maanantai 15. maaliskuuta 2021

Mistborn vol. 33 ~ Hattulaatikko ja lumikenkä

Heipähei ja tervetuloa takaisin. Mites porukalla menee? Ite oon tässä viime viikkoina pelannu Valheimia lähemmäs 100 tunnin verran, sekä kavereiden kanssa että soolona :'D Mut liika on liikaa, ja nyt alkaa tuntua et pieni tauko on paikallaan. Jotenka rykäsin vihdoin valmiiksi tän postauksen joka on ollu 75-prosenttisesti tehty jonkun kolme viikkoo. Ups.


○ ○ ○


Nebula ja sen paras kaveri.

Something's not right here.

Oishan se pitäny arvata ettei se siellä riehassa mitää töitä tee.

Ennen kotiintuloo se oli vielä kerinny käydä päivittämässä kasvomaalit entistä hirveemmiksi xd

Sit ku maalit lähti nii ne vei mukanaan myös Lucan piilarit jotka on kasvomaalikategoriassa. Näyttää niiiiin väärältä :D

En oo ikinä saanu tämmöstä tehtävää! Ehkä siks ku en oo pahemmin juomansekottelua harrastanu :D

Vaan eipä aikaakaan ennenkä sain ilmotuksen. Anna ku arvaan mitä tapahtu.

No tämä. Ja mä ku oisin jopa halunnu tehä ton tehtävän.

You know what, ihan sama kuha vaan nukut jossaki.

En ymmärrä miten Cosmos saa ite rakennettua simeihin niin hyvät suhteet et tälläki hetkellä kaikki perheenjäsenet voi kylvettää sen. Taikuutta.

En tiiä mitkä ruokapallerot tossa lentää mut taas ois aika rauhottua niiden laulujen kanssa.

Onneks näitä tansseja järjestetään joka toinen päivä nii ei jääny se edellinen ei-sittekkää-kerta Saskian viimeseksi.

Teiniangstin voi fiksusti suunnata tonttuihin nii ei tarvi viritellä ansoja. Saskia ei itse asiassa tehny teiniaikanaan yhtäkää kepposta tai muuta jäähyn arvosta, mikä säästi mun hermoja.

No jaa, on sitä vähemmästäki juhlia järjestetty.

Sori nyt ei kerkiäkkää, meillä on bileet. Joihin et muuten oo tervetullut.

Näiden juhlien stailausuhri oli vanhukseksi kasvanu Dorian. Harmi ku se ei ikinä lisääntyny koska se on mun kakkossuosikki tästä katraasta, ja (enemmän tai vähemmän salaa) ihan ykkönen ennenkä pääsin Danten kanssa sinuiksi.

Kutsuin tällä kertaa vaan sisarukset, mut äijät kyllästy oottamaan Dahliaa ja alotti keskenään :D Vielä ku oisin saanu kaikki saman pöydän ääreen. Ois kerranki mahtunu. 

Jälkeenpäin sain tietää modista jolla voi kattaa pöydän samaan tapaan ku kakkosessa ja siten saada porukan syömään yhessä. Latasin sen mut en oo vielä päässy kunnolla kokeilemaan miten hyvin se toimii.

Tuli haikee olo ku Demetri ja Diego istu tohon ja tajusin et tossahan on täydellisesti molempien lapsuuskuvat ;_;

Saapu se viimenenki puuttuva palanen lopulta.

Voi helkkari sentään oli taas vaikeeta ku halusin koko porukan juttelemaan keskenään. Näinä hetkinä tulee ikävä nelosta.

Dahlian sormilla oli joku paha ongelma. En tiiä johtuko se tosta paidasta vai mistä, enkä oo muistanu tarkistaa et onks se korjaantunu. Ja Dahlia kasvo muutenki pian tän jälkeen myös vanhukseksi.

Kiiiiitos. Nyt voidaan leikkiä et ne vaihtaa yhessä kuulumisia. 

Oon muute hieman ylikäyttäny lilaa ja violettia näitä tyyppejä stailatessa. Tiiän et ainaki kahen lempiväri on violetti ja oon aika varma et ne on Diego ja Demetri. Dahlian taitaa olla musta, mut sekotin itteeni sillä ku tein sille nuorena aikusena violettimustan asun. Danten lempiväri on sininen mut jostain syystä senki villapaidasta tuli ton värinen :D

Jo ny on ku valitetaan nälkää vaikka just ahmittiin ruokaa ._. Luca oli avulias ja tehtaili drinkkejä joihin kukaan ei koskenu. Ja ovikello laulaa.

No mutta kukas se siinä :D Aurora sentään osaa kalenterin ja tuli anomaan karkkia oikeena päivänä.

Kiitti Luca näistä kaikista juomista. Ainaki toit ne sisälle mistä ne on helpompi siivota.

.......ei ois pitäny kattoo takapihalle.

