torstai 9. syyskuuta 2021

Mistborn vol. 35 ~ Järjestäytynyt tontturikollisuus

No moro. Kesä ja uuden lukuvuoden alku hurahti ohi yhtä nopeesti ku aina, ja vaikka mulla oli kovat suunnitelmat päivittää blogia tiuhaan tahtiin ku vielä aikaa oli, todellisuudessa ei menny aivan niin. Mut vähä veikkaan et kaikki on jo tottunu tähän ja/tai ymmärtää miten oikukas ihmismieli voi näissä asioissa olla :D

Pääasia on että idiootit on täällä taas!


○ ○ ○


Elukoiden piiritys jatkukoon, jotta mahdolliset kirppukylvyt ei muodostu ongelmaksi. Tää on näitä uuden soihdunkantajan velvollisuuksia :)

Hänen ylhäisyytensä Nebula oli sakin vaikein tapaus.

No älä sitte prkl herää jos on turhan aikasta, minkä minä sille mahdan et sänky on liian hyvä ja nukut liian tehokkaasti.

Danteki oli noussu väärällä jalalla. Se ei edelleenkään käytä ite ikinä yöasua, joten jouduin pakkovaihtamaan sen et pystyn esittelemään tän sulosen pyjaman ja vielä sulosemmat tossut.

Kissojen kanssa ystävystymisen speedrun. Loppuaika n. 2 vuorokautta.

Möller on vallannu itelleen uuden lempipaikan. Sen löytää kirjaimellisesti aina täältä jos se ei oo ruokakupilla.

Oon ikuisuuden hämmästelly miten muilla tontut liikkuu yhtenä lössinä ku mulla ne on aina ripoteltuna miten sattuu ympäri tonttia. No, yhtenä sateisena aamuna vilkasin pihamaalle ja näky oli tämä. En tiedä mikä muuttu, mut ilmeisesti mun tonttuarmeija oppi vihdoin tavoille. Ja hitto niitä onki paljo ku kaikki on yhessä kuvassa :D

Kukas muukaa siellä porukan keskellä johtamassa.

Vampyyritontut oli ainoot jotka ei halunnu liittyä joukkoon. Ehkä sen takia et ne vältteli auringonvaloo?

En ikinä tee tolla säänsäätöpömpelillä mitään vaikka se on istunu tavaraluettelossa iät ajat, joten kaivoin sen nyt esiin ku Saskian piti lähtee kaatopaikalle tonkimaan. Mukavampaa poutasäällä semmonen.

Voilà.

Kaatopaikan lampi tulvii.

Siellä se koluaa. Mut ymmärsin pian että on nopeempiaki tapoja kerätä romua, kuten esim. asioiden räjäyttäminen.

Tonttupoppoo oli vaihtanu paikkaa. Ei tää yhtäkkinen käytöksen muutos voi siitäkää johtua et tontilla ois enemmän tilaa ku ennen, koska ainaki tuolla takapihalla kehitys on ihan päinvastasta ku haudat lisääntyy yms.

Constance sai hetken hieroo silmiään, on tää sen verran outo näky.

Porukassa liikkuminen ei näköjään tarkota sitä etteikö sieltä vois edelleen karata joku yksittäinen mulkvisti aukomaan televisioita vanhaan malliin.

Alan nähdä tässä asiassa negatiivisia puolia. Tosta pitäis nimittäin simien päästä kulkemaanki.

Halusin nähä ku tontut liikkuu joten kärkyin pitkän aikaa tässä kuvakulmassa.

Mutta totta kai ne liikahti just sillä hetkellä ku vilkasin toiselle näytölle....... Tuskinpa siinä mitään erityisen ihmeellistä tapahtuu, mut oon utelias.

Cosmoksella oli jo tarpeeks vaikeuksia löytää ruokakupille ja sit vielä tontut hyökkää.

Edellispostauksen lämmittelyn jälkeen on aika ruveta paiskimaan toden teolla töitä.

Enteellinen toive sekunti ennen katastrofia. Älä ny noin nopeesti luovuta :D

Tekevälle sattuu.

Tuli semmonen sätky et piilaritki lensi päästä.

Nyt jo? For fuck's sake.

Nebula vertaistensa joukossa.

Salongissa poseeraamassa kuvaa varten odottamassa omaa vuoroa.

Tatuoija ei arvostanu et joutu tulemaan tänään töihin.

Tää on ihan naurettavaa miten kirjaimellisesti joka ikinen vastaan tuleva nainen ihastuu Saskiaan ensisilmäyksellä. Sillä ei oo mitään tämmöseen viittaavia piirteitä, ja oon aika varma et tää on bugi. Tai sit kolmosen kemiasysteemi (jos sitä ees sellaseksi voi kutsua... ikävä kakkosta </3) on enemmän rikki ku muistinkaa. Dantella sentään on kaikenmaaliman vastustamaton-piirteet ja onnellisuuspistepalkinnot joten sillä pelatessa kävi järkeen et se on, well, vastustamaton, mut en muista et sekää ois kiinnostanu ihan jokaista simiä. Pitäis kokeilla räplätä Woohooerin asetuksia tai lisätä jotain muita modeja, jos vaan saisin joskus aikaseks :/

Joka tapauksessa tatuointia tänne tultiin hakemaan eikä mitään muuta. Saskia oli tosin liikkeellä sen verran myöhään et pulju kerkes mennä kiinni (tai no työntekijöiltä päättyä päivä). Toi nainen suostu kuitenki tekemään työn pimeenä ku kerkis vaan kysyä ennenkä se lähti kotiin :DD

Se ois toiminu ellei tuoli ois menny mäsäksi kesken kaiken.......

Onneksi paikalla oli oikea henkilö tehtävään.

Nyt iisisti siellä kotosalla.

Salongin takapihalle oli kans jääny joku kakara bugaamaan, mikä näytti aika karmivalta koska se oli täysin jäätyny.

Ilmeisesti hippaleikit oli jääny kesken. Päästin sen resetoinnin voimin takasin vapauteen.

Ekalla kerralla ku pääsin pyörittelemään niitä eri tatuointivaihtoehtoja CASiin (kieltämättä aika pitkäksi aikaa) peli ei jaksanu enää käsitellä ja kaatu, mikä oli riemastuttava muistutus siitä että vaikka mun peli harvoin kaatuilee, koskaan ei saa tyydyttäytyä turvallisuudentunteeseen :))) En enää tarkkaan muista tapahtumien järjestystä mut luultavasti sen takia tatuoijalla on tässä kuvassa taas työvaatteet.

Sit työpäivä meni taas umpeen ja hommat loppu sillä sekunnilla.

Tein saman tempun ku viimeks, minkä ansiosta ei ainakaa tarvinnu maksaa mitään, jos tästä taistelusta joku positiivinen puoli pitää löytää.

Tässä vaiheessa olin jo niin vittuuntunu et iskin Saskialle saman tien koko hihan täyteen. Tarkotus oli täyttää sitä vähän hitaammin, mut en rupee vetämään tätä samaa härdelliä läpi yhtään useemmin ku on tarpeellista.

Oli enemmän ku haastavaa saada pelin tarjoomilla työkaluilla kasaan jokseenki yhtenäisen näkönen hiha, minkä takia pyörin CASissa niin kauan et peli simahti, mut oon lopputulokseen kyllä tosi tyytyväinen.

Kokemus 0/5 mut tulipahan tehtyä.

Seuraava pelikerta ja ups, jäi CC Magicissa väärä setti päälle sen jäljiltä ku olin testaillu uusia ladattuja :D (Laitan aina pelkästään ne uudet jutut peliin et voin helposti tarkistaa ja karsia pois semmoset mitkä ei näytäkkää yhtä kivalta ku kuvissa.)

On siinäki objekti korvaamaan seinällä roikkuneet kattilat. Toinen suosikki on toi uus matto.

Nonnii, nyt toimii jo suurin osa. Mut mm. kuviot halus vielä olla hankalia.

Cachejen poisto autto, thank god. Kaikkien kuvioiden säätäminen uudestaan ois ollu suolesta.

Alienit tykkää vieläki tulla aika ajoin hieromaan suolaa mun haavoihin. Saskia ja sen aliensisko ois ollu niin söpöjä ;__; Mulla oli (ja on edelleen) se simi laarissa valmiina oottamassa, oisin vaan tarvinnu vauvan jota geenimuunnella. Se sisko ois jääny kotiin asumaan ja ne ois Saskian kanssa ollu parhaita kavereita vanhoiksi asti </3

Instead, all I got was this creepy grandma.

Haamut on hyvin kiinnostuneita tosta uudesta romukellarista minne tyhjäsin simien tavaraluetteloja. Niitä ei haittaa ees portaiden puute.

Eteinen on paras paikka meditaatiolle.

Seurasin puolella silmällä miten Luca itki koko yön väsymystä täällä kylppärissä, mut aattelin et kyseessä on vaan perus kapinointiepisodi mitä simit toisinaan harrastaa. Lopulta käänsin vähän kameraa ja bongasin rakkaan ystävämme taikatontun blokkaamassa ovee <3

Voi heleee ei teillä tänne sisälle oo asiaa -.-

I hate this, toi Ada on Saskian vanha luokkakaveri xd

Se on itse asias se sama joka iski Auroraa / jota Aurora iski ennenkä Saskia sai saaliin lopullisesti koukkuun. Mut anyway, nää on treffit ja toi työasu ei tuu kuuloonkaa.

Parempi ♥

Danten serkku oli ottanu mukaan koko kissapesueensa.

Melkee adoptoin tän hassunaamasen veijarin :D

Typerää ku tää on ainut tapa antaa toiselle omapoimittu kukka mut menkööt.

Sori Madness ja kaikki muut, ei vieläkää kunnon naamakuvia Aurorasta :'D Olin ihan varma et oon kuvannu sen naamaa aivan liikaa, mut ilmeisesti oon vaan tuijottanu sitä ite...

Lisää Cosmoksen haamujälkeläisiä.

Rakensin kellariin valokuvastudion edustuskuvia varten. Tekis mieli saman tien uusia kaikki sukupuun kuvat, mut se ois aikamoine työmaa, eikä mulla ees oo perijöiden ja puolisoiden lisäksi juuri ketää tallessa.

No siinä ei kauaa nokka tuhissu.

Dante ottaa kaiken ilon irti tosta kävelykepistä jonka sille annoin, vaikkei se sitä vielä kävelyyn käytäkkää.

Ei tämmönen vetree seniori vielä kävelyapua kaipaa.

Tälle jalokivileikkurille tulee jatkossa paljon käyttöö.

Serkusten juorutuokio.

Tää viimestään sinetöi mun aikasemmat harkinnat hommata Saskialle toinenki tutkinto.

Liikaa ihmisiä. Nyt äkkiä takas kotiin.

Tänä yönä haamut oli ekstravilkkaalla päällä. Kaikki viis pyöri jossain puolella taloo.

Fitness-intoilija ja entinen astronautti Faustine (suvun kantaemo, Saskian isoisoäiti) löysi mieluista puuhaa. Sen aikoihin ei ollu varaa/tilaa muulle ku ulkoseinälle asennetulle leuanvetotangolle, joten oma juoksumatto on aika luksusta.

Sheban peti jota kukaan muu ei vieläkään käytä.

Pupu joka hautas ittensä multaan.

Botti joka harrastaa aamu-uintia.

LUCA JOKA EI OSAA KÄYTTÄÄ VESSAA.

Tätä junaa ei pysäytä mikään.

Romu oli taas lopussa. Tällä kertaa Saskia kokeili uutta taktiikkaa.

Isosta punasesta napista ei tapahtunukkaa mitään, joten tämä idiootti meni lähemmäs tutkimaan asiaa :DDDD

Kaikki tietää miten siinä kävi.

Ehkä opit tästä jotain.

Talouden kaikkia lemmikkejä hemmotellaan asiaankuuluvasti.

Nebula ei kuitenkaa ollu hemmottelupäällä :D

Mystinen puhelinsoitto voi tarkoittaa vain kahta asiaa.

Hyvästi tontut, nähdään taas joskus.

Vielä ei kuitenkaan palattu opiskelujen pariin, vaikka se suunnitelmissa onki. Ennen lukuvuotta on hyvä käydä ulkomailla tuulettumassa. Mutta kuten asenteesta ja vaatetuksesta huomaa, tää ei oo pelkkä lomareissu. Tällä kertaa ei vältellä hautaholveja. Tällä kertaa metsästetään muinaisia aarteita ja annetaan muumioille turpaan >:)

Ensi piti vaan käydä ostoksilla.

Jaahas, tänne oli jääny Danten nuoruusvuosien visiitiltä postia :D

Latasin nraasin Dresserin (oikeestaan vaan sen takia et saan tehtyä Saskialle enemmän ku kolme arkiasua), mut en oo vielä säätäny asetuksia ihan kuntoon jolloin lopputulos on tämä.

Tylsä tutoriaalihauta piti kahlata läpi vaikka se on aikojen saatossa tullu tehtyä noin 374 kertaa ennenki.

Ilmassa oli silti vahvaa nostalgiaa, varsinki ku tiesin et tällä kertaa pääsen tutkimaan myös niitä oikeesti jänniä hautoja.

Jalokivien metsästys on nyt rakettirepulla miljoona kertaa nopeempaa. Voi niitä aikoja ku piti juosta joka paikkaan tai teleportata koodilla.

Iltapala oli vähä tulista.

Laaaame.

Tässä vaiheessa tajusin että ois pitäny lähtee ensimmäisenä Kiinaan hakemaan kirves, vaikka tän matkustelun ja haudanryöstön ~ultimate goal~ löytyyki Egyptistä. Hemmetin järkäleet.

Tämän huoneen muistan ku eilisen :D

Kukkuu.

Urhea seikkailija ei ollu moksiskaa.

Päinvastoin, urhea seikkailija otti aika raskaasti ku näytti et muumio ei aio huomioida sitä ollenkaan.

Muumio: FIIIIINE, lopeta toi rääkyminen nii tapellaan.

Ja nehän tappeli.

Vihreen vyön sim fu -taitajalle ei ryppyillä.

Ikävä on jo omaa kultaa mut vielä muutama päivä pitäis jaksaa.

Makuupussit on paras keksintö ikinä. Aikoinaan oli erittäin perseestä yrittää löytää haudasta tarpeeks tilava kohta teltalle.

Harmi et noi lamppujen lailla loistavat pyramidit pilaa muuten nätin maiseman.

Kuva-arvoitus: mitä tässä tapahtuu?

Vastaus: Saskia hyppii trampoliinilla, ei mitään sen vaarallisempaa :D

Sanoin joskus miten harmi oli et Dorian, yks mun lempparisisaruksista, ei ikinä lisääntyny. Jotkut toiveet toteutuu, I guess.

Saskian myötä mulla on uus ja jännittävä tapa hankkiutua eroon bugittavista autoista.

Seisoit sitte kumminki vähä turhan lähellä :D

Tää ois riittäny mulle jo oikein hyvin...

...mut todellisuudessa siinä oli useempi kasa päällekkäin ja loppusaalis oli päälle 800 romua :D:D:D Kuka tarvii kaatopaikkoja?

Tölkkisuihku niskaan ja kaupungilla asiointi jatkukoon.

Yöllä pistettiin uudet romut hyvään käyttöön.

En ollu aikasemmin huomannu et toi vekotin oikeesti menee välillä päälle ja leijuttaa tota ankkaa. Cool.

Tässä talossa on muitakin huoneita...

Kansankaupan myyjä sai tällä kertaa sen lupailemani muodonmuutoksen.

Siitä tuli vahingos niin kiva et kävin jälkeenpäin tallentamas sen laariin myöhempää käyttöö varten.

Kauaa en jaksanu hillitä itteeni ku kerran pääsin matkailun makuun. Nyt on vuorossa Kiina ja kirveen metsästys. Tai ainaki sen projektin alottaminen.

Kuivaruoka- ja tölkkisuihkuvarastojen täytön jälkeen kohti uusia seikkailuja.

Aurora antaa edelleen voimaa patsaiden työntelyyn.

En tiiä millä kirjekyyhkyllä tää tieto tuli mut arvostan.

Saskia sai nuorempana Dantelta alustavan taistelutaitovalmennuksen, mutta on se ihan eri asia päästä pääkallopaikalle harjottelemaan. Ja noihin maisemiin.

Mummo esitteli vieressä kaikki hienoimmat temput ja voltit.

Oltais otettu yhteen ellei Saskia ois just kerinny väsähtää.

Tätä en enää arvosta.

Miiiiitkä housut vedit just jalkaas??

Sitähän minäki.

Meditating here there and everywhere.

Kiitos tiedosta näin kello kolme aamuyöllä.

Voi ne ansat noinki ylittää. Jos haluaa polttaa hiuksensa.

Lohikäärmeluola kutsuu. Muistin et ois joku pidempi tehtäväketju minkä aikana ton oven saa vasta auki, mut siellä oliki sisällä vielä erillinen lukittu alue mikä liittyy luultavasti siihen tehtävään.

Englanniksi pelaaminen on worth jo sen takia et huomaan kaikki Dragon Age ja Mass Effect -viittaukset :D Ihmeen paljon on just noista kahesta pelisarjasta, tai sit oon niiden suhteen vaan hyperaware ja kaikki muut menee yli.

Aattelin säästää kalliita minuutteja ja laittaa Saskian lentämään rakettirepulla suoraan tukikohdan laittoman pitkien portaiden yläpäähän. Lopputulos oli täydellinen epäonnistuminen ja yksi sim jumissa portaiden viereisessä rinteessä.

En oo koskaan ennen ottanu osaa näihin ranking-matseihin. Saskia on semmonenki jokapaikanhöylä et ei yks lisäharrastus tunnu enää missään.

Kävi ilmi et kyseessä oli se sama teräsmummo jonka seurassa Saskia treenas ekalla visiitillään tonne taistelukoululle. Vähän jänskätti miten käy ku tasoero oli vielä aika huomattava.

Lisäpainetta loi niskaan hengittävä aikaraja.

Lopulta tää intensiivinen taisto saatiin ku saatiinki päätökseen muutamaa minuuttia ennen kotiinlähtöö. Ja kaiken lisäksi Saskia onnistu jollaki ilveellä voittamaan.

Vaihe 1: Sydämenmuotoinen hionta. Done.

Vaihe 2: Vaaleanpunainen timantti. Problematic.

Olin armelias ja annoin Danten lähtee keskenään veljensä Demetrin juhliin. Veljentytär vaikutti ainaki olevan innoissaan.

Joku halus kuherrella ja DANTE KIELTÄYTY??? Vanhuus on viheliäinen ja iskee aikanaan jokaiseen :(

Jo parin tunnin päästä iski väsymys. Tuu kotiin sieltä sitte äläkä tunkeudu toisten huoneisiin sillä aikaa ku ne nukkuu.

No hitto lisää tonttuja tässä tarvitaanki.

Vaikka olihan tätäki varianttia ihan kiva saada yks kappale kokoelmaan.

Jaa sieltä löyty lopulta vapaa peti. Ihme ku porukka ei yhtää valittanu tämmösestä käytöksestä. Ehkä ne tietää jo hyvin että Dantelta voi odottaa mitä vaan.

Näin ne roolit vaihtuu ku nykyään tyttären pitää soitella isän perään keskellä yötä.

Jos tiivistäisitte vähä nii mahtuisitte kyllä kaikki siihen sorapolulle eikä tarvis tunkee sisälle :):):)

Keksijätonttu kulki omia polkujaan.

Saskian sänky bugas eikä se päässy nukkumaan.

En jaksanu sillä hetkellä tapella enempää (vaikka pelkkä uuden sängyn ostaminen korjaski myöhemmin asian), joten päästin Saskian testaamaan tätä vielä tyhjänä odottavaa makkaria, joka kuulu ennen Kieranille ja Manishalle.

En ollu vielä ihan tyytyväinen tohon remppaan nii en oo sen takia näyttäny sitä, mut en oo myöskään vielä tähänkään mennessä korjannu siellä mitään, joten ehkä ihan hyvä et otin esittelykuvat tähän väliin. Tää on siis tarkotettu Saskialle (ja Auroralle), en vaan oo "muuttanu" sitä vielä.

Ja arvatkaa oliko ovi elukoilta lukossa :)))

Cosmos: Vitsi vitsi, en mä ny rakasta emäntää herättäis.

Hyvä poika.

Paha tyttö.

Nebula: Olis varmaan tosi harmillista jos mä nyt sattuisin jostain syystä naukaisemaan äänekkäästi.

Tiedän tämän tunteen aivan liian hyvin. Tosin omalla kohalla kissa tykkää nukkua aamulla mun kanssa ja se huutaa sen takia et mun pitää tehä sille riittävästi tilaa (lue: vähintään puolet sängystä) ennenkä se suostuu asettumaan.

Anna mun kaikki kestää.4 kommenttia:

 1. Tykkään Saskian seikkailuasusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Sille myös mun mielestä sopii tosi hyvin noi letit, melkee tekis mieli vaihtaa muihinki asuihin :D

   Poista
 2. Just etin itelle jotain katottavaa youtubesta teen seuraks, ku sit muistin et hei, täällähän on uus postaus! Joten eikun lukemaan siis :D

  En voi samaistua lauseeseen "sänky on liian hyvä ja nukut liian tehokkaasti".

  Voin kuvitella kuin Dante jää tossuista kiinni peittoon tai sänkyyn :DDDDDDDD

  Muutama tonttu joo :DDDDDDD Laskin pikaseen yli 30 (piti kyl alottaa ainankii kahesti uuestaan...) ja silti tuntuu jotenkii vähältä tuo luku.

  Eiks simit kuleksi tonttujen välistä jopa ilman ongelmia? Ainankii potkiminen onnistuu joukon keskellä :)))

  Tulee sellanen keltanen savupöllähys aina ku ne liikkuu :D Ite oon useemman kerran huomannu ku ne siirtyy, usein sillon ku jonkun simin oon käskeny nostamaan pystyyn kaavetut tontut, ja loput päättää karata paikalta just sillä hetkellä.

  Miun simit tuli aikanaan keränneeks niin paljon romua et pelillä kesti aina hetki ees avata se kesintöpöydän tavaraluettelo :DDDDDDDDDDDD

  Itellä aina palaa käpy noitten tatskojen kanssa ku ei ne meinaa millään näyttää hyvältä, ja miulla on siihen lisää tatuointipaikkoja mut siltikään ne ei näy oikein. Siis ne napit menee jotenkii päälekäin enkä oo varma, onks siellä vielä joku asetus mitä miun pitäs muuttaa esim. Masterista...

  MITÄ onks tuo pieni puska se matto??? en kestä aaaaaaaa XDDDDDDDDDDDDDD

  Vitsi tuo Cosmoksen haamujälkeläiskoira näyttää ihan samalta ku Animaanisissa oli joskus ne hiiret Pinky & the Brain, ni se näyttää ihan siltä Brainiltä XD Ihan samanlainen juro ilme!!!

  Olikohan tuo jalokivileikkuri just se mitä kerran kokeilin jollain simillä, ja se olikii niin äänekäs et koko talo heräs :DD

  Vitsi mietin pitkään et mikä tuo sininen juttu on, et onks se joku esine joka on jotenkii maan sisällä bugaamassa vai mitä ihmettä, ennen ku tajusin et se on Lucan kusilammikko.

  Lmao en tienny et autojakii voi räjäyttää ::D

  Tulee aina kauhee vimma hommata oma kissa ku ihmiset puhuu kissoistaan, ja ku niitä näkee simssissä :D Ei vaan voi tähän asuntoon ottaa kissoja, mut millon ikinä muutankaan, ni seuraavan asunnon on kyl oltava sellanen, missä lemmikit on sallittu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkää, mut en tiiä voiko siitä syyttää sänkyä :DD

   Mulla on itse asiassa ylhäällä tonttujen tarkka määrä. Niitä on tällä hetkellä peräti 52, eli ne kaikki ei vissiin ees ollu siinä kuvassa mistä laskit. Noista 50:stä 19 on hyhmäpupuja ja 10 koiratonttuja, et tietää kyllä hyvin ke(i)tä voi tilanteesta syyttää XD (Wikin mukaan hyhmiä ilmestyy ku koirat haukkuu jääkaapille, ja koiratonttuja voi spawnata ku sim ja koira on parhaita kavereita.)

   Aika hyvin ne onneks osaa väistellä, mut joskus on ollu semmosia solmukohtia mistä ei vaan kerta kaikkiaan pääse läpi.

   Juu sen savupöllähdyksen mäki oon nähny, mut sitä tekee vaan yksittäiset tontut. Tai ainakaa en oo tommosessa lössissä nähny. Kerran onnistuin puolella silmällä näkemään ku koko porukka siirtyy ja oon aika varma et ne vaan katoo ilman mitään efektejä, mikä on aika antiklimaattista.

   Tekis kyllä itekki mieli mennä räjäyttämään kerralla koko kaupungin autot nii ei tarvis enää ikinä miettiä onko romua riittävästi XD Voihan sitä myös ostaa suoraan sen keksijänpöydän kautta mut se ois ihan huijausta.

   Mullaki on sama modi, tai ainaki joku MasterControlleriin liittyvä lisäosa mikä just lisää tatuointipaikkoja, ja se toimii kyllä ihan kunnolla. En tosin yhtää muista oonko säätäny siihen liittyen jotai asetuksia vai en. Mut joo, hyvännäkösen tatuoinnin aikaansaaminen on silti pirun vaikeeta. Ilman kaatuiluaki :)

   On. Se on just se :DDDD

   Nyt tuli taas semmone viittaus et piti lähtee googlaamaan, ja mitä hittoo oot ihan oikeessa XD Melkee pitäis tästä hyvästä adoptoida se.

   Onneks simit ei taida osata käyttää sitä leikkuria omin päin, muuten olis talossa yörauha mennyttä...

   No mäki puhun oikeestaan porukoiden kissasta, mut miellän sen omakseni koska mä sen meille kakarana vinguin, ku olin ensi vuosia rampannu naapurissa pyörittelemäs navettakissoja (ja niiden pentuja ♥) :D Mun kämppään jopa sais ottaa yhen lemmikin, mut oon tähän mennessä hillinny itteni ku oon usein pitkiäki aikoja poissa ja sit sitä kissaa pitäis joko raahata mukana tai viedä jonnekki hoitoon. Mut vielä jonaki päivänä.

   Poista