lauantai 28. marraskuuta 2020

Mistborn vol. 29 ~ Tuolifetissin paluu

Ennenkä päästään tän postauksen pariin nii muutama sana edellisestä ja (ylläri) Bloggerista. Huomasin nimittäin että ilmeisesti youtubesta linkatut videot ei enää näy mobiilissa :)) En tiiä lukiks moni edellisen postauksen mobiililaitteella ja ihmetteli et mistä ihmeen videoista puhun, mut jos selaimen pistää näyttämään sivun tietokoneversion nii homma korjaantuu. Löysin tähän ainaki yhen ratkasun, mikä vaatii totta kai koodin kanssa pelleilyä, koska uus Blogger on niin ehanan käyttäjäystävällinen </3 (Postauksen kirjottaminen puhelimella ei onneks enää oo lagista hommaa, mut ei sen takia et Blogger ois mitää korjannu vaa siks et hommasin uuden, tehokkaamman luurin :DDD) En tykkää muokata postauksia sen jälkeen ku ne on julkastu koska sit ne näkyy tuolla Bloggerin lukuluettelossa "uusina", mut tää juttu ärsytti paljo enemmän ku joku kirjotusvirhe nii laitoin homman kuntoon. Ja huomasin testiblogissa et Bloggerin kautta lisätyt videot näkyy kyllä mobiilissa mut niitä ei voi kattoo??? Mitä hittoo oikeesti.

In other news, Cyberpunk 2077 julkastaan (TOIVOTTAVASTI) vihdoin joulukuun 10. päivä, ja varotan jo näin edeltä et se vaikuttanee radikaalisti blogin postaustahtiin :'D Simssiä tulee tuskin avattua pitkään aikaan, ja vaikka mulla onki kuvat valmiina peräti viiteen postaukseen (joukossa kolmosta, nelosta sekä myös kakkosta!), en oo normioloissakaan se kaikkein tehokkain kirjottaja, kuten huomattu on... Nauttikaa siis tästä osasta, ja palaillaan taas asiaan sit joskus määrittelemättömän ajan päästä.


○ ○ ○


Viimeks muuttu siis maisemat, mut harrastukset nähtävästi ei.

Kännykät hololelut pois.

Toi vihreepaitanen on naapuri jonka kanssa Dante heitti viime kerralla flirttiä. Se ei selvästi jääny itkemään perään vaa täällä oli jo uus mato koukussa, ja vieläpä yks Danten jälkeläisistä :DD

Aikusten juhlissa juhlitaan aikusten lailla.

En oo varma haluanko.

Toimiikohan tää samoin ku Moodlet Manager vai onks toi vaa mainospuhetta? :D Dantella ei ollu yhtää negatiivisia moodletteja nii en voinu varmistua.

Edelleen outoo pelata simillä joka ei vedä jokasta ylävitosta ohi :) Kieran can't relate :)

Tää ns. monorail on hauska, vaikka harvoin sitä tulee käytettyä.

Kävin simswikistä tarkistamas et mikä ton nimi on (vastaus: ZEPHYR, mikä ei paljoo kerro joten sanotaan ny sit monorail) ja opin samalla et tuolla sisällä voi pelehtiä :DDD Harmi ku en kerinny kokeilla ku vielä tulevaisuudessa oltiin.

Hyvää huomenta vaan teillekki.

Dante sai vihdoin ylleen jotain ympäristöön sopivampaa. Lucan kans en jaksanu vaivautua ku ei se kumminkaa lähe kotoo ikinä mihinkää :D

Jaksoin tosiaan taas kaivaa ton Kieranin vanhan hololemmikin esiin. Kaikki uudet tavat nostaa sosiaalisuutta on Danten tapauksessa tervetulleita.

(Sehän on siis luonteeltaan seurasim joten sosiaalisuus laskee ekstranopeesti. Harvoin kerkiää kuitenkaa punaselle, vaikken ees yrittämällä yritä pitää sitä korkeella. Mun pelityyli on ilmeisesti muuttunu vuosien varrella, koska muistan et viimeks ku kokeilin tätä piirrettä (vuonna 2012 ku Superstara ilmesty :DDD), meinasin menettää hermoni sen kanssa.)

Vaikka nää ei tällä hetkellä yhtään enempää rahaa tarvikkaan, pistin kuitenki Danten harjottelemaan botinrakennusta. Ei niiden ite bottien takia, vaan siks että piirresirujen myyminen tuolla bottishopissa on erittäin tuottoisaa puuhaa. Dante saa sillä tavalla elättää perheensä ku en halua laittaa sitä kokopäivätöihin, koska sit mulla ei ois mitää muuta tekemistä ku kattella kuinka Luca istuu pelaamassa päivät pitkät.

Muihin harrastuksiin kuuluu myös drinkkien sekottelu baaritiskillä jonka unohdin ennenkä Dante toivo sitä.

Uus baaritiski korkattiin juhlien muodossa.

Dante halus tyrkyttää äijälle drinkkiä ja sit perään kehua omaa vastustamattomuuttaan. Classic.

En tiiä mikä tää katseidenvaihto oli. Näytti vähä passiivisaggressiiviselta xD Luulis et Luca ois jo ajat sitte tottunu tähän Danten säätöön.

Myöhemmin näillä kahella oli jotai lumimiesaiheisia erimielisyyksiä.

Ja kaikki oli totta kai kilpaa Danten kimpussa. Mitenkäs muutenkaa :D

Pliis riittää jo ne juomat.

(Kysymys: mitä toi lapsi tekee täällä? Ei varmasti ollu kutsulistalla <___<)

Heitän noi vekottimet kohta uima-altaaseen :))))

Juhliin oli eksyny myös kulkukissa.

Jahas, kenenkä siivousvuoro? ...ai mite nii se on aina mun

En jaksanu ostaa jääkaappia vaan sitä varte et saa ruuat säilöön. Onneks toi ruokasyntetisaattori toimii myös toiseen suuntaan, koska meillä ei taida olla roskistakaa missään muualla ku pihalla :D

Wää wää

Just ku kaikki oltiin saatu siivottua nii Luca päätti kokata lisää -.- Mut noi syntetisoidut ruuat ei pilaannu nii olkoot.

Lisää kulkuelukoita.

Katoin aluks et mikä ihmeen rotta siellä vinkuu ku näytti kaukaa noin hirveen pieneltä :D

Luca-paralla ei oo päivissä paljo muuta sisältöö ku videopelit ja uiminen.

Onks tuolla meidän postinkantaja??? -___-

Danteki liitty seuraan, kunnes muistin et sekopäät ei tykkää uimisesta.

Ton altaan valaistus on ihan rikki: se käyttäytyy niinku erillinen huone, eli ympäröivä valo ei vaikuta siihen mitenkään. Kokeilin laittaa allasvaloja ja ottaa niitä pois ja rakentaa jopa koko altaan uusiks mut ei auttanu, nii johtuu varmaan tosta tontista. Sehän on siis periaattees veden päällä nii ehkä peli ei kykene ymmärtämään? Idk.

Koska tais olla laiskottelupäivä tai innostuin muuten vaan tosta uima-altaasta, pistettiin saman tien pystyyn allasbileet.

StoryProgression hoitaa hommiaan myös täällä. Vaikka mulla on kyllä ikääntyminen pois päältä koska en halua et Danten ja Lucan iät verrattuna kotinaapurustoon menee ihan vinksalleen. Eli kohta täällä on maailma täynnä vauvoja jotka ei ikinä kasva :D

Unohan aina et myös Luca on periaattees julkkis.

Nätit on takapihanäkymät täälläki, ei voi muuta sanoo.

Noi kriisimoodletit bugas eikä päivät vähentyny ollenkaa. Ehkä sen takia et oltiin tulevaisuudessa, tai sit siks et ikääntyminen oli pois päältä. Mee ja tiedä.

Dantella siitä ei ollu sen suurempaa vaivaa ku se toteutteli niitä kriisitoiveita ja moodlet oli neutraali, mut Luca ei ikinä toivonu mitään minkä oisin voinu toteuttaa, joten sillä oli negatiivinen moodlet koko tulevaisuusreissun ajan ._.

Päivityksiä myös Danten oman blogin puolelta :DDD

Mulla oli jossain vaihees ikuisuuden lukossa haave tietystä määrästä lahjotuksia mut kukaan ei ikinä lahjottanu vaikka kuinka pyysi, eli sen takia toi keskimmäinen. Ja ennen tätä tulevaisuudenkotia mun ajatus oli hommata näille talovene, ku rantaki on kerran niin lähellä, mut taloveneen hankinta muualla ku Isla Paradisossa on tehty ihan liian vaikeeks. Mun ois pitäny käydä Islassa tallentamassa joku laituritontti et oisin ylipäätään saanu laiturin Starlight Shoresiin, eikä sitä talovenettä ois vissiin pystyny käyttämään ellei ois vaihtanu sitä "pääkodiksi" ja muuttanu koko perhettä sinne. Oisin vaan halunnu lomapaatin jolla voi käydä satunnaisesti kruisailemassa mut ei sitte >:(

Dantella oli ollu sosiaalinen verkostoituminen täynnä jo jonkun aikaa, mut huomasin vasta nyt että tuolla on skini mitä en oo vielä nähny...

Täs ei tarvi enää hirveesti arvailla et onks tää viittaus Mass Effectiin vai ei XDD

Luca on ihan rakastunu tohon taivutussuudelmaan. Se yrittää tehä sitä niin usein et mua on ruvennu jo melkee ärsyttämään.

No tanssahdelkaa ny hetki nii saan muutaman kivan kuvan.

ah miten taiteellista

Danten juhla-asu sai myös päivitystä tulevaisuuteen sopivaksi. Mut pidin ton kuvion siitä sen vanhanaikasesta puvusta :D

Meikkien kanssa saatto lähtee mopo vähä lapasesta mut tulevaisuudessa kyseenalaiset meikit kuuluu vaan asiaan XD

Talon mukana tuli auto joka ei ennen tätä ollu liikkunu vielä mihinkään.

Dante oli ihan kikseissä :D Valitettavasti rakettireppu on yleensä aina nopeempi ja kätevämpi, joten auto koristaa jatkossaki suuren osan ajasta vaan pihaa.

Niitä naniitteja.

Ja niitä pikkuelukoita. Miten jännittävää.

Sellanen kevyt sivubisnes :p

Tässä näemme Danten matkalla naapuriin bileisiin :):):):)

Jos multa kysyttäis nii tässä ei ny kyllä ollu mitään järkee.

Hyi hitto, pois meidän tontilta o.O

Kiva että ajalla on tehty jotain hyödyllistä.

En yhtää tienny minkä piirteen sille enää laittasin nii sai sitte pitää ton kätevän mitä peli ehotti.

Ostin Lucalle rakettirepun ihan vaan tätä ilmatanssia varten.

Ja sit se ei edes käytä sitä????

Kuolin ku se yhtäkkiä oikas jalkansa niinku mikäki ammattitanssija XDDD

Hei varovasti ny o__o

SANOIN ETTÄ VAROVASTI

Luca: Kiitti ku et pudottanu mua pää edellä betoniin.

En oikeesti tiiä kuuluisko tos olla toisellaki reppu selässä vai ei. Hurjaa menoo oli joka tapauksessa :D

Ja tanssihan ei ollu ainut mitä siellä taivaalla tapahtu.

Luca: Sä oot niin outo ♥

Danten tuolifetissi vaan pahenee iän myötä.

Tän maailman alienit on ihan yhtä yhteistyöhaluttomia ku kotonaki >:(

Naamiaisissa. Jos hodarijätkä ei vielä paljastanu XD

Oho, täällä on jollain vissii ollu tylsää.

Kjeh kjeh

No sitte koitti vihdoin päivä jota varten tänne tulevaisuuteen ylipäätään lähettiin.

Homma oli ohi ennenkä huomaskaa, ja ovista astuttiin ulos pieni Saskia Mistborn sylissä ♥

Luca vaan mietti miten kallis reissu tuli.

Vähä pelkäsin et toimiiks tää modi tehtailtuihin vauvoihin, mut näköjään toimii! Oon pelissä jo niin pitkällä et tiedän tarkalleen miltä Saskia näyttää, ja petyin aluks ku kävi ilmi et sen pääpiirteet ei ollukkaa niin sekottuneet ku olisin toivonu, mut tossahan ne luvut selkeesti näkyy. Kävi vaan huono tuuri :/

Enpä ollu ennen nähny tulevaisuuslimoo.

Mut ei ollu kyllä ihan loppuun asti kehitetty toi. Toinen kuskattava istu pelkääjän paikalla ja toinen jalat penkin sisällä :d

Semmoset piirteet sillä. Valkkasin ite koska tiedän tasan tarkkaan mitä haluan sen elämällä tehdä :D

Saskia sai huoneensa kolmoskerroksesta.

Tein siitä tosi maanläheisen ja "vanhanaikasen". Olin jo kuollakseni kyllästyny valkoseen, harmaaseen ja mustaan :'D

Dantella ei pysy käsissä kissat eikä vauvat ._. Herkästi innostuvana (oletan?) se tekee ton hurrausanimaation melkee jokasen vauvatoiminnon jälkeen, ja tulos on tämä.

Hyvästi yöunet.

En tiiä oliks tää protesti vai mikä mut Luca halus monena yönä nukkua missä tahansa muualla ku sängyssä :D

Polokan tahtiin.

Kaveri kaipas rakkausasioidensa kanssa vähä rohkaistusta.

Rippistä.

Juhlat kulminoitu raivokkaaseen rinkilumisotaan.

Dantelle vissiin riitti lapsenhoito XD

Ole hyvä.

Tässä blogissa tunnetusti tykätään vauvoista.

Hellanlettas ♥

Musta tuntuu et Saskian hiustenväri on jopa vähä violettiin taittava, mut niin on Lucanki ku tietyssä valossa kattoo. Saskian iho on vaa lämpimämmän sävynen nii sen hiukset pistää enemmän silmään.

Auts.

Toi suvun leuka ei vaan kuole :DDD

Kerranki on aikaa keskittyä lapsen kasvatukseen ku niitä ei vilise jaloissa viittä samaan aikaan :D

Toiset keskittyy johonki aivan muuhun.

Omapahan on elämäs ._.

Intohimoiset (ykspuoleiset) yöpalakeskustelut.

Siellä ne tuoreet isät istuu romanttisesti lumihangessa.

Herätys, on kiva päivä tänään. Herää jo.

Dantella ei oikeesti meinaa pää kestää.

Kuka ny ei tätä kestäis :')

Tasa-arvoinen työnjako on onnellisen perheen kivijalka.

Meille kasvo jo kolmas kalmankukka. Nice :D Kertaakaa ei oo vielä ollu tarvetta mut sen meteoriitin kans oli lähellä.

Noi maisemat huurusten kokoseinäikkunoiden läpi = ♥

TORILLE!!1!

Siinä on kyllä oikee perisuomalaane nimi :DDDD

Totta kai meidän pitää edustaa.

Tuun katumaan tätä päätöstä mut okei.

Ainaki toinen osapuoli tykkää.

Lunta on pohkeeseen asti mut ei se näköjään menoo haittaa.

Älä ny siinä keskellä tietä rupee venkslaamaan o.O

Miks lähitte sinne kukkulalle jos maasto on liian vaikeeta rattaille??

...........ja sit takasi :)

Fani vai kaupustelija?

Simit tekee joskus tommosen lenkin ennenkä ne löytää etuovelle. Ei tällä tontilla oo reitityksenkää suhteen kaikki ihan kunnossa.

Luca hoitaa.

Aha. Vai niin.

Dante: Sori me mennään tästä välistä.

Kukas se sieltä tulla tupruttaa?

No voeeeee hele

Dante EI.

Sit se lapsi oli jo liian lähellä D:

Dante: Mistä näitä kakaroita oikein sikiää?

(Saunalahdelta tietenkin.)

Dante yritti karata omaan turvapaikkaansa.

Mitä nopeemmin saat jaettua karkit, sitä nopeemmin ne lähtee.

Ku Saskia on lukittu yöksi kehtoon nii vanhemmat pääsee ulos rentoutumaan :D

En tiiä mikä näitä kattoja vaivaa ku tuolta näkyy tolleen oudosti huonekalut sun muut läpi. Oon huomannu samaa joskus kotosallaki, mut en oo koskaan selvittäny mistä tää johtuu (vai onks vaa random bugi).

Täysikuuu, kaunis täysikuuuu </3

Oota hetki, isillä on kiire.

Saskia: Whatever, suckers.

Täällä tapahtuu kidnappaus.

Luca kiltti, miksi teet jotain tällästä aina sillon ku Dante on muualla eikä pääse auttamaan?

Näinä hetkinä kaipaan nelosen taaperoita jotka osaa käyttää portaita...

Saatiin sisälle oma luistelurinki. Jee.

Yritä ny herra hyvä pysyä housuissas.

Tää ei ollu sama sohva missä Dante tos edellisessä kuvassa istu :D

Dante: Tuolit on mun mielestä tosi kivoja. Niillä on kiva istua.

Joku jälkeläinen: Ahaa, hmm, okei...

Keskustelukumppani lähti jostain syystä lätkimään mut onneks tohon tuli joku toine viihdyttämään smustletanssillaan.2 kommenttia:

 1. No mie hieman hämmennyinkii et nytpäs oot reipastunu ku KAKS POSTAUSTA päivässä, mut sit edellinen olikii päivätty jonnekii kauas historiaan, ja sit vasta tajusin et mitä tarkotit tolla et muokattuna ilmestyy uuestaan listaan. Ompas tyhmää... saakohan sitä "julkasuaikaa" mistään muutettua?
  Anyway, minen tiiä noista videoista mobiililla ku luen aina postaukset koneella et voin kommentoida paremmin, joten en osaa tähän sanoo muuta...

  Täytynee miun kai koittaa korjata luuni ja avata sims joku päivä - vimmaa on ollu varmaan jo pari kuukautta mut kuukaudet menee ohi ihan liian nopeesti :D

  "Like tears in rain." no sehän oli positiivista ::D

  Wut, no nyt oon yllättyny et tota Zephyriä voi käyttää! Kai se sit toimii vähän samalla tavalla ku Iltahuvien metroasemat? Tosin ne ennemmin kyl spawnaa (eikä ees nopeuta mitään juurikaan)...

  Apua, miekii kokeilin seurasimejä Superstaran ilmestyttyä ja se oli ihan hirveetä! :D En oo kokeillu sen jälkeen, mut ehkä täytyy - kaipa se toimii paremmin, jos taloudessa on muitakii simejä eikä vaan pelkkä koira (joka sekii oli joku ylisosiaalinen ja jatkuvasti ahistunu sosiaalisuuden puutteesta)...

  Danten meikit näyttää kaukaa ihan hervottoman pitkiltä silmäripsiltä :D Tai siltä et joku on tönässy kunnolla olasta just ku on ollu tarkka ripsarinlaitto kesken.

  Postinkantaja uimassa? XDDDDD

  Apua tuo uimisreitti :::D::D:Dddd

  En tienny tostakaan ilmatanssista! :D Mut eipä kyllä miulla oo simit ees kokeillu rakettireppua ku muutaman hassun kerran. Eli Damien ehkä kerran pari ku testailin joskus aikoinaan lisäriä ekaa kertaa :D

  Tota... kuin taivaalla voi pelehtiä? XD Tai miten se on toteutettu ku yleensä kaikki on enemmän tai vähemmän sensuroitu tai kaninkoloissa :D

  Uuuu, taapero :D

  FINNISH??? Apua tuo nimi XDDD Pitää yrittää kattoo joskus et kuin toi on suomennettu :D Yleensä jos jossain päin simssiä lukee "suomalainen", ni sitä olettaa et se on vaan suomentajien lisäämä ku joskus joku tyyliin amerikkalainen saatetaan kääntää suomalaisena suomennokseen, jos on tarkotus puhua ns. kotimaisesta jostain...

  Aaaaaaaaaa lammet jäätyy sisällä :::DDdd

  Mitähä, se loppukii jo. Ois kyl kiva saaha lisää postauksia piakkoin, en malta oottaa miltä Saskia tulee näyttämään :D Mut toisaalta, voisin kyl itekii yrittää kammeta pelin auki joskus ku vois olla ihan kivaa nähä sekii, miltä OMIEN simien taaperot tulee näyttämään XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ymmärtääkseni tolle ei voi mitään, koska postauksen virallinen julkasupäivä pysyy kuitenki samana. Oon joskus yrittäny googlata tätä ongelmaa mut huonoin tuloksin koska tuskin kovin moni on ees tietonen siitä. Itekkää en tietäis ellen seurais omaa blogiani ihan vaan sen takia et rupesin epäilemään.

   * * *

   Joo noi on itse asias just samanlaisia ku metrot, paitsi et näiden liikkeen voi nähä. Ja ne "nopeuttaa" liikkumista ihan yhtä paljo :D

   Mulla on ihan samanlaiset muistot paitsi koiran tilalla oli kissa XD Mut niihin aikoihin en ikinä pistäny simejä juttelemaan toisilleen ilman taka-ajatuksia, nykyään (kaveri)suhteiden ylläpitäminen on oikeestaan ihan kivaa.

   Juuriki niin :DDDD En ymmärrä mikä nimenomaan postinkantajia vaivaa, ku ne menee kotonaki joskus ihan pokkana takapihalle uimaan sen jälkeen ku laskut on toimitettu. Ja mulla on muistikuva myös yliopistomaskotista joka ois tehny samoin......

   No siis ne vaan lensi jonnekki tosi ylös ja katos näkyvistä ja sit taivaalta putos sydämiä, et aika sensuroitua oli :DD

   Jep, tarkistin monta kertaa et häh luinko ny ihan varmasti oikein! Niin random :D

   Hei joo mä ootan edelleen innolla et saiks Freya sen Eddyn mutrun suun ja jos sai nii miltä se näyttää >:)

   Poista