikolla kymppitasolle, ja nyt Andrew ei saa päästään ajatusta perustaa seuraava yritys. Hmm...

Olivia tuli ensimmäiseen työvuoroonsa.

Naapuruston lapset oli lauantaiaamuna liikkeellä.

Neiti on harvinaisen vaikee miellytettävä. Ei kehut kelvannu.

Nää on jo valmiiksi hullun rikkaita (muuhun naapurustoon verrattuna), ja nyt Elinor vielä nappas urakysymyksestä 25 tonnia. Vaihdoin jotain satunnaisia huonekaluja kalliimpiin, mutta näin pienellä tontilla on loppujen lopuksi tosi vaikee tuhlata rahaa, joten tilille jäi edelleen 150k.

Sillä sais kevyesti perustettua jonkun yrityksen, ja ottaen huomioon että Andrew työskentelee kokkina, joku hienompi ravintola sopis sille mainiosti. Tappion tekeminenkää ei haittais ku rahanlähteitä on miljoona muuta. Mutta se ravintola pitäis ensi rakentaa, eikä just nyt yhtään kiinnosta. Ehkä oon seuraavaan kertaan mennessä saanu jotain aikaan.

Ois sen pöntön ehkä voinu tyhjätä ennenkä lähtee sörkkimään.

Lisää eläinystäväkuvia koska miksi ei.

Olivia ja Scott lähti treffeille.

Normaalisti näillä on kaks salamaa, mut ilmeisesti Scottin mieltymyksiin kuuluu uima-asut. Muuta selitystä en keksi.

Muiskista.

Olivian lempiharrastus on urheilu, mutta sillä ei oo kotitontilla oikee mitään siihen liittyvää tekemistä. Nyt se pääsi kokeilemaan koripalloo.

Täällä puitiin vielä Theon juhlien jälkimaininkeja xD (Toi blondi jamppa ahisteli Celiaa, joka oli vielä siihen aikaan kihloissa Jerome Hennessyn kanssa, ja koko muu porukka suuttu sille verisesti.)

En pääse yli miten kivalta tää takapiha näyttää.

Lol unohtuko jotain?

No kai nyt yks eläinkuva vielä.


○ ○ ○


Viimeksi Waverly ja Shelby Jessel hankki (vihdoin) perheenlisäystä. Alkuviikosta niille synty tytär Fiona, ja loppuviikkoon mennessä Waverly oli uudestaan raskaana. Välissä se kerkis tehä muutaman työpäivän kukkakaupalla. Shelbyn vapaa-aika kulu uuden harrastuksen parissa leluja rakentaen.

Tässäpä tämä idyllinen pikku perhe.

Waverlyllä on viime aikoina jääny kukkiensidonta vähemmälle. Tällä menolla se on vanhus siinä vaiheessa ku se vihdoin ansaitsee kultasen ansiomerkin.

Fiona saa kunnian olla Shelbyn väkertämien lelujen ensimmäinen testaaja. Ketäpä ei tiileen maalattu naama viihdyttäis?

No ei ainakaan Fionaa kovin kauaa.

Sit tuli väsy sekä äidille että tyttärelle.

Täällä syntyy uusia tiiliä niinku liukuhihnalta.

Mietin et miten ihmeessä Fiona pääsi portaista mut nii joo, mulla on siihen modi. Jonka kyllä myöhemmin poistin, koska yleensä on ihan hyvä että kakarat saa eristettyä yhteen kerrokseen.

Tää ois kiva kuva ellei Fiona istuis ku kirkon penkissä.

Kiitos tästä synnytyslokaation valinnasta taas. Kuvaaja joko kuvaa tai itkee ja kuvaa.

JA TÄSTÄ KIITOKSET SITÄKI ENEMMÄN.

Ulos putkahti Florian ja Fabian, identtiset kaksospojat blondeilla hiuksilla ja Waverlyn harmailla silmillä. Ja meidän kaikkien elämää helpottaakseni nimesin ne molemmat vielä F-nimillä, jotta kaikki ois varmasti ihan sekasin. Ei kestä kiittää.

En tiiä mitä tekisin ilman näitä yhen ruudun pinnasänkyjä. Talossa on tasan kaks makuuhuonetta, joten kaikki kakarat on pakko tunkee samaan.

Tämän pelikerran jälkeen suuntasin suorinta tietä googleen ja kirjotin "sims 2 bunk bed".

Fionalla riittäis vielä oppimista ennen kasvua, joten nyt turbovaihde päälle jos meinataan saada homma maaliin.

Eikä muuten enempää tähän väliin kiitoooos.

Kukkakaupalla oli taas hullut päivät. Niinku joka ikinen päivä.

Mut Shelbyllä oli silti kotona kädet enemmän täynnä töitä ku kauppaa pyörittävällä vaimolla.

Tuli hyvitysilmotus ylimääräsestä sähköntuotannosta mut en tiiä mitkä taikapaneelit ton lumikerroksen alta tuottaa yhtään mitään.

Triplasynttärit!

Ensin käsiteltiin kaksoset.

Pojat oli niin väsähtäneitä et ne meni saman tien pehkuihin, joten naamakuvat tulee myöhemmin.

Vieraat oli jo ihan täynnä kakkua mut vielä pitäis jaksaa Fionan vuoro.

Jaahas, naapuruston ensimmäinen pari päätti sitte vihdoin vaihtaa ensisuudelman.

Semmonen Shelby kakkonen sieltä.

EXCUSE ME, täällä on vieraita.

*manaa samalla kun lukitsee toiveet*

Synttärisankari pääty siivoomaan vieraiden jälkiä. Ei tän näin kuuluis mennä.

Tähän näkyyn saadaanki jatkossa tottua.

Mulla on muka modi joka korjaa noi leuasta läpi paistavat hampaat. Hyvin toimii.

Anteeksi mutta juhlat loppu jo.

Nonniin, ladattu kerrossänky pääsee heti tulikokeeseen.

Hienosti pelittää ainaki ensivaikutelman perusteella!

Sit vesselit maltto vihdoin istua nätisti paikoillaan sen verran et sain kuvat. Ylhäällä Florian, alhaalla Fabian. Peli päätti antaa molemmille arkiasuksi ulkovaatteet -.- Tutkin myöhemmin miten hulluissa kategorioissa jotkut taaperoiden vaatteet on, joten eihän se auttanu ku korjata, nyt ku kerran tiedän miten se tapahtuu. Tieto lisää tuskaa.

Tää leikkipöytä vie hitusen liikaa tilaa ja simit joutuu kiertämään sen typerästi, mut se on niin kätevä pitämään kakarat poissa pahanteosta että pakko yrittää kestää.

Shelby ja Fiona karkas lauantaiaamuna kaupungille.

Nyt oli Waverlyn vuoro jäädä kotiin piiritettäväksi.

Unohdan aina et lapset ei voi ostaa vaatteita itelleen, joten Fiona piti muotinäytöstä sillä välin ku Shelby hoiti asioinnin. Tääki asu on siinä ja siinä et se kuuluis ulkovaatteisiin.

Fiona halus kaverin, ja aattelin et täähän on helppo homma koska se tutustu jo taaperona Natalia Hennessyyn, mut sieltä tuliki tyly vastaus.

Fiona oli myös koko viikon sinnikkäästi toivonu karismapistettä, ja mietin pääni puhki mistä ihmeestä lapsi voi saada karismaa. Vastaus: papukaijan kanssa keskustelusta :D

Eihän siihen tarvittukaa ku 25 identtistä tiiltä.

Lapsukaiset sai taas uuden jännittävän lelun.

Pienen talon iloja.

Päätin tehä vielä sunnuntainaki työpäivän, jotta seuraavalla viikolla voi aluksi keskittyä lastenhoitoon ja mahdollisesti raskaana olemiseen (yhyy).

Leikkipöytä tekemässä tehtäväänsä.

Typerä kakara. (Montako kertaa oon jo käyttäny sanaa kakara?)

Taas? Kylläpäs tää rosmo nyt innostu pitkän hiljaiselon jälkeen.

Tällä kertaa se sentään jäi poliisin haaviin.

Ja päätti kostoksi bugata autoon.

Älä jaksa, ei teille käyny kuinkaan.


○ ○ ○


Yhteenveto

Simit: 38 (+2)
Simkerroin: 5
Populaatio: 190 (+10)
Taloudet: 12
Yhteisötontit: 15 (+1)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti