sunnuntai 11. helmikuuta 2024

BACC Backwater ~ Kierros 12, osa 1

Hyvät (myöhäiset) uudet vuodet. BACC jatkuu jälleen, sillä en oo avannu kumpaakaan peliä taas moneen kuukauteen.


○ ○ ○


Kokeilen nyt tästä lähin muistaa ottaa aina talouden vaihdon yhteydessä tämmösen kuvan. (Idea törkeästi pöllitty GreenPixyltä.) Toivottavasti se auttaa teitä pysymään ainaki vähän paremmin kärryillä et ketä kaikkia tietyssä talossa taas asukaan.

Viime kerralla Hennessyillä juhlittiin sekä Remin ja Sarahin häitä sekä Jeromen ja Joelin synttäreitä. Jälkimmäiset pippalot oli saada traagisen käänteen kun Sarah telkkaria korjatessaan sytytti tulipalon, mutta lopulta kaikki selvis ja vieraiden mielestä vaara oli parasta viihdettä. Remi tapas pitkästä aikaa kulkukissan, jonka kanssa se on ollu läheinen lapsesta asti. Nyt kun talo ei enää oo postimerkin kokonen, kyseinen kulkukissa, Cleo, pääsi liittymään perheeseen. Lisää tilaa vapautu myös kun Jerome lähti viikon päätteeksi omille teilleen.

Viikko alkaa kissan hellinnällä, kuinkas muutenkaa.

Vai että niin että… Joelilla on riittäny vientiä. Sehän on aina joskus yhteisötonteilla vetäny raivareita ku Celia tai Isabeau on ollu treffeillä, mut sillon ku niin kävi ekaa kertaa, tarkistin eikä Joelin suhteissa ollu mitään outoo. No nyt oli. Se oli jossain fantasioissaan kerinny mennä naimisiin Celian kanssa sekä seurusteli Isabeaun ja DONTEN kanssa. Meinasin kuolla nauruun :DDDD

Tiedän nykyään et tää on aika yleinen bugi et simit saa tyhjästä random suhdeflageja, joten kävin vaan poistamassa ne ja matka jatkuu taas.

Mua jännitti et takkuaako ruokakaupan kassat nyt samalla lailla ku Kieun vaatekaupassa, eli et asiakkaat suostuu käyttämään vaan yhtä kassaa. Mut onneksi täällä kaikki pelitti niinku pitiki. En edelleenkään ymmärrä mikä sitä vaatekauppaa vaivaa.

Uuden vaatekaupan ansiosta sain vihdoin heittää täältä vaaterekit menemään. Koko paikka ois kyllä kunnon remppaa vailla mut nyt ei millään jaksanu.

Seuraavaksi lähtee sitte musiikki jos ette rupee käyttäytymään.

Jaa että ei oo rahaa vai? Helvettiin täältä pyörimästä sitte.

Sekä Joel että Melisa halus järjestää juhlat, mutta sitä ennen piti siistiä puutarha.

Vieraat oli tuskin kerinny tontille ku sain jo kunnon säikäytyksen. Näytti aluksi ihan siltä et omilleen muuttanu Jerome oli se joka Breannaa oli pussaamassa. Kerkisin jo manata aika huolella ennenkä uskalsin pistää pelin taas pyörimään ja tajusin et Jerome vaan seuras tapahtumia kiusallisen läheltä. Ei mitään rakastuin-kaverin-äitiin-kuvioita kiitos.

Andreas otti jostain syystä Kieun silmätikukseen. Ne kinasteli jatkuvasti, ja ku homma eskaloitu läpsimiseksi nii oli pakko käskee Kieu häipymään. Juhlien taso oli ottanu näiden takia jo tarpeeks osumaa. Mysteeriksi jäi et mitä tässä oli taustalla, vai oliko Andreas vaan pahalla päällä. Mikä ei ois mitenkään uutta.

Kokoontumiselle ei ollu mitään kummempaa tarkotusta, joten kokeilin tarjoilla vieraille päivällisen. Se toimi vähä niin ja näin.

Näissä juhlissa Joel oli se joka sai sätkyn. Onneks paljo vaarattomamman ku Sarah viimeksi.

