torstai 23. marraskuuta 2023

Faro vol. 42 ~ Kulkupelihulabaloo

Ei mun selvästi pitäis jakaa mitään suunnitelmia tai varotuksia ku ei ne ikinä pidä paikkaansa. Farot on nimittäin talossa jälleen, ja suurin syy sille on puhdas raivo.

Latailin ilosesti uudelle koneelle mun lempipelejä jotka on aina asennettuna, kunnes rakas EA-sovelluksemme päätti että sen ei tee mieli ladata kolmosen Lemmikkejä. Erroria errorin perään, ja sama homma myös muilla koneilla, eli vika oli jotenki sidottu mun tiliin. Lähetin monta vihasta vikailmotusta, mut foorumien perusteella samaa ongelmaa on esiintyny HELMIKUUSTA asti, eikä sitä oo vieläkään saatu täysin korjattua. Olin jo enemmän ku valmis siirtymään vaihtoehtoisten lähteiden puoleen, kun kerran sovellus ei tee sitä yhtä juttua mitä varten se on olemassa.

Sit joku kirjotti keskusteluketjuun et EA Playn (EA:n subscription service jolla saat kuukausimaksusta käyttöön laajahkon kirjaston EA:n pelejä) ostamisen jälkeen kaikki lisäosat latas nätisti. En meinannu uskoo lukemaani, mut jos jostaki on tollasta uskottava niin se on EA. Sama tyyppi vinkkas et sillä hetkellä oli käynnissä alennuskampanja et ekan kuukauden sai eurolla. Tein siis jotain käsittämätöntä ja maksoin tälle roskafirmalle siitä et sain ladattua koneelle pelin jonka oon omistanu vuodesta 2011. Kikka nimittäin toimi ja Lemmikit lähti heti kiltisti lataamaan. Ei kyllä tarvi tän jälkeen miettiä ostanko enää koskaan mitään suoraan EA:lta.

About viikko meni päätä seinään hakatessa, mut sit ku olin vihdoin saanu pelin koneelle, kaiken muun setuppaaminen ei ollukkaa enää homma eikä mikään. Mun kolmosennälkä oli myös kasvanu jättimäiseksi, joten nyt sitte pelataan perkele.

Alkupuoliskon kuvat on alkukesältä vanhalta koneelta. Ennen vaihtoo tapahtuu vielä yks jopa suurempi muutos, mut siitä lisää kun sen aika on.


○ ○ ○


Oli aamuyö ja Dante löyty kaatosateesta bailaamasta. Se oli pitkään nukkunu kiltisti yöt, mutta eipä näköjään enää.

Jos mietitte mikä tää tanssiliike on, niin mietin minäki. Se on peräsin siitä yökerhotanssista, jonka ensimmäisen tason taisin huijata Dantelle ku sitä ei opi muuten ku kunnon yökerhossa.

Cosmos mitä……

Se ryntäs ruokakupille turhan vauhdilla eikä jarrut pysäyttäny ajoissa XD

Ihana Mimosa uinumassa kukkien ja perhosten keskellä ♥

Ukkosmyrsky on paras keli tähän hommaan.

Mutku merenpohja kutsuu, ja siihen kutsuun on vastattava.

Löyty merilevää. Merenneidot kai syö tota jos oikein muistan.

No nyt päästiin asiaan.

Kartanpalasta tuskin on täällä hyötyä jos nää on niitä jotka paljastaa piilotettuja saaria Isla Paradisossa. Muuten mukava saalis.

Oli muuten pirun vaikee bongata toi pullo tuolta heinän keskeltä.

Löyty Lucan vanha työhakemus :D Se lähti kyllä ohjaajaksi heti ku vaan pysty. Näytteleminen ei ollu sitä varten.

Nää kädet on aukonu arkkuja samaan aikaan ku muumio on hengittäny niskaan, ja meinaat et joku surkee vedenalanen homekirstu pistää paremmaksi? Paskapuhetta.

Rhea oli kylässä tän pojun luona joka viimeksi kävi meillä kattelemas paikkoja ja jututtamas Hogaa.

Saskia sai ihan random toiveen maalata vaikka se ei ollu elämässään koskenu siveltimeen.

Nyt sä sit innostuit ku taito on jo täynnä. Mee kiitos mieluummin suihkuun.

Tarviiko herra apua?

Jaha. Tiedän kyllä kuka tonttu täällä on ollu asialla.

Mikäs suhun on menny? Evie on perheen nero, ja Edgar ainut joka käyttää tietokonetta.

Evie tuli jostain kaukaa keittiöstä tohon viereen tekemään läksyjään.

Mulla oli piiiiiiitkään pelissä korvaavat maalaukset, mut nyt oon vihdoin poistanu ne. Näkee taas paremmin mitä simien mielessä liikkuu. En tiiä onks se hyvä vai huono asia.

Morjens.

Nebula ulvo kuuta. Tai siltä ainaki näytti ja kuulosti.

Just. Aurora oli "jutellu" Danten kanssa niin paljo että se sai nörttiyden kunniaksi uuden piirteen. Urheilullinen tuli ensimmäisellä uudelleenarpomisella ja se on ihan passeli.

Pikku ryypyt sille.

Löysin Lucan nukkumasta Danten vierestä ;___;

Lola innostu kävelyopettamaan!! Tää on harvinaista herkkua. Mimosan energia tosin oli sopivasti melkee tyhjä ja Lola vei sen nukkumaan aika lailla saman tien, että hirveesti ei ollu hyötyä.

Hieno ajotus, vaikka Saskia hermoiliki tossa jotain ihan muuta ku isän ja vaimon toimintaa.

Hoga ei taas vaihteeksi tunnu kiinnostavan.

Oottelin kakaroita kotiin et voisin tehä kunnon tallennuksen ennenkä aloin toden teolla leikkimään modien kanssa. Eiköhä Evie just sinä päivänä päättäny karata koulun jälkeen kirjastoon.

Modi jonka asensin on simler90:n core mod, joka onki aikamoinen monsteri. Se korjaa pelistä lukemattomia juttuja, mukaan lukien EA:n story progressionia. Oon seuraillu sen kehitystä pitkän aikaa, ja kun huomasin et yks viimesimmistä päivityksistä korjaa sen helkkarin tulisen ruuan animaation, tiesin että nyt on aika hypätä mukaan.

Mun piti ottaa sen alta pois suuri osa nraasin modeista, tärkeimpänä tietenki StoryProgression. Tää oli mulle se pahin pala, ja syy miks oottelin niin kauan. Mut kokeillahan voi aina, ja jos tuntuu ettei core mod saa ohjattua kaupunkilaisia niinku haluan, aina voi palata takasin vanhaan. Toki joku jolla on hitunenkaa järkee hoitais testailun jossain uudessa tallennuksessa eikä lähtis sotkemaan päätallennusta, mutta oon aikunen ja saan tehä omat huonot päätökseni :DDDD

En halua pelotella ketään, mut vaikka modin kuvaus on laittoman pitkä, se kannattaa lukee läpi jos käyttäminen kiinnostaa. Monia ominaisuuksia saa säädettyä (joskaan ei pelin kautta niinku nraasin modien kanssa), ja tekijä on myös kirjotellu joihinki kohtiin suosituksia omien tuunausmodien tekemisestä core modin päälle. Mä päädyin tekemään muutaman, joista varmasti tärkein lisää EA:n story progressionin satunnaisuutta. Lisäksi siellä on mainintoja fiksimodeista joita ei core modin kanssa enää tarvi, ja kun jokasen ominaisuuden lukee läpi, osaa aika hyvin päätellä mitkä muut modit saattaa olla yhteensopimattomia.

Kakkosyönä peli ilmotti että joku random perhe oli muuttanu pois maailmasta, minkä jälkeen etin ja onneksi löysin vielä erillisen modin joka estää sen. Tätä pelkäsin eniten: en todellakaan halua et peli päättää yhtäkkiä lähettää esim. jonkun sukuun kuuluvan simin bittiavaruuteen. Mut tämmöstä setuppia lähen nyt sitte testaamaan.

TLDR: poistin nraasin StoryProgressionin ja kokeilen toista modia joka muokkaa peliä tosi laaja-alaisesti. Saatan katua sen testaamista haastetallennuksessa, ja jos niin käy niin mulle saa luvan kanssa nauraa.

Naisväen teki mieli pöydälle jäänyttä sushiannosta. Hoga kerkis ensin.

Bongasin Evien kirjastoreissun yhteydessä kadulta hylätyn auton.

Kaikki tietää mitä se tarkottaa.

Sitä romuahan sitte tuli :D …Niin paljo et peli jääty täysin ja pääsin riemukseni heti tutkimaan että johtuukos tää uudesta modista. Poistin pari nraasin modia lisää konfliktien varalta, kokeilin uudestaan ja auton räjäytyksen ja romujen keräämisen jälkeen sama homma. Sit laitoin modit takasin, en räjäyttäny autoo, resetoin kaupungin ja peli jakso taas elää. Eli vielä taidettiin selvitä.

Ihana toi kasvisimin kukkavana.

Oppiikohan kasvisimit taitoja normaalia nopeemmin, vai olinko vaan tottunu kakkosen opetustahtiin ku tuntu ettei tää ollu homma eikä mikää. Kasvisimit ei ees käytä pottaa, niin seki toi lisähelpotusta. Mimosa ois ollu kolmessa päivässä valmis kasvamaan, nyt saa loput seittemän vaan chillata.

Lätäkkömäärästä tiesi jo kenet täältä löytää.

Mukava nähä että Dante on edelleen oma ittensä. Tuolit kiinnostaa enemmän ku omat tarpeet. (MEE NUKKUMAAN.)

Core mod palautti useita seisoskeluanimaatioita, jotka EA oli jossain päivityksessä onnistunu rikkomaan. Nyt Lola kaivaa aina toisinaan tulevaisuuskännykkänsä esiin ja lähettää viestin, enkä tiiä koska totun niin ettei joka kerta tarvi ihmetellä mistä tää ääniefekti tulee.

Hän ei vaan halua nousta.

Se on kesä ny, ja vielä laiskottelupäivä, ku Saskiaki vei ruokansa ulos.

Jossakin vaiheessa tätä modirumbaa Hoga alko kävellä niinku normaali vanhus. Toisaalta en voi viedä Hogaa ikinä mihinkään ku sen liikkumisessa kestää elämä, mut muumio on muumio, ja näytti tosi oudolta ku se ei enää laahannu itteensä. Luulin tietäväni mistä modista tää johtu mut testailun jälkeen enpäs tiennykkää. Mikää muukaan uus modi ei vaikuttanu, ja mikä lopulta korjas asian oli pelkkä resetointi. Peli vois pikkuhiljaa lopettaa tän trollailun.

Kolmosille ei tällä kertaa järjestetty minkäänlaisia juhlia, sillä ne oli edellisenä yönä saanu sotkettua tarpeensa ihan täysin ja oli pieni ihme et sain kaikki ees kakulle asti.

Leonien uusi piirre on… synkistelevä? Sen naama on mun ehdoton lemppari näistä kolmesta.

Evie on nero mutta ei selvästi koulussa, joten se on nykyään tähtiainesta :D Hyvin mielenkiintonen kombo ku otetaan mukaan vielä paha. Nörttistereotypiaa kunnioittaen se sai myös silmälasit.

Rhea puolestaan innostu kulkupeleistä. Se on naamasta aika suora kopio Saskiasta.

Voi jumpe mikä homma muuten oli stailata nää kaikki. Yleensä jo yks simi on mulle liikaa enkä jaksa säätää heti kaikkia asuja, ja tälläki kertaa pidin välissä pitkiä taukoja niin että lopulta urakassa meni koko päivä. (Kuka käskee nysvätä kuvioita?)

Ekstrakuva Eviestä koska virne.

Tykkään kyllä tosta asusta mut ei sitä tällä lailla tarvi esitellä… Teinien alastonalaosat oli rikki myös, mut nyt taisin keksiä minkä takia ja sain toivottavasti korjattua ne. Se sama defaultvaatepäkki josta oon ennenki valittanu oli asialla taas.

Saskialla tuntu olevan suosikki selvillä ku yhtä se halus opettaa ajamaan ja loput lähettää muiden vaivoiksi :D

Mitä helvettiä nyt taas? Tänään oli laiskottelupäivä, kamoon.

Ilmotin kolmoset harrastuksiin ku ne sitä halus. Leonie meni lehtikerhoon, Evie väittelykerhoon ja Rhea värkkäilykerhoon. Kirjottaminen tuntu sopivan synkistelevälle Leonielle, Evie pääsee väitellessä kehittämään logiikkaa, ja voidaan kuvitella et Rhea opettelee rassaamaan tulevia ajopelejään.

Hogan ja Manishan katseet kohtas.

Pidä varas Kieran, sun naista yritetään vokotella.

Pitäis tehä näiden nukkumisjärjestelyille jotain. Mutta ihana aamuauringon kajo ♥

Heti alko teiniangsti. Jippii.

Käykö tässä vielä niin että Rhea vie Leonien paikan papantyttönä.

Vanhempien muhinointi varmasti piristää.

Lisää uusia seisoskeluanimaatioita. Katoin tota ensi quarterstaffiksi mut moppia se vaan pyöritteli :D (Googlen mukaan quarterstaff = taistelusauva, mutta en hyväksy.)

Saskia on yrittäny jahdata muutamaa merisiiliä joita joku ois ravintolassa vailla. Tuntuu mahottomalta hommalta, varsinki ku ne on niin pieniä et vaikka semmonen spawnais jonnekki nii tuurilla en huomais.

Kaikkee muuta mielenkiintosta on kyllä tullu vastaan.

Oiskohan Rhea pitäny sittekki laittaa urheilukerhoon.

Sit hypätäänki puoli vuotta ajassa eteenpäin ja uudelle koneelle. Reunanpehmennysasetukset on vielä vähän hakusessa ja shader-modista jouduin luopumaan ku se bugas AMD:n näytönohjaimella, mut muuten sain aika kivuttomasti pelin käyntiin. Siis sen jälkeen ku sain pelin ylipäätään ladattua :) Yllätyin et jopa CC Magicin kategoriat tuli kiltisti mukana, koska muistan et viimeksi jouduin lajittelemaan kaikki ladatut alusta alkaen uusiksi. Onneksi ei tarvinnu tällä kertaa ryhtyä siihen hommaan.

Yhen aika radikaalin muutoksen tein, nimittäin otin mun pitkään palvelleen valaistusmodin huilaamaan ja kokeilin vaihtaa pelkästään varjoja muuttavaan modiin. Vanha on kyllä upee, mut mulla on vuosien varrella maku muuttunu enkä enää välttämättä halua et taivas räiskyy jatkuvasti kaikissa sateenkaaren väreissä. Vihaan kuitenki myös näitä sinertäviä öitä, joten täytyy ehkä yrittää ettiä joku hillitympi valaistusmodi. Tai sit vaan tottua.

Hei vaan teillekki. Mitä lie täällä teettekään.

Edgaria ainaki kyrsi Danten säädyttömyys. Se on kuule kauan sitte menetetty tapaus XD

Ihana Rhea. Ei mulla muuta.

Moro Möller.

Innostuinpa sitte alottamaan kolmosten erilleenlevitysprojektin. Ensimmäisenä oman huoneen sai Rhea. Tää oli noin oudon muotoseksi huoneeksi lopulta yllättävän helppo sisustettava.

Kesken sisustelun koin ensimmäisen yhyy-ei-oo-muistia-kaatumisen uudella koneella :) Yritän nyt jatkossa muistaa pitää tehtävienhallintaa toisella näytöllä et voin seurata jos muistin käyttö lähenee 3,5 gigaa, niin tiedän sitte tehä uudelleenkäynnistyksen. Ei se onneksi oo ku joku viiden minuutin homma nii voi sopivasti pitää vaikka vessatauon. Sit ku vaan muistais vilkuilla sitä lukemaa joskus.

Juu kyllä kaduttaa tää massiivinen talo ja massiivinen talous, kiitos kysymästä. Mut vähintään Saskian sukupolvi tässä kärvistellään loppuun, koska käytin rakentamiseen ja perheenjäsenten haalimiseen niin paljon aikaa.

Rheaa hemmoteltiin oikeen urakalla, nimittäin seuraavaksi se pääsi ajo-opetukseen.

Ei ollu yhtään kivaa.

Kyyti jätti sopivasti rannalle, joten Saskia jatko iltaa sukeltelun merkeissä.

Rhea jäi pinnan yläpuolelle, mutta nautti myös merestä.

En voi uskoo silmiäni. Sehän on hitto vie merisiili! Sit enää toinen samanlainen xd

Rhea ei saanu vielä autokorttia, mut se pääsi kotiin uudella skootterillaan.

Seuraava makkari, tällä kertaa Evielle. Jos Rhean huone oli helppo sisustettava niin tän kanssa jouduinki pähkäilemään ku toi nurkka tuotti päänvaivaa.

Lopulta keksin laittaa sinne aika makeen valon.

Tiesin että Rhea nukkuu uudessa huoneessaan, joten rupesin laskeskelemaan että kukas tää viimenen oikein on.

Edgarihan se siellä :DDD Miten sä tänne eksyit?

Saman tien ku huone oli tyhjentyny laitoin sen Leonielle uuteen uskoon.

Paralla ei oo kylppäriä lähimaillakaan, mut siitä hyvästä se sai ekstrahienon sisustuksen.

Voi kriminaaleilla kestää aikansa että ton nimen oppii.

Mitä aktuaalista… Näin omin silmin miten Leonie astu koulubussiin ja parin tunnin päästä löydän sen rannalta???

Kehtas vielä muina miehinä hiippailla kotiin kesken päivän.

JA SIT se kehtas vielä pölliä Saskian moottoripyörän. Ihan mahoton.

Rakas, miks ihmeessä menit altaaseen kun kerran vihaat uimista?

Möller päätti vissiin asettua taloksi. Se on pyöriny täällä yöt ja päivät koko viikon ajan.

Tuntuu et laiminlyön Evietä ku en kuvaa sitä juuri ollenkaa mut ei se tee ikinä mitään muuta ku lukee kirjaa jossain nurkassa.

Latasin muka uuden valaistusmodin joka muokkaa erityisesti öitä. Mut ei tää nyt ihan siltä näytä.

Ongelma selvis myöhemmin ku pyörin CC Magicissa. Olin tehny uuden setin valaistus- ja ympäristömodeille, mut CC Magic jättää uudet setit pois päältä kunnes käyt ite klikkaamassa ne käytettävien settien joukkoon. Arvatkaa olinko muistanu tehä sitä. Eli tosiasiassa olin pelannu hetken ilman minkäänlaisia modeja. Hyvä minä.

Mulla oli aitiopaikka seurata kuinka Rhea nousi sängystä ihan vaan et voi mennä pyörtymään siskon matolle.

Aurora taas oli koko yön jumissa kahvikuppi kädessä. Aamun sarastaessa kokeilin vihdoin peruuttaa toiminnon (HUIJAUSTA!!1) että näin oliks se oikeesti jumissa, mut hienosti se lopetti siihen paikkaan. Toivottavasti oot tyytyväinen et sait unirytmis taas ihan vituralleen.

Dante on edelleen uskomattoman suosittu. Koko ajan on joku piirittämässä niin ettei meinaa välis vessaan keritä. (Nyt ku jäin miettimään, en muista koska oisin viimeksi nähny sen pöntöllä tai kylvyssä.)

Sama pelikerta ilman modeja edelleen, mut tää yö näyttiki yhtäkkiä ihan kivalta? Ilmeisesti totun nopeemmin ku oisin ikinä arvannu.

Hyvää synttäriä Nebula. Älä huoli, ei suakaan kuolema korjaa ennen ku minä annan siihen luvan.

Olin ihan varma ettei simit mahdu tosta sängyn ja hyllyjen välistä, mut ei se näköjään tuota minkäänlaisia ongelmia.

Käytäväkokoontumiset.

Evie on viimenen simi jonka oisin ikinä odottanu löytyvän kuntoilemasta.

Ei katista ees juuri huomaa onks sillä vähän ylimäärästä harmaata karvassa vai ei.

Tytöt tekee kivasti usein läksyjä yhessä. En tiiä onks tää pelin ominaisuus vai pelkkää sattumaa.

Neiti hyvä, mitä ihmettä odotit? Mimosan huoneessa ramppaa jatkuvasti porukkaa.

Saskia kävi pitkästä aikaa aikamatkalla. Siellä tapahtu jotain hyvin hämmentävää mitä ilmotukset ei selittäny millään tavalla.

Tässä vaiheessa tajusin CC Magic -mokani. Jätin sen öitä muuttavan valaistusmodin vielä pois ja ihmettelin näkymiä nyt ku kaikki oli paikallaan.

Nämä kaverit yritti parhaansa mukaan viedä huomion.

Leonien aamumasis.

Aattelit sitte viedä evästä kouluun?

Möllerin haamukynnet on edelleen terävät.

Jotakuta ei selvästi nukuttanu yöllä.

Haluatko selittää miten tää mitä teet liittyy mitenkään siihen mitä ohjasin sut tekemään?

No ei kai siinä, Auroraki ansaitsee välillä huomiota.

Rhea taas haki huomiota ihan vääristä paikoista. Pysy erossa vanhemmista miehistä, kuulikko.

Evie oli ainut joka tuli sinä päivänä suoraan kotiin. Leonieki löyty koulun pihalta.

Jaa, no mikäs ettei.

Ei helevetti, se on sukua :DDDD Korvista ja valkosista silmistä kyllä tunnistaa.

Äiti ja sisko körötteli just sopivasti ohi ku kaksikko tapas… kaupungintalon portailla…

Ei hätää, sillä muutaman ystävällisen toiminnon jälkeen Leonie päätti haukkua toista älykääpiöksi. Eiköhän tää pelastanu meidät sukurutsalta.

Sit se siirty vahtaamaan jotain tipua :D

Sietäis pitää silmällä selustaa. Tässä kylässä liikkuu kaikenlaisia hiippareita.

En nyt tiiä onko tää sulosta vai karmivaa.

Ja taas mennään. Kyllä tutka pyörii xD

Seuraava havainto Saskiasta oli ku se päästeli kotia kohti. Rhean skootterilla.

Oppilas oli jätetty oman onnensa nojaan. Taskussa oli auto mut ei edelleenkää autokorttia.

Hän päätti sitte mennä yöuinnille.

Ja tämän takia Evie ei koskaan pääse esiintymään kuvissa.

Älä nyt herrajumala kuole sinne.

Säikähdin sen verran et piti pistää Leonien treffit/lintubongaus poikki ja käyttää puhelimen kutsu kaikki kotiin -toimintoa. Rhea ei vieläkään päässy käsiksi omaan skootteriinsa ku tällä kertaa Leonie pölli sen :D Määräsin nyt autotallissa istuvat kaks pyörää Leonien ja Evien omistukseen, joten ehkä seuraavalla kerralla kaikki käyttää omia kulkupelejään.

Dante mitä hittoo nyt taas. Onko susta tullu masokisti.

Vihdoin sain kunnon kuvan tästä animaatiosta jonka olin monta kertaa nähny sivusilmällä. Niin söpö :D

Häh. Ei Leoniella oo mitään piirteitä jotka selittäis miks se nukku treenikamppeissa.

Mimosa oli helppona hoidettavana jääny hieman taka-alalle, mutta tää päivä on pyhitetty sen synttäreille.

Juhlat osu sopivasti laiskottelupäivälle, joten porukka oli jo valmiiksi ulkona nauttimassa auringosta.

Mitäs helkkaria. Taidot oli ollu opetettuna viikon päivät, mitä muuta sä musta haluat? Oo sitte kärtty prkl.

Läksykerho kokoontu ennenkä kerittiin ees kakkua haukata. Joukkoon liitty myös Mimosa, jonka läksyt oli materialisoitunu taskuun välittömästi kasvun jälkeen.

Laiskottelupäivät on ihania ku simit viettää oma-alotteisesti aikaa altaalla.

Heti eksyttiin väärään sänkyyn ku pikkusen seurasin muiden menoo.

Mimosan vuoro tukkia joka yö puumajaan nukkumaan. Kai on kasvisimille suotava et se haluaa olla lähellä luontoo. Ja nyt on sentään kesä, toisin ku edellisten tapausten kanssa.

Muut nukkuu mut Lola vielä bilettää.

Pettymykseni on mittaamaton. Cosmos, mä luulin et tällänen pelleily lopetettiin kaks sukupolvee sitte.

Rhea, miks siskon kone hohtaa punasena?

Jaa. Sehän oli pienestä kiinni.

Seuraavaa potilasta pöydälle siis. Leonie kerkis näköjään Saskian tavoin ruskettua eilispäivän juhlissa.

Näin et Nebula oli tekemässä tuhmuuksia ja aattelin ikuistaa sen, mut huomion veiki kauheessa kunnossa oleva pönttö. Lola, sulla on yks homma.

Tää ovibugi ei näköjään kuole koskaan. Pari päivää sitte jouduin pitkästä aikaa resetoimaan Mimosan huoneen oven, ja nyt täällä päästettiin kärpäsiä sisään.

Mikä on tämä kauko-shaka.

Kyllä on kivaa ku pikkusisko on kärtty :) Mimosaan verrattuna Evie on käyttäytyny oikein nätisti.

Se neropatti yritti täällä asentaa pierutyynyä jakkaralle johon kukaan ei todellakaan oo koskaan istumassa. Onnistuko, hä?

Seurailin rauhassa ajo-opetuksen edistymistä ku kamera hyppäski yhtäkkiä ihan toiselle puolelle kaupunkia. Olin varma et nyt Dantelle koitti kohtalon päivä, mut nää kaks päättiki teleportata treenien lopuksi lähes kotiovelle. Hämmentävää.

No jopas on suloista.

Evie ei taaskaan päässy kuvaan ku sillä oli kiire tanssia yksin kuntosalihuoneessa.

Mimosan iho on älyttömän nätti. Toi on asuste jonka ite värjäsin mut silti.

Hemmetti ku oisin kerinny ottaa kuvan! Se paha taikatonttu teleporttas yhtäkkiä tonne taakse Saskian ja Leonien väliin ja sit saman tien pois :D

Mikä oli asiasi?

Se on selvästi Aurora joka tässä talossa kaipaa kipeimmin ajotunteja. Jatkokysymys: missä on moottoripyörä joka tota paikkaa yleensä pitää varattuna? (Vastaus: se oli Eviellä. MIKSI???)



2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi samalta ku muutaman vuoden takanen incident, ku EA pyyhkäs monelta pelaajalta virallisin tein Originista ostettuja TS3-lisäreitä pois, koska "ei pysty varmistamaan, ettei näitä oo ladattu laittomasti". Muistan ku monikii blogi siitä avautu täällä ja monella varmaan meni moti kolmoseen kokonaan sen jälkeen. Miun kaverillekii se kävi ja se sit raivoissaan asenti miun levyiltä omalle koneelleen puuttuvat lisärit, ku ei todellakaan alkanu antamaan enempää rahaa EA:lle. Ja arvaapa huvikses mikä yks niistä lisäreistä oli? Jep, Lemmikit. Paratiisisaari tais olla toinen minkä kaa tota kävi, mut erityisesti Lemmikit. Oon niin ilonen siitä et ostin aikanaan nää kaikki pelit fyysisenä ku EA ei voi niitä enää hakee miulta pois...

    Peli ei tykkää kauheesti romusta joo :DDD Itellä Corbin keksijäsiminä keräs usein paljon romua ja vaikka sitä oli joku muutama sata keksijänpöydässä, silti peli aina jääty hetkellisesti ku se latas sitä ruutua. Melkein pitäs poistaa ne sieltä jos joskus pääsen taas Rogetien kotitontille, mikäli ne rasittaa peliä vieläkii, eikä miulla oo pitkään aikaan ollu ketään simiä joka tarviis niitä romuja.

    Saikos noita merisiilejä myös onkimalla? Ku sukellellessa näkyy ja voi ottaa kii kaloja joita saa onkimalla, mut toimiiko se toistepäin... en muista ku en oo aikoihin pelannu missään missä ois sukelluspaikkoja :D

    Miten nuo kaks oli sukua? :D Siis, onko ne serkkuja tai pikkuserkkuja tms.?

    En kans ymmärrä noita ajoneuvoja ja niitten omistuksia, ku tuntuu et ne silti löytyy aina millon kenenkii repusta.

    Jahas, vähän lyhyempi kommentti tänään :D Koulujutut painaa ni ei meinaa jaksaa ajatella, vaikka lukeminen on kivaa XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on menny tommonen keissi täysin ohi :o Voisinpa sanoo et oisin yllättyny. Helkkarin pimeeltä hommalta kuulostaa, varsinki jos toi koski nimenomaan suoraan Originista ostettuja lisäreitä. Kyllähän tilillä pitäis olla ostohistoria tallella minkä luulis riittävän todisteeksi.

      * * *

      Mullaki peli miettii aikansa keksijänpöytää avatessa, mut en osannu odottaa et tarpeeksi iso romun määrä sais pelin täysin juntturaan :D

      Ei oo tullu vastaan, mut ei mulla oo pitkään aikaan ollu simiä joka ois syvemmin perehtyny kalastukseen. Saskialla ois kyllä jonkun verran kalastustaitoo, et vois huvikseen kokeilla.

      Pojan isoisä on Demetri, eli Danten veli. Eli ku isoisät on veljeksiä nii kai se tekee lapsista pikkuserkkuja? Oon ihan surkee sukulaissuhteissa xD

      Ymmärrän hyvin. Itehän en oo kommentoinu minnekkään muualle ku sun blogiin ties kuinka pitkään aikaan, mut luen kyllä innoissani aina kaiken :D

      Poista