torstai 16. toukokuuta 2024

BACC Backwater ~ Kierros 13, osa 1

Tällä kertaa tuon teille pikkunaposteltavaa (mun mittapuulla): tässä postauksessa on vaan 130 kuvaa :D Päätin viime hetkellä jakaa kierroksen kolmen osan sijasta neljään. Muuten kahteen ekaan osaan ois molempiin jääny yli 200 kuvaa, ja ehkä se ei palvele meistä ketään.

Välitiedotteena kerrottakoon että lähitulevaisuus pysytellään mitä luultavimmin edelleen kakkosen parissa. Kolmosen jatkuva kaatuilu söi sen verran peli-intoo et oli pakko myöntää tappio ja alkaa rakentaa perheelle uutta kompaktimpaa mökkiä. Positiiviselta kannalta opin tästä sen että tykkään enemmän piene(hkö)llä talolla pelaamisesta, joten loppujen lopuksi mua ei ees ärsytä niin paljoo ku vois. Yritän tuskastella kolmosten teini-iän vielä nykysessä talossa, mut ku joudun varotoimena käynnistämään pelin uudestaan joka aamu niin kyllä vähemmästäki on pinna kireellä. Avasin peliä kuitenki hiljattain ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen ja viimeistelin uuden talon muuttokuntoon, joten sentään on se palkintona oottamassa ja motivoimassa tappelemaan :p


○ ○ ○


Hennessyillä korkattiin viime viikolla naapuruston kolmas sukupolvi Natalian syntymän myötä. Ja kun kerran vauhtiin päästiin niin miksi lopettaa: Sarah on taas raskaana.

Sarah sai kunnian esitellä mun uusia korvaavia raskausvaatteita.

Löysin kuitenki saman tien ärsyttävän ongelman. Tuolta paidan sisäosasta puuttuu ilmeisesti tekstuuri tai jotain, joten se näkyy ihon värisenä. Muuten kyllä tykkään tästä asusta tosi paljon ja aion jatkaa sen käyttöö. Oon pikkuhiljaa opetellu uusia temppuja ladattujen kanssa, joten ehkäpä osaan vielä joskus tulevaisuudessa korjata tän.

Melisan puutarha kukoistaa myös keskellä talvee.

Cleo joutuu nyt jakamaan huomion Natalian kanssa, mutta onneksi perheessä on monta leikittäjää.

Melisa ja Joel on kyllä niin hellyttävä pariskunta.

Tutkin Remin muistoista sen saamien alennusten ja ylennysten määrää, mutta törmäsinki tämmöseen ihan tuoreeseen muistoon. Vissiin se viimesin kerta (varmaan paristakymmenestä) laskettiin vihdoin pettämiseksi. Remi ei ikinä pelatessa toivo mitään Celiaan liittyvää, mut omalla tahdolla yhteisötonteilla se ei pysy housuissaan ja on vaan ajan kysymys koska Remi, Celia ja Sarah osuu kaikki yhtä aikaa samalle tontille. Sit on kaikki kaaoksen ainekset kasassa.

Kiitos isovanhempien Natalia oppi taitoja kovaa vauhtia.

Jerome kävi tapaamassa veljentyttöö.

Se ehti myös heitellä koripalloo isäukon kanssa. Ne molemmat nauttii liikunnasta.

Ilmeisesti Jerome ja Sarah ei ollu aiemmin juuri tutustunu. Ällistyttävää, ottaen huomioon minkälainen ekstrovertti kaikkienkaveri Jerome on.

Tällä kertaa näin päin. En lähteny leikkimään raskaana olevan Sarahin hengellä, vaikka se kuinka harrastaa värkkäilyä.

Lapset on ihania </3

Synnytys alko klassisesti vessassa. Ja vielä kesken putkitöiden.

Seuraavaa tyttöä pukkas. Nimekseen se sai Berenice.

Koska perheessä ei ollu jo muutenki tarpeeksi vilinää, Remi osti tähän väliin itelleen kirjakaupan. Se ei ollu mikään halpa diili, joten taas päästään lyhentämään lainaa.

Hankinnan takana mulla oli idea, että haluan simien kirjottamat kirjat myyntiin. Muuten ainoastaan kirjottajan talous saa kirjasta yhen kopion, joka saattaa helposti vahingossa hävitä kirjahyllyn mukana. Löysin modin joka mahollistaa kirjojen myymisen yrityksessä, joten ainut mitä mun piti enää tehä oli monistaa Melisan kirjat, jotta perheelle jäis myös yhet kopiot. Pelissä on onneksi olemassa helppo bugi, jota siihen voi hyödyntää.

Jatkossa yritän muistaa monistaa muissaki talouksissa kirjotetut kirjat ja antaa kopiot lahjana Remille, jotta se voi laittaa ne myyntiin. Se on multa aika paljon pyydetty. Pitäis ehkä tehä joku yleinen muistilista jota pidän pelatessa auki :D Mulla on itse asiassa jo excel-tiedosto jossa pidän kirjaa haasteesta ja simeistä, joten taidanpa saman tien tehä sinne uuden välilehden.

Tällä kadulla alkaa jo olla täyttä.

Tää ois ihan hyvin voinu olla puolet pienempi, mutta tehty mikä tehty.

Nyt on paikallisten kirjailijoiden tuotoksia myynnissä, ja kiinnostus heräs välittömästi. Hyvä pojat, lukeminen on tärkeetä.

Täällä on myös yläkerta, mut se on ainaki vielä tyhjää täynnä. Totta kai kaikki asiakkaat harhailee aluksi sinne ja alkaa vasta sitte miettiä mistä niitä kirjoja vois löytää.

Uudet kirjat asettuu typerästi pystyyn, mut muuten homma pelittää mainiosti.

Kassalla oli tukalat oltavat. Mistä te kaikki tulitte?

Niinhän siinä kävi ettei hyvin käyny.

Oon totaalisesti unohtanu tilanteen, mut kattaako Joel tässä annoksen kalapaistoksesta Natalialle? Aivan ihana ominaisuus jos näin on, vaikka en tiiä kannattaako ton ikäselle vielä syöttää kalaa. Toivottavasti ainaki nypit kaikki ruodot irti.

(Taas opin uutta ku googletin onko ruotojen irrottamiselle joku hieno sana. Ensi ei meinannu löytyä mitään järkevää ku käytin ruodon tilalla sanaa soka. Tää on vissiin taas näitä salakavalia murresanoja joita en ikinä osais epäillä.)

Seuraavana päivänä kirjakaupan kassaa hoitamaan oli palkattu Lorna Morgner. Ei se yhtään paremmin pärjänny ku Remi, mut Morgnerien rahatilanne on surkee joten vähätki lisätulot tulee tarpeeseen.

Jerome teki ison virheen ku astu sisään veljen kauppaan.

Pakollinen taapero ja lemmikki -kuva.

Sarahin ikuisuusprojekti etenee hiljalleen.

Se pääsi pitkästä aikaa hoitamaan ruokakauppaa ku oli ensi selvinny raskaudesta ja sit minä pääsin yli kirjakaupan alkuinnostuksesta.

Vilskettä riitti, sillä oli tuplasynttärien aika.

Sulonen isosisko Natalia.

Sekä yhtä sulonen pikkusisko Berenice. Remin nenän oisin mielelläni antanu olla periytymättä, mutta minkäs teet.

Valitettavasti talossa on vaan kolme makkaria, joten lasten nukkumisjärjestely tulee olemaan tämä.

Seuraavana aamuna mummi vei Natalian vaateostoksille. Muuten hyvä, mut unohan aina et lapset ei pysty valittemaan omia vaatteitaan.

Natalia viihdytti siis itteensä muilla tavoin sillä välin ku Melisa hoiti bisnekset.

Sit reissu sai pelottavan käänteen ku Melisa ahistettiin vessaan :D Äijät ei oikeesti liikkunu tosta mihinkään, kunnes jouduin lopulta poistamaan ne.

Uusissa pöksyissä kelpaa harrastaa.

Seuraavaksi Natalia lähti viettämään laatuaikaa Joelin kanssa.

Joel halus voittaa tanssikilpailun, ja täällähän se onnistuu.

Jee hyvä Joel! Ei varmasti vaikuttanu arvosteluun että se oli lopussa ainut osallistuja jäljellä.

Kröhöm, anyway.

Ei oo yleinen pingviinien valtatie tämä.

Likanen vessanpönttö toimikoon vihjeenä perheen tulevaisuudesta.

Saatais ny vaan edellinen koulutettua ennen seuraavaa projektia.


○ ○ ○


Jerome Hennessy alotteli viime kierroksella elämää omillaan. Se ehti perustaa kuntosalin, adoptoida toisen koiran sekä poukkoilla puolenkymmenen eri naisen välillä. Kukaan ei tunnu täyttävän samoja koloja ku lapsuusnaapuri Celia, joka on kuitenki romantiikkasimi eikä varmasti mielellään sitoudu yhteen ihmiseen. Puhumattakaan siitä etten halua tehä niistä paria ja samalla yhistää kahta haasteen alottajasukua näin nopeesti.

Alkaa pikkuhiljaa palaa käpy tän tontin kanssa. Se heittää siis tallentaessa erroria, kunnes muutan talouden ulos ja takas. Kerran tää on käyny toisellaki vuokratontilla, mut tällä tontilla tää oli kolmas tai neljäs kerta.

Erehdyin vilkasemaan bussin sisään ku näytti että siellä oli porukkaa. Se oli virhe.

Jeromella on tunneosastolla hankalat paikat.

Treffien jäljiltä sillä oli kello neljältä energia niin hyvällä mallilla et lähettiin avaamaan kuntosali aamuvirkuille.

Päivä saatettiin loppuun kofeiinin voimin.

Opin että simi pystyy olemaan personal trainer, ja se saa siitä vielä rahaaki! Käytän lisäksi tätä modia, joten koska Jeromella on sekä kuntotaito että fitness-harrastus kympissä, se saa tuplapalkan. Tällä tavoin ei yhtäkkiä ookkaan mitenkään mahotonta tehä päivässä jopa tonnin voitot. Asiakkaat kun ei viihdy tontilla kovin pitkiä aikoja, oletettavasti sen takia et ne urheilee ittensä liian huonolle mielialalle, joten asiakastähtien ansaitseminen on tuskan takana. Yritys on edelleen tasolla nolla, vaikka ekaan tasoon vaaditaan vaan kolme surkeeta tähtee. Mutta kuka tarvii yritystasoja ku raha virtaa ilmanki.

Harvoin oon nähny korjaustoiveita mut Jeromen tanssijalkaa vipatti sen verran et se päätti yrittää pistää stereon kuntoon nollalla mekaniikkapisteellään. Eikä ees tappanu itteensä.

Tätä täytyy juhlistaa.

Jerome toivo sinnikkäästi kosimista joten annoin sen yrittää, koska olin varma että Celia kieltäytyy.

Hetkonen, se näyttää nyt ihan liian tyytyväiseltä.

EI TÄSSÄ NÄIN PITÄNY KÄYDÄ.

Muistojen taustavärit ei näy, mutta Jeromelle tää oli positiivinen muisto ja Celialle totta kai negatiivinen. Voi teitä minkä menitte tekemään.

Oishan nää sulosia yhessä, mutta kun en vaan halua yhistää niiden sukuja. Toki on mahdollista ettei ne koskaan sais lapsia yhessä, eikä ykskään mikään katastrofi ois, mut ääääh.

Jerome tiesi mitä taitoja Celian kanssa tarvii. Tosin mikään määrä parisuhdeneuvontatietämystä tuskin auttaa jos se oot sinä ite joka on loukkaantunu.

Mutta kauaa ei ehtiny kulua ku Jeromen romantiikkalisätavoite puski taas esiin. Willodeanin kanssa ei oltu vielä edetty päätyyn asti, joten kutsuin sen paikalle.

En kerinny yhtäkää toimintoo valita ku nää jo tiesi mikä on kyläilyn syy.

Ja sohvalla totta kai, mikäs sen mukavampaa.

Jerome kävi tylsyyttään jututtamassa naapureita ennen töitä, ja se selvästi kannatti.

Mietin että mitäs sitä tänä iltana tekis, ku Jeromella ei ollu mitään mielenkiintosia toiveita. Päätin sitte koittaa lähtee rakennuksen asukkaiden kesken illanviettoon. Tein niille oman ryhmän ja kutsuin baariin, ja mun yllätykseksi ne valu kaikki samaan taksiin Jeromen kanssa. Aattelin et ne ois vaan teleportannu paikan päälle niinku normaalisti. Realistista, mut toisaalta oisin melkee mieluummin ottanu teleportin koska joillaki kesti ikuisuus päästä kyytiin.

En tietenkään muistanu että lipun osto voi tuottaa ongelmia. Käytän modia joka ostaa ohjaamattomalle treffiseuralaiselle lipun samalla ku ohjattava sim maksaa omansa, mut se ei selvästikään ylety outingeihin (suomenkielinen termi hukassa, what else is new). Jotenka kaikki tönötti lippumaatilla kunnes jokanen vuorollaan päätti että ei tuu kauppoja ja lähti matkoihinsa. Kuivu se outing siihen.

Keksin näin kätevästi jälkikäteen et oisin voinu koittaa napata ne ohjattaviksi ja käskee ostamaan lippu, mut sillon peli ois varmaanki ottanu rahat Jeromen tililtä. Eikä tässä nyt sentään niin rikkaita olla.

No ei hätää, sillä kaikki unohtu ku Jerome keksi yhtäkkiä pyöräytellä semmosen toiverivin että meinasin huutaa. Voitko hyvä mies päättää?

Arvoin aikani et mitä ihmettä oikein teen, mut lopulta siirsin lukon blondiin Willodeaniin. Tuntuis kuitenki typerältä et Jerome kosi pari päivää sitte ja nyt se jo pistäiski pelin poikki omasta alotteesta. Taikasanat on omasta alotteesta, koska Celian pelivuoro ei oo kaukana edessä~

Jerome kutsu (tänhetkisen) kihlattunsa treffeille ku kaikki muut kerran hylkäs sen. Nauttikaa nyt ku vielä voitte.

Jotenki tuntu että Willodean tiesi minkälaisia päätöksiä täällä oli just tehty, koska se ilmesty myös paikalle. Tavallaan toivoin et se ois yrittäny Jeromen kanssa jotain niin et Celia ois mahollisesti pillastunu, mut ilta oli kaikin puolin rauhallinen.

Yritä ny näistä erottaa mikä koira kuuluu meille.

Ittee ei tossa tilanteessa noin hymyilyttäis. Auttamisyrityksen ansiosta Jeromen pankkitili käväsi pyöreessä nollassa ennenkä se sai päivän palkkansa. En ois halunnukkaa muuttaa pois tästä kämpästä.

Nyt on korkee aika pistää ekstramakkari käyttöön.

Täällä ois ollu vaihtoehtona yks rakastajista, mikä ois varmasti tuonu mielenkiintoo elämään, mutta tällä hetkellä haluan vaan saada Jeromen aloilleen ja geenit eteenpäin. Parempi siis välttää turhia draaman lähteitä.

Carlan sijaan otettiin kakkosvaihtoehto Hunter.

Kyllä täällä ihan mukavasti elelee xD Sori, rahatilanne on vähän tiukka.

En tiiä miten oon jättäny Hunterin tähän mennessä lähes kokonaan huomiotta. Nämä piirteet pitäis ehdottomasti saada jotain sukua koristamaan.


○ ○ ○


Levi kasvo viime viikolla teiniksi. Perinteisen tietosimin tapaan sillä on alienpakkomielle, eikä sen kauaa tarvinnu oottaa ennenkä pääsi avaruuslennolle. Andreas ja Breanna puuhas omia tuttuja juttujaan millon kenenki kanssa.

Bonkers appreciation.

Vanhalla väellä oli molemmilla edelleen toiveet timmiin kuntoon pääsemisestä, joten lähetin niitä alkuviikosta aamutreenille sillä välin ku Levi oli koulussa. Breanna toteutti toiveensa, mutta Andreaksella jäi puolimatkaan ku jossain keskiviikon tai torstain kohalla se saiki mielenkiintosemman toiveen jonka lukitsin.

Levi on tietosimi ja hyvin kiinnostunu koulusta, mut se ei oo kertaakaan toivonu läksyjen tekoo joten niitä on jääny aikamoinen kasa rästiin.

Ja se näkyy.

Kutsuin varovaisen toiveikkaana kahen salaman koulukaverin kylään...

...eikä tarvinnu pettyä. Simit tuntuu olevan liianki innokkaita jakelemaan ensisuudelmia, enkä oo ainakaan vielä osannu tuunata sitä ACR-modista hillitymmäksi. Mutta ainaki tällä tavoin naapurustossa sattuu ja tapahtuu koko ajan.

No niin rauhotutaas sitte taas.

Levin toivomista aurinkopaneeleista on oikeesti hyötyä! Posteljooni tuo nykyään plusmerkkisiä laskuja.

(Nauraisin cunsumption-typolle ellei mulla ois kestäny viimeselle oikolukukierrokselle asti huomata se.)

Breanna on vihdoin vaihtanu omaan ikäluokkaansa. Ainaki osittain.

Töitä töitä töitä. Arki-iltana. Ehkä tämän takia Levin läksyt ei ikinä tuu tehdyksi.

Moveobjectsilla katolle asennettu poreallas tuotti talvella hieman päänvaivaa. Mutta olkoot, sentään toi reikä on taukohuoneen katossa eikä keskellä tanssilattiaa.

Levi tapas kyseisestä porealtaasta punapään, johon se tutustu jo viime viikolla, mut sillon ne ei oikein tullu toimeen. Nyt oli toinen ääni kellossa, ehkä kiitos porealtaan.

Tuntuu kyllä väärältä että teinit pääsee baariin sisään, mut ei niille hirveesti muutakaan hengailupaikkaa oo, joten en oo vielä tehny asialle mitään.

Eihän tässä tiedä mihin keskittyä.

Donten pitäis kehittää kuntoo niin sillä vois olla jotain mahollisuuksia pärjätä näissä tappeluissa joita se ite lietsoo.

Ja täältä löytyy illan tähti. Harmi että yleisöä kiinnosti enemmän baaripuolen draamat.

Levi on liian kiltti ja tunnollinen pelaamaan isäänsä vastaan.

Andreas keksi hauskan toiveen, jonka laitoin huvikseni lukkoon. En usko et se kerkiää asian hyväksi mitään tehä, mut ei sitä ikinä tiedä.

Breanna puolestaan haluais kirjottaa myyntimenestyksen.

Ensimmäisellä kerralla ei vielä napannu. Eikä toisella. Eikä kolmannella. Mutta ehkä vielä jonain päivänä.

Olin tarkistamassa keneltä toi kirje oli ja huomasin että Levi on vissiin käyny vanhempien rahoilla vähä elektroniikkaostoksilla.

Levi kiinnostu susista myös ja roikkuki ulkona monena iltana. Ilman vilaustakaan susista.

Ei yhtä hiljasta iltaa.

Kiva että sentään viihdyt.

Donte oli koko ajan käymässä uudestaan kimppuun joten oli pakko potkia se pihalle.

Levi toi baarituttavansa mukanaan koulusta. Näillä oli myös kahden salaman kemiat, mikä tarkotti ettei ensisuudelmayritys ollu kaukana.

Se jäi kuitenki yrityksen tasolle.

Ja sit Levi ite vastas heti flirtillä. Ei saa leikkiä toisen tunteilla tolleen :( Levillä on tosiaan 9 kiltteyspistettä, mutta ehkä se on jotain vaikutteita saanu asuinympäristöstäki.

Kiva kuva ellei huomioida tytön kaljua.

Tää poju tuntu olevan mieluisampaa seuraa.

Sille oli jääny lukkoon vanha toive muhinoida Levin isoveljen kanssa. Awkward.

Siivosin jossain välissä simien muistoja ja mm. kaikki mysteerisimimuistot lähti. Joten yhtäkkiä Andreas vitun Kleiman luuli ettei se ollu elämässään saanu ensisuudelmaa XD


○ ○ ○


Yhteenveto

Simit: 35 (+1)
Simkerroin: 4
Populaatio: 140 (+4)
Taloudet: 11
Yhteisötontit: 13 (+1)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti