maanantai 5. huhtikuuta 2021

BaCC Backwater ~ Kierros 1

Nyt alkaa jotain uutta ja ihmeellistä. Kyseessä on Build a City Challenge (BaCC), totta kai Sims 2:lla toteutettuna. Let's be real, se on ainut peli missä tämmönen on normipelaajalle mahollista :D Innostuin tästä haasteesta erityisesti BaCC Suvilaaksoa ja BaCC Evergreeniä lukiessa, ja ohjaisin ehdottomasti muitakin tutustumaan näihin jos haluaa nähä miltä pidemmälle edennyt haaste näyttää!

Säännöt on pitkät ja yksityiskohtaiset, ja oon parsinu omat henkilökohtaiset sääntöni useemmasta eri lähteestä sekä korjaillu ja täydentäny oman maun mukaan. Ne vie kuus sivua Wordissa, jos kiinnostaa tietää :D Pohjimmiltaan ne on kuitenkin nämä (englanniksi) tai nämä (suomennettuna).

Ideana on siis lähtee kasvattamaan naapurustoa ihan tyhjistä, alottaen yhestä simistä. Aluksi kaikki perinteiset työurat on lukittuja, ja ajatus onki et simit perustaa yrityksiä ja tuo sillä lailla naapurustoon lisää palveluja. Urille saa avattua paikkoja mm. kun erilaiset yritykset saavuttaa tarpeeks korkeen tason tai kasvattamalla naapuruston populaatiota. Yhteisötontteja puolestaan saa lisätä vaan siten että joku simi ostaa sen ja rupee pyörittämään yritystä, tai vaihtoehtosesti joka neljäs talous ansaitsee yhen "vapaan" yhteisötontin jota kenenkään ei tarvi omistaa. Ja koko naapurustolla siis pelataan kierroksittain talous kerrallaan. Mulla kierroksen pituus on yks simviikko, minkä jälkeen siirrytään aina seuraavaan talouteen.

Selitys on erittäin sekava ja unohdin varmaan mainita miljoona perusasiaa, mut yritän ainaki näin aluksi myös kuvien välissä selostaa minkä takia mitäki tapahtuu. Ja kysellä saa totta kai aina.

Satuin myös huomaamaan että tää on tasan 100. postaus tässä blogissa! En ois ikinä uskonu et päädyn tähän pisteeseen asti :D Sovitaan niin että tää oli suunniteltu juttu ja alotan tarkotuksella uuden haasteen sen kunniaksi.


○ ○ ○


Melisa Hennessy on meidän urhea pioneeri, ja maapläntti johon tää kaupunki lähtee muodostumaan on (erittäin mielikuvituksellisesti) nimeltään Backwater. Se oli mun placeholder-nimi siinä vaiheessa ku testailin minkä naapurustopohjan haluan ymsyms, mut sit ku tuli aika keksiä joku parempi nii en jaksanukkaa alkaa miettiä. Backwater it is :DD Ainaki toistaseksi.

Ikkunaton koppi keskellä ei-mitään. Must be a challenge.

Otin yheksi säännöksi et arvon CASista peräisin oleville simeille alotusrahamäärän 6 000 ja 20 000 simoleonin väliltä, enkä nyt tarkalleen muista paljonko Melisa sai, mut leijonanosa meni pelkän ylisuuren tontin ostamiseen. Mulla oli taustalla ajatus et pitää olla tilaa laajentaa taloo, koska oon kolmosessa tottunu et muuttaminen on perseestä ja uusia tontteja on yleensä vaikee saada mahtumaan mihinkään. Enkä ollu vielä sisäistäny et kakkosessa ei tuu kyllä se ongelma vastaan :'D Jos nyt alottaisin ihan kokonaan alusta nii rakentaisin vaa joukon startterikämppiä joista porukka vois sitte muuttaa muualle ku siltä tuntuu.

Koska kakkosessa pitää ostaa ruokaa jos meinaa syödä, aattelin et laitan varmuudeks Melisan kasvattamaan tomaatteja nii on sit ainaki jotain varalla ennenkä saadaan kylään ruokakauppa. Kaikki puhelinpalvelut adoptiota ja lapsenvahtia lukuun ottamatta on nimittäin lukittuna kunnes populaatio kasvaa 500:aan, joten luonnollisesti myös ruokatilaus on kielletty. Jos kuitenki on ihan pakko, nii (mun) sääntöjen mukaan ruokaa voi tilata, mut ruuan normaalin hinnan päälle pitää maksaa 50 % ruuan arvosta lisäkuluja. Eli kalliiksi tulee.

Tein kaikenlaisia tiedostokikkoja et sain luotua tän naapuruston täysin tyhjänä ilman yhtäkään Kaunialan valmistownieta tai muita roskasimejä. Tällä lailla kaikki towniet ja NPC:t käyttää mun korvaavia kasvotemplateja, mikä on huomattava parannus pelin omiin verrattuna :D Kuvan alkuperäsenä pointtina oli kuitenki postipaten omaperänen nimi. Ois varmaan pitäny ladata joku nimimodiki.

Koska kaikki urat on vielä lukittuna ja yrityksen perustamiseen tarvii pesämunaa, kokeilin miten hyvin kirjottamisella tienaa. Nimittäin mun muistaakseni se on ainaki kolmosessa aika tehokas rikastumistapa.

Tontin ohi vilisti naisia vaikka millä mitalla mut niistä ei oltu nyt kiinnostuneita.

Ilta-auringon alla bongattiin ensimmäinen mies (joka ei ollu postipoika)! Silläki on tälleen suomalaisen aivoille aika vaikee sukunimi :DD

Miehen ensimmäiset sanat.

Mikä mäihä 8)

Nyt kaikki charmi peliin et saadaan talouteen lisää rahaa asukkaita.

Liian innokas hyökkäys :(

Aattelinki et oli ihmeen hiljasta. Unohtu ostaa puhelin. Ja oon unohtanu jokasen myöhemmän talouden kanssa myös.

Kirjan kirjottaminen oliki hemmetin pitkä urakka. Kuka olisi arvannut.

Tämä tapaaminen etenee paljon paremmin ku viime kerta.

Kunnes painoin vahingossa "Say Goodbye" ku oli tarkotus valita hug tai jotai. Hyvä minä.

Halleluuja. Sitä sai vääntää monta päivää.

Ihan ok rahat debyytiksi. Mut ei tällä vielä yritystä perusteta.

En muistanukkaa et kirjoista toimitetaan valmiit kappaleet kirjottajalle. Kerkisin jo säikähtää outoo autoo.

Sit ku ois vielä kirjahylly missä sitä kirjaa vois säilyttää.

Melisalla on perhetavoite, ja vauvakuume on jo kova. Mut pitää vielä tässä vaiheessa tyytyä kulkukissoihin.

Mister Haisunäätä.

Kissa teki kohtalokkaan virheen.

Tästä kuvasta inspiroiduin jopa tekemään ittelleni uuden avatarin XD

Hei mitä, täähän rupee näyttämään jo ihan oikeelta talolta. Ikkunat ja kaikki.

Soossit kärtsäs sekunnissa. Aikamoinen saavutus.

Kolmas tapaaminen toden sanoo.

Kakkosessa simien silmät tekee usein ihan mitä sattuu. Tässä esimerkki :DDD

Muutetaan yhteen jooko? Joo.

Tattista.

Sillä ois ollu niin hyvä työ ;_____; Mut koska ne urat on edelleenki lukittuina nii pakko ottaa lopputili.

Kivan määrän tavaraa se toi myös.

Mammonasiminä se saa myös tuotua taloon puoli-ilmasta rahaa sijotusneuvojen ja omien sijotusten muodossa. Nice.

ET VIE MEIDÄN SETELEITÄ eiku nii oot ny osa taloutta.

Joelin tuomilla rahoilla ja tavaroilla saatiin talosta sen verran fiksun näkönen et sitä kehtaa jo esitelläkki.

Telkkari ja peili jäi, samoin grilli (jota ei vieläkään oo kukaan käyttäny), kaikki muu repputavara myytiin.

Muistin vasta nyt tarkistaa näiden elämäntoiveet. Millisekunnin ajan iloitsin miten helppo toive Melisalla on, kunnes muistin et eihän meillä hitto vie oo yliopistoo. Ja sitä tuskin on yhen sukupolven aikana tulossa :D Siihen nimittäin tarvii miljoonan joko veroina (joita kerään joka taloudelta aina viikon lopuksi) tai yhen talouden lahjottamana.

Lääketiede on myös populaatiomäärän ja yliopiston takana lukossa. Sad times.

Kaiva sitte työkses kuoppia.

Joelin rahallisella avustuksella Mama's Corner Market sai avattua ovensa. Helpottaa mun elämää huomattavasti ku ei tarvi murehtia mistä simit saa ruokaa :D

Ja miksi ihmeessä tein ton sisäänkäynnin vinoksi? En todellakaan tiedä, katto näyttää ihan hirveeltä </3

Vähän on karua vielä :D Mut toimii.

Voi jumaliste mulla on ollu ikävä yrityksen pyörittämistä ♥

Kassailua sen sijaan ei oo ollu yhtään ikävä.

Noidat vois painua hittoon lagaamasta tontteja noilla loitsuillaan.

Mikä tuuri et heti ekana päivänä tulee arvostelija.

Ja mikä tuuri et se oli pahalla päällä ja sillä oli lisäksi ihan vastakkaiset kemiat Melisan kanssa, minkä takia se kieltäyty kaikesta sosialisoinnista ja myyntiyrityksistä :):):)

Voit tunkee arvostelus pers–

Höhöhö Chuck Fuchs :D:D:D:D

Sillä aikaa ku Melisa paiski töitä kaupassa, Joel paiski töitä tietokoneella.

...ainaki jonkun aikaa.

Kyllä tästä vielä noustaan :p

Seuraavalla kerralla otin myös Joelin mukaan, koska jostakusta täytyy kouluttaa kunnon kassaguru ja ulkopuolisen työntekijän palkkaamiseen ei todellakaan oo vielä varaa.

Kiva ku kysyit tälleen pomon/tyttöystävän edessä. Ei kiitos.


○ ○ ○


Jokainen yhteisötontti antaa yhen CAS-simin jonka voi lisätä naapurustoon. Melisan pystyttämän ruokakaupan ansiosta naapuriin muutti uusi asukas, romantiikkatavoitteinen Andreas Kleiman.

Mietin kauan teenkö jokasesta taloudesta oman postauksensa, mut viikon aikana ei usein kerkiä tapahtumaan mitään mielenkiintosta joten kuviaki saattaa olla vaan jotain parikymmentä. Päätin siis et tungen koko kierroksen yhteen postaukseen. Tällä määrällä talouksia se vielä toimii, mut tulevaisuudessa ku niitä alkaa olla enemmän nii joudun luultavasti jakamaan kierroksen osiin jotenki sopivasti. Se on kuitenki sen hetken murhe.

Jaa.

Andreakselle jäi sekä paremman arpaonnen että pienemmän tontin ansiosta enemmän rahaa talon rakentamiseen. Ei se vielä kummonen oo mut ainaki seinät on maalattu.

Aattelin et tää ois periaattees toteutettavissa, mut sitä ennen pitäis joko perustaa taidegalleria tai saada luovuus kymppiin ja myydä 10 mestariteosta... Harkitsin sitä taidegalleriaa mut päädyin lopulta b-suunnitelmaan. Ja onneksi päädyin, koska opin myöhemmin että taiteilijauralle pääsee vaan yliopistosta valmistuneet (mikä on siis ihan pelin oma rajote). Koska logiikka :D

Andreas: Voi että kun pitää sataa, ois muuten niin nätti päivä!
Townie: Ootko äijä ihan kunnossa.

Ah, romantiikkasimit.

Melisa tuli myös moikkaamaan ja tykkäs selvästi näkemästään. Ihan iisisti nyt, sulla on kotona mies oottamassa :D

Nää kaks ei sitte tullukkaa yhtään toimeen.

Ups, se on muuten teini. Mietinki miksei flirtti onnistunu.

Mutta kukas sinä olet~~~

Erittäin varteenotettava tapaus, that's what.

Jaaaaa kolme salamaa! Miten voi oikeesti olla näin hyvä tuuri kaks kertaa peräkkäin.

Ruusu neidolle. Kyllä Andreas osaa.

Breannalla on myös romantiikkatavoite o.o Voisko enää paremmin mennä.

Nyt hoidetaan tää homma kotiin.

Kovasti mä yritin, mut kakkosessa pelehtimisen suhderaja on jossain naurettavan korkeella, tyyliin 70 long-term relationship. Mikä nyt ei varsinkaa kahden romantiikkasimin kohdalla tunnu mun mielestä asianmukaiselta.

Harkittin tähän ensin ACR-modia (Autonomous Casual Romance), mut ilmeisesti se menee ihan liikaa toiseen suuntaan ja simit pelehtii niinku kanit. Sit löysin Romantic Standards -modin, joka on ihan täys overhaul pelin koko romantiikkapuolesta. Se tekee paljon eri asioita, mikä on aika pelottavaa, mut asensin sen tässä vähän aikaa sitte ja ainaki tähän mennessä tykkään! Tekee deittailusta paljon haastavampaa (= hauskempaa). Se tosin ei ratkassu mun alkuperäistä ongelmaa, päinvastoin :DDD

Nautitaan sit leipää ku ei pelehtiä voi.

Stay the night, stay forever.

Miten näillä kaikilla on näin jäätävät työt?? Tämmösistä tulovirroista pitää sit luopua...

Naapurilla oli jotain meidän roskapönttöö vastaan. Ei tässä oo vielä ees keritty hankkia mustasukkasia rakastajia nii en tiiä mikä sen ongelma oli.

Et sä meitä tolla menolla elätä.

Nirsoja miehiä.

Eikä kaivinkoneen urakaan tuota tulosta.

Kokeilin et oisko Breanna naisiin päin, ja tää townie ainaki vaikutti aluksi vastaanottavaiselta.

Mut ei niillä synkannu.

Toi sohva oli ihan hauska tolleen vinossa, mut tämmönen läpikävely ärsytti liikaa nii jouduin lopulta siirtämään sen suoraan.

No päästiinhän sitä vihdoin pelehtimään.

Breanna kutsu kaverinsa kylään. Näillä oliki vissiin hieman erilainen suhde ku mun annettiin ymmärtää.

Kalju vähän rikkoo kuvaa, mut on kyllä kaikin puolin sulonen ilmestys.

Testing testing, don't mind me.

Juuh elikkäs, Andreas otti tästä nokkiinsa xD Lähin tallentamatta koska tää oli vaan testi.

Yritys nro 2: success. Laitoin Sim Manipulatorilla mustasukkasuuden pois päältä siksi aikaa ku nää pelehti, koska mun mielessä Andreaksella ja Breannalla on ihan avoin suhde. Onhan se tietty aika tökeröö viedä seuralainen makkariin sillä välin ku toinen maalaa boksereissa seinän takana, mut minkäs teet. Ei tässä kylässä mitään muutakaan pelehtimispaikkaa oo.

Onkohan nää loputki kaverit "kavereita" :D

Jumaleissön. Tällä laillahan se tienaaminen onnistuu.

Ku treffeistä saa palkaksi vaan jotai kämäsiä kukkia.

Kaveri numero kaksi.

No siis...

Vastaus on ei.

"Pääsispä nukkumaan saatana"

Uskokaa ny et mä en tee niillä kukilla mitään, tuokaa jotain oikeesti arvokasta :DDD

Partners in crime.

Kiva, näistä onki paljon hyötyä. Tai no sai niistä rahaa.

Se b-suunnitelma johon päädyin taidegallerian sijaan oli baari :D Ärsytti jo heti Melisalla pelates ku ei voinu mennä mihinkään treffeille, joten Kleiman Klub saa täyttää sen roolin. Ruokakauppa ja baari, mitä muuta kylä edes tarvii.

Täällä ei tosin vielä hirveesti treffailla xD Yläkerrassa on vessat ja taukotilat, ja tonne oikeelle puolelle tulee jonakin kauniina päivänä lava + soittimia, jollon saan musiikkiuran avattua.

Et oo tosissas, ne sopis niin hyvin siihen seinustalle.

Päätin kokeilla avata ovet vaikka tarjonta oliki vielä erittäin surullinen. Melisa oli ensimmäinen asiakas ja meinas kävellä pokkana lippumaatin ohi. (Koska en aluks muistanu käynnistää sitä toosaa.)

Andreas: Joo kyllä sun kannattaa ehdottomasti maksaa siitä et pääset ihastelemaan näitä tyhjiä seiniä. Ja on meillä kaks pelikonetta!

No sinne meni ne lipputulot... Opin että taukohuoneen kannattaa olla oikeesti huone, ja sen oven kannattaa olla lukossa.

En vielä ymmärtäny miten noi baaripöydät toimii, koska ei tohon tullu mitää toimintoo et vois olla baarimikkona. Mut tämäki selvis myöhemmin.

Nyt ku Andreas pyörittää päivisin (ja öisin) baaria, Breanna on vapaa hoitamaan omia bisneksiään.

...........en kommentoi XD

Hus täältä, en jaksa täyttää näitä sun kuoppia joka aamu.

Ai että, kakkosessa näitä muotokuvia ja still lifejä viittii oikeesti laittaa seinälle ku niistä saa jotain selvää. Eihän toi nyt välttämättä kovin realistiselta maalaukselta näytä mutta I don't care :D

OMG OMG OMG

Tietäjät tietää mitä tämä tarkoittaa~

Se tarkoittaa rahaa ♥

Mikäs hieno paikka tämä on? No se on lampunhengen sponsoroima Kleiman Klub!

Yllättävän paljon tähän sai rahaa palamaan. Ei ollu vielä varaa tehä tolle toiselle puolelle mitään, mut kyllä tuolla jo iltaa viettää.

Ja asiakkaita virtaa. Ish.

Nyt sattuu. Oisin voinu ottaa tän vastaan jos oisin laittanu tonne sen lavan, mut priorisoin baarin puolta joten ura on vieläkin lukossa :(

Niin se baaripöytä vaatii tosiaan ympärilleen tasoja, sit se toimii.

Pienet investoinnit :D Puljua saa hetken aikaa pyörittää et tästä päästään plussan puolelle.

Ei hele, oon ihmetelly minkä takia asiat saa myytyä kalliimmalla ku ne ostettiin, ja se on muute tämän syytä. Jos haluaisin huijata nii voisin ostaa jotain tosi arvokasta, sit myydä sen saman tien ja tehä monen sadan tuotot. Mut koska en halua nii tää on harvinaisen ärsyttävää ku unohdan aina ja sit ku oon saanu vaikka jonku huoneen sisustettua nii ihmettelen et miks rahaa ei kulunu paljo yhtää. No sen takia et kokeilin eri huonekaluja ja tein aina voittoo ku myin ne pois.........

Vielä näin pienillä asiakasmäärillä homma toimii ihan hyvin niin et Andreas poukkoilee yksin myynnin ja baaritiskin väliä. Tulevaisuudessa voi ruveta tekemään tiukkaa :D

Toi Avri on teini........... Mitä siellä on juoruiltu???

Also, nyt ei kerkiä. Ja meidän ulko-ovi on näköjään jumittunu auki.

Wää wää *moveobjects*

○ ○ ○


Noissa kahessa aluks linkkaamassani BaCC:ssa on aina osan lopussa pieni yhteenveto haasteeseen liittyvistä tärkeimmistä statseista, ja tykkään siitä menettelystä joten pöllin sen törkeesti myös itelleni. Lisäsin selitykset niihin kohtiin mitkä ei oo itsestäänselviä. Populaatioluku on siis se, minkä perusteella esim. jotkut urat on lukossa, eli naapurustoon ei oikeesti tarvi saada 500 simiä et palvelupuhelut avautuu :DD

Simit: 4
Simkerroin: 2          alkaa ykkösestä, +1 ensimmäisestä yhteisötontista
Populaatio: 8          = simit * simkerroin
Taloudet: 2
Yhteisötontit: 2



2 kommenttia:

  1. Hei täähän kuulostaa jännältä! Oon ihan varma et luin tästä joskus aikoinaan, mikäli tää on yhtä vanha haaste ku TS2 ite. Yritin nimittäin ite tehä joskus jotain vähän saman tyylistä kakkosessa, tein ainankii täysin tyhjän kaupungin, johon tein tasan kaks pariskuntaa ja ajatuksena oli et täyttäsin koko kylän pelkästään niitten jälkeläisillä ja jotka tietty risteytys sit keskenään :DD En kyllä päässy siinä mihinkään asti, niinku en about missään TS2-projektissani sillon XD

    Ja hei, onnee 100:nnen postauksen johosta! :D Piti ihan tsekata oma blogini ja öööö 266 on näköjään meikäläisen numero, hupsista ::D::D:Dd missä välissä??? Tai siis, onhan tässä jo sellanen 10 vuotta blogia pietty et kaippa siihen sit mahtuu enemmän ku 10 postausta vuoteen :D Tilastot ainankii alkaa elokuusta 2011. (Btw sain muuten vihdoin sen oman TS2-postauksen ulos tyyliin viime viikolla tai jotain! Eli käys lukemassa jos kiinnostaa :D)

    ---

    Siis tää ei lopu varmaan koskaan, mut joka ikinen kerta ku nään missä tahansa jonkun haastealotuksen eli pieni koppi isolla tontilla, tulee itellekii ihan kauhee vimma päästä kokeilemaan samaa XD Tosin on kyl ajatuksena et luultavasti teen kolmoseen jossain vaiheessa uuen tallennuksen uusilla kujeilla siks aikaa ku haluun pelata mut en tapella Rogetien tallennuksen kanssa :D

    No nyt on kyl nimi postityypillä XD

    En muitanu et TS2 voi kans kirjottaa kirjoja :o Tai liekkö ees tiesin sitä :D

    Mistä hitosta nuo nimet tulee??? :DDDD

    Mood, itekii tahtoo koko ajan unohtaa ostaa puhelimen ku on niin tottunu, ettei kolmosessa oo tarvinnu enää aikoihin :D Tarvisko siinä ees pelin alussa puhelinta? En muista tuliko kännykät jo peruspelissä... vissiin. Ja sit päivitty älypuelimiin kai YE-lisärissä. Pitäsköhän joskus ostaa kuitenkii puhelin et näkis, erooko se mitenkään kännykästä :DD

    Fuchs = kettu saksaks :D:D:D:D:D:D:D

    Mietin pitkään et mikä taidegalleria, mut taitaakii olla yliopistojuttuja :D

    "Pääsispä nukkumaan saatana" :D:D:D:D:D

    TS2 tykkään noista yrityksistä, mut niillä pelaaminen on rasittavaa, jos ne on eri tontilla :D Mut en tienny tuollasestakaan baarijutusta, en koskaan oikein saanu käyntiin tuota kaupanpitoa ite ja haluun yrittää uuestaan mut aion kyl tehä sillon kaupan samalle tontille ku missä sim asuu. On tolla miun tänhetkisellä tallennuksella jossain kauppatontti mut en ees muista miltä se näyttää, ku en muista/jaksa aina reissata sinne :D

    Tätä on kyl mielenkiintosta seurata! Luultavasti vähemmän hämmentävää pelata ku lukee, mut vähän sama se on ihan minkä tahansa blogipostauksen kanssa ku esim. jo pelkät sukulaissuhteet alkaa mennä sekasin ku tarpeeks simejä pistää samaan soppaan sekaan, mut kyl siitäkii aina selvii lopulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä puolestaan en tainnu kakkosen kulta-aikoina ikinä tehä omia naapurustoja, pelasin vaan niissä valmisnaapurustoissa, ja suurimmaksi osaksi myös valmisperheillä. Toki muutama LC tuli alotettua, mut muistan ainoostaan yhen mikä pääsi ees kunnolla toiseen sukupolveen asti. Näin se pelityyli voi muuttua vuosien varrella ihan päinvastaseksi :DD

      Jösses, tommosiin lukemiin on mulla vielä vähän matkaa XD Vaikka näköjään tääki blogi on pistetty pystyyn peräti lokakuussa 2011. 10v-synttärit näyttää olevan muutaman viikon päästä. Holy hell.

      * * *

      Ai nii, tästä vissiin Pantterit sai alkunsa. Oli ilo ja kunnia olla yhtenä innoittavana tekijänä XD

      Hetkine, mihinkähän toi postinkantaja on oikee kadonnu. En nimittäin muista et oisin nähny tota nimee enää aikoihin. Tai sit en oo vaan enää kiinnittäny siihen huomiota.

      Noi nimet oli selkeesti jotain alkuoutoutta, koska en oo näiden jälkeen huomannu mitään kovin merkillisiä. Tosin jossain vaiheessa tyypeillä alko olemaan liikaa samoja nimiä, ja nykyään teen kaikki towniet ite jotta saan uniikkien nimien lisäksi enemmän geenivaihtelevuutta (pelin generoimien townieiden naama ku on aina suoraan vaan joku template).

      Muistaakseni kolmosessa kännykät tuli jo heti peruspelissä, koska en oo varmaan kertaakaa ostanu mitää seinäpuhelimia. Tässä haasteessa on ollu vaikeeta ku en oo vieläkää saanu pystytettyä elektroniikkakauppaa nii kellään ei vieläkää oo kännyköitä. Ja teinit toivoo niitä koko ajan :DDD

      Höh, jos sen lausuu saksalaisittain (googlen mukaan) nii Chuck Fuchs ei oo enää aivan yhtä hauska nimi xD

      Toi taidegalleriarajote tulee siis haasteen säännöistä. Olikohan et tason 5 taidegalleria avaa yhen paikan taiteilijauralla. Ja taidegalleriaksi suunnittelin ihan vaa rakennusta missä on seinillä tauluja ja sit sinne myis sisäänpääsyä. Mut niinhän taidegalleriat toimii oikeessa elämässäki :D

      En itekkää ennen koskaa jaksanu pitää yrityksiä erillisellä tontilla just sen reissauksen takia, mut siihen auttaa paljon semmone modi ku Community Time Project, jonka ansiosta pystyy pelaamaan myös ne "kadonneet" tunnit kotitontilla. Joten ku simit tulee illalla kotiin, myös kotitontilla on oikeesti ilta. Oon tän haasteen myötä ruvennu käymään lähes päivittäin jollakin yhteisötontilla, eikä se ihme kyllä tunnu mitenkään rasittavalta! Ja haaste muutenki pakottaa perustamaan yritykset erillisille tonteille jo sen takia et muilla talouksilla pystyy hyödyntämään palveluja, asuintonteille ku ei pääse vierailemaan. Ja näistä kakkosen liikeideamahdollisuuksista vielä sen verran et asioiden myyntiin asettamisen lisäksi pelkällä lippuautomaatilla pystyy tekemään hämmästyttävän paljon! Mulla on suunnitelmia jo vaikka minkälaisten yritysten varalle :D

      Se mulla on pelkona et ihmiset ei pysy millään lailla kärryillä, varsinki ku simien ja talouksien määrä alkaa kasvaa. Mitään sukupuutakaa en viittis ruveta vääntämään, koska siitä tulis vaan hirvee sillisalaatti. Mut toivottavasti näistä postauksista pystyy nauttimaan vaikkei kaikkee tajuaiskaa. Tarvin itekki aika kookkaan excel-tiedoston et pysyy kaikki langat käsissä, joten voin vaan kuvitella millasta lukeminen on :'D

      Poista