keskiviikko 15. heinäkuuta 2020

Mistborn vol. 25 ~ Kohti kuuluisuutta

Right. Kolmosen parissa ollaan jälleen. Eipä mulla hirveesti muuta. Enjoy :D


○ ○ ○


Keikkaa pukkaa.


Ylennystä pukkaa! En uskonu et tää ois mahollista ku Manishalla ei edelleenkää oo yhtäkää maalauspistettä joita uralla tarvis, mut jotenki se vaan vieläki taistelee.


.......kiitos?

Älä näytä tommosta naamaa, hienosti se meni :D

Kaikki porukka oli kerääntyny tänne rakennuksen toiselle puolelle, joten reiluuden nimissä järkättiin vielä niillekki pieni esitys.

Tää on Jackson, Dahlian kouluaikanen ihastus ja eksä jonka kerkisin luonnollisesti muokata ennenkä ne pisti välit poikki.

Pistetään muistiin ettei mee työ ihan hukkaan~

Luca: Mutta :<

Kieran se vaan tykittää maalausta maalauksen perään. Tavallaan mun tekis mieli poistaa korvaavat maalaukset (joita oon käyttäny niin pitkään ku jaksan muistaa) et näkisin mitä se "oikeesti" maalailee, mut mulla on seinillä esillä niin paljo kaikkia hienoja joita en halua menettää et kynnys on korkee.

En tiedä, älkää kysykö XD

Tuli vahingos tosi nätti kuva.

Näin meillä kannetaan kissaa :D:D:D:D Danten pitää saada hurrata melkee jokasen toiminnon jälkeen ja siinä rytinässä kissa unohtuu ihan tyystin.

En vieläkään ymmärrä mikä tää Gaian asumisjärjestely on. Siellä asuu siis samassa talossa Gaia ja sen mies ja sit ainaki nää kaks muuta naista joilla ei oo mitään sukulaissiteitä kumpaankaan eikä toisiinsa.

Vastuullisia vanhempia liikkeellä taas.

Dante näyttää täällä parastaan kymmensenttisessä lumihangessa :'D

Sillä tais olla vähä eri ajatukset siitä millasta esiintyjän arki on.

Sen jälkeen ku keikka oli varmistettu, Dante meni nolaamaan ittensä lumilautarampille. Kieran ei ollu läheskää näin surkee, ja se on sentään kömpelö ja urheilullisesti täysin lahjaton :DDDD

Feilaus keskeyty ku bongasin Carmenin epätoivosena ylittämäs lampee. Kesti muute kauan ennenkä se pääsi pois tuolta.

Se oli kerinny kasvaa jo aikuseksi, mikä järkytti mua suuresti koska se on Danten kanssa samaa sukupolvee :D

Kerkisin saada pienimuotosen sätkyn ku löysin kotona Kieranin kerrosten välistä palloilemasta ja aattelin et nykkö tää talo alkaa jo hajota.

Täällä se siis peilin edessä yritti laittaa itteensä nätiksi. Paitsi et sit ku se lopetti nii se liuku ihan pokkana lattian läpi alakertaan.

Kokeilin saada ongelman toistettua ja näinhän siinä kävi.

Syy ei kuitenkaa onneks ollu mikää kovin vakava. Mulla on jo ikuisuuden ollu "modi" joka tekee peileistä siirreltävät pystysuunnassa, mut en oo ikinä tajunnu et simi siirtyy siinä mukana. Oon siis laskenu tota kyseistä peiliä vähän ja tämä on lopputulos. Ärsyttävää, mut staattiset peilit on ärsyttävämpiä joten ei auta.

Jaksaa jaksaa puskee puskee.

Möller ei ollu kylpytuulella XDD

Waaaat en tiiä mistä meidän pihalle spawnas yhtäkkiä perhosia mut noi on harvinaisia joten äkkiä kiinni!


Nice.

Vaan pyh me mitää tiedettä autetaan, tohon ikkunalaudalle se pääsi joukon jatkoksi :D En edes kommentoi tota tonttua.

