keskiviikko 14. syyskuuta 2022

BACC Backwater ~ Kierros 8

Huhhuijjaa. Nää BACC-postaukset alkaa paisua aika mittaviksi, minkä takia niiden kirjottaminen on vielä normaalia enemmän tuskan takana. Tällä kertaa täytyy oikein etukäteen varottaa että luvassa on noin 250 kuvan edestä tavaraa. Aion kyllä tulevaisuudessa napsia kierroksen paloihin niin et yhen postauksen pituus pysyy siellä jossain 150-200 kuvan tienoilla, mut tää oli vielä just siinä rajoilla et talouden vaihdon kohalta katkastuna jälkimmäisestä puoliskosta ois tullu tosi tynkä.

Alan nyt ymmärtää minkä takia muut julkasee tätä haastetta perhe kerrallaan :D Mut ite haluan kyllä edelleen pitää postausmäärän suht pienenä, koska jos alkaisin tehä joka perheelle oman postauksen, tästä blogista ei enää mitään muuta löytäis. Ja itestä ainaki tuntuu et tällä lailla pysyy kokonaisuus paremmin käsissä. Toinen hyvä ratkasu ois tehä toinen blogi ja dumpata kaikki BACCiin liittyvä sinne, mut koska oon työstäny tätä blogia niin kauan, vierastan ajatusta puhtaalta pöydältä alottamisesta. Toisaalta oon vuosikaudet vihannu tän blogin nimee, joten ehkä etäisyyden ottaminen tekis mulle hyvää.

(Voisin tietysti yksinkertasesti tehä nimenmuutoksen, mut tähän mennessä mua on estäny se etten tiiä miten helposti saisin uudelleenohjattua vanhat linkit uuteen osotteeseen. Ja vielä suurempi ongelma ois uuden nimen keksiminen xD)

Saappa nähä mitä vielä teen. Mut sillä välin tarjolla on Backwaterin kaheksannen viikon tapahtumia.


○ ○ ○


Talous Hennessy:


Jokakierroksinen muistutus että tämä perhe omistaa kylän ruokakaupan.

Remi toi tyttöystävänsä mukanaan koulusta.

Treffithän siitä tuli.

No katos perkele. En tiiä missä välissä nää on kerinny kaveeraamaan mut selvästi kannatti.

Pitäis tehä tonne jonnekki nurkan taakse joku suojasempi hengailupaikka missä vois hoitaa nää loppuimuttelut.

Oon ikuisuuden yrittäny löytää modin ettei kukkia tarvis kastella, mut ainut joka on tullu vastaan on semmonen et puutarhaa ei tarvi hoitaa ollenkaa, ja haluan kuitenki pitää pelissä puskien trimmauksen. Puutarhuri ois kova sana mut se ei oo vielä käytettävissä koska haaste.

Muita uutisia: vaihdoin tässä vaiheessa valaistusmodia koska olin äärimmäisen kyllästyny sen vanhan oikkuihin. Tykkään tästä uudesta enemmän kaikin puolin, mut ainut miinus on et yöaikaan ikkunoista tuleva valo tuntuu suorastaan sokaisevalta ku se heijastuu vaaleesta kivetyksestä. Pystyn kuitenki ihan hyvin elämään asian kanssa.

Jaahas, sit jaksoin viimein somistaa naapurustoo. Eli toisin sanoen heittelin vaan pirusti puita joka puolelle :D Kuvittelen et tää maapläntti on alkujaan pelkkää mettää, ja sitä mukaa ku kasvava kylä tarvii lisää tilaa nii raivaan puita pois tieltä.

Alhaalla veden äärellä on se pieni kupla, mistä haaste lähti käyntiin. Hennessyt ja Kleimanit asuu siellä edelleen, Morgnerit sen sijaan muutti tonne vuoren juurelle uuteen taloon. Ja keskellä erinäisten yhteisötonttien ympäröimänä on ne vuokrakämpät, joissa asuu Isabeau Leclair.

(Tässä tuntee ite jo melkee nostalgiaa ku kattoo miltä paikat näytti vaan muutama kierros sitte. Viimeistelen parhaillaan kierrosta 12, ja meno on tosiaan vilkastunu aika radikaalisti. Muhun on purru rakennuskärpänen, mikä on outoo koska en oo ikinä erityisemmin tykänny rakentaa. Mut tilanne on jo pitkään ollu sellanen et mulla on tontteja valmiina vaikka millä mitalla, ja tarvisin vaan simejä jotka vois ostaa niitä.)

En muista oonko valittanu postauksissa vaiko vaan jossaki kommentin vastauksessa siitä, miten vihaan nykyään tätä naapurustopohjaa minkä valittin. Ajattelin sillon alussa et mahollisimman iso = paljon tilaa rakentaa, mikä on koko haasteen idea, eiks nii? No joo, mut sitä tilaa on nyt ihan hemmetisti liikaa. Tässä kuvassa ei oo ees koko kartta: se on oikeesti melkee ympyrän muotonen saari, jonka yhellä reunalla nousee vuori.

Oon oppinu et tykkään ahtaa tontteja tiheeseen, enkä todellakaan tarvis näin jumalattoman kokosta naapurustoo. Kakkosessa ku on lisäksi vielä ns. alinaapurustosysteemi, eli päänaapurustoon saa liitettyä esim. erillisen keskusta-alueen, mitä kautta tilaa tulee vielä enemmän. Näistä alinaapurustoista saa BACC-haasteessa bonusta simkertoimeen, mut oon vakavasti harkinnu et siinä vaiheessa ku saan semmosen avattua nii otan vaan bonukset talteen ja jatkan päänaapuruston kehittämistä. Saa nähä, kestää vielä hetki ennenkä tää ongelma tulee ajankohtaseksi.

Valittelut sikseen. Tässä vähän kuvaa kylän pääkadusta, jonka varrella suurin osa yhteisötonteista on yhä tänäkin päivänä, vaikka järjestys onki muuttunu matkan varrella monta kertaa. Mut Hennessyjen kulmaputiikki on ja pysyy.

Sit vihdoin takasin perheen kuulumisiin. Jeromelle koitti teiniaika.

Siitä kasvo suosiotavoitteinen sim, jota miellyttää karismaattiset siivoojat jotka ei pukeudu juhlavasti.

Ja puolimahdottomien elämäntoiveiden lista sen ku jatkuu.

Kasvatin Jeromen mukana myös sen parhaan kaverin, Bethin, mut taka-ajatukset meni uusiksi ku Bethistä arpoutuki lesbo. Oh well.

Löytyy sille täältä joka tapauksessa mieluista seuraa.

Ja suosiosimillä ei voi ikinä olla liikaa kavereita.

Ihania aamuaskareita.

Tein tosiaan naapurustoon myös uusia teini- ja lapsitownieita. Parvati on niistä yks, ja Jerome iski siihen silmänsä.

Taustalle tallusti toinenki uus teini.

Se on sulonen.

Jerome ei aikaillu. En muista missä vaiheessa annoin sille lisätavoitteen, mutta se on romantiikka, joten tästä ei kyllä taida tulla samanlaista vuosisadan rakkaustarinaa ku Remistä ja Sarahista.

Remistä ja Sarahista puheen ollen, ne oli sisällä samoissa hommissa. Näillä tais itse asiassa olla meneillään tuplatreffit.

Kunnes talo kävi ahtaaksi.

Parvati karkas yöjuoksulta siksi aikaa et se kerkis tuoda treffikukat ovelle.

Ihanan idyllistä.

No mitenkäs ne nyt niin.

Ehkä syy löytyy tästä kuvasta.

Lisää myyntitreeniä Remille. Ja Jerome yritti varmaan kans oppia jotain. Tiedä sitte kuinka hyvällä menestyksellä.

Kun sanon että ruokakauppa tuottaa hulluna rahaa, mä tarkotan sitä. Tällä menolla ei mee kauaa että saan rakennettua näille semmosen kartanon minkä ne ansaitsee.

Celia käyttäytyy niinku kotonaan.

Mulle on uutta et tämmönen määrä omia simejä on yhtä aikaa samassa ikävaiheessa. En malta oottaa että kaupungissa on niin paljo populaa et simeillä on varaa muodostaa erillisiä kaveriporukoita.

Yöpalaa illan päätteeksi. Onneks ravintola on auki 24/7.

Voi apua teidän kanssa. Celia osotti kiinnostuksensa Jeromeen ja Jerome puolestaan päätti että Celia on kolmen salaman arvonen. Ei tän näin pitäny mennäääää.


○ ○ ○


Talous Kleiman:


Tarkistin heti mitä mieltä Celia on Jeromesta, ja joo, tunteet näyttää olevan molemminpuolisia. Saappa nähä mitä tässä vielä käy. Haluaisin välttää sukujen yhistelyä näin aikasessa vaiheessa, mutta toisaalta ku molemmat on ainaki osittain romantiikkasimejä nii tuskin se on tässä se suurin vaara.

Tein vihdoin näidenki talolle laajennusoperaation. Andreas tahkoaa baarillaan tukkukaupalla rahaa, ja on jo aikaki et se näkyy myös talon ulkomuodossa.

Muutama kuva mielenkiintosimmista huoneista. Pidin saman valko-musta-puna-teeman mikä vanhassa talossa vallitsi, ja lopputuloksesta tuli mun mieleen jopa vähän turhan kliininen, mut olkoot. Onpahan erilainen ku mun sisustukset yleensä.

Jälleen yksi tyytyväinen asiakas.

En tiedä mitä yhtäkkiä tapahtu ku ennen simit löysi tosi harvoin näiden soitinten kimppuun, mut nykyään täällä on melkeinpä joka ilta konsertti käynnissä. Ja peli on niin fiksu et vaikka jokanen soittaa todellisuudessa itekseen, yhessä ne kuulostaa siltä et ne esittäis samaa biisiä! Harmi et syntikka ja mikki ei toimi samalla lailla (ne tuli vissiin eri lisäosissa ku muut soittimet mikä varmaan selittää), mut parempi tää on ku ei mitään.

Ei kännyköitä = ruuhkaa puhelimella. Mä oon niin nuori etten ite koskaan kohdannu samaa ongelmaa, mut muistan kyllä miten äiti roikku lankapuhelimessa pahimmillaan monta tuntia putkeen :D

Theo saattaa näyttää viattomalta, mut sillä on kärttyisä-kiltti-skaalalla ruhtinaalliset 1 piste. Celia saa pitää varansa.

Kuten saa kaikki naapuruston teinit, kun on näistä kahesta kyse.

En tiedä mistä te ilmestyitte ja minkä takia, mut tervetuloa joukkoon vaan.

Tui ♥

Yks asia jota kakkosessa vihaan on et lamppujen väriä ei saa vaihdettua samoin ku kolmosessa. Tuolla suihkuhuoneen katonrajassa juokseva lamppusarja loistaa jostain syystä tommosta lämmintä tulen valoo, ja siitä seuraa tosi nättejä valaistuseroja huoneiden välille :))) Rakastan noita lamppuja ja haluaisin käyttää niitä joka paikassa, mut tää tekee siitä haastavaa.

(Viisaampi minä kaukaa tulevaisuudesta: löysin pelikansiosta lamppuja määräävän tiedoston ja sain vaihdettua värin normaaliksi valkoseksi. Nyt mulla on taas mielenrauha.)

Sori, meillä on jo akvaario, ja se on parempi.

Naapuruston lasten aikuistumisriitti on myyntitaitojen opettelu vanhempien yrityksessä. Nyt se on vuorossa Celialla.

Saatto kuitenki olla että suurin osa ajasta kulu samalla tavalla ku Andreaksellaki yleensä.

Saanen muistuttaa että Remillä on edelleen tyttöystävä… Draaman haju vaan vahvistuu.

Beth ei harmittavasti ollu Celialle mieleen :(

Parvati sen sijaan oli, ja tunne oli molemminpuolinen. Kyllä kannatti viettää aikaa peilin ääressä hiomassa karismataitoja.

Haistan draamaa myös Celian, Parvatin ja Jeromen välille. Oikeestaan haistan draamaa Celian ja kaikkien välille.

Täytyy kerätä Andreakselta kaikki parhaat vinkit.

Pihamaalla pitää kiirettä.

Postilaatikolla harvemmin.

Theon vuoro oppia myyntitykiksi.

Yrityksen omistaja oli taas työn touhussa.

Halusin baarille managerin, jotta Andreaksen ei enää tarvis roikkua siellä joka ilta. Ihmettelin et mikä on ku toimintoo ei ilmestyny, kunnes opin että manageriksi ylentäminen vaatii työntekijältä tietyn määrän ansiomerkkejä (myynti, kassailu, hyllyntäyttö yms.). Ainut vaan et tämmösen yrityksen pyörityksessä ei myynnin lisäksi paljo merkkejä ansaita. Halusin välttämättä just tämän townien, joten huijasin sille muutaman turhan merkin, ja voilà, meillä on manageri.

Breanna ei istu kotona täysin toimettomana, vaikka sitä harvoin näkyyki.

Do you mind?

DO YOU?

Voi luoja sun kanssas. Tiesin että tämä on edessä mut silti.

Kappas, en enää ees muistanu et Breanna voi nautintolisätavoitteisena kirjottaa ravintolaoppaita. Pitäis laittaa se tekemään niin joskus uudestaan, vaikka ensimmäinen kerta ei ollukkaa mikään menestys.

Jotta yritykseltä saa hyvät rahat, managerille pitää soittaa päivittäin. Minkä harvoin muistan tehdä, mutta huonotki rahat on rahoja.

Tää on hienoo ku en enää muistanu et Celia deittaili tätäki townieta. Se on nykyään töissä Celian yrityksessä, edelleen teini-ikäsenä :I

Oli harvinaisen huono idea tulla treffeille aiemman seuralaisen työpaikalle. Saatoin hieman unohtaa.

Täydellä kaasulla läpi vaan. Vahinko on jo tapahtunu.

Oh fuck, lisää tuttuja :D

Livettiin paikalta saman tien, eikä toinen huomannu mitään. Andreaksen vinkeistä oli selkeesti hyötyä.

Kotona tapahtu hieman peliteknisiä asioita. Päätin vihdoin että on liian outoo jos Celia vanhenee mutta sen townie-isä ei, joten muutin sen väliaikasesti taloon ja sen jälkeen omalle tontilleen. Ökyrikas Andrew Seavey liittyy siis pelattavien simien joukkoon, ja sen elämää päästään seuraamaan myöhemmin tällä kierroksella.

Päätin myös että haluan sittekki vielä yrittää saada Andreaksen kasvonpiirteitä siirtymään seuraavalle sukupolvelle. Sori Breanna.

Juu, tää taitaa olla menetetty tapaus.

Andreas oli kerranki ihmisiksi, ja sillon joku päätti tulla valittamaan siitä Celialle? Ei ymmärrä.

Kaikessa hiljaisuudessa ja draamattomuudessa Theon ja Donin suhde siirty uudelle asteelle.

Hommasin Celialle stylistituolin, jotta se voi hioa taitojaan ”vapaaehtoisilla”. Oon suunnitellu sen yritykseksi kampaamoa.

No siis kyllä noilla huulilla ja poskipäillä melkee tämmösenki meikin kantaa kunnialla.

Edes ohi kävelevät towniet ei säästy.

Nyt on luksusta ku Celia pääsee yhteisötonteille treffailemaan. Kiitos manageri.

Theo koitti onneensa Celian rippeiden kanssa, mutta og-Arenilta tuli tyly vastaus. (Theon elämäntoive on 50 ensitreffit.)

Niin, kaiken tämän teiniperseilyn aikana Breanna oli raskaana. Kunnes ei enää ollu.

Iltatähti-Levi sai Andreakselta ainaki hiustenvärin jossei muuta.

Andreaksella itellään oli niin kiire opettaa Celialle yrittäjyystaitoja ettei se kerinny ees tulla seuraamaan lapsensa syntymää.

Missasin ajotuksen, mutta tietäkää että Theo sai heti ensimmäisen toiminnon aikana uudelta veljeltään puklut naamalle.

Ja tämän takia rakensin tänne kolme huonetta.

Breanna karkas heti tilaisuuden tultua hurmaamaan meidän pitkäaikaista baarimikkoo. Ovet pysy tällä kertaa kiinni muulta yleisöltä.

Onneksi lapsenvahteja on monia. Tää on Celialle hyvää harjotusta tulevaisuutta varten~

Sillä lailla! Theo maksimoi karismataitonsa, mikä tarkottaa yhtä aukeevaa paikkaa viihdeuralle ku se kasvaa aikuseksi. Kylän työllistymismahdollisuudet avartuu pikkuhiljaa.


○ ○ ○


Talous Morgner:


Henrik Morgner toivottaa porukan tervetulleeksi seuraavaan perheeseen.

Viimeksi se muutti kihlattuineen ja koirineen alotuskopperosta isompaan taloon.

Eipä tääkään mikään lukaali oo, mutta entiseen verrattuna tilaa on vaikka kuinka.

Säälittävä taloesittely.

Yusunilla oli vapaapäivä töistä, joten se lähti Henrikin matkaan ravintolahommiin.

Tänne on kohonnu muitaki tulevia yrityksiä odottamaan sopivaa omistajaa. Voin tosin paljastaa että toinen näistä on edelleen orpo :D

Henrik oli taas ohjaamattomana määränny työntekijät ihan ristikkäisiin hommiin, joten se piti ihan aluksi korjata.

Tämä lusmuilija sai vihdoin kenkää. Se ei viime viikolla millään suostunu tulemaan töihin irtisanottavaksi.

Kiva kuinka asiakkaat osaa käyttäytyä.

Yusun on kyllä poliisihommia varten treenannu kuntoo ihan kiitettävästi mut silti sillä ei meinannu pysyä tarjotin kädessä.

Mitä sitä turhaan tiskaamaan ku lautasten puhtaaksi nuoleminen on niin paljon nopeempaa? Näin tehdään uusiin asiakkaisiin hyvä vaikutus.

Kerranki saatiin tarjoilijan tipit omaan kassaan.

Ovella kävi pyörimässä kissa jolla oli ihan mahtava nimi.

Rudolf sai siitä hetkeksi seuraa. Parka on edelleen päivisin aika yksinäinen ku talo on muuten tyhjillään.

Andreas se ei ikinä kyllästy kasvattamaan lehtikokoelmaansa.

Juu tossa tantussa et muuten naimisiin mee, se on vissi.

Onneksi ruokakauppa palvelee myös näissä asioissa.

Tässä oltiin erittäin lähellä katastrofia. Onneksi kerkisin puuttua asiaan. Breannaa ei selvästi sais päästää ihmisten ilmoille ku ei kukaan pysy sen lähellä housuissaan.

Läheltä piti -tilanteesta selvittiin ja hääjuhlaa päästiin jatkamaan sopuisissa merkeissä.

Breanna nyt rauha.

Yllättäen se oikeesti käyttäyty kunnolla, ja juhlat oli kaikin puolin miellyttävät.

Joku susi pääsi kuokkimaan, mutta Jerome eläinrakkaana piti sen poissa pahanteosta.

Vanhoja perinteitä täytyy kunnioittaa.

Yön pimeinä tunteina etupihalla käytiin alfojen taisto. Samalla opin että niitä on enemmän ku yks, vaikka ne näyttääki identtisiltä.

Säälin Rudolfia sen verran että päätin adoptoida sille kaverin. Asiaan ei mitenkään liity Yusunin elämäntoive pentujen kasvattamisesta…

En uskonu että koodilla lähekkäin tungetut ruokakupit toimii, mutta kakkonen osaa yllättää.

Tämäkin oli suuri yllätys.

Henrik vinkuu vähän väliä autoo, mutta koska kylässä ei oo autokauppaa, se joutuu tekemään asian eteen töitä.

Raskausaika oli Yusunille rankkaa. Oon muistaakseni lukenu jostain että hyvä kunto vaikuttaa siihen miten rikkipoikki odottava äiti on, mut Yusunia se ei tuntunu auttavan, päinvastoin.

Koirankusi on hyvä lannote :)))

Rikkaruohot kasvaa tuolta läpi koska siinä on tien päällä vaan tollanen matto, ei siis oikeesti mitään laattaa. Mut tän jälkeen aloin laatottamaan tonteilla koko kävelytien umpeen ja matto vasta siihen päälle. Lammikot on edelleen riesana mut sentään ei tarvi kattella rikkaruohoja.

Yusunin töissä tienaamilla rahoilla tehtiin ravintolassa laajennusta.

Unohdin taas että taukohuoneeseen ei kannata laittaa pöytää.

Sekä mun että Yusunin kolmen päivän kärsimys oli vihdoin ohi. Eikä hetkeekään liian aikasin.

Pienokainen sai nimekseen Lorna. Koska kuuntelin sillä hetkellä Lorna Shorea.

Hei älä nyt sinäki ala.

Kyllä koirat on vaan ihania eläimiä </3

Ihmettelin et mikä on ku Alabama meinas nääntyä nälkään vaikka ruokakupit oli täpötäynnä. Kävipä sitten ilmi että se ei jostain syystä pysty enää käyttämään ruokakuppeja ollenkaan. Ei auttanu uuden ostaminen tai mikään.

Jouduin lataamaan sitä varten tommosen luun joka nostaa myös nälkätarvetta. Tää on ilmeisesti aika yleinen bugi.

Täydellä mahalla jaksaa taas painaa.

Semmonen lenkkivarustus herralla. Ei kai siinä.

Lampusta saatiin kaunis koriste, koska päätin että rahan toivominen on tylsää. Jos joku jossain vaiheessa toivoo toivomusta (hah) niin harkitsen asiaa uudestaan.


○ ○ ○


Talous Leclair:


Isabeaulla elämä on yhtä juhlaa.

Se etsii edelleen kumppania, mutta vaihtoehtoja tuntuu olevan liikaa.

JOEL HENNESSY EI OO NIISTÄ YKS. Miäs mitä helvettiä :DDDDD

Juu unissas oot. Nyt kotia siitä nukkumaan.

Nää jatko treffejään Joelin psykooseista tietämättöminä.

Tai ehkä se jäi painamaan toisen osapuolen mieltä. Koska yhtäkkiä sillä muuttuki tyystin ääni kellossa.

Mikä tätä kylää vaivaa tänä iltana. Yusun, kello on kaks yöllä, painu muualle.

Täytyy selvästi harjotella ennenkä lähetään seuraavan saaliin perään.

Hmm…

Liikaa vaihtoehtoja. Aivan liikaa vaihtoehtoja.

Yks erottu kuitenki joukosta. Isabeau on äärimmäisen kärtty, joten näillä luisti juttu hienosti. Enkä oo koskaan pelannu velholla.

Treffitki suju ilman mitään takaiskuja. Mitä tässä muuta enää tarvii.

Isabeau ei edelleenkään osannu päättää, mutta mun suunnitelmat laukkas jo kaukana horisontissa.

Ohjelma keskeyty kutsumattoman vieraan kyläkäyntiin.

Mutta tällä hetkellä ei liikuta edes television menetys.

Ex tempore bänditreenit. Voisin joskus huvikseni kokeilla perustaa ns. bändin, se saattais olla ihan hauskaa.

Tähän on hyvä lopettaa.


○ ○ ○


Talous Seavey:


Paitsi että ei vielä. Sanoin että Celian isä liittyy pelattavien simien joukkoon, joten nyt vuoroon pääsee Andrew Seavey. Se muutti Henrik Morgnerin vanhaan taloon.

Venytin Andrew’n kanssa vähän sääntöjä, koska sen tosiaan pitäis kaiken järjen mukaan olla lähempänä Breannan ku Celian ikää. Joten pelasin sillä saman tien viis viikkoo putkeen. Sovitaan siis että alotin samoihin aikoihin ku Celia sai alkunsa :D

Isabeau ei sillon vielä ollu muuttanu naapurustoon, mutta pikkuvikoja.

Operaatio unohdetaan Breanna sai sukkelan alun ku ensimmäinen tuttavuus tarjos sokkotreffejä.

Normaaleja ensitreffiaktiviteetteja.

Ravintolaillallinen kutsu, koska kämpässä ei ollu vielä ees ruokapöytää.

Seuralainen on yks mun tekemistä townieista, nimeltään Elinor Stanford. Sillä on mielenkiintoset kasvonpiirteet, enkä yhtään pistäisi pahakseni jos saisin sen pelattavaksi näin nopeesti.

Ilta eteni varsin lupaavissa merkeissä.

Kunnes Andrew päätti karata kesken hipsuttelun. Enkä kyllä yhtään muista minne ja minkä takia.

Pientä valaistusongelmaa havaittavissa. Modit otti yhteen, mutta en heti löytäny syypäitä.

Henrikin ravintola oli saavuttanu tason 5, mikä avas yhden paikan ruuanlaittouralle. Andrew nappas sen omakseen heti ku sanomalehti salli.

Breannan kanssa sovittiin että ollaan jatkossa vaan kavereita. Saa nähä kuinka kauan sopimus pitää.

Tietää että asutaan keskellä ei mitään ku sudet tunkee jo ovestaki läpi.

Työaikataulut hankaloitti Elinorin näkemistä, mutta kyllä parissa tunnissa jotain kerkiää tehä.

Jotain tosiaanki.

Missään nimessä en rahojen perässä pyytäny Elinoria muuttamaan taloon.

Mitä on tämä? Elämäntoive joka on oikeesti toteutettavissa? Nyt täytyy nauttia, tää ei tuu usein toistumaan.

Nauti vielä kun voit, kohta täällä asuu poliisitäti joka ei pelkää antaa varkaille turpaan.

Ilmeet :D

Elinorin rahoilla saatiin keittiöstäki asuttavan näkönen.

Elinor tarvii töissä logiikkaa, mut onneks ei ite tarvi investoida shakkipöytään. Vaikka taivasalla saattaaki satunnainen raesade välillä yllättää.

Ei näitä kumpaakaan näytä sade haittaavan.

Celia käy välillä moikkaamassa iskää. Näillä on itse asiassa tosi hyvä suhde.

Kaupunki laajeni taas, kun Andrew perusti pelihallin. Kaipaan kipeesti simeille lisää hengailutontteja, joten tää paikka tulee olemaan erityisesti treffailijoiden suosiossa.

Ellei ulkokuori jo paljastanu, niin katsaus sisälle saa varmaan mietityttämään miten tällä perheellä oli yhtäkkiä varaa tämmöseen tonttiin, ku just saatiin vasta keittiöön kunnon tasot. Kyllästyin rakentamaan yhteisötontteja vähitellen, joten otin käyttöön modatut tietokoneet (1, 2, 3), joiden avulla simit voi ottaa lainaa. Nyt voin tehä tontin kerralla valmiiksi eikä tarvi jatkuvasti rempata. Ja elämä on mielenkiintosempaa ku laina kasvaa korkoo ja sitä on pakko lyhentää aina laskujen mukana.

Hirveetä, ei sen listan päällä mitenkään pysty pelaamaan.

Hirveetä, ei sitä bingokonetta mitenkään ylety käyttämään ku… seinä on edessä? Ihan sama, se ois varmaan joka tapauksessa teettäny tonne turhan paljo ruuhkaa.

Tekemistä riittää kyllä ilmanki.

Nää ei juuri muuta syö ku oman lammen kalaa.

Hei nyt ihan oikeesti.

(Ei-niin-)harvinainen tupla-aurinkoilmiö.

Donte-veleho tuli häjyilemään ja pilaamaan aurinkoisen päivän. Mut kissasta se saa vähän bonusta.

Andrew on edelleen päätoiminen kokki, ja sen sijaan et oisin pistäny sen kehittämään luovuutta maalaamalla se alko kirjottaa keittokirjoja.

Kaikenlaiset hiipparit ne kehtaa häiritä rehellisten ihmisten yöunia.

Andrew tunki Celian ja sen kavereiden seuraan :D

Celia ei ollu kovin mielissään.

Huoletonta elämää.

Elinor yritti autonomisesti tuoda arkeen lisämaustetta, mut jostain syystä naistenmies-Andreas kieltäyty sen lähentely-yrityksestä.

En halua tietää mitä jälkiä sieltä löytyy.

Andrew’n lempiharrastus on elokuvat ja kirjallisuus, minkä takia laitoinki sen kirjottamaan omia kirjoja.

Ton liivin tunnistaa missä tahansa. Arvostelija on saapunut taloon.

Kovasti se oli innoissaan…

…kunnes painu matkoihinsa sanaakaa sanomatta. Alkaa tuntua et tää on enemmän sääntö ku poikkeus.

Työnteon lomassa on hyvä viettää isä-tytär-aikaa.

Mitä Celia ny flirttailultaan ehtii.

Elinor paiskoo myös töitä, ja sen univormut muuttuu koko ajan vaikuttavammiksi.

Andrew’n menestyksekäs debyyttikirja päättää tämän viikon nämä viikot. Kuvasin paljon normaalia vähemmän, eikä näille juuri mitään jännittävää tapahtunukkaa. Töitä töitä ja lisää töitä.


○ ○ ○


Talous Jessel:


Ylläri. Ei ne uudet simit vielä tähän loppunu :D

Isabeau Leclairin naapurikämppään muutti uusi asukas, Waverly Jessel nimeltään.

Siinä paha missä mainitaan.

Seuraavaksi tontin ohi sattu kävelemään Shelby-niminen nainen, joka kiinnitti heti Waverlyn huomion. Ei vois paljo parempi tuuri olla, näillä on nimittäin kolme salamaa.

Tää oli sulosta katottavaa ku molemmat on äärimmäisen ujoja.

Kaksikko siirty puistoon keskustelemaan säästä.

Pieni sadekuurokaan ei latistanu tunnelmaa, ja Waverly oli jo ihan myyty.

Tuttavallinen puistohengailu muuttu treffeiksi jotka jatku yömyöhään asti.

Waverly harrastaa kukkiensidontaa, ja haaveissa olis rakentaa sen pohjalta yritys.

Muuten ihan kelpo idea mut se tarvis varmaan oman sängyn.

Rahatilanne oli hälyttävä ja seuraavan viikon vuokra kummitteli jo mielessä, joten Waverly joutu keskeyttämään kukkaharjottelun ja hankkimaan rahaa vaihtoehtoisilla menetelmillä.

Shelbyn kanssa se ei aikaillu ei sitte yhtään. Suunnitelmat on näköjään selvät.

Kaippa tätäki voi sanoo vaihtoehtoiseksi rahanhankintamenetelmäksi.

Ai että. Virkistävää pelata kahella perhetavoitteisella simillä tän romantiikka-, nautinto- ja suosiosimien ylivallan keskellä.

Yhteenmuuttoa juhlistava ateria kärähti mutta ei se mitään.

Mätsäävät yömekot, aww.

Shelbyn tuomilla rahoilla saatiin ostettua tietokone, ja sen avulla puolestaan pistettiin lainahakemus sisään.

Ja niin Waverly pääsi avaamaan Tulip Dreams -nimisen kukkakaupan.

Hyllyt ammottaa vielä tyhjyyttään, koska tää tapahtu niin nopeesti etten juurikaa kerinny massatuottaa kukkapuskia varastoon.

Harva tarjonta meni kuitenki kuumille kiville.

Shelby pääsi puolisoille määrättyyn hommaan eli kassalle.

Tähän on hyvä lopettaa. Tällä kertaa ihan oikeesti.


○ ○ ○


Yhteenveto

Simit: 17 (+6)
Simkerroin: 3 (+1)
Populaatio: 51 (+29)
Taloudet: 6 (+2)
Yhteisötontit: 6 (+2)2 kommenttia:

 1. Rupesin lukee ja kommentoimaan tuota seuraavaa, mut niin monta asiaa tuntu siltä etten oo ikinä kuullukaan ja tulin tarkistamaan tämän, ja minä mitään oo tätäkään lukenu XD Korjataanpa asia nyt :D

  Tulee tuosta kaupungista mieleen ku ite joskus nuorempana keksin kakkosessa, et teen uuen kaupungin ja sinne kaks pariskuntaa ja täytän sen kaupungin niitten jälkeläisiää ja niitten jälkeläisillä jnejne. Nimesin sen Titityylä, ja kaikki tontit oli nimetty lintujen mukaan :D Muistan et joku tontti/talo oli nimeltään Varisvuori. En kyl päässy siinä ekaa sukupolvea pitemmälle koskaan XD Mut tollasta miun TS2-pelailut oli aina :D (Ja sit kerran tein uuen kaupungin ja valkkasin sen pohjaks sementin. On muuten ankeempi ku Kouvola, erityisesti ilman taloja.)

  Tuo laajennettu Kleimanien talo näyttää niin kivalta!

  Kauheesti tekee miel avata TS2 ku näitä lukee, niin paljon juttuja mitä en oo vieläkään pelistä löytäny :D Esim. tuo lisänautintotavote. Ei tollasia ees voi muistaa! TS2 oli kyllä jotain ihan muuta, se ois täydellinen jos siinä ois vapaa naapurusto.

  §1 :DDDDDDDDDDDDDDDDD

  Vitsi, tykkään kyl siun taloista edelleen niin paljon, tuo Morgnerin talo on kans tosi kiva!

  Bonkers :DD

  Unohan aina kuin hienoja nuo kakkosen eläimet on, erityisesti tuo musta labbis(?) :ooo TS3 ei osaa käsitellä mustaa väriä ollenkaan, kaikki näyttää aivan mustalta aukolta (oiskohan siihen korvaavaa modia...), mut tuo näyttää oikeesti kiiltävältä!

  Apua tosta bingokoneesta tulee muistoja mieleen! :D En ees tiiä oonko käyttäny sitä ikinä, mut muistan ku ostin TS2:n aikoinaan ja tein ekan simin, muutin sen johki taloon, hommasin sille heti rahakoodilla sikana rahaa ja ostin sen talon TÄYTEEN tavaraa XDD Ja tää bingolaite oli siellä myös, vaikken muista yhtään mitä sillä tehään tai et oonko ees käyttäny sitä koskaan :D Btw ne vinot seinät saattaa vaikuttaa siihen miksei sitä voinu käyttää tuolla pelihallissa. Eikös tavaroitten asettaminen vinoon onnistu vaan koodilla kakkosessa? Ja muistaakseni se joskus tekee sitä et joitain tavaroita ei voi käyttää koska seinät tms.

  En kestä tota Anderwn ilmettä ku se kattoo tota hiipparia sängystä :DDDDDD

  Oi tosta kukkakaupasta tuli tosi söpö! Vaikka onkii tyhjä vielä, mut tykkään värimaailmasta jo nyt! Ja tekee taas mieli avata TS2, tuo on ehkä oma vähiten pelattu lisäri vaikka se lisärinä kyllä on aina kiehtonu paljon.

  Kaipa luen ton seuraavankii nyt tässä samaan syssyyn ku kerran vauhtiin pääsin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oispa mullaki noin hyvä muisti. Ainoot kakkosmuistot jotka mulle tulee äkkiseltään mieleen on yks LC-yritys joka tais päätyä peräti toiseen tai kolmanteen sukupolveen (muistan niiden talosta enemmän ku ite simeistä) sekä aika ku pelasin Kaunialan simeillä ja tein Goottiloiden kartanoon järkyttävän leopardiprinttirempan XD Muistaakseni Dina Caliente (= Tiina kukalie, niistä sisaruksista) muutti taloon Mortimerin perässä ja sen jälkeen ku ukko kuoli se perusti perheen jonkun random naisen kanssa. Respect :D

   Kakkosessa on sitä jotain. Surettaa et hylkäsin sen kolmosen ilmestymisen myötä täysin, ja paluussa kesti näin kauan. Mut parempi myöhään ku ei milloinkaan. En ees kaipaa hirveesti vapaata naapurustoo, paitsi sillon ku haluaisin et joku taloudesta on yhellä yhteisötontilla ja toinen toisella.

   Kiitos talokehuista! Tuntuu et varsinki englanninkielisessä simsmaailmassa kaikki on jotain hemmetin arkkitehteja ku kattoo niiden rakenteluja, ja siinä iskee väistämättä joskus alemmuuskompleksi. Tämmöset kommentit piristää siis aina.

   Nyt ku huomautit, Alabaman turkin kiilto tais lähtee ku latasin korvaavat turkit :/ Yleisesti tykkään korvaavista väreistä enemmän, mut toi kiilto näyttää kyllä oikeesti hyvältä.

   Joo vinoon asettaminen on kakkosessa aika hit or miss. Bingokone oli tuolla kyllä suorassa, mut saattaa olla et siihen ois pitäny päästä käsiksi kaikilta puolilta tai jotain.

   Itekki aika vähän muistan kauppoja pyörittäneeni, mut tässä haasteessa on joutunu ottamaan sen osan haltuun. Ja onhan se pirun hauskaa.

   Poista