Nebula on sopeutunu mainiosti perheeseen.

Nebula: Luuletko etten oo ennen kummitusta tai levitoivaa imuria nähny?

Tein Lucalle vihdoin asiallisemman työasun. Hyvästi karmee lippis ja aurinkolasit.

En tiiä voiko koirat murjoo kurpitsoja mut erittäin epäilyttävältä ainaki näyttää <__<

En ois Doriania ensimmäisenä juorukerholaiseks laittanu mut kukapa mä oon arvostelemaan.

Hitaasti mutta varmasti. Mun tekis hirveesti mieli pistää Dante eri baareihin ja klubeihin oppimaan uusia drinkkejä, mut siihen tarvis melkeenpä Bridgeportia et ois kunnon valikoima. Meinasin jossain vaihees lähettää se "lomalle" sinne, mut pelkäsin et peli sanoo ittensä irti nii en sit viittiny. En kyllä ees tiiä vaikuttaaks lisämaailmat muuhun ku tallennuksen kokoon (--> lataus- ja tallennusaikoihin?), mut ei tee mieli testata ku aattelin kumminki pysyä tässä tallennuksessa vielä jonkun aikaa.

Crazy Mood Drink on tommonen hauska sateenkaarilitku, mut mitään erityisiä vaikutuksia mä en huomannu. Ilmeisesti se saa simin tekemään "outoja juttuja", mut Dante tekee outoja juttuja normaalistikki nii ehkä siks en nähny eroo xD

Indeed she does.

En tiiä mistä sä tän vetäsit mut ei. Ei käy.

Saskia: Pliiiiiiiiis?

Ei.

Tatuoija oli kasvanu aikuseksi ja jouduin korjaamaan sen hiukset. Mut saanko kysyä et miten se oli yhtäkkiä kasvattanu noin kunnioitettavat karvat??

Nii joo tää simportin testaaminen vähä jäi :'D

Kirjastossa tuli vastaan yks mun lempi peliinsyntyneistä kaupunkilaisista. Nimee en muista mut luonteeltaan se on ainaki paha :D

Siskonsaki oli paikalla. Tykkään siitä myös.

Dante oli kirjastossa siksi koska halusin vaan täyttää tän toiveen mahollisimman pienellä vaivalla.

Näin ne vanhempien paheet periytyy.

Mä nimeen mun seuraavan kissan Hattulaatikoksi :D:D:D:D

Mietin et mikä homma ku puutarha teki kuolemaa ja Saskian tietokone oli savunnu monta päivää...

Turns out Lola ei ollut kunnossa :))) Kaikki sen piirresirut oli haihtunu ilmaan vissii viime postauksen muuttorulijanssin aikana ku jouduin korjaamaan sitä bugittavaa olkkarin lattiaa. Sama kävi aiemminki ku Lola lähti hetkeksi taloudesta (koska se on naurettava alienmagneetti ja yritin saada Dantee siepatuks), eli ilmeisesti piirresirut ei kestä muuttoo. Koska syyt. Ehkä opin tästä sen verran et muistan seuraavalla kerralla ottaa sirut irti ja reppuun talteen ennenkä siirrän perhettä mihinkään.

Dante ei osaa botinrakennusta läheskää niin hyvin mitä joihinki Lolan siruihin tarvis, enkä todellakaa aikonu ruveta grindaamaan tämmösen takia. Onneks Dantella on muutama ylimääränen onnellisuuspiste, joten ostin pari pakettia valmissiruja kunnes sain suurimman osan haluamistani.

En vieläkään tiedä mikä se ihmeen uber nanite on minkä tietoisuuden rakentaminen vaatii, mut näköjään on olemassa yksinkertasempiaki vaihtoehtoja :DD

(Lola ei saanu tietoisuutta, en tarvi yhtään enempää paimennettavia. Sen tehtävä on vaan pitää huusholli pystyssä.)

Joku yks tietty siru halus olla hankala, joten about viiden sirupaketin jälkeen kaivoin laitteet esiin ja laitoin Danten tekemään sen ite. Mut ois voinu pahemminki käydä.

Aika hianoo et mausoleumin opas on kummitus :D

Selvästi tanssiaispäivä ku Saskia löyhkää naapuriin asti.

Oon nyttemmin oppinu et tanssiaispari tulee ku tuleeki hakemaan ovelta, mut se on tosi bugista ja harvemmin toimii niinku pitäis. Mut ajatus on kiva :')

Aina pitää mennä suihkun sijaan kahen tunnin kylpyyn ku ois kiire -.-

Aurora kyllästy oottamaan ja poistu taksilla ennenkä limo oli ees saapunu. Yritys oli taas hyvä.

Jännitin täs et kerkiääkö Saskia kyytiin vai jääks nääki tanssiaiset välistä. Sit huomio kiinnitty tonne taustalle... Kuka siellä kirmaa?

No Aurorahan se :DD

Saskia sai puettua päälleen ja selvis autoon. Kuski kuitenki ootti siihen asti et Aurora oli päässy meidän tontille asti, sit se paino kaasun pohjaan ja jätti Auroran hankeen itkemään :DDDD

Ei muuta ku taksilla perään :DDDDDD Kuten sanoin, yritys oli hyvä.

Ainaki muistin kerranki vaihtaa molemmat pois ulkovaatteista. Saattaa tulla jopa ihan fiksu tanssiaiskuva.

Dante oli tällä välin löytäny juhlissa itelleen järkevää tekemistä.

Sarjassamme mainiot kissannimet: Lumikenkä :DD

Tarviiko ees kysyä!!!

Älä pelottele tolleen. Meteoriitti on vakava asia.

Kruunu numero kaksi 8)

Ilta meinas vielä mennä pilalle ku yllätin Auroran koulun takapihalta vikittelemästä tätä samaa tyyppiä jonka kans se sääti viime postauksen allasbileissä. En oo oikeestaan koskaan testannu miten kaukaa kolmosen simit aistii et niitä petetään, ja ootin kauhulla et koska Saskia ryntää raivoissaan paikalle. Kauhulla sekä salaa vähän innolla koska janoon ilmeisesti draamaa :D En kuitenkaa saanu sitä, koska Saskia pysy visusti sisällä sen aikaa ku tää tapahtu.

Ne tajus et huomasin ja rupes vuorotellen torjumaan toistensa flirttejä... Ota näistä ny sitte selvää.

Lopuks Aurora jäi vaan tänne naureskelemaan :D Pitäskö huolestua.

Äiti oli hyvin järkyttynyt poikansa alkoholinkäytöstä.

Danten kaima toi meille postia :D Harvoin tapahtuu tätä et törmään tutun nimisiin simeihin, ja aina se saa aivot hetkeksi solmuun.

Saskia pisti Danten halki, poikki ja pinoon.

En ollu taas pitkään aikaan käyttäny tota dominolautaa. Perheessä on niin vähän väkee et piti ottaa neljänneksi pelaajaksi Lola :D Mut toi on kyllä edelleen niin ärsyttävä saada toimimaan ku muistinki. Simit vie toistensa tuoleja, jotkut kyllästyy oottamaan ja alottaa keskenään, joku saa istuttua tuoliin kunnes tajuaa et peli alko jo ja karkaa saman tien muualle.

All I wanted was this </3

No mitä hittoo, äijällä on logiikka kympissä :D En kyllä tiiä kuka noista sitte voitti, ku ei kellään ollu sitä voittomoodlettia.

Aurora on joka paikassa.

Kerran ku avasin tallennuksen ja peli oli vielä pausella nii tää oli eka näky :DDD Piti ikuistaa.

Kyllä meillä palvelu pelaa.

Aamuinen shakkituokio.

Seurana vain toisensa sekä 14 tonttua.

Tää oli hauska :DDDDD Älkää kysykö.

Mietin et mikä ihme Lolaan on menny ku se hieroo ja ravistelee simejä minkä kerkiää. Mut se johtuki Mood Adjuster -piirresirusta jonka laitoin sille sen enempää lukematta ku sattu paketista tulemaan. Ilmeisesti hieronta on yks tapa säätää mielialaa.

Lumisotaa perheen kesken (pääjehut + Dahlia).

Nää kaks oli voittamaton tiimi. Tosin suurimmaksi osin Danten ansiosta :D

Tuntuu et kaupungista kupsahtelee vanhuksia harva se päivä, joten jotta paikat ei ihan täysin autioituis nii lisäsin taas pari uutta asukasta. Toinen niistä on Sadie Westley, jonka perheellä pelasin joskus circa 2012. Edelleen yks mun lempisimeistä ♥

Selasin tota linkkaamaani postausta, ja vaikka tekstit aiheuttaaki suurta myötähäpeää nii nyt mulla on suunnaton ikävä Meteorite-heppaa :( Sadie ja Meteorite oli eeppinen ratsupoliisiduo. (En oleta et kukaan tietää/muistaa mistä puhun, kuhan ite fiilistelen. Tän takia blogin pitäminen on niin mahtavaa.) Tajusin myös et Meteoritehan sopis täydellisesti Cosmoksen ja Nebulan joukkoon sekä nimensä että värityksensä puolesta :DDD Oon ilmeisesti jo pitkään tykänny pilkuista ja avaruudesta.

Sadien mukana tuli sen poika Forrest, jonka tosin muutin sen veljeksi ku halusin pitää molemmat nuorina aikusina. Forrest ei kerinny tekemään elämällään hirveesti mitään ennenkä loru loppu siihen ku lopetin simssin pelaamisen. Mulla on näiden tallennus kyllä vielä visusti tallella, mut en oo koskenu siihen pikasta testiä lukuun ottamatta koska oon mm. välissä haalinu kaikki ladattuni uudestaan ja vierastan jo pelkkää ajatusta et pitäis käydä simit ja talo läpi korvaten puuttuvia ladattuja. Enkä tiiä pystyisinkö enää keskittymään kahteen perheeseen yhtä aikaa. (Katotaan nii avaan kohta sen tallennuksen näissä nostalgiapärinöissäni ja seuraava postaus onki Westleyistä :D)

No joo palaudutaanpas sit takas maanpinnalle ja Mistbornien keskuuteen. Lucalla kurni nälkä mut kojumyyjä kettuili eikä hoitanu hommiaan, naureskeli vaan tuolta parin metrin päästä.

Sadie pyöritti täällä jo Saskiaa täyttä päätä. Näistä vois tulla hyvät kaverit, molemmat on vähä outolintuja.

Haamu veti pokkana rinkiä muiden mukana :DD Se on muutenki ihanan symppis. En edelleenkään tiiä tarkalleen miten se on kaupunkiin ilmestyny, ku sen vanhemmat on ihan normaaleja simejä, mut vahva aavistus on et se on tän modin ansiota.

Antakaa ny paralle jo sitä ruokaa :(

(Ei se koskaan saanu, kuten ei kukaan muukaan. Rip.)

Oli virhe opettaa Saskia ajamaan. Nyt se pääsee aina liian helposti karkuun.

Dantee ja Saskiaa tanssitti. Nebula pisti vielä paremmaksi.

Mun syyttävää katsetta ei pääse pakoon vaikka kuinka piiloutuis ikkunan taakse.

Lola keksi taas parhaan paikan ittensä ruuvailuun.

Tää on se Myles joka kysy Saskiaa tanssiaispariksi (nyt jo aikuseksi kasvaneena). Takana on myös sen isoveli. Nää on molemmat varsin kelpoja peliinsyntyneiksi, en muistaakseni muokannu niiden naamoja kovin paljoo jos ollenkaa. Ei ois ees haitannu parittaa tätä Saskialle jos Auroraa ei ois olemassa.

En muista mitä oon salongissa tehny, mut tässä näköjään vielä tää tatuoija joka kävi karvanpoistossa.

Dante lähti käymään serkkujen juhlissa. Aattelin et ne vois vähä parannella suhteitaan, mut täällä oliki muuta mielenkiintosta.

Siinä se kuuluisa Hattulaatikko ny on :DDD

Pentukuume ois kova mutku ei meidän omat kissat pentuja ite osaa tehä. Woohooerissa saattais olla joku asetus millä vois säätää pentujen yrittämisen autonomiseksi, mut se tuntuis hirveeltä huijaamiselta. Eikä Möller ja Nebula varmaan ees suostuis semmoseen, niiden suhde ei nimittäin oo mikää mainio :DD

En tiiä missä Luca oli taas käyny dippaamas ittensä. Onneks toi korjaantuu CASis käymällä.

Juhla-asussa nukkumaan? Miksipä ei.

Kyllä muute kannatti mikromanageroida asut kuntoon. En muistakkaa koska oon viimeks nähny näin asiallisen tanssiaiskuvan.

Oon ihan kohta räpsiny riittävästi kuvia näistä kahesta. I swear :D

Mikä siinä on et tässä kaupungissa vanhukset on niitä vilkkaimpia vipeltäjiä. Tää Isaiah oli onneks jo itekki melkee vanhus nii ei tarvinnu liikaa huolestua, mut paljo pahempiaki tapauksia on vielä tulossa ._.

Mitä näkyy?

Sheba näkyy! Taas vähän epänormaaliin vuorokaudenaikaan mut kuka Shebaa on käskemään.

Nebula yritti taustalla viedä kaiken huomion. Ja onnistu siinä :D

Pihalta kantautu älämölöö ja luulin jo et täällä ottaa joku meidän elukoista kulkukissan kanssa yhteen.

Kulkukissalla oli kuitenki vaan saalistus kesken. Olin jo ihan unohtanu et kissat pystyy saalistamaan, saatikka et se näyttää noin väkivaltaselta.

(Se saalis on siis toi harmaa kaistale joka tunkee kuonosta läpi...)

Kohta sillä oli seuraavaksi jo joku torakka kiinni. Ei meidän omat kissat jaksa yhtään pitää pihapiiristä huolta :D

Ihme ettei kukaan oo saanu vielä maksaansa hajalle ku täällä vedetään drinkkejä nälkään niinku vettä vaa.

Öööööö Kieran? Kaikki kunnossa?

IIIIIK IT'S HAPPENING

Yritin vielä viimesen päivän jotenki viihdyttää itteeni ja muistin taas tän käärmeboksin. Siihen oli ilmestyny uus vaihtoehto jota en muista koskaan nähneeni o.O

Voi kiitos, ilo oli minun puolellani.

On se nätti. Niissä rajoissa mitä ny simssiltä voi odottaa :D

Kuningaskobran suudelma vissiin parantaa muumion kirouksen. Täytyypä pitää tää tallessa, ihan vaan varmuuden vuoks~

Arvoin kauan et mitä teen Danten töiden kanssa. En saanu sitä vielä eläkkeelle, mut en myöskään halunnu et se jatkossa enää keikkailee ilman mun valvontaa. (Keikkatarjouksia tulee nimittäin pyytämättä, simi hyväksyy ne automaattisesti ja sit vielä lähtee keikkapaikalle omin neuvoin ku aika on.) Ainut jäljelle jäävä vaihtoehto oli siis lopputili. Mukavat eläkerahat tässä menettää, mut eipä niille minkäänlaista taloudellista tarvetta oo.

Sit ku viimesetki järjestelyt oli tehty nii oli aika siirtää soihtua.

Viimenen piirre paljastaa mihin Saskian on tarkotus elämässään keskittyä 8)

En ollu ennen tajunnu et keksijälle ei oo suoraan mitään omaa elämänhaavettaan. Mietin kauan et onks mulla pokkaa ottaa tää (joka on yleisen konsensuksen mukaan yks pelin vaikeimmista) vai valkkaanko vaan jonkun tylsän taitohaaveen. Mut mitäs peli ois ilman haastetta :'D Tää päätös laajensi tuntuvasti mun jo valmiiks laajoja suunnitelmia Saskian varalle, joten saattaa olla et joudun jossain vaiheessa laittamaan ikääntymisen pois päältä jos rupee näyttämään liian pahalta. Suunnitelmista en tingi :D

Siinä hän on: neljännen sukupolven edustaja ja simi jota ohjaan seuraavat ties kuinka monta kuukautta ♥

Dante alotti välittömästi raskaista velvollisuuksista toipumisen.

No ei se ny noin rankkaa ollu :DDDD

Tää otti silmään koska olin tässä vaiheessa viimeset muutaman kuukautta Cyberpunkissa ottanu yhteen Arasaka Corporationin kanssa :D

Yleensä tosiaan synttäreiden jälkeen pitää sisustaa simille makkari, mut Saskian makkari on sille vielä ihan hyvä. Sen sijaan erillisen työhuoneen se tarvi. Laitoin siis kolmoskerroksesta Dorianin ja Demetrin huoneiden välisen seinän matalaksi ja yhistin niistä Saskialle pajan. Dahlian huoneeseen en vieläkään malttanu koskee ku tykkään siitä liian paljon.

Tässä on tärkein, eli keksijänpöytä. Siitä on ihan liian kauan ku oon viimeks ees ostanu tommosen. Mun viimesin (ja ainut?) keksijäsimi tais elää joskus ihan Unelmaduunin ilmestymisen aikoihin. Ainaki muistelisin et Iltahuveja ei ollu vielä olemassa. Ja sitä paitsi huijasin sillon koodeilla ihan surutta, joten kyllästyin about heti ku olin saanu sen viimesen suuren keksinnön tehtyä. Korkee aika kokeilla uudestaan, ja tällä kertaa ihan ajatuksella.

(Hirveetä nostalgisointia tää koko postaus. Ignore me.)

Iskin tän bottipömpelin tonne myös vaikkei Saskian ookkaa tarkotus syventyä botinrakennukseen, ainakaa heti ensimmäisenä. Oon saanu kahella simillä tehä sitä ihan tarpeeks.

Nurkan takana piilossa on suihku, koska sen verran muistan et sitä tullaan tarvimaan. En halua jättää mitään sen varaan et portaikko ja talon ainut suihku on vapaana sillon ku hätä iskee.

Täällä oli jotkut palvontamenot käynnissä.

Voi puutarhanhoito sentään. Taas pitäis saada taito nostettua seiskatasolle ennenkä kaikki elämänkasvit sun muut kuolee. (Ihan niinku meillä ei ois jo riittävästi elonhedelmiä jemmassa :D)

Kissa nyt muualle siitä mouruamasta, pitää saada lahjakasa paikalleen.

Tarkotus oli kohottaa Saskian suhteita sukulaisiin mut paikalla oli häiritsevä tekijä.

Olin ihan varma et poistin ton hiekkalaatikon viime postauksessa mut tuolla se näyttää olevan edelleen???

No kiva, näinkö huonot nää juhlat on.

Älä kiusaa.

Dante........ paita päälle...................

Dante tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen seurattava XD Sulla ois niitä omanki ikäsiä rakastajia, ei tarvi puumiin sekaantua.

Saskia jätti ton shown omaan arvoonsa ja karkas Auroran juhliin. Ja päätti näköjään tuulettaa tota tulevaisuusautoo jonka oli tarkotus pysyä tulevaisuudessa mut joka jäi vahingos Danten taskuun ja on siitä asti pyöriny näiden repuissa. Pitäis joskus siirtää se perheen tavaraluetteloon pois vaivoista.

Aurora asuu samassa mökissä missä Luca aikoinaan. Se on sopivasti aina tyhjillään ku pitää lisätä simejä kaupunkiin :D

Miten harmi et täällä ei oo muita vieraita.

Opiskeluahdistus iski. Voin samaistua.

Sanoin että MITEN HARMI ET TÄÄLLÄ EI OO MUITA VIERAITA

Kotona viihdyttiin tismalleen samojen aktiviteettien parissa ku aikasemmatki sukupolvet.

Saskia jäi yöksi~

Aurora on vissii meidän seuraava kitaranrämpyttäjä :))))

(Not. En hetkeäkään epäröi takavarikoida sen kitaraa sit ku pääsen käsiksi sen tavaraluetteloon.)

No siis toi ois yks mahollisuus, I guess :D

Jaahas, löysin vihdoin ainaki yhen kohdan mikä on saanu simejä heittämään erroria. Lisäsin nimittäin joskus ite ton tien viereisen puska-aidan koska ärsytti ku simit kiipes toisinaan ton mäen keskeltä ylös ennenkä ne tajus et täällähän on seinä vastas, ja sit piti pakittaa käyttämään portaita. Pistin keskiosan umpeen, ja se ratkas alkuperäisen ongelman, mut tossa hetken seuratessani huomasin et autolla saapuva simi saattaa toisinaan spawnata vähän kauemmas tontin reunasta ja suoraan ton aidan sisään. Sinne se jää sit itkemään kunnes Overwatch pelastaa. Piti siis käydä siirtämässä aitaa, ja sen jälkeen errorit on vähentyny huomattavasti.

Mikä näitä mummoja vaivaa :DDD Ehkä mun täytyy pitää Dante jatkossa vaan kotona lukkojen takana.

Dante: Älä hulluja puhu, nyt elämä vasta alkaa!

Lolaki halus hupiin mukaan..........

Lemmiskely keskeyty ku jälleen joku townie tuli tiensä päähän.

En yhtään tykkää tosta vesilammikosta. Korjaa ny äkkiä se masiina ennenkä täälläki käy huonosti.

(Ei käyny huonosti. Sitä paitsi Saskialla on kolme kalmankukkaa :D)

Melkee jo unohdin et etanaa ja liskoo pitää ruokkia. Ups.

Jos en muute väärin muista nii ne on molemmat ollu elossa Kieranin ajoista lähtien. Aikamoisia sinnittelijöitä.

Cosmos löysi taas uutta seuraa.

Lumessa peuhaamisen jälkeen suoraan pesulle, kiitos Lolan. Vissiin tän takia mun ei oo pitkään aikaan tarvinnu vaivata itteeni kirppukylvyillä.

Sit Manishan viereen nukkumaan ♥

Totta kai Saskia menee yliopistoon vaikka sillekkään siitä ei oo uran kannalta mitään hyötyä :D

Hieman yllätti noi taidepisteet. Kai se vaikuttaa kummasti et Saskialla on kaikki soittimet kolmostasolla taaperomusisoinnin ansiosta.

En ikinä muista et meillä on tää hieno tulevaisuustietokone, joten käytetään sitä ny sen verran et ilmottaudutaan kouluun.

Vanhoilla tutuilla asetuksilla mennään. Ja pääaineena tosiaan tekniikka.

Saskia: Voi miten kivaa päästä älykkäiden ihmisten joukkoon opiskelemaan :)

Ei ollukkaa yhtään kivaa.

Saskia: Äiti Isä tuu hakemaan mut pois täältä :(



3 kommenttia:

  1. Miekii hommasin Valheimin ku muutaman tyypin kanssa on tullu pelailtua joitain pelejä onlinessa ja ehottivat sit tätä, ja olin kattonu muutaman videon jo tubesta :D Ihan hauska peli, en yleensä välitä kauheesti survival-peleistä mut toi on kivan rento varsinkii porukalla!

    Ite en oo jaksanu simssiä avata vieläkään, ei kauheesti huvita se pelin kanssa tappelu :D Sen sijaan on alkanu tehä miel avata TS2... tai tehä joku uus tallennus kolmoseen et sais vähän vaihtelua + ainankii jonkun aikaa ihan ok:sti toimivan ja bugittoman tallennuksen, ja sais kuitenkii materiaaliakii blogiin joskus :DD Ku vaikka aukasisin pelin, ni menee kuitenkii aikansa ennen ku saan tuon Roget-sotkun avattua ja voi mennä päiviä siihen ennen ku sitä saa toimimaan seuraavan kerran, eikä siitä paljon blogiin mitään päivitellä :p

    -

    Nuo kasvomaalaukset XDDDD

    Mie en ees muistanu et millaset silmät Lucalla oikeesti on XD Mut nyt tuli sellanen my whole life is a lie -olo. Mitä teet jos joku perii Lucan OIKEET silmät? :DDDD

    Tuleeks kellekään muulle ikinä väsyneenä simssiä pelatessa ihan kauhee tarve päästä nukkumaan, ku näkee simien nukkuvan? Oon nukkunu liian vähän taas ja katon tota kuvaa, jossa joku (en muista kuka?) nukkuu sängyn vieressä makuupussissa ja ei jestas et haluisin vaan mennä tonne sänkyyn nukkumaan XD

    Ruokapallerot :DDD Tulee ihan mieleen joku ruusukaali mut en oo kyl kuullu et simssissä ois sitä. Jospa ne on jotain minisalaatteja? XD

    En tiiä kuin kaukana oot pelissä mut tokihan simukot pystyy lisääntymään vielä vanhuksinakii :D (Doriania siis mietin.)

    Toivottavasti se modi ei oo yhtä raivostuttava ku kakkosen toiminto :D Simi katto aina niin monta lautasta pöytään ku talossa oli simejä, ihan sama oliko ne nukkumassa vai ei (tai tätä en itseasiassa muista) tai nälkäsiä vai ei, ja kerää siinä sitten ruuan jälkeen kaikki yksitellen simillä kaappiin ku ei siinä ollu mitään raahaamista vielä :D

    Nuo juomat ja itte sankari siellä huutamassa, en kestä XDDDDDDDDDDDDDDDD Ja Lolalla vielä kädessä uus tarjotin :::D:D:ddd

    Jospa se tatuoi ittelleen karvoja? :D:D:D:D:D:D:D

    Ymmärrän kyl hyvin miks toi townie on siun suosikkitownie :D

    Hattulaatikko XDDD

    Ei helekkari tuota taksi-limusiini-sekoilua ::Dd

    Lumikenkä ja Hattulaatikko :D:D:D:D:D

    Haaa, muistan Sadie Westleyn nimeltä! :D Selasi pikaseen tuon postauksenkii läpi mut siitä en muistanu kyllä yhtään mitään enää :D Mut yhyy, et ollu vastannu kommenttiin, minkä olin jättäny tonne XDDdd

    Uuuuu tämä jännää! :D Miullahan Corbin oli kans keksijä ja sillä oli mahollisesti jopa tuo sama elämäntoive, mut en kerenny koskaan toteuttamaan sitä ku se meni jo ja kuoli. Enkä siinä vaiheessa vielä koskenu simien ikiin pitkällä tikullakaan vaan annoin pelin edetä omaan tahtiinsa. Joten simbotti jäi saamatta ja kokematta. Muistaakseni se jäi kiinni siitä, etten löytäny jotain tarvittavaa osaa, tyyliin vaaleenpunasta timanttia, yhtään mistään ja sit aika loppukii jo kesken. Oisko ollu jopa vielä niin et taito oli 10:ssä vaikka kuin kauan ja siihen tarvis kai erikseen tehtävän, mut sitä tehtävää ei vaan kuulunu MILLÄÄN ja sit ku lopulta sen sain, ni Korppu päätti et maallinen elämä riitti XD

    Hierontajono ::D::Ddd

    ->

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas, jännä et toi Arasika on sama myös simssin suomennoksessa :D Liekö viittaus sit johonkii EA:n juttuun taas.

      Meinasin just sanoo et kannattaa ostaa tonne suihku mut hyvä, huomasitkii sen ite XD Corbinilla oli pihalla pieni vaja ja siellä suihku, sen verta monet kerrat tuli kiire sammuttamaan tulta.

      Lola sopii hyvin tonne talvitonttujen sekaan ::Dd

      "Pitäis joskus siirtää se perheen tavaraluetteloon pois vaivoista." Pois vaivoista? Oon väsyny enkä tiiä johtuuko se siitä vai onks tuossa joku typo? XD

      Oh Aurora näyttää kiinnostavalta, vielä ku sais lähikuvaa :D

      Saskian moodlet on kyl mood.

      Aha se loppukii jo. Jos nyt väsymykseltä jaksan eikä torkkuaika iske (eilen iski joskus alkuillasta ja nukuin sohvalla kivasti jonkun 5-6h ja heräsin keskiyöllä ♥) ni vois yrittää avata jotain simssiä edes :D Ellen sit keksi taas tehä jotain aivan muuta. Viime aikoina oon piirtäny ihan sikana mut nyt pitää yrittää tehä jotain muutakii välillä.

      Poista
    2. (Lähen nyt ihan väärässä järjestyksessä purkamaan tätä kommenttijonoo mut olin vielä sen verran hyvin tän postauksen ajatusmaailmassa et parempi vastata nyt eikä kahen kuukauden päästä :D)

      Mäki aattelin pitkään etten tykkää survivalista, mut sit kokeilin joskus muutama vuosi sitte Subnauticaa, joka oliki mahtava peli (jos ei pelkää merta)! En tosin ikinä pelannu sitä ns. läpi........ hmm :D Mut Subnautican jälkeen en ollu taas pitkään aikaan koskenu mihinkään survival-peliin, kunnes just kaveri ehotti et pelataan The Forestia, johon jäin tietenki koukkuun, ja sen jälkeen siirryttiin Valheimiin. Valheimissa on erittäin koukuttava kierre, ku aina on jotain mitä pitää tehä tai hakee et pääsee eteenpäin, ja eteenpäin pitää päästä et saa mm. kuoltua vähemmän ja rakennettua monipuolisemmin. Ja rakentaminen on helkkarin hauskaa.

      Uuuu mua ainaki kiinnostais kakkonen!! Ja toki uus tallennus kolmosessa myös. Ja siis onhan nelonenki olemassa... XD

      * * *

      Joo siis Lucallahan on sellaset täysmustat alientyyliset silmät joista vähän näkyy kellertävää iiristä (erittäin vaikee selittää :D), ja ne periyty just Saskiallekki. Laitoin Lucalle tarkotuksella myös piilarien alle tommoset keltaset silmät nii sit näkee helposti jos jälkeläiselle kuuluu laittaa samat piilarit. Mut tosiaan ku en ollu ikuisuuksiin nähny Lucan silmien valkuaisia nii järkytyin lievästi :DDD

      No siis nyt ku sanoit nii toi Saskian sänky näyttää hemmetin mukavalta...

      Niinhän ne pystyy, ja sen takia ois pitäny jättää sanomatta mitään näin ennenaikasesti. (Kirjotin ton kohan joskus ajat sitte, enkä enää korjannu sitä koska voi häntä viatonta.) Dorianin lisääntymiskyvystä nimittäin kuullaan vielä, enkä oo varma mitä mieltä oon siitä :D

      Ton modin toiminto ei onneks ainakaa mun ymmärtääkseni oo automaattinen, se korvaa vaan sen syömään kutsumisen paremmalla versiolla. Kakkosessa menee joo usein hermo tohon ku pitää ite vahtia et montako lautasta haluaa ja sit äkkiä painaa ruksia. Ja mitään muuta en myöhemmistä peleistä ikävöi yhtä paljon ku asioiden raahaamista :D

      No äläpä, sain taas napattua sellasenki tilannekuvan et ei jumankauta XD Lucalla ja Lolalla lähti VÄHÄN lapasesta.

      Mitä ei kai mulla vaan oo tosi läpinäkyvä simimaku :DDD

      Voi apua, en yhtää kattonu kommentteja ja ne on kyllä taattua 2012-laatua :D:D:D:D:D Nyt jäi vaivaamaan ku en ikinä vastannu noihin muutamaan ladattujen kyselyyn (+ sulle, totta kai XD).

      Joo se oli justiin se vaaleenpunanen timantti, muistan sen niinku eilisen :D Googlasin jo etukäteen tähän jotain neuvoo ja päädyin tekemään Saskian kanssa erinäisiä toimenpiteitä joiden avulla toivottavasti pääsen käsiksi muutamaan hiton timanttiin, ettei ainakaa siitä jää kiinni. Varsinki jos joudun tekemään useemmanki botin, ku kovin monia muita olentoja ei vissiin lueta "hirviöiksi".

      Ja onneksi huomasin, koska sitä suihkua tarvittiin heti ekana päivänä :DDDD

      Joo niillä on kaikilla ihan sama värimaailma :D

      Tää taitaa olla taas joku murrejuttu, koska "pois vaivoista" meinaa siis ettei tarvi enää vaivata itteensä jollakin asialla. Eli et esim. sai tehtyä jonkun tehtävän pois vaivoista. Yritin googlata tätä sanontaa ja edes google ei tunne sitä (tarkoititko pois vaipoista, no kiitos en kyllä tarkottanu), eli ei taida olla sun väsymyksessä vika :D

      Just pari päivää sitte mietin et pitäis varmaan vähä rajottaa tätä Auroran naaman kuvaamista, mut eipä sitä kyllä hirveen hyvin tässä postauksessa näy, eikä parissa seuraavassakaan. Eli naamakuvia on luvassa... joskus xD

      Iltakuuden ja -seittemän välinen väsymysjakso on kyllä äärimmäisen vaarallinen, ja se tapahtuu ainaki mulle lähes joka päivä. Luin sen syistä joskus Why We Sleep -kirjasta mut en kyllä muista enää hirveesti mitään :'D

      Poista