keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Saeger vol. 4 ~ Perinteiset

Kääk, siitä on puoltoista vuotta ku oon viimeks tehny postauksen nelosesta :D Mulla on kertyny näitä varastoon vielä kaks lisää, ja vaikka en ookkaa taas ikuisuuteen avannu peliä nii nelonen on aina välissä ihan hauskaa vaihtelua. Mulla on tän perheen varalle vielä paljon suunnitelmia.

Jos (ja kun, who am I kidding) porukka on aivan pihalla tästä perheestä, niin aikasemmat osat löytyy tuolta ylhäältä katalogista. Lyhyenä versiona: alotin pelaamaan sinitukkasankari Zoe Saegerilla, ja matkalla mukaan on liittyny tyttöystävä Liberty Lee sekä kaiken kaikkiaan neljä kissaa. Mitään haastetta tässä ei oo mukana sekottamassa pakkaa, joten ihan normaalia (kissa)perhe-elämää on luvassa. Let's mennään.


○ ○ ○


Viimeks Curie-kissalla oli koko ajan kiima päällä, mikä johti jopa vahinkopentuihin, joten nyt Liberty lähti heti ensiksi leikkauttamaan sen :DDD

Eläinlääkäri toimi aluks tuttuun simslaatuun. Eli ei toiminu.

Tolla vihreellä pömpelillä pitää ilmottautua, minkä jälkeen lääkäri tulee ja vie lemmikin hoidettavaks. Paitsi et nää lääkärit ei millään lailla huomioinu Curieta eikä muitakaa asiakkaita vaikka kuinka kauan ootti.

Sen sijaan ne viihdytti itteensä muilla tavoin :)

En muista kauanko tappelin ja montako kertaa piti poistua ja tulla tontille uudestaan ja mitä muuta tein, mut asiassa päästiin onneks vihdoin eteenpäin.

Tossa saa valita halvan tai kalliin hoidon, ja valittin halvan vaan tän cone of shamen takia :D

Zoelle ja Libertylle on muodostunu kiva kaveriporukka, ja tykkään kutsua niitä usein kylään. Nelosessa ne voi kaikki oikeesti jutella luontevasti keskenään, enkä tiiä miks mut se on erittäin tyydyttävää.

"Apua apua (seinäjoki lapua) en pääse käsiksi tuohon pöydällä olevaan lautaseen yhyy"

Arvelin viimeks et oisko toi hedelmäkulho ollu syynä sille et simit ei suostunu syömään noilla pöydän keskipaikoilla. No olihan se :D Nyt ärsyttää ku toi kulho on tossa epäsymmetrisesti mut eipä auta.

Ihanks tosi? Mitäs meillä on tuolla keittiössä?

Ihanks tosi? Mitäs meillä on tuolla ulkona?

Ihanks tosi? MITÄS MEILLÄ ON TOSSA VIERESSÄ????

Tässä yhisty vissiin kaks bugia (tai yks ja sama josta korjattiin vaan osa). Eco Lifestyle -päkin jälkeen ulkoroskikset nimittäin rupes täyttymään vaikka kyseistä päkkiä ei omistaiskaan, eikä asialle voinu tehä mitään koska ei omistanu sitä päkkiä...... Piti siis "tyhjentää" roskis ostamalla uus, minkä jälkeen jätehuolto pelas taas. Kunnes se roskis oli parin päivän päästä taas täynnä :)

Tää ulkoroskiksen täyttymisbugi korjattiin päivityksessä, mut mun peli valittaa yhä tänäki päivänä (edit: kirjotin tän joskus viime talvena, ei tietoo mikä on nykytilanne) usein et tontilla ei oo roskista. Se kuitenki korjaantuu onneks aina itestään ku oottaa hetken.

Nää on niin vanhoja kuvia et tässä vaiheessa oli vasta tullu tää päivitys, jonka jälkeen OVIA JA IKKUNOITA VOI SIJOTTAA PUOLIRUUDUILLE (ja myös alt pohjassa ♥). Voin vaan haaveilla samasta ominaisuudesta kolmoseen, koska se ratkasis niin monia ongelmia ja pään hajoamisia.

Koko kissaperhe koolla. Curie mököttää kaulureineen nurkassa :D

Hyvää uutta vuotta. Tää postaus ois sopinu hienosti julkastavaksi vuodenvaihteessa, mut viivyttelin niin kauan et nyt en oo enää myöhässä vaan etuajassa :D:D:D

Simit pystyy tekemään uudenvuodenlupauksia! Olisin kyllä toivonu et vaihtoehtoja ois enemmän, tai et niitä pystyis jollakin tasolla kustomoimaan ite. Ja esim. toi kirjankirjotuslupaus on mun mielestä aika random noiden muiden seassa.

Valittu lupaus jää tonne näkyviin nii et sen voi sitte hyvillä mielin unohtaa.

Keskiyöllä telkkari räjähti.

En muista tekikö ne tän ite mut anyway, on ne vaan ihania ♥ Ehkä yks mun lempipareista ikinä, mikä ei tosin vaadi paljoo koska tykästyn yleensä yksittäisiin simeihin enkä hirveesti välitä niiden parisuhteista :D

Kuka tunnustaa?

Einstein valitti jotain outoo enkä saanu ajatuskuplasta selkoo et mikä sillä oli hätänä.

Joku oli hätänä :(

Lekurille siis taas.

Einstein: Minua ei ole ikinä nöyryytetty näin.

Gilded Guts? Haistanko rahaa :D

Tos on myös noi hoitovaihtoehdot. Einstein sai täyden hinnan kohtelun.

Onhan se sentään Einstein ♥

Lähetin potilaan kotiin mut Zoe jäi vielä tähän ulos pyörimään, koska kissoja.

Sekä puluja. Nää on yhtä nättejä ku kolmosessaki :D

Kutsuin Libertyn paikalle myös, koska sää oli melkein hyvä.

Ja koska niitä kissoja.

A wild bicycle appeared.

Ostin tässä vaiheessa yliopistolisärin, mut en oo vieläkää päässy testaamaan sitä ku haluun oottaa seuraavaan sukupolveen :D (Mikä on jo melkein käsillä, eli sitä suuremmalla syyllä täytyy ruveta joskus julkasemaanki näitä postauksia.)

Tässä on täytyny olla taustalla taas jotain tosi hauskaa tai nokkelaa. Oisinpa kirjottanu sen ylös sillon vuosi(a) sitte.

Vihaan kuinka tästä tuli vaan randomisti yhtenä päivänä ilmotus ilman mitään varotusta tai tapaa jolla lemmikin iän sais tietää. Eikä kamera hypänny Blaun luo joten en ees nähny sitä kasvutapahtumaa.

Siinä se joka tapauksessa on, tuolla kauempana pötköllään.

Selvästi äitinsä korvat :DDD

Outoo tässä oli myös se et toinen oli vieläki pentu, eikä näyttäny minkäänlaisia merkkejä kasvamisesta. Aattelin et peli bugas mut annoin sille silti seuraavaan päivään asti armonaikaa.

Kannatti olla kärsivällinen, sillä joskus aamuyöllä myös Tesla venähti. Mut jos tää on nelosessa ihan normaalia et samanikäset pennut ei kasva yhtä aikaa nii kyseenalaistan kyllä erittäin voimakkaasti.

Etualalla Blau, takana Tesla. Teslalla on pidempi karva ja Blaulla Einsteinin äkäset silmät, mut paljo muusta niitä ei erota :D

Se on tätä sitte tästä lähtien. Koska en kai mää ny kisulaisiani mihinkää myy ♥

Räpsin muutamia kuvia nii saatiin kasaan kissojen oma valokuvaseinä.

Täällä on edelleen tää paras kuva Einsteinista pentuna XD

Tein samanlaisen seinän myös simeille. Yritän muistaa ottaa niistäki aina joskus vähän kuvia mut oon erittäin huono siinä :D

Ku simistä ottaa kuvaa (erillisellä toiminnolla) nii se poseeraa automaattisesti, mikä on ihan kiva. Paitsi et sitä posee ei saa ite päättää, ja yleensä arpoutuuki joku tosi tyhmä tai tilanteeseen sopimaton. Mut saa näistä myös ihan nättejä kuvia. Sit ku vielä panostais vähän taustaan xD

Ei näytä siltä...

Ei edelleenkään näytä siltä.......

Nevermind, there he goes.

Kävi tontin reunalla miettimässä...

...ja palas sitte takas kotiin??

Peli kuitenki sano vieläki et se ois karkuteillä. Ja tais se lopulta jossain vaihees kadota kunnolla, en seurannu kovin tarkkaan.

Koska takapihalla ei ollu jo ennestään riittävästi naurettavan isoja objekteja, ostin sinne vielä Libertylle värkkäiltäväks tommosen kuuraketinalun.

Zoe purkaa tehokkaasti kissan karkaamiseen liittyvää surua hyödyntämällä kyyneleet kasteluvetenä.

Ja katos, sieltä se herra jo suvaitsiki ilmestyä takasin.

Se toi mukanaan naapurienki mullat ja levitti ne pitkin Libertyn naamaa.

Sisko oli tosi ilonen leikkikaverinsa paluusta.

Äiti putsaa ♥

Perhe koolla taas. Kuvassa vasemmalta päin katottuna Tesla, Blau ja lopuksi Einstein. Laitoin niille eriväriset kaulapannat helpottamaan sekä itteeni että teitä, mut vaikutus taitaa olla aika mitätön :D

Ääääää nyt loppu toi, se on sun isäs xd

Miksi. Se on mun ainoa kysymys.

Koska nelosessa ei mun lisäosamäärällä oo mitään tekemistä (hieman kärjistetty kommentti mutta pohjimmiltaan totta), Zoe ja Liberty pääty kalastamaan.

Aattelin et toi on joku hieno keräilyesine mut lopulta se paljastu ihan normaaliksi lasten leikkikaluksi ._.

Raketti saatiin lentokuntoon.

Curielle oli kova paikka ku emännät astu alukseen ja jätti sen kalliolle.

Lopulta sinne tuli ihmettelemään koko konkkaronkka, Einstein tuolla portaissa viimesimpänä.

Muu porukka kerkis luovuttaa mut Einstein odotti loppuun asti ja jäi melkee raketin alle, hullu kissa.

Tesla heräs astetta vakavammassa taudissa.

Voi apua se näyttää surkeelta :'D

Luottolekuri hoiti sen nopsasti kuntoon.

Kissaperheellä on jotain keskenäisiä erimielisyyksiä joita pitää selvitellä keittiön pöydällä.

Liberty vaihto hiustyyliä vähän aikuismaisempaan. Eli avas hiuksensa pois ponnareilta :D

Ei tarvi ku laskee lautanen pöydälle nii kissat suorastaan materialisoituu paikalle.

Jep, Einsteinin silmäthän ne :D:D:D

Piiritys.

Zoella ja Libertyllä oli molemmilla vapaapäivä ja sääki oli melkee aurinkoinen joten ne lähti ihan oikeille treffeille.

No satamaanhan siellä rupes. Mikä yllätys.

Mentiin satamaan. Vaikka rupeski satamaan (äksdee).

Toi on tosi kiva paikka, vaikka suurin osa on pelkkää rekvisiittaa.

Sai sieltä sentään ruokaa.

Sit vielä romanttinen kalannarraushetki iltahämärässä ja treffit on purkissa.

Jossakin lisärissä tuli suihkupelehdintä. Sitä oliki jo ikävä.

Toi animaatio on paljo kivempi ku kolmosessa!

Paljonko kuvia voi ottaa kissoista keittiön tasoilla? Paljon.

Almost my ass. Tosin ottaen huomioon et taisin edelleen pelata default pitkällä eliniällä nii kai toi oli suhteellisesti "melkein".

Jossain vaiheessa latasin vihdoin MC Command Centerin (nraasin modien vastine, vaikkaki paljo suppeempi), jolla pystyy mm. säätämään ikävaiheiden pituudet päiväkohtasesti samoin ku kolmosessa. Siinä leikkiessä Zoen ja Libertyn iät meni ihan sekasin, joten ne ei vanhenekkaa vielä pitkään aikaan.

Tossa on kalastuspaikka melkee meidän takapihalla, ja siellä on 24/7 joku townie ongen kanssa. Näkyy kivasti aina keittiön ikkunoista.

Zoe kutsu Zoen synttäreilleen :D

Tää on tosi kiva lisä et myös muut simit järjestää synttärijuhlia, joihin voi sit mennä vieraaksi.

En muistanukkaa miten sulosen juhlameikin tein Libertylle :')

Ei mitään haisua mitä ajoin tällä kuvalla takaa. Ehkä vaan ihastelin tätä naapurustoo. Sit ku sitä pääsis vielä paremmin tutkimaan </3

Zoe ja Liberty on valmiina bailaamaan. Vieressä synttärisankari.

Täällä oli oikee pitopalvelu ja kaikki.

Sivuhuomautuksena: nää nelosen valmistalot on ihan hirveen pimeitä, mikä häirittee vaikka muokkaanki aina kuvani kirkkaammiksi.

Naamasta ei huomaa ikääntymistä ollenkaa :/ Johtuu tosta korvaavasta ihosta, mikä meniki jossain vaiheessa vaihtoon.

Kakkukahvit. Ilman kahvia.

Mut kohta on drinkkejä.

Mikä helkkari on pet drink? En oo vieläkään saanu selville, mut en oo kyllä yrittänykkää.

Pitopalvelijalla oli edessään dilemma.

Mitä tehdä kun keittiön tasot ja jopa hella on täynnä koskematonta ruokaa...

...samoin ku yks kylppäri...

No ratkaisu on totta kai mennä kokkaamaan seuraava satsi toiseen kylppäriin :) En oo ikinä tilannu juhliin pitopalvelua ja jos meno on vieläki tämmöstä nii en kyllä harkitte jatkossakaa.

No se ei kuule oo mun ongelma minkälaiset juhlat onnistuit järjestämään.

Ups, otin päivänsankarin vahingossa mukaan :D Oh well, juhlat oli muutenki loppumaisillaan.

Zoesta on kuoriutunu kovan tason kokki.

Kissat yrittää parhaansa mukaan häiritä ja varmistaa että talo palaa maan tasalle.

Ihanaa miten simit osaa aina valita ne järkevimmät ruokailupaikat <3 Toi terassi ny vielä menettelee ku kerran lämmin kesäaamu on, mut miksi pitää kävellä talon toiselle puolelle makkariin syömään?

Lämmin kesäaamu muuttu lämpimäksi hääpäiväksi. Tätä onki jo odotettu.

Tein semipikasesti tämmösen hääpaikan. En vielä ihan tienny mitä kaikkee nelosen juhlissa tarvii joten tää on ensimmäinen test run.

Peli yritti päättää näiden asut ite :DDDD you wish

No nyt näyttää siltä miltä pitää.

Vieraita löysi paikalle ihan kiitettävästi. Kaikki on ainaki jonkinasteisia kavereita.

Seremoniaspäm.

En oo ihan 100-prosenttisen varma että tää on totta...

Tai että tää on validi toive.

Miks peli neuvoo yhteenmuuton kaikista vaikeinta kautta? Suoraan pyytäminen toimii kyllä edelleen :D Sitä paitsi nää asuu jo yhessä, kiitos vaan.

Yks asia mikä mua ei nelosessa yhtään nappaa on tää pelin lapsellisuus/sarjakuvamaisuus (en osaa tähän hätään paremmin muotoilla). Eniten se häirittee animaatioissa. Esim. miks vieraat pitää kutsua kakulle jollain hiton torvella? ._.

Vastapainoksi asia jota toivoin ja odotin: hääpari voi jälleen syöttää kakkua toisilleen ♥

Olkaas nyt kunnolla :DD

Baaritiski oli hitti, vaikka se oli jälkiajatus ja pääty taivasalle. Ehkä tohon vois yrittää kehitellä jonkunlaisen katoksen.

Summer painu kuuseen siitä, täällä otetaan hääkuvia.

Näkymät vois olla paremmatki mut en ajatellu sitä tarpeeks aikasessa vaiheessa.

When in doubt, make them dance.

Ensimmäinen morsian väsähti eikä toinen ollu kaukana perässä.

Jotenka juhlat purkkiin ja kotia kohti.

Jaa. Sukunimi pitää näköjään vaihtaa itte. En tiiä meneeks se aina näin vai bugasko peli vai onks tää samansukupuolisten parien ongelma.

Ei väsy kuitenkaa niin kova ollu että heti ois malttanu nukahtaa.

Tuntuu et se on aina Blau joka on ensimmäisenä kärkkymäs ruokaa. Tai sit otan siitä eniten kuvia koska se näyttää niin huvittavalta noiden silmien takia :DD

Kävi perinteiset.

Vihaan miten nopeesti nää nelosen raskausmahat venähtää. Toihan näyttää just siltä et vauva sai alkunsa edellisenä yönä, eiks nii :)))

Ilouutiset.

Tai ainaki oli tarkotus olla :D Liberty ei vielä oikee tienny mitä ajattelis.

Mut ihan hyvillä mielin kaikki osapuolet lopulta oli :')

Positiivista: nelosessa ei oo erillisiä raskausvaatteita, vaan kaikki vaatteet käy myös raskaana ollessa.

Negatiivista: kaikki vaatteet käy myös raskaana ollessa. Noi farkut näyttää aika epämukavilta :DDD

Parempi.

Ette tiedäkkää miten kauan jouduin ottamaan tätä yhtä hiton kuvaa. Siinä kuvausmoodissa ei nimittäin saa laitettua aikaa pyörimään, vaan simi on asennossa mihin sattu pausettaessa jäämään ja yleensä kattoo myös jonnekki ihan väärään suuntaan. Ja muotokuvaa ottaessa ne poset on ihan liikaa ku halusin vaan normaalin kuvan missä maha näkyy.

Nyt on ainaki aikaa harjotella pianonsoittoo töitä varte.

Minkä takia se on aina se keittiön pöytä.

Nonii onko Tesla ny hyvä mieli, sait siskos karkaamaan.

Just olin kerinny torua sitä tappelun alottamisesta ku taustalla oli taas tilanne kärjistymässä......

Tää on jo ihan naurettavaa. Saatte kaikki kohta omat huoneet.

Sentään Blau ei pysyny karkuteillä pitkää aikaa.

Jaa että töihinki pitäis vielä mennä. Mielenkiintoista.

Zoe oli nimittäin jo aikamoinen ilmapallo. Mut ei kai tässä kapitalistisessa yhteiskunnassa muu auta.

Tykkään muute miten rinnat kasvaa raskauden aikana myös! Zoen tissit ei nimittäin oo normaalisti läheskää noin isot.

Puutarhanhoito uhkas jäädä sivurooliin.

Onneks on molempia nii ei voi mennä paljolla mettään.

Jaa tää toimii näin. Muistaakseni tää oli viimenen raskauspäivä (ainaki Zoen mahasta päätellen), eli vanhempainvapaalle pääsee vasta ns. viimesellä kolmanneksella, eikä se oo ees pakollista. Mikä on itse asiassa ihan fine.

Löysin Zoen kylpyammeesta juomasta vettä... Se ei ees samaan aikaan kylpeny, oli vaan päättäny mennä vesilasin kanssa ammeeseen hengaamaan :|

Tää on asia mikä mua nelosessa raivostuttaa ehkä eniten. Multitaskaus on ihan kätevää, mut sen takia musta tuntuu usein ettei simit tottele mua. En osaa oikein pukee sanoiks mitä meinaan, mut esim. simit saa harvoin syötyä lautasta tyhjäksi ilman et ne vaihtaa ite istumapaikkaa (sen jälkeen ku oon jo kerran ohjannu ne ruokapöytään) tai nousee välis silittämään kissaa. Joskus voin vaan seurata ku simi kävelee jonnekki, eikä mulla oo hajuakaan minne koska sillä ei oo mitään toimintoo jonka voisin peruuttaa. Joudun jatkuvasti tappelemaan omia simejäni vastaan, ja se syö peli-intoo ihan huolella. Mun pelityyli on nimittäin aika mikromanageroiva, mut ei kuitenkaa niin paljoo et haluaisin ottaa autonomian kokonaan pois päältä. Tämän takia väsyn aina ennen pitkää nelosen pelaamiseen, ja on pakko ladata akkuja ennenkä jaksan yrittää taas uudestaan.

Mut joo, (postauksen kolmas tai neljäs?) rant over, jatketaan :D

Vauva taitaa tulla ajan koittaessa ulos pannukakkuna.

Raskaus on muute oikeesti rankkaa. Kukapa ois uskonu.

Eka kerta ku jääkaappi hajos. En tienny et se on ees mahollista.

Siivouspalvelu oli välittömästi paikalla.

Ah miten rauhallinen aamu...

Mitä siinä mehussa oikee oli?

En yhtää osannu odottaa et pääsis simin mukana sairaalaan! Tää tulee vissiin Get to Work -lisärissä. Totta kai mentiin :D

Ja tää ei oo ees kaninkolo! Se ny oiski et pääset simin mukana synnyttämään mut tontti onki vaan koriste. (Eikä tää oo mitenkää kolmoselle suunnattu kritiikki, avoimessa maailmassa kaninkolot on ihan hyvä asia.)

Ja siellä on vastaanottotiskit ja kaikki!

..........paitsi että eläinlääkärin tavoin tääkään ei toiminu -.- Toi hoitsu ei tehny mitään ja simit jäi jonottamaan ja jumittamaan ikuisesti.

Libertylle kerkis tulla nälkä tota pelleilyä seuratessa.

Piti taas tapella ja ladata vanhoja tallennuksia ja tapella lisää. Lopulta Zoe vaihto tontille saapuessa sairaalakaapuun ja olin silleen jaa, näin tässä vissiin kuuluu tapahtua.

Päästiin jopa sörkittäväksi asti. Liberty anto henkistä tukea (itelleen).

Hurmaava tyttölaps sai nimekseen Naomi.

Vaatteet se vaihto mut maha jäi :D

Noi vauvaobjektit on niin typeriä. Naomi teleporttas jo kotiin ku vanhemmat jäi vielä halimaan.

Se sai oman huoneensa tosta entisestä harrastushuoneesta.1 kommentti:

 1. ...puoltoista. Tai no, ymmärrettävää. Viimeset 2-3 vuotta on tuntu korkeintaan vuodelta.

  Kauheesti tekis aina välillä mieli hommata lisäreitä tohon ja kokeilla et muuttusko siitä pelattava, mut sit käyn kattoo niitä hintoja ja............ nope. Laitoin kyl pelin toivelistalle Steamin kautta, tiiä vaikka sieltä löytys joku kohtuullinen lisäribundlealennus joskus. En usko et Originin alennukset tulee koskaan olemaan Steamin luokkaa.

  Miks IHMEESSÄ Small pet poop'illa on description??? XDDDD

  Oon ihan obsessed tuon Einsteinin naaman kanssa :DDD Siis tuo ilme ku on tollanen permanent kyrsiintyny mut just mainio kissoilla XD

  Luulen erottavani ne toisistaan :D Blau tosin on jännä ku näyttää niinku sen korvat pitenis ja lyhenis korvien asennosta riippuen XD

  Tuohon kahvikuppiin: poissa silmistä, poissa mielestä? Ni ei tarvii siivota ku sitä ei nää. (ADHD hacks, en suosittele.)

  Tesla näyttää ihan pupulta XD Pääsiäinen tuli ajoissa. (Vaiko myöhässä, ku on marraskuu?)

  Huvittaa kuin kuulen päässä niitä TS4 ilmotusääniä tätä lukiessa vaikken oo avannu peliä ite varmaan kolmeen vuoteen. Viimeks ku avasin sen ni se oli sen taaperopäivityksen jälkeen :D

  Ooo, tuohan on tosi kiva hääpaikka! Nelosessa saa kyllä jotenkii... satumaisen? näkösiä rakennuksia ku siinä on tollanen hämynen krooninen blurri päällä 24/7, joka on samaan aikaan ihan kiva mut joskus tosi ärsyttävää :D Vähän sekavat fiilikset nelosen grafiikoista edelleen.

  Onneks tässä postauksessa tulee ilmi juttuja mitkä vahvistaa sen, et tääkii peli on edelleen vaan sims eikä välttämättä sen parempi ku kolmonen bugeineen :D Unelmahan ois sellanen 2-3-4 mashup, vähän parannetuilla kolmosen grafiikoilla mut parhaat kolmosesta puuttuvat ominaisuudet kakkosesta ja nelosesta...

  Samaa mieltä tuosta multitaskauksesta, ja ymmärrän täysin, mitä haet tuolla takaa. Itteä ärsyttää kans ihan tajuttomasti tuo sama juttu ku tuntuu et simit ei tottele ku haluut et se vaan yksinkertasesti syö ja SITTEN menee tekemään jotain, mut ku ei voi olla jonossa montaa asiaa jotka onnistuu multitaskaten ja sit simi syö ja kattoo telkkaria samalla ku juoksee juoksumatolla ja pelaa kännykkäpeliä ja tanssii stereoitten mukana samalla ku tää kaikki tapahtuu raketissa kuumatkan aikana. Silleen, ADHD mood mut pliis ois ees joku mahollisuus ESTÄÄ tämä sillon ku simin vaan pitää syyä nopee et tyyliin kerkee töihin.

  Pannukakkuvauva :DD

  Lataaks nelonen noita simien asuja samalla tavalla ku kolmonen? Ku siinähän simi vaan lagaa paikallaan aikansa ku peli taustalla lataa niitä asuja, ni mietin et voiks nelonen tehä samaa noitten sairaalajuttujen kanssa? Tosin, en tiiä mitä se kissalla ois ladannu. Kauluria?

  Naomin huone on tosi söpö!

  Tekis itekii miel avata nelonen jossain välissä, mut tiiän et sen pelaaminen ei oo läheskään niin kivaa ku miltä se blogeissa näyttää. Tai ainakaan omalla kohalla se ei oo niin kivaa - tosin eipä itellä oo yhtäkään lisäriä tai mitään, mikä varsin vaikuttaa ja paljon :D (Tosin en usko et se siltikään tulee koskaan olemaan oikeesti kiva peli itelle, ei ainakaan kolmosta tai kakkosta parempi.)

  VastaaPoista