perjantai 5. helmikuuta 2021

Mistborn vol. 32 ~ Mitä täällä tapahtuu

No terve. Mistborneilla jatketaan taas, vaikka mulla on jo pitkään ollu muitaki rautoja tulessa. Nappasin itse asiassa screenshotin mun kirjanpidosta (kyllä, pidän erikseen kirjaa missä vaiheessa mikäki postaus on :D) jotta saatte vähän kuvaa siitä missä mennään. Muutamia kohtia blurrasin koska ~spoilers~ mutta yleinen teema on selvästi et kirjottaminen on mulle paha pullonkaula. Oon äärimmäisen kateellinen niille jotka pystyy avaamaan runosuonet ja sykkimään kokonaisen postauksen ulos muutamalta istumalta, koska multa se ei vaan onnistu.

Joskus sillon blogin alkuaikoina olin kyllä paljon nopeempi kun nykyään, mut mun oma henkilökohtanen mielipide on et tekstin laatu kärsi pahasti. Tai sit se oli vaan se ikä :DD Toisaalta mulla on vähän ikävä niitä aikoja ku en ottanu tätä hommaa niin "tosissaan". Omaksi ilokseni mä tietenki blogia edelleen pidän, ja se on mulle hauska harrastus, mut joskus huomaan et juutun miettimään jotain sanavalintaa ihan törkeen kauaksi aikaa, enkä ees tiedä miksi. Ei tän mitään huippuproosaa kuulukaan olla, vaan rentoo raportointia siitä mitä mun pelissä millonki tapahtuu. Ehkä mun myöhänen uudenvuodenlupaus vois olla et yritän irrottautua tästä perfektionismin saastuttamasta mielentilasta mihin oon blogin suhteen joutunu.

(Halusin oikeesti vaan esitellä ton mun listan mitä oon pitäny jo yli puoli vuotta (käytän siihen Notionia, samaten ku paljoon muuhunki sekä henk.koht. että koulun puitteissa, vahva suositus!), psykologiointi tuli kaupan päälle.)

(Psykologiointi on sana.)


○ ○ ○


Tein vihdoin sen urakan et tutkin kaikki koulutodistukset läpi ja jätin tähän keskikerroksen seinälle vaan perijöiden saavutukset.

Loput on täällä ylhäällä :D Sit ku jaksais vielä järjestellä nää jotenki mielenkiintosemmin.

Yks ois riittäny ihan hyvin, kiitti vaan.

Saskia sai viime kerralla kutsun tanssiaisiin tyylii heti ku se oli kasvanu, ja nyt oli niiden aika. Paria sillä ei oo koska en kelpuuttanu sitä random kaupunkilaista joka kehtas kysyä, mut hyvällä tuurilla se löytää juhlista ite seuraa.

Unohin laittaa sille jonku juhlakampauksen mut meneehän se näinki.

Se oli kerinny olla sisällä ehkä vartin :D

I fucking wish #stillbitter

Voisko enää paremmin mennä!!! Aurora on siis simi jonka istutin kaupunkiin pelkästään Saskiaa varte, eikä ne ollu tätä ennen kerinny paljo sanaa vaihtaa.

Tää Cosmoksen kaksoisolento soluttautu showhalliin. En tiiä miten, eka kerta ku nään eläimiä tuolla sisällä.

Halliin tunkeutuvat pilvet anto ymmärtää et ulkona ois meneillään tosi nätti auringonlasku.

Mulle on valehdeltu.

Mitä hele....... lopettakaa jo :DDDD

Ja mistä lähtien sä oot osannu pyykätä.

Moodlettien perusteella Saskian ilta ei ollu paras mahdollinen, mut tärkein asia löytyy tuolta oikeesta reunasta ♥

Neito palaa kotiin uljaalla ratsullaan.

AAAAARGH

(Saskia sai syntyessään kolme julkkistähtee ja nyt silläki alkaa tää rumba.)

Siihen se sammu. Varmasti mukava paikka ku ulko-oviki jäi auki.

Dante toivo allasbileitä. Päätin järkätä ne ns. Saskialle ja kutsua kaikki kaupungin teinit. Aattelin et Dante yrittää hyvää hyvyyttään saada Saskiaa hankkimaan lisää kavereita, vaikka toista ei todellakaa kiinnosta :'D

Saskia: On olemassa harvoja asioita joita vihaan enemmän ku tätä hetkeä.
Dante: No äläs ny, meillähän on kaikilla tosi kivaa :)
Aurora: PASKAT BILEET MÄ LÄHEN KOTIIN

You know what...

LET'S DO IT

Aloteltiin kuitenki flirtillä koska musta tuntu et suora suuteluhyökkäys ei välttämättä ois ollu kovin menestyksekäs.

Dante: Olen niin ylpeä :') *ryyst*

Kaikki meni hyvin, kunnes ei menny :D

Juuriki näin.

Saskia: Pitäsköhän esittää kuollutta...

Ei hätää, isi tulee ja korjaa tilanteen :DD Noi kerkis kuitenki tehä vielä muutaman flirttiyrityksen ton ekan epäonnistuneen jälkeen ja miinukset lensi niin urakalla et oltiin suhdepalkin kanssa takas alkutilanteessa, ellei jopa huonommassa. Opin tästä et Saskiaa ei kannata päästää vuorovaikuttamaan ilman valvontaa :D

Sovinnon merkiksi vesi-ilmapallosta naamaan XD

Juhlat keskeyty yllättäen ku eräs teinien joukkoon hyvin sulautunut kuokkavieras heitti veivinsä. Niihän se on et kuolema tai kaks vaan nostattaa tunnelmaa.

Demetrin vanhin poika bugas näkymättömän lautasensa kanssa. Se oli kasvanu jo aikuseksi ja periny selvästi turkkinsa Demetriltä.

Möller: Hei otetaanpas nyt kaikki ihan iisisti, ei tässä oo mitään hätää.

Luca muisti pyörtyä vasta ku toimitus oli jo ohi ja hautaki oli haihtunu ilmaan.

Välikohtauksen jälkeen bileet pääsi jatkumaan. JA AURORA OLI HETI JONKUN TOISEN KIMPUSSA :DDDDDD Yks sen piirteistä on flirttaileva, joten ei ois pitäny ees yllättyä.

Toisaalta mutkat matkassa tuo lisämaustetta, ja suunnittelin jo et jos Aurora nyt pääsee karkaamaan nii ei mua yhtään haittais palata asiaan sit ku molemmat on aikusia. Tyyliin et ne sääti teineinä mut juttu ei toiminu, ja sit ku molemmat on kerinny vähä kasvaa nii ne päättää kokeilla uudestaan.

Toi saatto olla Cosmoksen kusilammikko :)

Koira pakeni syytöksiä uima-altaaseen.

Äkkiä tultiin kuitenki katumapäälle :D Cosmos ei oo koskaan ollu mikää himouimari, toisin ku Sheba joka vietti noin puolet elämästään altaassa.

Dante kerkis päivän aikana ruskettua, eikä pelkästään toispuoleisesti vaan tällä kertaa ihan kunnolla :D Iho ei tosin tummentunu yhtään, huomasin vasta ku rupesin kattomaan et miks se näyttää noin kellertävältä.

Saskia ja serkku muisti yhtäkkiä et läksyt oli vielä tekemättä ja ne ei voinu oottaa enää hetkeekään. Omistaisinpa samanlaisen työmoraalin.

:DDDDDD

Kiva taas seuraavat pari päivää löytää tämmösiä yllätyksiä pitkin taloo. Saispa jotenki määrättyä et millon vieraat tuo mukanaan ruokaa ja millon ei.

Luca ja Saskia ei halunnu lopettaa juhlia ollenkaa :DD Saskiaa varsinkaa ei saanu tosta irti millään vaikka se valitti kuolettavaa nälkää ja väsymystä. Taisin lopulta joutua resetoimaan sen.

Eka kerta ku tää tapahtuu ohjattavalle simille!

Menin tietenki heti kattomaan et mikä tilanne ja HYYYYI HELKKARI

Tän tontun silmät ilmeisesti kiiluu hetken aikaa sen jälkeen ku se on teleportannu sängyn viereen. Ei kiitos :)))))

Simi myös säpsähtää hereille.

Dante veti vähän aikaa henkee ja painu sit takasin nukkumaan (no big deal :D), ja tontun silmät palautu normaaleiksi. Heitin tän pikkusen nopeesti ulos jonnekki tontin kulmaan, mut aika pian sen jälkeen oli roskis taas kumossa :)

Näillä kahella oli jostain syystä monena peräkkäisenä yönä pakkomielle tohon parvisänkyyn. Siellä ne kilpaa manas ku toinen kerkis ensin.

Unohtamatta tietenkää joka-aamuista Lucan säikäytystä. Luulis et seki alkais pikkuhiljaa jo tottumaan :D

Cosmos: Voi pojat, auto jonka alle voi juosta!

Saskian ajotunti keskeyty ku nälkä häiritti keskittymistä. Kokeilin vanhaa kikkaa :D

Hyvä tyttö.

(Saskia muute ruskettu edellispäivänä myös, se on tässä kuvassa ihan yhtä keltanen ku isänsä.)

Sitte jaksaa taas ajaa.

On siinä yks hyvä puoli et Dante tappeli kaukoputken kanssa logiikkataitonsa täyteen niiden alieneiden toivossa. Kymppitasolla simi voi nimittäin opettaa toisille osaamiaan taitoja, ja vieläpä tosi nopeesti. Tässä pidetään luentoo taistelutaidoista, mut myöhemmin mm. Saskian puutarhanhoito nousi tällä tavalla jonnekki vitos- tai kutostasolle ilman et se oli koskenu yhteenkään kasviin. Se taito ku ei edelleenkää hirveesti inspaa koska Lola hoitaa, mut perijän pitää saada aina istutettua uudet kasvit ku ei Lola sitä tietenkää itekseen osaa tehä.

Enkä mä taistelutaitojakaa Saskialle turhaan opeta. Siihen on oma syynsä, joka selviää sit joskus tulevaisuudessa 8)

Täällä eläydyttiin taas vähä liikaa.

Tuntuu et oon laiminlyöny Mölleriä viime aikoina. Korjataan tilanne.

Serkku pyysi kylään.

Ois ihan kiva jos Saskialla ois hyvä suhde näihin samanikäsiin sukulaisiinsa. Vielä ei kovin hyvältä näytä :D

Mölleristä tuli papparainen ihan puskista. Justhan se vasta adoptoitiin :(

Löysin nää kaks jammailemasta... vaikka pianoo ei soittanu kukaan.......... Resetointihommiksi meni taas, tosin tällä kertaa resetoin ite pianon.

Dante oli kyllä musisoimassa, mut ei pianolla vaan kärmespillillä. En ees heti muistanu et mistä ihmeestä me on toi saatu, mut nii joo, Dantehan kävi jossain vaihees Egyptissä kääntymässä :D

Oon jo monesti meinannu heittää ton hiekkalaatikon pois ja laittaa tilalle vaikka nuotion, mut nää kaikki on nii rakastuneita siihen etten oo vieläkää viittiny.

Hemmetin elukat :D

Oliko tällä kuvalla taas mitään pointtia? No ei, mut nauttikaa silti.

Möller huusi sosiaalisuuttaan ja tajusin et oon laiminlyöny sitä muutenki ku vaan kuvien suhteen.

Juu ei taida tapahtua. Oisitte laittanu postissa.

Jos kuuntelet tarkkaan niin voit kuulla mut tekemässä hengitysharjotuksia.

Rauhotin itteeni tekemällä perheeseen uuden kissan :DDD Oon jo pitkään suunnitellu et teen Cosmoksesta ns. kissaversion. Ei ne oo väritykseltään läheskää identtisiä, mut se ei ollu tarkotuksenakaa vaan pelkkä perusidea oli sama.

Nimeltään hän on Nebula ♥

Se tais nähä Cosmoksen :DDD

En enää ymmärrä itekkää miten sain sen suhteen noin nopeesti ylhäälle. Saskia ei vieläkään saa kumpaakaa kissaa syliin ja oon pelannu sillä yli 10 päivää.

Siirtelen noita tonttuja pihalle sitä mukaa ku kerkiän mut tuntuu et ne teleporttaa aina vaan ärhäkämmin takas sisälle. Cosmos ei enää kohta mahu olemaan tossa tiellä, koska tontut on sen tiellä.

Möller yritti tehä tuttavuutta mut Nebula vaa nyrpisti nokkaa :D

Tässä on vielä Nebulan (alotus)piirteet. Se on ylpeä rouva joka kuitenki innostuu aika ajoin pitämään ääntä ja riehumaan. Näin jälkeenpäin ajateltuna se ois varmasti tullu hyvin toimeen Kieranin kanssa, joka oli siis mm. snobi, diiva ja lapsenmielinen :D

Luca täällä ahertaa. Töissä.

Sen piti siis mainostaa filmiä tai jotai. Mut eipä tuolla paljo ketää ollu jolle mainostaa.

Danteki kerkiää joskus ahertaa baaritiskillä. Helppo homma ku asiakkaita ei oo nimeksikää. (Oikee mehumestari valvo tossa silmä kovana et oikeet litkut menee oikeisiin laseihin.)

Annat nyt vähän ristiriitasia signaaleja????

Sieltä se oli äkäsenä tulos läpsimään o.O Kunnes muuttiki mielensä ja toiminto katos.

Keikalla taas. Jos joku sattu tässä välissä unohtamaan mitä Dante tekee (oikeeksi) työkseen. Bongaa myös yleisöstä Aurora.

Tossa vaiheessa ei taida hampaiden harjaus enää paljoo auttaa.

Nää näyttää yhessä just niin hauskalta ku toivoinki :DDD

Juu peremmälle vaan, täällä on kaikki universumin asukkaat tervetulleita -.-

Tää asento pitää aina ikuistaa.

Shebaki tuli tutustumaan uuteen asukkaaseen. Tai lähinnä kaveeraamaan vanhan tutun ruokakupin kanssa.

Lisää alieneita. Huspois.

Totta kai sillä on käytännölliset alienkorkkarit, koska onhan se sentään nainen.............. :D

Kato kyllä siellä kopassa kärmes on. Ehin jo epäillä.

Äkänen kärmes.

Voi jumpe, sehän teki sen. Muistin et tohon tarvis paljo enemmän harjotusta.

(Joo, tuijotin tossa ja ootin niin kauan et se onnistu. Oli tylsää.)

Dorian ei päässykkää vielä eläkkeelle :D Tosin hoksasin myöhemmin et tän takia sitä ei voinu ikinä kutsua juhliin, joten säädin Registerin asetuksissa pois päältä kaupunkilaisten määräämisen noihin rooleihin. Eiköhän tää kovaa vauhtia autioituva kaupunki kestä muutaman turhan NPC:n.

Moro Kieran.

Et taas mitään muuta paikkaa keksiny.

Cosmos: Hei tossahan on virhe. Eiks 3 + 4 oo 34?

Asioita joita en oo tienny: nää aurinkopaneelit ja tuuliturbiinit vaikuttaa oikeesti "sähkölaskuun"! En oo varmaan koskaan käyttäny kumpiakaa :D

(Ne tulee siis jossain ilmasessa store-setissä, jota ei vissiin oo enää ees saatavilla. Yksittäiselle paneelille ja turbiinille löysin kyllä sivun storesta, vaikka linkit meinaski ensi heittää erroria.)

Aurinkopaneelit liittyy muuan rakennusprojektiin, joka sijaitsee tyystin toisessa maailmassa. Tässä maistiaiseksi pieni sneak peek (josta on varmaan maailma aika äkkiä tunnistettavissa), mutta ei siitä vielä sen enempää.

Nebula löysi oman vakiopaikkansa. Se sulautuu tonne aika nätisti.

Huomasin vasta nyt et Möllerillähän on eriväriset silmät :D Toinen on ruskee, toinen harmaa.

Siis kukaan simeistä ei oo ikinä ollu näin raivostuttavan pakkomielteinen jättämään ruokaa levylle :):):):)

Ja taas mennään.

Annoin Dahlialle kauan kaivatun keski-iän stailauksen. En muistanu oliks sen lempiväri musta vai violetti, joten olkoot nyt sit vähä molempia.

Lucan sörsselit sai oottaa aamuyöhön ennenkä Dante pääsi pelastamaan ne.

Nää kaks piti hirveetä älämölöö, toinen vinkulelullaan ja toinen kurkullaan.

Nebula tykkää äänekkäänä laulaa musiikin mukana aina ku stereot on päällä (eli aina). Vaikka vaikee siitä on erottaa et onks kyseessä lauluesitys vai kissojen tyypillinen epämääränen rääkynä :DDD

Rupesin tutkimaan sen hampaita :D Noihinhan on oikeesti nähty vaivaa!

Ongelmansa kullaki.

Jaahas. Jotaki muutaki risoo nää sisälle tunkevat tontut.

Nebula: Oi kauhistus, kuka kumma noin epäasiallisesti on käyttäytynyt!

Kallista hommaa o.O Jätin sen ensi tollaseks, mut rupes ärsyttämään ku simit valitti siitä koko ajan nii oli pakko ostaa uus.

Syyllinen ilmianto ittensä.

Nebulalla oli hirvee raivo päällä. Dante kävi torumas sitä mut se vaa alotti heti uudestaan :D

Kyllä kiitos 8)

Jumaleissön mä säikähin tätä ilmotusta ku näin aluks vaa sanan meteor ja aattelin et taas pitää pelätä koko perheen henkien puolesta. Mut tää oli onneks harmiton yksilö.

Se tippu Dahlian takapihalle :D En jaksanu lähtee hakemaan, olkoot siellä.

Joku asia ärsytti ku nimesin tätä tähtee :DDDD Varmaa julkkishuhut.

Mä oon siis jo luovuttanu sen alienvauvan suhteen, mut tän toiveen takia Dante roikku vielä hetken aikaa kiinni kaukoputkessa.

Sheba riehuu :DD

Dante: Kulta siirrätkö ruhoos, en mahdu sanomaan liskolle huomenta :(

Danten suhde tohon punalettiin oli kerinny viiletä nolliin asti, mut minkäs muun takia näissä juhlissa rampattais.

Faustine sai aamukahvit/höyryt naamalle :D:D:D:D Ei luulis haamua haittaavan.

Jääkaappi oli täynnä kurpitsoja nii aattelin et tehääs pitkästä aikaa kaiverrusoperaatio.

Huomasin et Cosmoksella oli tossa taustalla suunnattomia vaikeuksia päästä platformilta alas. Mun pahimmat pelot osottautu todeksi ku kokeilin et onks siinä taas jotain näkymätöntä edessä :):):):)

Reunoille sai laitettua tavaraa mut noi kaks väliruutua joiden kautta simit pääsee normaalisti kulkemaan oli blokattuna. Täähän kävi ekaa kertaa joskus vuosi sitte ku rakensin tän isomman talon ja keskelle olkkaria ilmesty pläntti jota ei voinu käyttää. Tiesin siis onneks miten tän saa korjattua mut ärsyttävää se oli silti. Piti potkia perhe ulos talosta, tallentaa kopio tontista laariin, jyrätä tontti ja laittaa talon kopio takas paikalleen. Viime kerralla kaikki suvun simit oli vielä elossa, mut tällä kertaa tajusin et esim. haudat kannattaa varmaan poimia talteen ettei tapahdu mitään outouksia.

Kiitos. Ei ollu niin vaikeeta.

Meinasin unohtaa opettaa Saskialle nää laulut. (Aina mä valitan kuinka simit hoilottaa joka paikassa mut silti siirrän lauluja eteenpäin. Tää sama kaava on huomattavissa monessa muussaki yhteydessä :DDD)

Tää oli monipäisin yleisö pitkään aikaan, ja just sillä kertaa lava bugas eikä lisänny tonne sitä palloo ja tulirengasta. Piti sit viihdyttää vaan näillä noobien tempuilla.

Dahlia piinaa veljiään edelleen XD Demetri oli ainut jonka kanssa se tuli kakarana hyvin toimeen mut ku ilkeilyntarve iskee nii kaikki on vapaata riistaa.

Pliis anna Danten jutella rauhassa fanin kanssa :DD

Rupesin kattomaan kelloo ja miettimään et eiks tänään pitäny olla tanssiaiset. No eipä ollu :) Koska säädin ton talon kanssa ja asiat resetoitu.

Dante ei yleensä oo täysikuun suurin ystävä mut ehkä tää piristää.

Mikä siinä Dahlian sängyssä on niin ihanaa ._.

Herätys, sulla on velvollisuuksia ja ne hoidetaan vikisemättä.

Kolme sukupolvee saman katon alla alkaa olla näille kahelle liikaa :D (Kantaäidit siis kyseessä.)

Jättäkää se tyttöparka jo rauhaan :DDD

Kerkisin jo innostua et sukuun synty uus jäsen, mut ei, lisää kissoja vaa.

Mä poistin mun zombit estävän modin ja muka säädin ne ite Retunerilla hittoon. No ilmeisesti missasin jonkun kohdan :DDD

ET MEE MEIDÄN KASVIMAALLE ASDGSHS nyt mä muistan taas sen suurimman syyn miks mun pelissä ei oo näkyny zombeja niin pitkään aikaan et melkee unohin niiden olemassaolon.

Ja mikä ihmeen kasa tuolla takana on :D

Hiekkalinna?????

Kävin sörkkimäs sitä ostotilassa, ja sieltähän paljastu vaikka mitä hienoo :DDD Noi kuuluis siis oikeesti hiekkalaatikkoon... Ilmeisesti peli ei tonttia tallentaes tienny mitä niille tekis, joten se iski ne tonne nurkkaan yhteen kasaan?? No poistin kaikki, ja tajusin myöhemmin et nyt kukaan muu ku lapset ei voi enää käyttää sitä hiekkalaatikkoo. Vaan lapset pystyy nimittäin alottamaan "tyhjästä", muut tarvii tollasen valmiin kasan minkä kanssa ne voi pelleillä. En ymmärrä minkä ihmeen takia mut ok whatever. Poistin siis vihdoin sen hiekkalaatikon, mut en tainnu laittaa vielä mitää tilalle.

Oli myös lähellä etten poistanu tätä zombiherraa MasterControllerin force killillä.

Lopeta, aurinko nousi jo -.-''''

Tän jälkeen kävin asetukset uudestaan läpi ja löysin luultavasti kohdan mistä tää zombi-invaasio johtu. Seuraavalla täysikuulla nähään pysyiskö kasvit nyt turvassa.

Njoo, juhlat taas, kuten melkee joka postauksessa. Nää tais olla peräti nyyttärit koska ainakaa lahjakasaa ei näy.

Vanhus-Diego, joka oli ainut jonka jaksoin tällä kertaa stailata.

Chauncey kiusas Auroraa eikä takana tanssiva äiti ollu huomaavinaankaa. Minkälaista kasvatusta >:(

Dante leikki taas Amoria ku yritin aikasemmista kokemuksista huolimatta saada Saskiaa ja Auroraa jutskaamaan keskenään.

Noi lentävät miinukset ei kohdistunu kumpaankaan tytöistä, vaan jonnekki aivan muualle...

The fuck?

Juuh elikkäs tää ponnariäijä aatteli et kukaan ei varmaan huomaa jos se yrittää pettää vaimoonsa SUKUJUHLISSA. Vaimon SISKON kanssa. Se on naimisissa yhen Milan tyttären kans mut en ees tajunnu et toi on väärä mummo ku niillä on molemmilla noi saakelin saparot :DDD Vaimo ite ei ollu paikalla mut koko muu suku ei tommosta menoo kattellu.

Molemmat osapuolet sai luonnollisesti painua matkoihinsa. Tarkistin myöhemmin et oliks aviopari eronnu, mut ilmeisesti kukaan ei ollu kertonu sille vaimolle et minkälaisesta draamasta se jäi paitsi, tai sit ne oli sopinu asiansa.

Kiitos kovasti, we aim to please. Ens kerralla ei sit tarvi tulla kuokkimaan.

Sentää näillä meni hyvin.

Kuitenki ennen ku huomasinkaa nii Saskia oli kerinny löytämään voimajuomaa ja siirtyny sekoilemaan Lucan kanssa........

Baby steps <_<



3 kommenttia:

  1. Vihdoinkii muistin tän postauksen ENNEN ku oon juonu teen XD

    Tykkään tosta tiedoston nimestä. Ja kiitti muuten tuosta Notionin linkistä, en ees tienny tollaselta mut vaikuttaa sellaselta mitä voisin ehkä itekii yrittää käyttää, en tiiä tulisko se itelle käyttöön ees mihkään mut aina voi kokeilla 🤔 Yritin nimittäin jotain vastaavaa tehä itelle vihkoon käsin mut meni moti ennen ku sain sitä kunnolla ees alkuun XD

    Postaamisesta näin yleensä: itehän en siis voi pelata pitemmälle ku missä meen blogissa koska mitä pitemmälle pelaan, sitä enemmän innostun niistä uusista jutuista ja moti kirjottamattomille jutuille alkaa kadota ku pieru saharaan. Yleensä yheltä pelikerralta tulee kuvia noin 2 osaan ja yleensä pelaamisen jälkeen heitän kuvat ensin samaan kansioon, josta sit katon ja lasken et mistä kohtaa on hyvä katkasta ja montaki kuvaa tulee sit per osa, ja siirrän ylimääräset seuraavan osan kansioon.
    Editoimiseen on tullu jo oma rutiini, käytän vanhaa PaintShopPro 7:aa enkä yleensä tee muuta ku vaan pienennän kuvat (resize -> ok) ja sit tallennan, ja tallennan ne aina nimillä 001, 002 etc. ni ne kestää järjestyksessä, varsinkii ku on kuvia sekä pelistä että ilmotuksista, ja on nopee naputella numpadilla noi. Joskus muutan kirkkautta jos on kauheen tumma kuva tai saatan rajata ku leveellä näytöllä monesti tuntuu ettei kuvista nää tarpeeks tarkasti ku rajautuu niin paljon ylimäärästä tilaa reunoille.

    Ja sit lataan kuvan Bloggeriin ja alan kirjottaa joko samantien tai joku toinen kerta. Riippuu vähän osasta et jaksanko vetää kerralla koko osan vai en, mut yleensä en kauheesti mieti sanomisiani. Tykkään itseasiassa siitä ihan hitosti simsblogin kanssa et oikeesti kaikki mitä sinne suollan, tulee puoliks alitajunnasta :D Monet niistä ajatuksista syntyy jo pelatessa (parhaimmat kirjotan ylös mut arvaa muistanko ees koskaan et oon tehny niin? En. Ja sit löyän käyttämättömiä muistiinpanoja jostain vihosta.) ja sit ne tulee takasin tai muotoutuu lisää kuvia editoidessa ja sit lopulta tekstiä kirjottaessa. En siis kauheesti ajattele ees mitään ku kirjotan, katon vaan kuvaa ja se kuva tavallaan kirjottaa ite ittensä? Sen takia simsblogin pitäminen on itelle tosi rentouttavaa ku en kirjota sitä samalla tavalla ku miten kirjottasin jotain tarinaa tai vaikka sarjakuvaa (teen molempia itseasiassa, vaikkakii pääasiassa ne on fanfictionia ja fanarttia), joitten kanssa taas mietin dialogia ja muita juttuja joskus kauankii ja hion niitä pitkään ennen ku tiiän mitä oon tekemässä.

    Mut joo, jatkan nyt osan pariin. Teenkii kerkesin jo juua loppuun lol. Also katotaan vaan - kiitos tän alkutekstini, en varmaan selviä tästä kommentoinnista vaan yhellä postauksella XD

    ---

    No on noita todistuksia yms. kertyny muutama :DDD

    Pelkään noita laundry gnomeja ku meikäläisen ainut kaato aikoinaan pelin kahesti peräkkäin löytymisen jälkeen, ennen ku suostu tulemaan ulos pesukoneesta mukisematta :DD Sen jälkeen en oo löytäny ainuttakaan.

    Tuo halli on selvästi sukua Tylypahkan Suurelle salille :DDDD

    Apua, voi olla aamulla Saskialla niskat kipeenä :DDD

    Miks nauran Cosmoksen kusilammikolle näin paljon? XDDDDD

    Lisäks Dantella on joku omituinen rusketusraja navan alla :DDDDD

    Aaaa haluun tollasen Evil Gnomen :DDD Ei mitään käryä mistä tuokii tulee.

    ->

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eläimet tekee kyl tuota myös irl :DDD Luulen et porukoilla ainankii kissoille tulee kuuma, varsinkii yhelle pitkäkarvaselle ku se monesti siirtyy laatikosta laatikon viereen keskelle lattiaa nukkumaan kesken unien. (Mustavalkonen kissa vielä ni pakko pitää eteisessä liiketunnistimella syttyvää valoa ettei astu kissan päälle vahingossa... pentuna se oli vielä pahempi, nykyään jo pikkusen enemmän älliä päässä ja joskus osaa siirtyy pois alta ite.)

      Oooo uus kissa :D Tuleeko pentuja? :DD

      Oon pelannu kaikilla simeilläni jo vaikka kuin kauan eikä niistä ykskään saa vieläkään nostaa yhtäkään kissoista :::DDdd

      "Be slapped" XDDDDDDDd

      En oo kauheen perillä noista maailmoista mut jos on pelin oma, ni ekana tulee mieleen joko Isla Paradiso tai Hidden Springs. Ja sit on tietty niitäkii mitä ite en ees omista ni en oo varma miltä ne ees näyttää.

      En ois nähny Nebulaa tota pöyältä ellet ois maininnu ::D

      En tienny et simi voi saaha ilmotuksen meteorista :D

      These Bitches :DDD Se on aina yhtä hauskaa löytää pelistä jotain omia nimeemisiä mitä ei aina muista ees tehneensä XD (Vähän niinku se joku nektari minkä Emily teki: Maailman paras nektari!!! (Ois voinu olla...)")

      Miun pitää yrittää tuota samaa kikkaa Rogetien tontin kanssa joskus, jospa ne oviaukot alkais toimia kunnolla ja lattioille kuseksiminen ja seinien läpi liukuminen loppuis. Peli vaan ei aina tykkää siitä et meen kaupunginmuokkaustilaan, viimeks vissiin ku yritin ni crashas koko roska :D (Mut eka pitäs saaha peli tallentamaan, en oo jaksanu avata sitä viime episodin jälkeen ku oon lähinnä piirrelly ja pelannu Skyrimiä :D)

      Kyl se on varmaan joku kerta kokeiltava tätä haastetta, ainankii jos ei jaksa tapella Rogetien kanssa ni tois vähän vaihtelua pelaamiseen jos avais vaihteeks jonkun toisen tallennuksen tai tekis kokonaan uuen :D

      Noniin. Katotaan meneekö tää kommentti läpi vai jouvunko pilkkomaan. ///Edit: Kyllä jouvuin.

      Poista
  2. noniin nyt kun oon lukenut tän joku lähemmäs kymmenen kertaa vois olla hyvä sauma kommentoida.

    saskia on hirmu mielenkiintonen sim! noin niinkuin ulkonäön että piirteidenkin puolesta. tai just sen miten nuo piirteet on niin erilaiset kun edeltäjiensä. innolla ootan että tytöstä tulee torch holder. toivottavasti auroran kanssa sujuu aina vaan paremmin ja paremmin!

    rakastan tuota taloa, värit on herkulliset ja kaikki pihasta lähtien näyttää hallitun monimutkaiselta mun silmään. tiiä sitten johtuuko se vaan siitä että mulla on jokseenkin puutteelliset rakennustaidot kun pelasin kolmosta kunnolla viimeksi joskus 2014-2015 :D. ennen siis nykyhetkeä

    tän perheen eläimet on kans tosi kivoja. tai niille on nyt lukiessa muodostunut niin selkeet persoonat. nebula sopii joukkoon varmasti oikein hyvin! ikävöin kyllä vieläkin shebaa. huusin kanssa tuolle "voi pojat, auto jonka alle voi juosta!" jutulle luvattoman paljon. ei se ollut niin hauskaa (kyllä se oli).


    sori köykäsestä kommentista, mut ei nää kai parane jos en kirjota lisää :D


    VastaaPoista