tiistai 11. toukokuuta 2021

BaCC Backwater ~ Kierros 2

Huhhuh, oon nyt selvinny suurimmalti osin siitä deadlinehelvetistä mihin onnistuin taas kerran itteni ajamaan, vaikka suoritinki vaan kolmee kurssia. En ikinä opi ja näin päin pois. Tämän kunniaksi on aika jatkaa kaupunginrakennusta.

(Tuntuu etten oo postannu kolmosesta ikuisuuksiin ja mulla on simejä niin ikävä et melkee lähin täysin nollista urakoimaan uutta Mistborn-postausta mieluummin ku kirjottamaan tähän viimeset parikymmentä kuvaa. Mut sitä ois sitte saatu ootella taas oma aikansa, joten puristin jostain sen verran itsekuria et sain tehtyä tän ensi pois alta :D)


○ ○ ○


Talous Hennessy:


Sylikkäin on hyvä herätä uuteen viikkoon. Pelivuorossa on siis jälleen meidän ruokapuodinpyörittäjät, Melisa ja Joel.

Kaupalla kassaguru Joel otti paikkansa. Breanna yritti heti tulla hämmentämään tilannetta :D

Hyvin se menee, rauhassa vaan.

Hei mehän ollaan plussalla! Ainaki yhen päivän osalta.

Romanttinen olkkarikosinta pyjamassa.

Vastaus oli kyllä.

Hyvään kohtaan pompahti ku toinen asiakas otti just nokkiinsa viattomasta myyntiyrityksestä.

Perhe sai ruokapöydän. Ja lisää keittiötasoja.

Melisa oppi ahdistelemaan asiakkaita.

Olin jonkun aikaa himoinnu tätä perkkiä siinä toivossa et sillä sais kärttysät asiakkaat pehmitettyä. Ja luultavasti saiski jos muistaisin ikinä käyttää sitä :D

Lumi tuli.

En jaksanu ruveta järjestämään hääjuhlia joten toimituksen ainoa todistaja oli diabolinen lumiukko.

Mikä yllätys et perhetavoitteinen Melisa haluaa välittömästi lisääntyä. Oottelen vielä josko Joel sais saman toiveen nii katotaan sitte.

Tota anteeks, mut kuka anto luvan oikasta siitä?

Törkee pingviini.

Hei mitä ihmettä kävi näille ihanille sohva-animaatioille kolmosessa? :(

Miksi meidän kaupassa on perhosia sisällä?

#loputtomatkysymykset

On muutama townie jotka tulee tonne kauppaan ihan vaan siitä ilosta et voi käyttäytyä mahollisimman töykeesti, ansaita miinustähtiä ja lopulta lähtee ilman mitään ostoksia. Tää punapukusnobi on yks niistä.

Wow, en muistanu et telkkaria voi kattoo makuultaan.

No voiha, ei tässä siis auta...

...ku pistää homma tulille.

Vauvanhoito haltuun hyvissä ajoin.


○ ○ ○


Talous Kleiman:


Yritän löytää Andreaksen lempiharrastusta. Se ei oo ainakaan urheilu. Eikä taide. Eikä ruuanlaitto. Eikä tanssi. Eikä elokuvat ja kirjallisuus. Eikä pelit. Eikä luonto. Eikä värkkäily.

Eli sen on sitte pakko vissiin olla tiede, koska hirveesti muuta ei oo jäljellä :D

Sos, et varmasti mee sörkkimään Melisan unelmaelämää.

Joel kävi jo ennakoivasti selvittelemässä rajoja.

Joku ystävällinen townie lahjotti meille telkkarin.

Breanna pakotettiin tuli vapaaehtoisesti töihin Andreaksen avuksi.

En tiiä miks en sanonu tähän kyllä. Breanna oli joo tiskillä mut oisin ihan hyvin voinu taas laittaa mustasukkasuuden pois päältä nii ei ois tullu mitään ongelmia.

Pahamaineisen kärttyisä arvostelija eksy tontille ja vaikutti olevan tällä kertaa vähemmän kärtyllä tuulella.

Andreas piti tyyppiä tarkasti silmällä. Nyt ois paras tulla niin hyvä arvostelu ettei uskoiskaa.

...........jaaaa se lähti pois sanomatta sanaakaan :)

Kaikki muodostaa tohon sisäänkäynnin eteen aina hirveen smustlelössin ja tukkii lippuautomaatin -.-''''

Punapää tilas juoman ja toi nainen nappas sen itelleen sillä sekunnilla ku se kosketti pöytää :DDDD Pojun ilme on semmone ettei sekää tiedä mitä tos just tapahtu.

Baarimikkona oleminen on niin nollan markan hommaa et teen mieluummin Breannan kanssa päivisin jotain mielenkiintosempaa. Yritin palkata yhtä Andreaksen kaveria tilalle mut ilmeisesti sen voi tehdä vaan siellä ite yritystontilla. Ja ulko-ovi on taas sepposen selällään vaikka korjasin sen jo kerran ._.

Lähin purkamaan tilannetta (kirjaimellisesti) ja selvis et tossa on kaks lattialaattaa joiden päällä on jotain näkymätöntä eikä niitä voi poistaa. Miks mulle käy aina näin.

Latasin sitte tämän, ja jaahas, siellä oli rahasäkki jumissa...

Seuraavaksi huomasin et keittiössä oli tasot ruvennu kapinoimaan. Tossa pitäis siis olla normaali nurkka, mut noi ei enää suostunu yhistymään. Vika ei ollu tasoissa vaan tossa kohdassa, sillä muualle siirrettynä ne muodosti nurkan just niinku pitääki. En kuitenkaa jaksanu kauaa tapella vaan päätin et tutkin tätä joskus myöhemmin.

Ja takaoven valaistus bugaa, kuten usein koko tontilla. Siihen auttaa vaan käydä ostotilassa tarttumassa joka ikiseen valaisimeen, minkä jälkeen ne valottaa taas hetken aikaa kunnolla. En ymmärrä, ja jos en ottais kuvia joista mieluusti myös näkis jotain nii en jaksais vaivautua.

Tää hämmenti koska ei täällä oo Downtownia minne mennä. Valitsin siis mielenkiinnosta kyllä.

No siinähän saaki siis ite valita tontin, eikä mitään downtownia tarvi. Vaihtoehtoja oli runsaasti, enkä tiiä miten kävis jos veis köörin ite omistamalleen tontille, joten suunnattiin kohti ruokakauppaa :DDD Viimesillään raskaana oleva Melisa-parka joutu raahautumaan paikalle avaamaan ovet, eikä Joel tietenkää tullu avuksi ku se ei samaan talouteen kuuluvana oo virallinen työntekijä.

Minkähänlaiset oli suunnitelmat ku joku lapsiki oli kutsuttu mukaan?

Onneks tällä tontilla on paljon hauskaa tekemistä.

Ainaki Melisa sai paljon asiakkaita ja runsaat myyntitulot. Tai olis saanu jos tontilla vieraileminen toisella simillä vaikuttais mitenkää yrityksen omistajan varoihin.

Keksin tässä vaiheessa miks noi keittiötasot ei suostunu muodostamaan kulmaa. No sen takia et seinän toisella puolella oli tietokonepöytä jonka olin laittanu koodilla ruutujen väliin........... Sisustaminen ei todellakaan oo kakkosessa mitenkää helppoo :D

Yhden ongelman ratkaistuani huomasin seuraavan. Nyt tilttaa vessan ovi.

Sielläki oli rahaa???

Breanna toi ruokakauppakokoontumisestaan kotiin ruokatavaroita. Joita se ei tosin ostanu sinä iltana vaan yhellä niistä miljoonasta kerrasta ku se on vieraillu asiakkaana sillon ku oon pelannu Melisalla. Kierroksen alussa on aina kiva kurkistaa simien tavaraluetteloihin ja löytää sieltä lähemmäs 10 ruokakoppaa. Ja mikä ihaninta, simit haluaa tunkee niitä jääkaappiin joka kerta ku ne tulee kotiin mistä tahansa yhteisötontilta. Rupesin lopulta vaan myimään ylimääräset kopat pois ku ei minkään perheen menekki oo niin jäätävä et sais kulutettua yli 10 satsia viikossa.

Viime kierroksen lampunhenki lähetti vielä terveisiä. Toivomuksista oli kulunu jo melkee viikko mut ilmeisesti noi kaks näkymätöntä säkkiä oli toiminu tulppana. Nyt ku sain ne tuhottua nii loputki setelit alko löytää perille.

Se rahantulo ei sitte heti loppunukkaa :DDD

Juu ihan itte ansaittu.

Opin/muistin että lampunhengen rahatoiveeseen kuuluu sen alkuperäsen säkin lisäksi muutamia satunnaisia säkkejä myöhemmin, ja peli meni kai vähän solmuun ku käytin kolme rahatoivetta ihan peräjälkeen :'D Ups.

Ei tarvinnu kauaa pohtia mihin toi kaikki raha saadaan tuhlattua.

Ulkokuori ei näyttäny rempan jälkeen paljo kummosemmalta ku alussa koska en jaksanu keskittyä :DD Tässä välissä on varmaan hyvä myös mainita et yhteisötontit on äärimmäisen kaukana mun mukavuusalueelta, mut halusin silti harjotuksen nimissä rakentaa tähän naapurustoon kaiken ite. Ei kai sitä muuten voi kehittyä.

Pientä hiontaa siellä täällä, sekä isona lisäyksenä toi oikeenpuolinen osa ei oo enää pelkkää tyhjää.

Nimittäin sain sinne sen lavan mitä suunnittelin! (Soittimet on muute hiton arvokkaita, niihin kulu joku 3/4 budjetista.)

Ei baarin asiakkaat noita juurikaa osaa käyttää, mut voi kuvitella et bändit heittää tuolla keikkoja tms.

Piti testata et toimiiks kaikki soittimet varmasti ku tungin niitä tohon koodien kanssa. Valot on ehkä vielä vähän turhan kirkkaat :DDDD

Breanna löysi uuden telkkarin.

Joku asiakas puolestaan löysi bäkkärin oven kautta salareitin jolla välttää pääsymaksu ._. Opin taas lisää ovien lukitsemisen tärkeydestä.

Oon lukenu niin paljo kauhutarinoita pelin korruptoitumisesta et mee kiitos helvettiin sen hula zombies kanssa.

Tää oliki sitte jännä tapaus. Tuolla baaritontilla oli jo useemman kerran tapahtunu niin et yhtäkkiä Andreas rupes resetoitumaan joka kerta ku sitä vähänkää hipas hiirellä. En ois varmaan ikinä tajunnu mistä se johtuu ellen ois sattunu palkkaamaan työntekijäksi just sitä syypäätä. Eli jostain syystä toi tontti ei siedä yhtä tiettyä townieta, ja joka kerta ku se tulee tontille nii Andreas rupee heittämään tommosta erroria. En ymmärrä miksi enkä tiedä millä sen vois korjata, mut onneks tää on alkusäikähdyksen jälkeen enää vaan ärsyttävää.

Joka tapauksessa kyseinen tautipesäke sai kenkää. Heti ku onnistuin saamaan toiminnon läpi ilman et hiiri vahingos osu Andreakseen. Se kävi muutaman kerran :DD

Uus baarimikko tilalle. Jospa nyt saatais vihdoin homma pyörimään.

Andreas ei oo röiukkoilultaan kerinny deittailla ollenkaa. Aattelin et se ois baarinpyörityksen kyljessä helppo homma, mut ne harvat naiset jotka tonne eksyy tekee heti selväksi ettei kannata yrittää mitään.

Breannalla sen sijaan riittää vientiä.

Katkera ex-työntekijä pölli lehden. Ei oo mun vika et saat tontin rikki pelkällä läsnäolollas.

Uusi päivä, uudet kujeet, sama nainen.

Näin niitä asiakastähtiä hankitaan.

Sorruin aika amatöörivirheeseen. Breannalla oli hommat kesken deitin kanssa samaan aikaan ku edellisillan seura päätti (VIHDOIN) lahjottaa kiitokseksi jotain muuta ku kukkapuskia.

No eihän se mitenkää mainiosti menny ku talo on niin pieni et kuistilta käsin aistii mitä peräkammarissa tapahtuu :DDD

Äijä ei kuitenkaa jääny seuraamaan tilannetta sen pitempään tai ees läpsimään ketään, koska oli kiire hiipiä pois ettei lahjayllätys vaan mee pilalle.

Hämmentävää, mutta treffit jatkukoot.

Ihmettelin ku Breannan suhde tohon töyhtöhyyppään ei näyttäny mitään merkkejä kiinni jäämisestä, kunnes muistin et kakkosessahan simeillä on toisistaan erilliset suhdepalkit. Eli siis töyhtöhyyppä voi olla aivan raivoissaan Breannalle mut Breanna ei oo moksiskaa.

Myöhemmin tapahtu aika kiusallinen kohtaaminen :D

Yritin päästä heti sovittelemaan asioita mut hyyppä ei ollu vielä kovin vastaanottavaisella päällä.

Sinne se kirmas pimeään yöhön.

Aamuneljältä töistä (alkkareissa??) palaava Andreas oli sattuneista syistä huomattavasti Breannaa paremmalla tuulella.

Huppistakeikkaa. Tämäki vielä 8)

Jostain kumman syystä se ei ollu seuraavana aamuna halukas tulemaan kylään.

Andreas verkostoituu töiden sivussa turbovauhtia, mistä pankkitili kyllä tykkää.

Lisätelkkareille ei ollu tarvetta mutta myyntirahoilla saatiin terassille poreamme. Koska se on tärkeempi ku esim. kunnon sänky.

Jätin aamun lehden syötiksi (ihan tarkotuksella, en siks et ne muutenki aina homehtuis kuistille), eikä aikaakaa ku kala puri.

Breannalle sattu jotenki vielä poreammeen jäljiltä jäämään bikinit päälle :D:D:D

Sit ku vihaseen simiin saa jollakin tavoin kontaktin nii romantiikkasimien smooth talk -toiminto hoitaa loput.

Valtakunnassa jälleen kaikki hyvin.

Yhteiset vessahetket ♥

Kello käänty maanantain puolelle ja olin jo valmis tallentamaan ja vaihtamaan seuraavaan talouteen...

...vaan joku normaalivierailijoista poikkeava hiippari päättiki just sillä sekunnilla tulla visiitille. Ja koska kaupungissa ei oo poliiseja niin niille ei voi myöskään soittaa.

Hmmm miellyttävän näköset kasvonpiirteet hmmmmm

No se poreamme ei kerinny kauaa meillä olla -.-

Kylläpäs täällä ny ramppaa porukkaa.

Onneks myin just ne kolme telkkaria Andreaksen tavaraluettelosta :)

Oisit ees kampannu.

Oliko jotain tärkeetäki asiaa näin kello 2 aamuyöllä?

Kiitos vaan käynnistä.

Television menetys otti koville. Mut nyt ollaan ainaki lähempänä paikan aukeemista lainvalvontauralle, mikä tapahtuu kolmannen murtovarkauden jälkeen.

Nice.


○ ○ ○


Simit: 4
Simkerroin: 2
Populaatio: 8
Taloudet: 2
Yhteisötontit: 21 kommentti:

 1. Noniin, vihdoin maltan ja muistan lukee tän! Miekii postasin uutta joku öööö 3vk sitten, mikäli et oo vielä huomannu :D

  Vitsi toi lumi näyttää hyvältä. Onks siulla joku HD-modi vai onks se oikeesti noin hienon näköstä pelissä? Miten en oo ite ikinä kiinnittäny huomiota :D

  En muista, tekeekö laiskat simit tuota telkkarin kattelua makuultaan, vai oliko se ihan erillinen toiminto.

  Apua nuo rahasäkit XDDDD

  Yhteisötonttien rakentaminen on itelläkii yks murheenkryyni. En osaa kunnolla tehä pihoja ees asuintaloihin, saatika sit isolle yhteisötontille.

  Heti tuli ikävä konserteissa käymistä ku näin tuon lavan :DD

  Hula Zombie XDDDD putosin ihan totaalisesti tohon siun kommenttiin

  Oho, TS2 harvemmin miulla glitchaa, tässähän alkaa olla jo kilpailija kolmoselle :DDDDDDD

  Rosvo selkeesti ties mitä oli tekemässä :::DDDd

  Mitäh, sehän loppu äkäseen :D

  VastaaPoista