On tässä talossa sentään Danten lisäks vielä joku toinen joka saa sattua Shebaan. Sitä odotellessa et Sheba saa oikuillaan laskettua täynnä olleen suhdepalkin takas pohjamutiin.

Miten voi lumipenkat käyttäytyä maailmassa näin järkyttävästi o_o Joo Superstara ilmesty ennen Vuodenaikoja mut silti.

Ois ton lavan voinu ees aurata.

Dante oli saanu aiemmin ylennyksen --> työasu oli taas muuttunu. Nakertaa tosi paljo stailausintoo ku tietää et joutuu tekemään sen joka kerta uudestaan.

Keli oli kylmä ku jääkarhun persees mut muutama härski vitsi numerojen välissä lämmitti tunnelmaa.

Danten pahin vihollinen. Käsi.

Hei ei se noin tylsä esitys ollu :(


Danten blogisisältö XD Toi uusin on selvästi liian meta mun aivoille.

Kotona oli meneillään... jotain? Kaikki vaan seisoskeli tossa oikeeoppisen etäisyyden päässä toisistaan :DD

En ymmärrä miten tonne Danten huoneeseen oli eksyny yks random seinämaali. Katoin ensi et se bugaa mut ei, se oli vaan pala tummaa tapettia.

Constance toi terveisiä haudan takaa.

Ja mitäs sulla oli suunnitelmissa?

Dante yritti kysyä varmaan kolmee eri tyyppiä kaupungille mut kaikilla oli kiire. Neljäs suostu, ja se oli vampyyriklaani Ivanovien nuorin jäsen Dimitri (just vasta tajusin miten lähellä sen nimi on Demetriä :D) Olin muokannu sen kasvonpiirteitä jo joskus ihan alkuaikoina mut nyt innostuin stailaamaan sen oikee kliseisen vampyyrin näköseks.

Noi tulevaisuuslisärin hiukset saa ku saaki näyttämään ihan järkeviltä! Ja tyyppi sai myös naamakarvaa sen kunniaksi et latasin vihdoin ison kasan kunnon partoja.


No perskuti.

Dante: Oota kysyn seuraajilta rikonko teidän suhteen vai en.

Keski-ikäset mammat kyllä kävi kuumana Danteen mut ei taideta ny lähtee sille linjalle.

Dimitri: Anteeks mitä sä sanoit??


Viimenen niitti oli se et Dante sai tehtävän, joten Dimitri pääsi pälkähästä. Otin tosta kuvan sen takia ku olin ilosesti yllättyny miten hyvin näihin esiintyjäuriin on sisällytetty Iltahuvien julkkissysteemi, ja esim. tästä tehtävästä saa sekä työkokemusta että julkkispisteitä.


Tuolifetissi on edelleen vahva... Ei ny mitää istua kerkiä ku pitää mennä TÖIHIN.

Tuntuu et sisarukset seuraa Dantee joka paikkaan :D

Sentään pääs sisätiloihin eikä tarvinnu enää yrittää temppuilla lumihangessa.

Dorianilla oli täällä jotaki sutinaa. Mikä tarkotti totta kai muodonmuutosta.

Jälleen kerran malliesimerkki simistä jota en varmasti ois tyhjästä tehny mut josta tykkään tosi paljo.

Dante oppi lentämään mut jostain kumman syystä se luokitellaan feilanneeksi tempuksi XD


No kylläpäs oli ruhtinaallinen palkinto. 10 julkkispistettä :DDDD (Julkkistehtävistä saa jotain 100–300.)

Diego dearie ♥


Jaaha.

Lolalla on taas prioriteetit kunnossa.


Kuten myös Dantella.

Veljet kattoo taustalla sillee ei saatana se on menoo taas :D:D:D:D

Kotikaupungissa ei oo läheskää yhtä hauskaa jakaa rakkautta ympäriinsä ku kaikki on vanhoja, rumia ja/tai naimisissa, ja lisäks Dantella on muutaki ohjelmaa. Mut sillon harvoin ku tilaisuus kävelee vastaan nii tottahan siitä pitää ottaa hyöty irti.


Tässä vaiheessa olin laittanu peliin tämän modin (kiitos Mirall :D), jonka pitäis parantaa simien perinnöllisyyttä niin ettei piirteet kopioidu suoraan vanhemmalta jälkeläiselle vaan molempien vanhempien perimä sekottuu slideri kerrallaan. Ootan erittäin innolla et pääsen näkemään miten tää toimii, vaikka se tarkottaaki et noi Danten eeeehanat korvat tuskin tulee enää tollasenaan periytymään.

Kuvan idea oli kuitenki se et ton modin mukana tulee toiminto jolla voi arpoo kenelle tahansa simille (jolla on vanhemmat) uuden, paremmin periytetyn naaman. Se toiminto on tosi pelottavasti tuolla kaiken muun seassa, se on välitön, eikä sitä voi perua muuten ku palaamalla aikasempaan tallennukseen. Tuun siis erittäin suurella todennäkösyydellä painamaan sitä joskus vahingossa :))) Tuntisin oloni paljo turvallisemmaksi jos se ois esim. oman "toimintoryhmän" sisällä (eli samoin ku ystävälliset ja näin päin pois), jollon ainaki tarvis yhen lisäpainalluksen ennenkä siihen pääsee käsiksi. Modin kommenteissa on kovasti toivottu samaa, joten fingers crossed että tekijä päivittää sitä vielä ja mä saan mielenrauhan.


Demetri pamautti saman tien pöytään aikamoisen yllätyksen! En todellakaan aatellu et se ois ensimmäinen sisarus joka lähtee lisääntymään, ja näin nopeesti. Pääsen siis tutkailemaan ton modin vaikutusta aikasemmin ku luulinkaa >:)

Jos peli ois yhtään realistisempi nii kukaan tässä perheessä ei kuolis vanhuuteen vaan tähän luunmurskaajaan.

Sisäpuutarha tyhjenee hälyttävää vauhtia. Danten pitäis saada puutarhanhoito seiskatasolle ennenkä se pystyy istuttamaan kaikkia spesiaalikasveja mitä tuolla on ollu, mut taidon kohottaminen on pirun vaikeeta ku Lola kerkiää aina tekemään kaiken kukonlaulun aikaan. Mut jos ottaisin siltä sen puutarhurisirun pois nii kaikki kasvit kuolis ku en muistais/jaksais hoitaa niitä säännöllisesti xD Tietysti ois aina vaihtoehtona opiskella kirjasta mut se on tylsää.

Sen sijaan lähettiin vielä yheksi viikoksi yliopistoon. Koska siellä ei ainakaa tarvi opiskella kirjasta, eiks nii?

Yks uusista kämppiksistä paljastu ihka oikeeksi kasvisimiksi.

Muokkasin sitä jonku verran kunnes meni hermot ku halusin pitää sillä noi kasvisimin hiukset ja parran mut ne teki väkisinki mistä tahansa naamasta naurettavan näkösen. Ihan sama, ei sen geenit tähän sukuun kuitenkaa koskaan tuu liittymään :d


MITÄS MITÄS MITÄS

Löyty huumediileri.............

(No ei, jotai normi turhia yrttejä se vaa anto :DDD)


Dante ja sen fetissit.

Tää tyyppi oli varmaan ensimmäinen joka on ikinä oikeesti suostunu.

Olin jo valmiina asemissa seuraamaan draamaa mut sit universumi puuttu peliin.


Kaikki lopetti nimittäin toimintonsa ku seinään ja lähti orientaatioon >:(

No, kävi onni onnettomuudessa koska sieltä löyty tämmönen ilmestys!!

Juttusille totta kai 8)


Ja nää ei siis tuntenu toisiaan ennen tätä :DDD Täysi karismataito & taitohaasteet + vastustamaton simi = easy mode.


Vähä myöhästä ny.

Minkä minä Danten toiveille mahdan.


Jälkeenpäin tehtiin tarvittavat tilannepäivitykset blogiin ja taitoki nousi siinä sivussa. En oo ikinä ennen käyttäny tätä sosiaalisen verkostoitumisen taitoo enkä tienny et tommonen sovellus on ees olemassa.


Non-military use :DDDD


Tää bugas koko sovellus aika lahjakkaasti. Kuten näkyy, tossa ei oo minkäänlaista hyväksymisnappia :D Keksin sit painaa entteriä mikä ainaki tuntu toimivan.

Kai jotain tapahtu? Vaikee sanoo :D

Kieranin muiston kunniaksi koluttiin yks eteen sattunu roskis.


Ai nii tässä pelissä on näitä vanhanaikasia puhelimiaki :DDDD En oo tainnu koskaan käyttää noita muuten ku ehkä joskus sisustuselementtinä. Eiks kolmosessa kuitenki ollu kännykät ihan alusta asti?

Taas vaihteeks yötreeni vakiopaikalla.


Koska tämä :D

Lisää huumediilausta.......................

Dante ei ollu opintojensa aikana käyny kertaakaa kirjastossa, joten mikäs sen parempi hetki ku viimesten päivien rutistus.

Dante: En nauti tästä.

Spottasin taas yhen pyromaaninalun itse teosta. Dante oli nukkumas mut käskin sen herätä ja se kerkis portaisiin asti ennenkä toi tyyppi palaski hellan ääreen ja nosti kärtsänneet soosinsa pois ._.

Polkupyöräluuserit jää kauas taakse.

Korkattiin auringonottokausi.


Ihan oivat rantakelit mun mielestä.

Parka näyttää jostain syystä hirveen kärsivältä XD

Ehkä sen takia et tunnin päästä sato taas lunta.


Ooh. Ei kyllä myydä mutta.


Toi nappi on ollu aikasemmin harmaana mut nyt siitä ois saanu painettua. En tosin uskaltanu, koska en tienny voiks sitä sit enää perua. Näin myöhemmin viisaampana tiedän et joo, siihen tulee kyllä varmistusikkuna xD

Hmm.

Dante alkaa olla yliopistollaki jo niin kuuluisa et tyypit pysäyttelee sitä ja haluaa ottaa kuvia.

On se vaan aina yhtä edustava XD

Karmiva laama.

Jotain rajaa hei siihen stalkkerointiin.

Julkkiskuvat hoituu vieläki vanhalla tekniikalla. En yhtään muista aikaa ku kännykät oli tommosia näppäimellisiä kapuloita :D Mikä on outoo koska kosketusnäytöt tuli kuitenki vissiin vasta Yliopistoelämässä, eli semi myöhään.

(Järkytyin ku googlasin asiaa ja tajusin et Yliopistoelämää seuraava lisäri oli jo Paratiisisaari, eli toisiks viimenen. En tiiä mitä aattelin et siihen väliin ois kuulunu mut mulla oli ihan semmonen mielikuva et yliopisto ois ollu joku keskivaiheen lisäri! Ja siitäki on muka jo yli seittemän vuotta, shut up...)

Sanoin sillon et ku maratoonihaaste tulee suoritettua nii tyypin ei tartte juosta enää koskaan. Sit sille rupes satelemaan niitä kuntoilujulkkistehtäviä, jotka tuleeki kätevästi hoidettua ku hölkkää paikasta toiseen :DDDD

Meno oli hidasta mut perille päästiin.

Ihan tylsää ku muita simejä ei voi kutsua tanssimaan smustlee. Kakkosessa oli ihan parasta laittaa miljoona simiä tanssimaan ja ne jopa ainaki yritti tehä sen samaan tahtiin. Havainnollistava video koska voin :D

Pikku torkut päivän luennon jälkeen, koska tänä yönä ei nukuta.

Oli nimittäin aika järkätä opiskeluajan villiäki villimmät päätösbileet. Tykkään tosta vieraslistan pätkästä, eikä siinä ees ollu läheskään kaikki :D:D:D:D


Et ny oo tosissas. Suck it up.

Kattelin vähä et missä kämppikset hiihtää, ja öööööööö???? Mistä lähtien ympäri kampusta on ilmestyny random kokkoja XDD Jos kattoo tarkkaan nii tuolla taustalla on toinenki, vielä sytyttämätön.

Meillä oli kuitenki paras.

Näihin juhliin ei kukaan näänny tai nukahda. Tämä on käsky.

Populaa rupes taas kummasti kertymään. Vähän enemmän ku mitä olin kutsunu :D

Osa oli vielä täällä sisällä ku simit ei voi vastustaa tota takkahuoneen nurkassa lojuvaa kitaraa.

Yritin saada kaikki tanssimaan ja onnistuinki aika hyvin. Ois näyttäny vielä paremmalta jos simit ei kääntyis automaattisesti päin stereoita.

Unohtuneet ruokatuliaiset </3

Näähän alkaa näyttää jo ihan kunnon bileiltä.

Piti sanoo hyvästit tälle mun lemppariyliopistosimille :(

Herkkää ja kaunista.

.......Mitäs tuolla leijuu ._____.

Taivas oli ihan hiton nätti. Tämän modin tekosia, voin suositella ♥

Ei kellekkää kelvannu Danten vaivalla laittamat juomat ja sipsit joten syödään sitte ite.


Rude.

Juhlat jatku taas pitkälle aamuun. Niinku asiaan kuuluu.

Sillä välin toiset otti jo vastaan arvosanojaan.


Menestys vähä notkahti tähän loppuun. Yks viikko kuluu niin nopeesti ettei siinä paljo kerkiä opiskella. Ku on lisäks muutaki tärkeetä tekemistä :D


Mun simit ei oo tainnu ikinä pitää näin mahtavia juhlia o.o

Let's valmistutaan.

OLI TAAS TOSI HYVÄ IDEA KUTSUA PERHE PAIKALLE

Sinä oot poikkeus 8) En tosin tiiä mistä oot itelles tollasen paidan vetässy.


Aaaaand goodbye...

Dante rupes hempeilemään jo tän paperinpalanki kanssa XD Sen selästä kasvaa joku random tyyppi, disregard that.


Oli yllättävän vaikee päättää viimestä piirrettä ku en halunnu mitään liian samanlaista mitä sillä jo on, tyyliin karismaattinen tai flirttaileva. Päädyin herkästi innostuvaan koska se on söpö ja voin hyvinki kuvitella sen Dantelle.

Diego lähti paikalta käsiraudoissa XDDD voi apua

Hivenen porukkaa o___o Olin positiivisesti yllättyny miten asiallisesti peli jakso vielä pyörittää tota tonttia.

Luulin jo et Demetri ei vaivautunu paikalle ollenkaa mut olihan se täällä. Dahliaa sen sijaan ei näkyny koko aikana :(

Piti ylpeillä uunituoreella tutkinnolla kaikille jotka vaan suostu kuuntelemaan.

Katotaan millasia vastoinkäymisiä kotiinmatkustus tällä kertaa tarjoaa :)))

.......no itse asiassa ei yhtään minkäänlaisia xD Joskus näinki.


Kuka mitä hä?

MANISHA MIKSI :DDDDD

Manisha: Kuulin et järkkäsit vuosisadan bileet etkä kutsunu mun nuorempaa versiota sinne!!! Näinkö kohdellaan vanhaa äitiä >:(

Muistin ottaa kaikki kuvat yliopistolta mukaan mut kohtasin tosi ennalta-arvattavan ongelman. Tila ei riittäny :DDD Jouduin karsimaan tuolta joukosta joitain tylsimpiä tyyppejä. Toki noita ois voinu tunkee tiheempäänki mut tykkään tälläsestä sekasortotyylistä.

Kuten huomaa myös tältä seinältä :D Taisin siirtää tästäki jotain muualle et sain Danten tutkintotodistuksen mahtumaan. Oon suunnitellu et siivoisin tota vähän ja pitäisin siinä vaan perijöiden jutut. Ylimmässä kerroksessa on niin paljo tyhjää seinätilaa et sinne voi heittää kaiken vähemmän tärkeen. Eri asia koska jaksan oikeesti toteuttaa tän suunnitelman, ku pitäis simillä yksitellen ensi tutkia mikä lappu on kenenkäki... Ellei Masterista ois jotain apua? Pitää selvitellä :D

Kiinnitti huomion kuinka Kieranin ja Danten yliopistotodistukset on eri näköset. (Toi pään kohalla oleva on Kieranin, oikeessa ylänurkassa Danten.) Kai nää riippuu opintosuunnasta.


Kyllä nyt tekee mieli opiskella ku on tutkinto kasassa jo :DDDD

Kuka muka tekee simille useemman ulkoasun ja sit unohtaa käyttää niitä? En minä ainakaan.

Meidän esports-ikätiimi harjottelee ankarasti.

Melkee joka yö saa edelleen olla sammuttelemas tätä telkkaria Demetrin entisessä huoneessa -__-

Ei, en oo myiny sitä. Älkää kysykö miksi :'D

Jännä miten eläimille muodostuu selkeet vakiopaikat. Tää keittiötaso on Möllerin :D

Lola ei oo missään asiassa yhtä motivoitunu ku ruokakuppien täytössä. Tässäki se on jo valmiina jonossa koska se osaa ennustaa et Cosmos meinaa imuroida ton kupin tyhjäksi.

Pohja kerkis näkyä n. 5 sekuntia.

Manisha taiko kurpitsapiirakkaa. Ilmeisesti sitä varte ei tarvi opiskella reseptiä.

Dante: Ällös yht rupee mulle ryppyilee.

Aattelin et laitan Danten vaihteeks kirjastoon temppuilemaan mut kohtasinki semmosen ongelman et ei täällä oo missään tarpeeks tilaa.

Demetri vaan hyppii silmille joka puolelta :DDD

Kokeilin saada ahdettua Danten johonki tilavimpaan kohtaan mut uloshan se vaelsi... Kauniissa valmistujaiskaavussaan...

Dante: Oisko jo myöhästä vaihtaa alaa?


Älä huoli, enää ei tarvi keikkailla ulkotiloissa ku ovet alkaa aueta vähä tasokkaampiin mestoihin.

Käytiin saman tien nappaamassa keikka karaokebaariin. Taustalla näkyy myös tuttuja.


Luca ehti kuitenki karkaamaan ku Dante jutteli vielä keikkajärjestäjälle. Piti upottaa suru yhteen sopivasti nimetyistä drinkeistä :D

Noi mehumestarit bugaa tosi usein silleen et ne ottaa tiskiltä likasen lautasen käteen ja rupee sen kanssa taikomaan drinkkiä, jollon noi putelit lentelee ihan miten sattuu XD Yks menee esim. tuolla kattolampun luona...2 kommenttia:

 1. Kolme päivää sitten tullu tämä??? Joko en oo muka kolmeen päivään käyny Bloggerin lukulistassa tai sit Bloggerin ilmotus on tullu tonne vaan viiveellä 🤔

  Minen oo peliä avannu ihan hetkeen ku ostin Steamista taas lisää pelejä ja mm. Spyro Reignited Trilogy on ollu kova sana viimeset kaks viikkoo :D Lapsuuden unelma, jota en koskaan voinu hommata ku en oo ikinä omistanu pelikonsolia - paitsi nyt vihdoin ku se tuli Steamiin XD Mut kyl näköjään hyvää kannattaa odottaa. (Ja ei, en huomannu tätä ollenkaan syksyllä, vasta joskus toukokuussa näin ja kesäkuussa nappasin alesta mukaan :D)

  Lol tuo kritiikki, ton pitäs olla poliitikko XD Tulee mieleen ku äiti joskus sano et oikeesti taidekriitikot yms. käyttää tollasta ympäripyöreetä tekstiä, ku ne ei haluu loukata esim. taiteilijaa :D Jos ei tykkää maalauksesta ja maalari kysyy et mitäs tykkäät, ni "Se on sanoinkuvaamaton." tai jotain vastaavaa :DDD

  Danten silmät on pelottavan punaset tuossa maalauskuvan jälkeisessä kuvassa XDD

  Möllerin ilme tossa ekassa ammekuvassa :::D::D:Ddd "ET STN KOSKE!!11!!"

  Eiks noita asuja voi tallentaa? Vai onko jo pelkkä CASin avaaminen liian työlästä? :D (Mood XD)

  Onks Dantessa muuten sohvaperunaa? Tai joku muu piirre, joka vois tehä tota tuolifetissiä? :D

  Tosta Dorianin future-heilasta tuli kyl nätti!

  Miekään en oo kai ikinä käyttäny noita normipuhelimia ku tosiaan jo peruspelissä tuli kännykät :D TS2:ssa ne tuli erikseen Yliopistolisärin myötä ostettavina esineinä.

  Noi blogipostausten nimet on ihan mainioita ::D:::D:Ddd

  En kestä tota Danten naamaa tossa laamakuvassa XDDDDD Arvaa miltä se näyttää??? Ihan siltä me gusta -rage comicilta! XDDDDDDD

  Diego XDDdd

  Lol tosta Diegon hall of fame'sta tulee muuten mieleen kohtaus Dictator-leffasta :DDD Alotin kattomaan sitä tässä yks päivä mut jäi kesken, onhan siinä aika paljon mauttomia vitsejä. On Cohenilla ihan hyviäkii juttuja joskus mut yleensä noi leffat ei oo mitään niiiiiin hienoja ollu. (Ja oon varmaan kattonu tän joskus ennenkii mut en vaan muista, et oisin, jotkut jutut vaan on tosi tuttuja.)

  Juu, ei tarvii kurpitsapiirakkaan reseptiä muistaakseni :p En oo muuten koskaan irl syöny kurpitsaa. (Muumimamman kurpitsakeitto on yks herkullisimman näkösiä ruokia btw, niitten pannukakkujen rinnalla ;___;)

  Lol en ois ees huomannu tota purkkia kattolampun luona, jos et ois sanonu :DDD

  Mut nyt tää lähtee kyl pesemään hampaat ja "yö"unille XD Jahka saan joskus lähiaikoina ton Spyron pelattua läpi (yhyyy, kolmas eli vika osa menossa jo :( ) ni pitää taas asennoitua TS3:sta aukasemaan. Pitäs päästä kuitenkii testaamaan niitä Maailmanmatkaajaan liittyviä juttuja yms. muutoksia, et onko niistä mitään apua vai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on, enkä yhtää ihmettele ku ne silmät on pyörähtäny ties minne XD

   Ekalla kerralla en muistanu tallentaa, tokalla muistin mut sit en nimenomaan jaksanu enää avata koko ajan CASia :'D Ja jossain vaihees noi esiintymislavat bugas sillee et Dante käveli siihen keskelle alottamaan esitystä mut sit jäiki vaa jäätämään ja piti aina resetoida et siitä pääs pakoon. Google ehotti ratkasuna mm. pitämään default esiintymisasun, mikä muutaman muun kikan kanssa jopa toimi, ainaki suurimman osan ajasta. Mut nyt ei oo enää pitkään aikaan tullu tota bugia vastaan nii oon taas uskaltanu muokata sitä asua. Sillon ku oon jaksanu xD

   Ei oo sohvaperunaa tai mitää muutakaa, päinvastoin, se on nimittäin urheilullinen. Että joo :D

   Jep, ku ne vaan ois pysyny yhessä :(

   Joo oliki taas outoo ku pelasin joskus kesällä kakkosta enkä aluks muistanu et se hemmetin kännykkä pitää ostaa eriksee :D Ei siinä hirveesti muuta ku et puhelimeen vastaaminen on viis kertaa ärsyttävämpää ku pitää toimintojen keskeyttämisen lisäks vielä raahautua sen luurin työ jostai toiselta puolelta kämppää.

   Mäki kuolen noille pelin generoimille postauksille aina ku avaan blogin :DD

   Ai että, vanha kunnon me gusta -meemi :DDDDDD Danten tilanteessa oli kyllä no me gusta.

   En ollukkaa koskaa kuullu tosta Dictatorista, mut Brunon ja Boratin oon joskus (vastentahtoisesti, kiitti kaverit </3) nähny, ja ne ei kyllä ollu yhtää mua varte :'D

   Nyt rupesin itekki miettimään et oonko ikinä syöny kurpitsaa, ja saattaa hyvinki olla että en. Mikä ei oo mikään yllätys koska oon säälittävän nirso enkä ikinä kokeile mitään uutta xD

   Poista