perjantai 30. kesäkuuta 2023

Faro vol. 41 ~ Mukulaprojekti

Julkasen tämän jo nyt ihan vaan et voin myöhemmin ihastella miten ahkera olin tämän vuoden kesäkuussa :D Seuraavaa Faro-postausta varten pitääki sitte pelata lisää, mutta sillä välin Backwateria on valmiina oottamassa jo taas kahen kierroksen edestä. Sain jonkun ihme kirjotusintopiikin ku ärsyttää miten jäljessä oon sen haasteen julkasemisen kanssa. Eli TS2-spämmiä saattaa tulevaisuudessa olla luvassa, varotan jo etukäteen.


○ ○ ○


Kolmosten eka koulupäivä. Kaks niistä kerkis bussiin, mikä oli ihan hyvä saldo.

Viimenenki lähti pyörällä perään ilman että tarvi erikseen käskee.

Saskia ruokki oven takana kaloja, eikä jääny äänten perusteella epäselväksi nukuttiinko täällä vielä.

Se halus leikkiä aikakoneella suuntaan ja toiseen. Pitäis jossain välissä lähettää se oikeesti tulevaisuuteen, jotta voisin ainaki yrittää koota kasaan tulevaisuustontun. Se on aika lailla ainut asia joka tulevaisuudessa on vielä jääny tekemättä.

Keksintöjen kaupustelu on viime aikoina jääny vähemmälle, kiitos uusien perheenjäsenten. Saskia on urallaan vasta tasolla 7, vaikka kaikki maholliset keksinnöt on keksitty jo ikuisuus sitte.

Ei voi ku ihmetellä kaupungin ammattiurheilijoiden tasoo jos niille ois MUUMIOSTA vastusta :D

Saskia suoritti tehtävää ja törmäs samalla kahteen serkkuun sekä tätiin.

Luca oli just selviytyny ylitöistä nollaenergialla ja päässy nukahtamaan, kun se tunsi pakottavaa tarvetta nousta taas ylös.

Dante hääräs kellarissa tuttuun tapaan Auroran kanssa eikä huomannu yhtään mitään.

Itse asiassa kaikki elukoita myöten hääräs jossaki. Kukaan ei tullu hyvästelemään Lucaa :(

Se poistu mukisematta. Mitä tahansa kuhan vaan pääsee nukkumaan.

Dante kuitenki aisti että oli viimesten kunnianosotusten aika. Naurattaa miten toi toiminto periytyy edelleen eteenpäin armeijatöissä olleelta kantaäidiltä :D Kolmoset tekee sitä myös.

Muistohylly alkaa täyttyä, mutta kyllä tänne vielä Luca ja Dante mahtuu.

Härdellin keskellä en muistanu tarkistaa menikö lapset nukkumaan. Yks löyty omasta sängystä ja toinen puumajasta, minkä nyt tässä tilanteessa hyväksyn.

Tämä sen sijaan ei ole hyväksyttävää. Evien energia oli täynnä joten sitä ei myöskään saanu käskettyä sänkyyn. Tästä tää taas lähtee.

Haamut oli myös tänä yönä sankoin joukoin liikkeellä.

Viidestä sukupolvesta kolmessa on ollu joku paha simi. Evie jatkaa perinnettä.

Koulubussi on pihassa puolen tunnin päästä ja NYT päätit sitte mennä nukkumaan? Tulee tyly herätys.

Päivällä kopla matkas opintoretkelle. Rhea löyhkäs kuolemalta, mikä sopi tilanteeseen koska opintoretki suuntautu mausoleumiin.

Rhea oli lopulta ainut joka löysi rakennukseen sisälle. Muut jäi ulos läksypiiriin keskustelemaan aikusten asioista.

Evie mitä ikinä teetkään, älä kato taakse :D

Kaks päivää koulua takana ja arvosanat on jo nyt näin levällään.

Lucan muistolle.

Lola avusti pyykinpesussa. Kiitti tosi paljon.

Moro Luca. Miltäs siellä puolella näyttää?

Voitko tyttö hyvä laittaa ees vaatetta päälle jos pitää pihalla hillua.

Huomasin tän toiveen Auroralla kahtena peräkkäisenä yönä. Joku kaaosta lietsova ääni mun sisällä sano et mitä jos sittekki, mut en alistunu. Sitä paitsi tässä on vielä yks kasvatusprojekti suorittamatta, vaikka se ei Auroralle riittäiskään.

Nauroin tolle puhekuplalle, en muista et oisin ikinä nähny sitä :D Leonie on kiinnostunu yliluonnollisuudesta ja puhu vissiin Danten kanssa jotai lampunhenkijuttuja.

Ensimmäiset lahjajuhlat tässä tallennuksessa ja Saskiaa hajottaa jo.

Kaikki löysi suurin piirtein paikoilleen. Muutama vieras valu paikalle monta tuntia juhlien alun jälkeen, en tiiä missä ne oli roikkunu.

Joku anto ilkeen lahjan sekä Auroralle että mulle. Tota poistaessa saiki sitte ottaa käyttöön kaikki maholliset voimakeinot, nimittäin siihen ei saanu koskettua ollenkaan. Nraasin DebugEnabler ja MasterController pelasti.

Olin satavarma että Dahlia valkkaa tämän tilaisuuden poistua elävien kirjoista.

Mutta niin vaan nää kaks viimestä sisarusta porskuttelee edelleen menemään.

Evie on nero, joten se löytyy millon mistäki kirja kädessä.

Kissakuva numero yksi. En vieläkään kestä miten paljo paremmalta Nebula näyttää viiksien kanssa.

Tää siemen on oottanu Saskian repussa järjettömän kauan, eikä mulla enää riitä kärsivällisyys. Viimesimpänä oottelin että Luca ja Dante kupsahtais ja tekis talouteen tilaa, mutta Dante ny saattaa elää vielä toiset 200 päivää ku sillä on kunto tapissa ja myös se yks ikää pidentävä taitohaaste. Sitä paitsi vaikka se kuolis, talous ois silti vielä liian täynnä ja saattaisin joutua kikkailemaan samoin ku Edgaria rakentaessa. Eli ihan sama, kielletty siemen menee multaan nyt.

Ja sit saman tien kloonaamaan jäljelle jääny siemen jotta niitä on edelleen kaks varalla :D Onnistun kumminki säheltämään ton ensimmäisen jotenki pilalle.

No Saskian kloonausyritys oli tässä se joka meni pilalle. Ei tota oo käyny ikinä ennen, mut kai myös ammattilaisille sattuu vahinkoja.

Ei kuitenkaa kahta peräkkäin.

Leonie otti ilon irti saamastaan lahjasta. Mulla puolestaan palaa käpy ku nyt Leonie on aina tän kimpussa ja Rhealla on pakkomielle keinuhevoseen.

Kuten näkyy. Ja Hoga puolestaan sai ittensä saarroksiin.

Kyllä taas paikan valittit.

Tää tuli ihan puskista. Nyt Aurora on yhtäkkiä tasolla 9, ku ihan äskettäin se keräs vielä alennuksia. Ehkäpä se sai aikuistumisen myötä lisämotivaatiota.

Luca tuli onnittelemaan.

Mitähän mun lasten alastonalaosalle on tapahtunu. Kaikilla tytöillä oli sama homma mut CASista löyty kyllä oikee alaosa.

Leoniella on oudon hyvä suhde Danteen, en tiiä missä välissä ne on kerinny sen rakentaa. Evien ja Rhean välinen suhde on myös satasessa mutta molempien suhde Leonieen on aika lailla nolla.

Selittäkää mulle miten töistä voi lintsata jos ei oo työpäivä. Mä vaan haluaisin et Aurora sais toteutettua elämänhaaveensa ja sit peli laittaa tämmöstä.

Elukat tekee kyllä selväksi kuka niiden lempi-isäntä on. Saskiaan päin ne ei juuri katokkaa.

Mikä suhun on menny? Ei hienostuneet neidit kuseksi pitkin lattioita.

Jaksoin alussa kattoo että kaikki teki läksynsä tunnollisesti. Nykyään se on niiden omalla vastuulla, mikä yllättäen ei oo ollu hirvee katastrofi.

Mietin et osaakohan kukaan käyttää tota Evien lahjauunia, mut selvästi lahjan antaja tiesi mitä teki.

Vähän pitää Saskiallaki yrittää ylläpitää suhdetta elukoihin. Ei oo taas hetkeen tarvinnu tuhota kirppuja mut ne iskee varmasti sillä sekunnilla ku kissa ei enää suostu syliin.

Esitä niin viatonta ku haluat, mä kyllä näin kuka ton lastin tohon jätti.

Saskia dippas aikoinaan varpaita shakkiharrastukseen mut se(kin) vähä jäi.

Dante pitää kyllä huolen ettei hauta kutsu sitä vielä aikoihin.

Auroraaki piti ruveta taas treenaamaan ku alko näyttää pahasti siltä että uran kymppitaso ei sittekkää oo mahoton tavote. Ei siltä puutu kunnosta enää ku yks piste, ja ehkä se riittää tasapainottamaan olemattomia suhteita työkavereiden kanssa.

Täällä tää mukula kasvaa.

Dante oli tainnu poistua kotitontilta viimeks Saskian ja Auroran häiden takia, joten oli korkee aika viedä se happihyppelylle. Koko (normaali) perhe lähti tsekkaamaan kevätriehan.

Kolmoset nautti ulkoilmasta täysin siemauksin.

Kaikki muut oli iltaan mennessä livistäny, mut Dante ja Rhea jäi Saskian seuraksi sateeseen rullaluistelemaan.

Onks Nebula alkanu yhtäkkiä larppaamaan edesmennyttä Sheba-koiraa vai mikä homma?

Edgar sai kyytiä Evien toimesta. Hippaleikit on lasten myötä rantautunu taas tähän taloon.

Joskus pysähdyn arvostamaan miten outo tää perhe on.

Evie ei oo perheen ainut lukija. Tässähän täytyy melkeen olla ylpee.

Kolmosten samassa huoneessa nukkumisessa on yks vakava ongelma. Nimittäin se että Evie on herkkäuninen.

Jos sen kuullen puhuu mitään, se herää välittömästi. Yleensä Rhea on viimenen nukkumaanmenijä, koska se on liimattu tohon keinuhevoseen, ja kun Saskia passittaa sen sänkyyn samassa huoneessa, Evie vetää hepulit. Se on myös usein kerinny jo kohottaa energiaansa sen verran ettei sitä pysty käskemään takasin nukkumaan, ja kierre on valmis. Yritän muistaa kutsua simit ensin huoneen ulkopuolelle mut hermohan siinä menee joka tapauksessa.

Myös tonttupopulaatio koki menetyksen. Tää oli ensimmäinen niistä ihan perus tontuista joita Saskia kaivo maasta jotain 4 kpl.

Tilalle löyty siis seuraaja.

Selailin tässä joskus vanhoja postauksia ja tajusin että tää lisko on vanhempi ku muistinkaa. Se on ollu perheessä Kieranin (eli Saskian isoisän) valtakaudelta asti. Rupee jo epäilyttämään et onks se täysin kuolematon taikalisko.

Mukula oli vihdoin kypsyny.

Peli ei valittanu liian täydestä taloudesta, kiitos niin paljon <3

Mimosa liittyy tyttölauman jatkoksi. Täytyy kyllä myöntää että tää oli mun puolesta pakotettu juttu, nimittäin olin päättäny nimen ajat sitte, joten tyttö tarvittiin. Jouduin tappelemaan aika kauan ku peli tarjos pelkkiä poikia. Kolme kertaa latasin tallennuksen uudestaan, sit vielä varmistin että vauvan sukupuolen vaihto CASissa ei aiheuta ongelmia vanhempana. Lopulta ku olin valmis jatkamaan ja vaihtamaan sukupuolen väkisin, mullasta nousiki tyttölapsi. Peli järjesti asiat taas pidemmän kautta :)

(Simologiakuva on kauempaa tulevaisuudesta. Mimosa ei syntyny muutaman päivän ikäsenä :D)

Saskian elämänhaaveeseen kasvisim ei vaikuttanu, kuten epäilin, joten nostin laskuria väkisin Masterilla. Ootin että se ois ollu näin helposti hoidettu, mut eihän peli ymmärtänykkää että haaveen pitäis nyt olla toteutettu.

Jälkiviisaana ois pitäny jättää simbotti viimeseksi ku se ois ainaki varmasti aktivoinu oikeet osat koodia. (Tai varmasti ja varmasti, eihän tän pelin kanssa ikinä tiiä.) Kolusin nettiä ja yritin ettiä tapaa pakkotäyttää elämänhaave, mutta ilmeisesti sellasta ei oo ees nraasin modeissa? Saa jakaa jos joku tietää, täyttäisin kyllä mielelläni ton haaveen ihan vaan siisteyden nimissä. Ehkä kokeilen joskus rakentaa toisen simbotin, mut se ei kyllä tähän taloon jää.

Mimosa sai huoneensa keskikerroksesta läheltä Saskian ja Auroran makkaria. Pistin sisustaessa taas vaihteeksi kaiken peliin. Teemahuoneet on kivoja :D

En tarkalleen tiiä miten kasvisimien vesitarve toimii, mut iskin tonne ammeen vaikka sitte vaan koristeeksi.

Tohon aidalle oisin halunnu murattia, mut EA ei häpeäkseen oo semmosta tehny, ja yhen varta vasten ladatun kanssa tuli kuvatessa ongelmia ku se tykkäs katoilla tietyissä kuvakulmissa. Sentään auringonkukat ei ikinä petä.

Aidan takaa löytyy perhostentäyteinen makuusoppi.

Auroralla viiraa edelleen päässä ku se tunkee nukkumaan keskellä päivää vaikka ois pari tuntia sitte heränny täysin energioin. Ihme että oon saanu pidettyä sen unirytmin niinki säännöllisenä ku se on.

Yritän kuumeisesti keksiä tapoja tuhlata rahaa. 50k saatiin palamaan tähän tallintäytteeseen.

Hyvin kulkee. Sukelluspaikka leiju oudosti vähän ilmassa mut ei anneta sen häiritä.

Tosiaan se sukelluspaikka. Tästä maailmasta ku sukellustontteja löytyy niin olihan mun pakko käydä Saskian kanssa tutkimassa niitä. Nyt ku kevät tuli ja lämpötila pyörii jo peräti kymmenen asteen tienoilla. Eikä oo enää mitään muuta kiireellistä projektia kesken.

En Paratiisisaarta testaillessa päässy kovinkaan pitkälle/syvälle, joten tää kaikki on mulle melkee ku uutta.

Olin unohtanu et täällä hengaa kaloja joita voi vaan napata taskuun.

Tämän kaverin sen sijaan muistin.

Muistin myös että ne luolat bugaa ja heittelee usein simejä rannalle, ja niin kävi tälläki kertaa. Tiesin että tähän on fix, joten ei ku peli kiinni taas ja lataamaan.

Seuraavalla yrityksellä Saskia näki saman tien vilauksen haikalasta ja laski alleen. Hurjapää hei, mitä meinaat.

Mees ny muualle siitä pyörimästä.

Kiitos, ei ollu niin vaikeeta.

Saskian pitkäaikanen paras ystävä oli sitä mieltä et ne ei tuntenu vielä tarpeeksi hyvin.

Mikä ihmeen kokous täällä on?

Mainiosti hoidettu, Aurora!

Nyt voitki sitte lopettaa...

Eihän se osannu. Simit järjestää aina välillä tämmösiä välikohtauksia etten vaan erehdy luulemaan niitä järkeviksi.

Ei ole sun huone tämä. Ja miks ihmeessä kylvet arkivaatteet päällä.

Mimosa ei tarvi mitään muuta ku unta ja seuraa, mut tuntuu että sen sosiaalisuus laskee siitä hyvästä ekstranopeesti. Ja mun riemuksi sosiaalisuus on se ainut tarve jonka hoitamisessa nää muut idiootit ei oo erityisen taitavia.