Vieraita viihdytetään keinolla millä hyvänsä.

Seurasin näiden söpöstelyä kunnes muistin mitä Sarah meni viime kierroksella tekemään… Mut ei se ollu onneksi ihastunu, joten ehkä tämä syrjähyppy jäi tähän. Pliis?

Sarah halus treenata ittensä kuntoon. Jossei tämmösellä valmennuksella tuu tuloksia nii ei sitte millään.

Vanhapari haisto lapsenlapsen.

Oikeessahan ne oli.

Sarahin lempiharrastus on värkkäily, joten pistin sen hommiin. Kaikki nimittäin toivoo koko ajan autoo, mutta sellasta ei tipu ennenkä joku perustaa autokaupan. (Joissaki sääntöversioissa monet kalusteet ja viihdykkeet on myös yrityksen takana lukossa, mut mä en oo niin masokisti. Autot on ainut poikkeus.)

Ilmeisesti raskausaika oli niin tapahtumarikas että seuraavaksi oliki jo synnytyksen aika.

Kylän kolmannen sukupolven korkkaa Natalia Hennessy.

Jeromen entinen huone sai uuden ilmeen.

Vauvasta viis, työt ei odota.

Patikkaretkellä voi löytää kaikenlaista jännittävää.

Mitä nää vanhukset päivillään tekiskää ellei vois kalastaa loputtomasta pihalammesta.

Hei mitä tää nyt on. Viime kierroksella yritin yhessä perheessä koko viikon vauvaa riskialttiisti pelehtimällä, ja näillä tärppää heti ekalla kerralla? Vaadin rahat takasin.

Townie-Makaio käveli muina miehinä sisään ja alko vahtaamaan telkkaria.

Nää kaks on hyviä kavereita, joten pääsivät ny sitte kunnolla juoruamaan.

Sinä päivänä oli Natalian synttärit, joten paikalle kutsuttiin saman tien enemmänki porukkaa.

Sulonen tyllerö. Oon näkevinäni sillä ainaki Remin huulet ja Sarahin nenän, mutta aika näyttää.

Mikä vika keittiössä on?

Jaa.


○ ○ ○


Seuraavana vuorossa on Melisan ja Joelin toinen poika, Jerome. Se lensi viime kierroksella pesästä ja sai kaverikseen Phoenix-koiran.

Jerome muutti samaan rakennukseen Kieu Nhanin ja Arlingtonin veljesten kanssa. Toinen makkareista jäi vielä tyhjäksi, joten tänne vois myös hommata kämppiksen. Tosin ainut syy sille ois seura, koska Jerome sai perheeltä niin mukavan pesämunan että vuokran maksu ei tuu olemaan ongelma.

Aurinkoinen kämppä aurinkoiselle simille. Joka on kyllä olevinaan hyvin kärtty mut ei anneta faktojen häiritä.

No justiinsa. Jeromen päätavoite on suosio mut lisätavoite on romantiikka. Ja tässä naapurustossa ei oo ketään joka ei haaveilis Celiasta. Vois tietysti luulla että Jeromella on ihan platoniset asiat mielessä, mut mä en usko hetkeekään.

Juu, ihan ystävällisellä visiitillä tässä ollaan, hehheh.

Siinä vaiheessa ku Celia lähtee liikkeelle perä heiluen niin kaikki saa varoo.

Se yritti jutskata jotain Vance Arlingtonin kanssa mutta Phoenix cockblokkas.

Sit katoin hetken mitä Jerome tekee ja Celia kerkis jotenki järkyttää Vancen veljen, Vincentin.

Nää oli tosi kiltisti koko päivän mut olihan se selvää ettei sama jatku loputtomiin.

Seinää vasten sijotettu sänky tuotti ongelmia, mutta sen takia Jeromella on huoneessaan sohva.

Pesämuna meni hyvään tarkotukseen, sillä Jerome avas sen avulla oman kuntosalin.

Simit jopa käytti näitä laitteita! Saattaa tosin olla et oon ladannu siihen jonkun modin, nimittäin muistelisin et joku ois valittanu miten simit ei tee kuntosaliyrityksessä mitään.