Aikakone meni hajalle. Taas yks asia jonka en tienny olevan mahollista.

Dante on ehkä suvun paras isovanhempi tähän mennessä. Se jutskaa jatkuvasti kolmosten kanssa. Seurasimi tietenki nauttii ku talo on täynnä vilskettä.

Näinä hetkinä kaduttaa et tein tohon tommosen pullonkaulan.

TÄNNE SE PÖTKYLÄ

Voi huokaus.

TÄNNE SE PÖTKYLÄ KUULITTEKO

Bongasin suvun kantaemon Faustinen puskasta meditoimasta.

Dante ja Cosmos teki tiesulkua.

Tän kuvan tarkotus oli Cosmoksen naama, mut on lievästi karmivaa miten se näyttää Leonien vieressä melkee humanoidilta.

Nebula piti tarkasti silmällä meidän etanaa, joka on myös ollu osa perhettä jo pitkään.

Dantella ja Leoniella oli omaa kivaa taas.

Mitä helkkaria, joko taas? Vastahan mä istutin uuden.

Ohhoh, joku muu ku Leonie käyttää tota vempainta.

En yhtään odottanu et täällä tulis vastaan merenneitoja! Opin tosin että peli generoi maailmaan tarvittaessa NPC-merenneitoja, joten tää oli varmaan sellanen.

Mitä varte teitä on kaks? Tää on amatöörien sukelluskohde, hei haloo.

Tää meni yhtä hyvin ku kaikki muutki Saskian viestintäyritykset.

Merenneidot on taas yks kohta mun listalla asioista joita haluan kokeilla.

Evie kerto kellarissa kummitustarinoita tyhjälle yleisölle.

Säälin sitä.

Leonie unelmoi tosi eksoottisista asioista. Mulla on sellanen kutina että tää toive vielä toteutuu.

Tätä animaatiota mulla tulee ikävä sit ku Dantesta aika jättää.

Nää lapsethan ihan oikeesti kehittää taitoja!

Miten ihanaa, Aurora tuli lautasineen alas olkkariin Leonien seuraksi.

Miten ihanaa että jätit sen lautasen siihen.

Kerranki sain ikuistettua ku joku kolmosista käyttää tätä toimintoo. Ihan vaan että uskotte et piilotettu piirre periytyy edelleen.

Saskia lähti käymään puistossa, koska se tarvi tehtävää varten kontakteja. Tästäki paikasta tulee aina niin isot nostalgiat.

Yks serkku oli paikalla, mut niillä oli Saskian kanssa ihan olematon suhde eikä ne tullu juuri toimeen. Usein ihmettelen miten Saskia on onnistunu hankkimaan kaks parasta ystävää (vaimosta puhumattakaa) ku sen sosiaaliset kanssakäymiset on aikamoista räpiköimistä.

Tehtävää varten ois tarvinnu suostutella viis tuttavaa, joten heitin sen huits helvettiin et pystyin ottamaan täältä vastaan sukellustehtävän.

Olkkarin sohvan vielä ymmärrän mut mihin sää oot matkalla?

Okei fine, on toi ihan kiva paikka istua, varsinki ilta-auringossa.

Ootko nyt niiiiin ylpee ittestäs?

Jumaleissön, se oli siinä sitte. En tiiä minkä piilotetun turbovaihteen Aurora löysi näinä viime päivinä.

Se sai uran huipun kunniaksi söpön patsaan palkintohyllylle.

Huu, täällä kummittelee.

Älkää ny kaikki innostuko.

Evie raahas koulusta hauskasti pukeutuneen kaverin.

Se meni saman tien tekemään tuttavuutta talon mielenkiintosempiin asukkaisiin.

Täytyykö mun oikeesti lukita tän huoneen ovi että käytätte kylpemiseen KYLPPÄREITÄ?

Sydän jätti lyönnin välistä. Tätä olin odotellu, mut ei sen vielä pitäny tapahtua!

Danten poistumista tuli seuraamaan koko huusholli.

Cosmos kamoon, nyt on sun aika loistaa.

Eihän se mitää tehny.

MUTTA SITTEN TULI NEBULA!!!

Tyypit hei, älkää vielä purkako surujanne. (Ne yritti raivokkaasti pelehtiä vaikka estin minkä kerkisin.)

Dante ei nimittäin lähteny mihinkään ♥

Nebula nukku koko toimituksen ajan toisella puolella taloo nii en aatellu et siitä ois tässä tilanteessa apua. Mut kissan vaistot oli valppaat.

Luulin et peli bugas ku Dante ei ilmestynykkää takasin ohjauspaneeliin ja lähti vaan pinkomaan pois tontilta. Mut ongelmahan oli se että peli ei edelleenkään tykkää tästä isosta taloudesta, joten se heitti Danten kodittomana pihalle ku tajus ettei talossa pitäis olla sille tilaa.

Nappasin sen Masterilla takasin talouteen ja tajusin samalla et oisin voinu tehä näin myös sillon ku Edgarin edeltäjä kapinoi. Ei ois tarvinnu muuttaa hetkeksi osaa perheestä pois ja saman tien takas xd

Sisälle sieltä senkin höpsö.

Tarkistin, ja ei Dante ollu 200 päivän asetuksilla ku vasta 214 päivän ikänen. Kieran ja Manisha (maailman ei-urheilullisimmat simit) kuoli jossain 220 päivän paremmalla puolella, että mitäs helkkaria.

Sori Luca, joudut oottamaan vielä hetken pidempään.

Kyllä Dantee nyt piiritettiin.

Vau, joku lapsista puhuu Auroralle. Sillä ei oo jälkikasvuunsa kummosetkaa välit.

Mimosan synttärit, tällä kertaa vaan perheen kesken. Mut riittäähän tota porukkaa silti.

En tiiä perikö se Saskian silmät vai onks ne muuten vaan keltaset, mut laitoin sille noi Saskian piilarit ku ne näytti niin söpöltä. Muutenhan se on Saskian vihree kopio niinku kasvisimit aina.

Rakastan tota huonetta, pakko sanoo.

Saskia ja Nebula menetti ystävyytensä, ja sehän ei käy päinsä. Varsinkaa Nebulan urotyön jälkeen.2 kommenttia:

 1. Jees vaihteeks kolmosta! Oon ite tässä vuorotellu kans kakkosen ja kolmosen välillä, ku kakkosta alko tekemään miel pelata tän blogin takia, ja kolmosta siks et latasin siihen kaikki miulta puuttuvat Storen maailmat ja erikoisesineet (eikä yhtään rahnaa ea:lle tällä kertaa!), mut osa niistä ei tullu peliin ja viime yönä sit tappelin asian kanssa vähän lisää, nyt pitäs olla kaikki siellä :D Vielä ku saisin selvitettyä et miks ne ripset kaataa pelin CASissa, jos niitä klikkailee useempaa yhtä aikaa.

  Mie kattelin miun jotain vanhoja videoita ja kuvia ja mietin kanssa et pitäs käyä hakemassa ne loput tulevaisuustontun palat joskus :D

  En tiiä kumpi tyttö tuossa puumajakuvassa on, mut ei mikään ihme jos on jollain flunssaa ku pitää pakkasessa hillua puumajassa vähissä vaatteissa.

  Hei mitä tuo multa on tuossa kuistikuvassa (vai onko tuo ennemmin kasvihuone), missä Saskialla on kädessä siemen? Meinaan siis et onko tuo multahärdelli joku ladattu, ku se näyttää et ois korkeemmalla tasolla ku maa, enkä muista et pelissä itessään ois vastaavaa? Enkä muutenkaan oo kyllä pelissä saanu astutettua kasvihuoneeseen mitään multaan. Moveobjectsilla ne kai horrostaa ellei ne oo istutusruukuissa...

  Sensuuri iski :DDDDDDDDDDDDDDDD (tuohon lasten alaosabugiin viitaten)

  Miusta tuntuu et oisin itekii joskus nähny tuota et simillä on vapaapäivä ja peli väittää et se on pois töistä, mut sinne ei silti voi mennä koska on _vapaapäivä. Voi muuten liittyä tuohon ylennykseen, itseasiassa veikkaan et oon nähny tota nimenomaan sillon ku sim on saanu ylennyksen ja edellisen tason kotiintuloaika ajottuu uuden työajan sisälle tms... Rikollisuralla ku ei ole erillisiä keikkatöitäkään.

  Oooo kasvisim! Toisessakii blogissa vastikään synty kasvisim, ja tekis kauheesti miel avata pitkästä aikaa yks oma tallennus jossa synty kaks kasvisimiä (Planto ja Timotei XD) mut jotka on edelleen vanhoja ku en jaksanu avata peliä niitten syntymän jälkeen :DDDD

  Riittikös muuten tuohon elämänhaaveeseen simbotin ostaminen, vai onko se pakko rakentaa ite? Jos riittää, niin onnellisuuspisteillä vaan uus taloon ja ulos :D

  Hei onhan EA:lla jotain murattia, tosin se tulee kai jossain Storen jutussa. Dragon Valleyssä tms., jokatapauksessa ite oon vuorannu ainankii em. Pixieitten talon ulkoseinän ja osan Lilianin huoneen seinistä jollain muratilla. Voi se olla kyllä myös CC:tä, mut kuitenkii. (Miun blogista sisällöstä löytyy Pixiet, ja "uuden" talon esittely. Vasta selasin näitä ite ku pitkästä aikaa päivitin sisällön :D)

  Ooo kiitti tuosta luolamodista! Samalla juutuin sit käymään läpi Nraasin sivua ja tarkistamaan et miulla on kaikki ajantasalla (oli) ja lataamaan pari muuta asiaa XD

  Oho, en kyl tienny minäkään et aikakone voi levitä :D

  Faustine XDDDDDD

  Ooooo Nebula :o Miullei oo vissiin vielä koskaan kissat pelastanu simejä kuolemalta. Ei vissiin oo ollu tarpeeks hyvät välit XD

  Jotenkii ärsyttää et kasvisimit on klooneja, mut sit toisaalta... käy se järkeen ku se on kuitenkii geenimanipulaatiolla saatu sim :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäki latailen nykyään ihan vailla omatunnon pistoksia kaikkee Store-tavaraa. Yllättäen (not) EA app kuulemma joskus oikkuilee suoraan Storesta hankitun tavaran kanssa, joten tuntuu ekstrahyvältä saada sama tavara nätisti package-muotosena ja iskee CC Magiciin ilman mitään ongelmia.

   * * *

   Leoniehan se siellä pakkasessa, mut aikasemman kuvan perusteella se oli Rhea joka kärsi flunssasta. Ei mee tasan nallekarkit.

   Noi on ladattuja istutusruukkuja, jotka on modulaarisia. Niiden latauslinkki jopa toimii vielä, vaikka onki yli 10 vuotta vanha :D

   No justiinsa, eikä Aurora tietenkää ite osannu ottaa tämmöstä seikkaa huomioon. Kiitos peli.

   Tää on mun ensimmäinen kasvisim ikinä, ja onhan se ihan sulonen. Varmasti sais enemmän irti jos voisin ohjata sitä ja tutkia kaikkia toimintoja, mut minkäs teet.

   Hemmetin hyvä idea, pitää kokeilla! Onnellisuuspisteitä Saskialla on ihan liikaa.

   Pitää tota murattiaki tutkia. Oon kakkosessa rakastunu muratin käyttöön ja kolmosessa olo tuntuu hyvin orvolta :D

   Luolamodin aika mun pelissä oli lyhyt ku latasin hetken päästä laajemman modin joka korjaa myös tämän pienen bugin, mut hyvä et tuli sulla tarpeeseen.

   Tässä talossa soihdunkantajilla on pakko olla suhteet kunnossa että kirppukylvetys onnistuu. Siinä sivussa tulee muita mukavia bonuksia :D

   Mieluummin mä kloonin otan ku nollanaaman, jos niistä pitää valita. Mut ois kyllä mahtavaa jos kasvisimiä luodessa sais hyödynnettyä muista simeistä otettuja DNA-näytteitä.

   Poista