Toiset makso sisäänpääsyn mielessään joku muu ku hyvä treeni.

Näillä jätkillä ei edelleenkään oo rahaa mihinkään. Odotan erittäin innolla että pääsen näkemään millä kaikella turhalla ne on saanu ittensä konkurssiin.

Illalla Jerome järkkäs salin avajaisten kunniaksi kotibileet. Tiedän että on aina huono idea kutsua Remi ja Celia samaan aikaan tontille, mutta tein sen silti.

Jerome kuolas totta kai myös Celian perään, kun taas taka-alan Carla-niminen townie haaveili Jeromesta. Ne sääti viime kierroksella, ja leikittelin jo ajatuksella sitoutumisesta, mut tällä viikolla Jeromella ei oo ollu yhtäkään Carlaan liittyvää toivetta.

Nää kaks puolestaan ei löytäny ulko-ovee pidemmälle.

Vientiä ois riittäny niin ettei yks mies millään kerinny joka paikkaan.

Jollekki piti jo antaa pakit.

Siis täällä tapeltiin ihan tosissaan :D

Jeromen ruokavalio koostuu pääasiassa proteiinijuomista.

Oisko Carlasta sittekki helpottamaan Jeromen Celia-pakkomiellettä?

Selvästikään ei.

Sänkymodia voi silti testailla. Kyllä se jotenkuten toimii, mut ei yleensä hetken huumassa.

Viimesen vapaapäivän Jerome käytti tämän kulkukoiran metsästykseen. Sillä oli viikon alusta asti toiveena adoptoida se, ja sopivasti just tänä päivänä se ilmesty tontille. Phoenix sai siis Charliesta kaverin.

Tajusin kierrosta 10 kirjottaessa että Charlie on jo sillon kaveerannu teini-Jeromen kanssa. Nyt se sai vihdoin oman kodin ♥

Nää näytti jopa tulevan välittömästi toimeen keskenään, vaikka Charlie onki luonteeltaan aggressiivinen.

Jerome soitteli ainoolle townielle jonka kanssa sillä on kolme salamaa. Treffit alko oikein hyvin, kunnes se sai taas päähänpiston. Oot sää mahoton äijä.

Treffit Willodeanin kanssa saatettiin kuitenki loppuun, eikä ne ollu yhtään hassummat.

Uus tuttavuus ehotti sokkotreffejä. Otan kyllä mielelläni kaikki kortit käyttöön.

No hitto vie, taas kolme salamaa. Suhdelistassa tää oli silti alempana ku Celia tai Willodean, mut eihän kemia oo kaikki kaikessa.

Se oli mielenkiintonen ilta. Jätkä halus välttämättä pysyä mukana kolmantena pyöränä.

Tulee toimeen koiran kanssa, check.

Tykkää kun mies siivoo, check. Jerome on luonteeltaan ylisiisti, joten se jopa nauttii koiran pedin kuuraamisesta.

Jerome haki apua naisongelmiinsa erittäin asiantuntevalta taholta, nimittäin kahelta homolta joiden tarina oli rakkautta ensi silmäyksellä.


○ ○ ○


Sit on Kleimanien vuoro. Alkuperäsessä talossa asuu enää Andreas ja Breanna iltatähtensä Levin sekä Bonkers-kissan kanssa. Vanhemmat sisarukset Celia ja Theo on jo alottanu omat elämänsä.

Sekä Andreaksen että Breannan lukittuina toiveina on treenata ittensä kuntoon, joten lähetin ne heti maanantaiaamuna kuntosalille.

Illemmalla pidettiin Levin synttärit. Naapurustossa on edelleen aika vähän lapsia, mutta kutsuin aikuisvieraiden joukkoon myös Lorna Morgnerin ja Olivia Stanfordin, joiden kanssa Levi on vähän kaveerannu. (Muistutuksena, Olivia on Celian siskopuoli.)

Levistä kasvo kauan kaivattua vaihtelua tähän perheeseen. Sen tavoitteet on tieto ja perhe ♥ Elämäntoive ei anna mitään selvää suuntaa, joten katotaan mitä keksin sen päänmenoksi.

En tiedä miten ja miksi Kieu Nhan joukkoon soluttautu, mutta niillä oli Celian kanssa hauskaa.

Levi sai synttärilahjaksi hifistelijän teleskoopin. Vielä sitä on turvallista käyttää ku mulla ei oo teiniraskausmodeja.

Yksinäisen teinin elämää. Mun käy Leviä vähän sääliksi ku sisarukset asuu jo muualla ja vanhempien aika menee vanhasta iästä huolimatta edelleen romantiikkasimin aktiviteetteihin.

Rakensin baariin hetken mielijohteesta kattoterassin.

Estoton Isabeau Leclair oli muiden mukana heti ottamassa ilon irti.

Andreas ja Breanna oli myös tutuissa hommissa.

Levi on bi, ja haluaisin vihdoin parittaa tän kivan näkösen teinin jollekki, mut ei näilläkään synkannu. Ehkä parempi niin, ku poika saattaa vielä kantaa vanhoista jutuista kaunaa Celialle :D

Peli-ilta perheen kesken.

Levillä oli muita bisneksiä. Nopeeta toimintaa alieneilta.

Sin män, innoissaan ku mikäki.

Breanna ja Andreas suhtautu asiaan eri tavoin. Andreaksen lisätavote on tieto, mikä selittää sen tyyneyden.

Breanna ootti sitkeesti kunnes poika palautettiin.

Levi oli edelleen ihan euforioissa :D

Kissaki kerkis jo huolestua.

Valitettavasti lähes kaikille teineille iskee jossain välissä aika kun pitää lähtee vanhempien mukaan opettelemaan yrityksen pyörittämistä.

Ainut samanikänen seura ei ollu yhtään samalla aaltopituudella.

Kadun että tarkistin missä Andreas menee. Juu jatkakaa.

Kissa nyt kannattaa todellaki lähtee pois alta :D

Levin naama puhkes yön aikana kukkaan. Tätä ominaisuutta mulla on ikävä.

Alienit on nyt kuuma keskusteluaihe.

Äidin neuvoja kuunneltiin juu.


○ ○ ○


Kleimanin klaanin keskimmäinen verso Theo muutti viime viikolla omaan poikamiesboksiin ja otti seuraksi luottomiehensä Donin. Se törsäs saman tien vanhemmilta saadut rahat perustaakseen elektroniikkakaupan, josta asukkaat voi nyt käydä ostamassa itelleen kännykän. Ja mahollisesti jotain muuta tarpeellista.

Nää oli pitkin kylää kuuluttanu ettei niillä oo rahaa mihinkään, mut ei tää nyt aivan siltä näytä.

Don lähti silti työelämään. Rikolliseksi :D Sinne oli auennu paikka ku populaatio 100 meni rikki.

Theo on aika epätoivosessa tilanteessa elämänhaaveensa kanssa: pitäis paukutella 50 ensitreffit, mut koko kaupungissa tuskin ees on niin montaa vapaata miestä. Ei siis auta nirsoilla jos tuntee seittemänkymppiseen työkaveriin vetoo ees yhen salaman verran.

Työkaveri tais itekki tiedostaa että ikä painaa ku se ois heti ollu sitoutumassa. On se symppis, mutta luultavasti myös ikuisesti yksin.

Kesken kaiken kuulu kuinka joku rakastu, ja löysin maireen Andreaksen astumasta ulos valokuvakopista.

Treffit jäi siihen, sovittiin että ollaan vaan kavereita, ja loppuaika meni siskoa muksiessa.

Kotona Don oli keksiny oman työkaverinsa kanssa platonisempaa ajanvietettä.

Mulla oli jostain viime kierroksen puolivälistä asti ollu modi joka mahollistaa kännyköiden ja muun pikkuelektroniikan myynnin yksittäisinä kappaleina, ettei tarvi käyttää sitä rumaa automaattia. Nyt pääsin vihdoin kauppaan asettelemaan puhelimet kauniisti esille.

Unohdin että myös Donilla oli vapaapäivä, joten sillä välin ku Theo raato kaupalla iltakymmeneen asti (hyllyjen täytössä kestää aina kauemman ku ajattelis), Don teki kotona kaikkee hyödyllistä.

Seuraavana päivänä kokeilin saako se pyöritettyä yritystä itekseen virallisen omistajan ollessa töissä. Taitomerkkien puutteesta johtuvaa hitautta lukuun ottamatta homma suju hienosti. Hyvä tietää.

Ai niin. Tän takia deittaillaan työkavereita. Mulla on modi joka tekee ylenemisestä paljon vaikeempaa, joten tämmönen yllätys piristää ihan kunnolla.

Molempien uramenestyksen sekä hyvän myyntituloksen ansiosta kaupasta saa nyt myös telkkareita.

Kaikki Donin työkaverit on tähän mennessä ollu naisia, joten uraeteneminen vaihtoehtoisilla tavoilla ei oo onnistunu. Tää tyyppi kuitenki randomisti kehu tuntevansa Donin pomon ja hommaavansa Donille ylennyksen, mikä ansaitsi sille ainaki yhet treffit. Donin elämäntoive on 50 unelmatreffit eli sen ei välttämättä tarvi kyntää ympäri kylää, mut näillä oli yks salama joten miksipäs ei.

Theon mielestä toi jätkä oli peräti kahen salaman arvonen, mutta koska kolmen hengen treffit ei oo pelissä mahollisia niin se joutu oottamaan vuoroaan ja menemään aikasin nukkumaan :D


○ ○ ○


Celia Das on myös Kleimanien kasvatti, joskin omistaa äitinsä sukunimen ja eri isän ku muut veljensä. Celiassa yhdistyy Breannan ja Andreaksen voimat, sillä se on biseksuaalina romantiikkasiminä kahta kauheempi uhka/mahollisuus kaikille naapuruston täysi-ikäsille. Mutta liikenee sillä aikaa myös Dacoda-kissalle.

Arki soljuu tuttuun malliin.

Päivisin Celia loihtii muita asukkaita uuteen uskoon.

Jotain teiniväestön välienselvittelyjä taas.

Iltaisin sillä on yleensä seuraa, kuten Makaio tässä.

Jos nyt totta puhutaan niin Celialla pelaaminen on alkanu käydä vähän tylsäksi. Oon viimeset pari kierrosta vaan ootellu et se tulis raskaaksi. Yrittämisen puutteesta ei oo kiinni, mut tajusin tätä kirjottaessa että olin laittanu sille ehkäisyn, että ei ihmekkää ku ei oo onnistunu :DDD Onneksi kirjotan nykyään muistiinpanoja samaan aikaan ku pelaan (tai viimestään lopettamisen jälkeen), niin pääsin korjaamaan asian saman tien enkä vasta joskus vuoden päästä.

Sit taas uudella innolla eteenpäin. Moi Remi, mitä kuuluu?

Celia ja Sarah on ollu parhaita kavereita teineistä asti, ja hyvin vastakkaisista luonteista huolimatta ne porskuttaa edelleen.

Uutena palveluna salonki tarjoaa vanhuksille rypytystä. Siis laitan niille ryppyjä naamaan, koska ihossa ei valmiina oo, minkä takia ne näyttää hyvin oudoilta.

Jaa, eihän siihen sit vaadittukaa ku kaks yritystä. Ihan hyvä että ehkäsy oli aiemmin kunnossa, koska Celian pelehtimistahdilla sillä ois muuten varmaan jo lähemmäs kymmenen vahinkolasta.

Siinäpäs mietit mitä tuli tehtyä.

Elinor Stanford käveli sisään ku tilauksesta kertomaan raskausvinkkejä. Se on periaatteessa Celian äitipuoli, mitä en ollu ees kunnolla sisäistäny ennen tätä.

Myös Isabeau Leclair kävi kylässä jakamassa omaa tietämystään raskaudesta.

Vielä viimeset ilot irti balettitangosta ennenkä se joutaa varastoon pinnasängyn tieltä.

Ja sit mennään, vielä nipin napin tämän kierroksen puolella koska lopetan maanantaiaamuun.

Celia synnytti ruskeehiuksisen tytön nimeltä Heather. Vihreet silmät on mysteeri-isältä, jonka identiteetti paljastuu seuraavalla kierroksella.


○ ○ ○


Vaikka alun perusteella sitä on vaikee uskoo, Henrik Morgner pääty kylän lapsirikkaimman perheen pääksi. Sillä on Yusun-vaimon kanssa neljä tytärtä: Lorna, Marla sekä taaperokaksoset Alva ja Parmi. Lopun taloudesta täyttää koirat Alabama ja Rudolf. Henrik ei enää juuri kerkiä ravintolaansa pyörittää, koska aika menee lapsikatraan vahtimiseen sillä välin ku Yusun paiskii hommia lainvalvontauran huipulla. Ravintola tekee muutenki lähes poikkeuksetta tappiota, mutta sen päätehtävä onki tuoda iloa ja piristystä naapuruston muille asukkaille.

Kaksosten syntymä pakotti perheen muuttamaan jälleen isompaan taloon. Henrik palas juurilleen, sillä rakensin tämän sen vanhan kopin tilalle samaan piiriin Hennessyjen ja Kleimanien kanssa. Perheen piti ottaa jäätävä määrä lainaa, mutta eiköhän siitä Yusunin palkoilla selvitä.

Henrikin sylissä on Alva ja Yusunilla Parmi.

Ja täällä on kameraan selin vanhin lapsi Lorna sekä pikkusisko Marla.

Talon alakerta. "Virallinen" olkkari, keittiö ja vasemmalla alhaalla työ/tietokonehuone.

Yläkerrassa on rennompi perheolkkari sekä makuuhuoneet.

Alakerran olohuone on aika tyhjän tuntunen. Sohvapöytä vois olla poikaa.

Keittiö ja ruokailutila josta oli vaikee saada hyvää kuvaa.

Työhuone.

Yläkerran olkkari.

Tää nurkka on ihana mut niin ikään vaikeesti kuvattava.

Lornan huone. Sen lempiharrastus on luonto, mistä otin hieman inspiraatiota.

Marlan huone. Lempiharrastuksena pelit, mikä ei näy sisustuksessa mitenkään.

Kaksosten karsina.

Vanhempien makuuhuone.

Ja vielä takapiha. Tätä lukaalia ku kattoo nii ei heti arvais että perheellä on 80k lainaa ja tilillä about tonni. Seuraavat viikot tulee olemaan mielenkiintosia ku lainanlyhennys painaa päälle.

Onhan nää sulosia sillon ku leikkivät nätisti yhessä.

Eivätkä esim. raidaa koirien ruokakuppeja.

Heti ensimmäisenä iltana oli Lornan vuoro kasvaa teiniksi.

Tietotavoitteinen nuori nainen. Se on tosiaan periny lähes koko naamansa Henrikiltä, mikä ei onneksi näytä enää yhtä karulta ku nuorempana. Se haaveilee arkkitehtiuran huipusta, mikä on tällä tonttimäärällä jo enemmän ku mahollista.

Lorna ja Levi Kleiman pääsi jutustelemaan, joskin kakaralauman ympäröimänä. Ne ei kuitenkaan tuntenu minkäänlaista vetoa toisiinsa, vaikka molemmat onki tietosimejä, joten mun taka-ajatukset meni taas uusiksi.

Täällä sen sijaan tunnettiin aivan liikaa vetoa. Lapsiparat.

Talo on iso ku mikäki mut silti tuntuu että joka paikassa on tungosta.

Lorna pääsi ensimmäisenä pelattavana siminä valkkaamaan itelleen paitaan mätsäävän puhelimen. Jostain syystä tää tuottaa mulle suunnattomasti iloa.

Mukava nähdä miten innoissaan Henrik osallistuu lasten kasvatukseen.

Isosisko on paras.

Siitä oli niin kauan ku Henrik oli viimeks käyny paikan päällä että ravintola ei enää tuottanu mitään, joten täyty jättää Yusun oman onnensa nojaan ja muistella taas miten tarjotinta kannetaan. Päivän tulos oli yli tonni miinusta, eli hienosti meni. En muista onko se ennen ollu noin paha. Työntekijät on vaan nykyään liian taitavia ja sen takia liian kalliita.

Lorna toi ensimmäisenä päivänä koulusta mukanaan kenetkäs muun ku Parvatin. Tuntuu että se piirittää jokasta teiniä, mutta ehkä vaan kuvittelen. Nää ei kuitenkaan yhtään tullu juttuun.

Kunnes Lorna alko puhua sen kieltä. Autonomisesti! Lorna on bi, mut sen ainut salama tähän mennessä on kohdistunu postinkantajaan, joten tää yllätti. Mut ei homma jatkunu pidemmälle.

Simit menee aina ensimmäisenä tonne lukunurkkaan istumaan ku ne alkaa vahdata telkkaria. Äärimmäisen rasittavaa.

Marlallaki alkaa olla kavereita.

Tässä kohtaa oli hyvä muistaa etten ollu laittanu Yusunille ehkäisyä.

Lornasta on kuoriutunu himoryyppääjä. Aina se on täällä ku silmä välttää.

En yhtään osannu odottaa tätä. Olihan Rudolf ollu Henrikin seurana alusta asti, mut en tajunnu et se oli jo noin vanha :( Mun oli tarkotus teettää näille vielä lisää pentuja, mut se ajatus jäi toteuttamatta kaiken muun kaaoksen keskellä.

Jos nyt sentään kaksosille sais suurimman osan taidoista opetettua.

En tiiä mikä tietosimi Lorna on olevinaan ku sillä on joka päivä uus kaveri matkassa.

Eikä se koskenu läksyihinsä koko viikkona.

Mutta hei! Ensimmäinen simi johon Lornalla on kahen salaman kemiat.

Keskityin hetken muihin asioihin, mm. siihen että en ollu taaskaan muistanu kastella kukkia.

Samaan aikaan Lorna näki tilaisuutensa tulleen. Onneks peli soittaa ensisuudelmaan ääniefektin, muuten multa ois menny kokonaan ohi. Olin ihan varma että tässä ei hyvin käy koska näiden suhde ei ollu hääppönen, mut vielä mitä.

Mulla oli edelleen kädet täynnä työtä yrittää pitää talo kasassa.

En siis valvonu näitä kahta kovin tarkasti, ja ennen ku kerkisin kissaa sanoo ne oli ottanu suunnaksi vanhempien sängyn....... Oon sanaton.

Kukapa minä oon teitä enää tässä vaiheessa kieltämään. Ku alusvaatteetki mätsää.

Alabama oppi tänään jotain uutta XD

Marla on ihanan tunnollinen. Se saa poikkeuksetta joka aamu toiveen tehdä läksyt. Toisin ku eräät.

Sit iltapäivällä voi viettää aikaa kavereiden kanssa.

Huh, selvittiinpäs.

Pinkkimekko on Alva ja valkopaita Parmi.

Huoneen ne saa edelleen luvan jakaa. Parmi innostu taiteesta, joten sille hommattiin maalausteline.

Rudolf tuli kyläilemään. Lemmikkien haamut on kakkosessa hyvin karmivan näkösiä.

Mammonasimi halus hyödyntää kaikki mahdolliset ansaitsemiskeinot.

Asiakkaaksi sattu kukapa muu ku Jazmin, joka taannoin baarissa imutteli Henrikin kanssa.

Annoin niille huvin vuoksi mahdollisuuden tehä mitä haluavat.

Jazmin kuitenki tuhos Henrikin kivi-paperi-sakset-pelissä, joten sinne meni ne suhdepisteet :D

Lorna ei saa tässä talossa hetken rauhaa.

Kadunko tätä tasannetta? Kyllä, suunnattomasti. Mut se näyttää kivalta.

Ei oo Henrikkikää enää mikään nuori mies.

Onneksi vanhuus vei Henrikin aistit eikä se huomannu mitä sen selän takana tapahtu. Onko se sittekki Yusun joka tän liiton vielä rikkoo?

Verkkapuku lähtee ja sassiin.

Nyt on tyylikäs pappa.


○ ○ ○


Yhteenveto

Simit: 32 (+2)
Simkerroin: 4
Populaatio: 128 (+8)
Taloudet: 11
Yhteisötontit: 12 (+1)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti