tiistai 19. toukokuuta 2020

Mistborn vol. 21 ~ Ihmekoira Cosmos

Kuvien värisekoiluihin Blogger ei ollu syyllinen, mut mm. Depistakoo vaivannu kuvalinkkibugi iski myös tähän postaukseen, ja se taas on ihan kokonaan à la Blogger :)) Huomasin onneks ennenkä julkasin, ja itse asias ennenkä aloin ees kirjottaa, koska nääki kuvat on lojunu täällä yli kaks kuukautta oottamassa, joten siihen mennes ku alotin työstämisen koko postaus oli kymmentä ekaa kuvaa lukuun ottamatta kerinny muuttua harmaiksi palloiksi. Sain onneks linkit korjattua suht kivuttomasti, mut perseestä se oli silti.

Sama kävi kuitenki myös seuraavan postauksen kanssa. Siinä vaihees huomasin et ekalle ladatulle satsille kuvia Blogger osas tehä linkit kunnolla, mut siitä eteenpäin tuli bugilinkkejä. Tää on erityisen raivostuttavaa koska mun on melkeinpä pakko ladata kuvat pienemmissä erissä et pysyn hommassa kärryillä ja voin varmistua et kaikki kuvat tuli varmasti perille. Blogger nimittäin tykkää jättää aina välillä kuvan tai kaks lataamatta, ja se jos mikä on mukavaa. En vielä keksiny mitään muuta ratkasua ku ladata kaikki kuvat, sulkee ja avata Blogger jollon se "unohtaa" ne, kaivaa kuvat esille Google-albumiarkiston kautta ja lisätä postaukseen. Jos tän rumban joutuu jatkossa suorittamaan joka kerta nii en nauti.

Lisäksi tää Bloggerin uus versio on vissiin vihdoin laajentunu myös postauksen kirjotustilaan, ja well. Ainut uudistus minkä oon ikinä halunnu on et tätä kirjotusikkunaa sais levennettyä, jotta kuvat näkyis kokonaan. No nyt se on leveempi... Ihan helkkaristi liikaa :) Voin kuitenki selainikkunan kokoo muuttamalla manipuloida myös kirjotusikkunan just sen kokoseksi ku haluan, et se on kai plussaa. Mut sittenpä tajusin et kuvien koon muuttaminen ja tasaaminen vasempaan reunaan on joko tehty mahollisimman vaikeeksi tai sit oon vaan tyhmä. Kuvat käyttäytyy ihan miten sattuu eikä tosta html-puolesta oo mitään hyötyä ku seki on muuttunu niin sekavaksi. Suurimmaksi osaksi sen takia et rivinvaihdot pitää hoitaa br-tagilla (siinä missä vanha Blogger ymmärtää enteriä), ja tää uudempi tuntuu heittävän div-tageja joka ikiseen maholliseen väliin vielä enemmän mitä vanha tekee, mikä on jo aplodien arvonen saavutus. Long story short: palasin vanhaan ja toivon hartaasti ettei toi uus versio tuu koskaan pakolliseksi, ainakaa ennen ku sitä pystyy oikeesti käyttämään.

Mut joo se Bloggerista, siirryttäiskö sitte vihdoin siihen mitä te tulitte tänne lukemaan, eli simssiin :DDDD


○ ○ ○


Hyvä se kai on et porukka viihtyy ulkona (lue: poissa jaloista).

Dante innostu jostain syystä pianosta, vaikka sillä ei oo mitään musikaalisuuteen viittaavia piirteitä. Se itse asias soittaa useemmin ku kuntoilee, ja se on sentään urheilullinen...

Kieran: Lol et uskalla vetää naamaan kourallista kanelia.
Dante: Ai en vai?

Manisha: Mitä helkkaria sähän tapat sen >:0
Kieran: Emmä aatellu et se oikeesti niin tekee!!!

Teki se.

Hampaatki tunkeutuu ulos suupielistä :DD

En millään malta oottaa et pääsen pelaamaan Dantella :p

Saisin mm. estettyä näitä sen pahimpia päähänpistoja.

Niinpä, ei se ollukkaa kovin hauskaa.

Argh mistä Demetri on jo kitaranki saanu :)) Ei sillä et näillä muilla mitään parempaa tekemistä olis ku kuunnella, mut ku ne ei yleensä tajua lopettaa vaikka kuinka iskis nälkä ja kusihätä.


Voi ku ne on kaikki niin isoja jo ♥

Rikkaruohot valtaa pihaa. En aatellu et noita kukkia voi spawnata myös omalle tontille.


Just ku pääsin hämmästelemästä miten pitkän aikaa koirat oli ollu ilman kirppuja.

Ihmekkää jos tuolta tarttuu jotain mukaan ._. (Huomatkaa miljoona oven eteen tehtyä lumiukkoo.)

Nää vaan joraa.

Lola päätti olla karmiva ja seistä monta tuntia Demetrin huoneessa keskellä yötä :D

Surullinen pelle :(


Ihanaa miten nää kaveeraa serkkujensa kanssa! Johtuen ehkä siitä et kaupungissa ei paljo muita samanikäsiä oo mut silti :D

Kieran jäi töiden jälkeen juoruamaan jonku randomin kans, ja tuolla roskiksessa oli taas joku hukkumassa.


Mietin et höhö vähäkö ois hauskaa jos se ois taas Kote ja SE OLI TAAS KOTE XD


En tajua miten Manisha on ees saanu sen vertaa ihmiskontakteja et sille osataan lähetellä rakkauskirjeitä??

Toi Yuri perheineen on itse asias Riverview'n alkuperäissimejä. Muutin ne ihan alkuaikoina vampyyreiksi (tyyliin samana päivänä ku alotin Faustinella pelaamisen) ja pakkasin muuton yhteydessä mukaan. Täällä ne vieläki porskuttelee uudessa kaupungissa :DD

Laitoin Kieranin vihdoin treenaamaan yksittäisten drinkkien tekoo ku ei siitä vieläkää tullu mitään vaikka taito oli jo jossain seiskatasolla. Noita kusilitkuja on kiva jälkeenpäin siivota ku niitä ei ees saa raahattua tiskikoneeseen tai roskikseen vaan pitää yksitellen manuaalisesti tiskata lavuaarissa :))

Juokaa ny sitte sydämenne kyllyydestä.

Pyykitki vastustaa.


Dante pääsi luokkaretkellä jo harjottelemaan tärkeitä taitoja joita perijältä vaaditaan.

Reppana on jo vanha ja uupunu.


Kote pls XD

Näin ne taistelutaidot vaan siirtyy sukupolvesta toiseen. Faustinehan saavutti mustan vyön, ja vaikka Kierania ei urheilu kiinnosta pätkääkää nii Gaia sen sijaan harjotteli ahkerasti sillon ku vielä kotona asu.

Next in line: Dorian.

Siis jumaliste... Olin taas niin lähellä vaihtaa perijää ettei oo tosikaa. Mutku oon groomannu Dantesta perijää vauvasta asti ja sillä on (näistä vaihtoehdoista) täydellisimmät geenit siihen nähen mitä lähin hakemaan ja piirteet on valittu nimenomaan mun suunnitelmia silmällä pitäen ja ashdkdjs :DDDD


No ei tuu tapahtumaan.


Mutta ei juhlat vielä siihen loppunu.

Cosmos: YHYYYYYYY miksei kukaan kiinnitä huomiota kattokaa muaaaa

Siitäki tuli jo raihnanen papparainen ;___;

Tarkistin mielenkiinnosta paljoko onnellisuuspisteitä Cosmos on ehtiny kerätä, ja ne riittäis helposti siihen nuorennusjuomaan. Harkitten erittäin vakavasti, koska en halua et Cosmos kuolee ikinä :'D

Missä välissä Sheban tilanne on näin hälyttäväksi kerinny??

Meiltähän ei elukoita viedä. Ei varsinkaa sen takia et Sheba haluaa olla vaikee eikä anna kenekään koskee siihen.

Kuvan pointti oli se et Faustine riivas ton rahasäkin tuolta puusta :D:D:D:D Kesti pikkusen aikaa ennenkä tajusin et mihin hittoon se meni. (Ja vuorokaudenaika ei oo yötä nähnykkää, koska Faustine tykkää aina kapinoida pitkälle aamuun.)

Sit piti vielä äkkiä saada heilutella näitä Kieranin kusilitkuja... Hirveitä räyhähenkiä meillä :DDD

Siellä se auto taas menee, ja kuskina on joku muu ku töihin kiirehtivä Kieran ._.

Voitko hankkia uuden harrastuksen.

Tai voit joo vaikka leikittää koiraa, seki kelpaa.

Menit ohi senki tyhmä :DDD


Olin ihan mind blown ku tajusin et aikunen voi ilmottaa lapset harrastuskerhoihin. En ymmärrä miks olin tähän asti luullu et kersojen pitäis tehä se itte :D Tai vissiin ne pystyy, mut myös aikuset voi hoitaa sen, kuten on kaiken järjen mukaista.

Nämä lapset sai siis kunnian olla suvun ensimmäiset harrastuskerholaiset. Laitoin muistaakseni Demetrin musiikkikerhoon ja Danten urheilukerhoon. Dahlia oli jo niin lähellä aikuistumista etten jaksanu vaivautua, eikä mikään niistä vaihtoehdoista tuntunu äkkiseltään sen "jutulta".

Tosin Dante ois ilmeisesti menny mieluummin myös musiikkikerhoon ._.

Vedin hetken mielijohteesta koko keittiökalustuksen uusiksi. Tai siis vaihdoin vaan kaiken luksusmalleihin (ku rahaa kerran on ku roskaa), en mitään sen radikaalimpaa. Esim. hella ja jääkaappi oli edelleen ne samat mitkä Faustine aikoinaan ensimmäisillä rahoillaan osti, eli ehkä oli korkee aika päivittää :DD Ja Kieran totta kai heti urakoimassa et saadaan tästäki hellasta paloturvallinen xD

Uus hieno astianpesukone oli liikaa teknologiakammoselle Dorianille.

Cosmoski meni ihan pois tolaltaan :DDDDDD

Cosmos: Mitä, ekkö oo ennen levitoivaa koiraa nähny?

(Ei, en ollu siirrelly sitä moveobjectsilla tai mitää :D On se aika ihmekoira.)


Elonhedelmää ei voi popsia loputtomiin :( Nuorensin Kierania sillä lailla jotain max 10 päivää kunnes ne oli Manishan kanssa samanikäsiä, mut ei tässä enää auta ku hyväksyä totuus.


EN HALUA TIETÄÄ YHTÄÄN ENEMPÄÄ.

Tän kuvan tarkotus oli varmaan se et kuten oon aiemmin valittanu, koulubussi ja kimppakyydit pysähtyy edelleen usein naapuritalon eteen ja simien pitää juosta sinne asti, mut joskus ne taas tulee ihan kiltisti kotiovelle. Outo juttu.

On jotenki haikeeta miten Cosmos ei enää kulje häntä pystyssä sellasilla tosi lennokkailla ja pompahtelevilla askelilla... Kohta meillä on koko talo täynnä pelkkiä vanhuksia :c

Ku nämäki nuoret nättimykset muuttaa kaikki pian pois.


Me very good at English. Yes.

Yritin järkätä Kieranille ja Manishalle synttärijuhlat saluunassa mut siellä oli simfest käynnissä ja muutenkaa mistään ei oikein tullu mitään :DD Joten passitin ne takasin kotiin ikääntymään. (Synttärijuhlat on muute automaattinen fail jos kukaan ei kasva niiden aikana. The more you know.)

Siinä sitä ny seistään, vierekkäin elämän ehtoon ovella ja... holy shit toi jääkaappi :DDD

Oisin halunnu et ne kasvaa tismalleen yhtä aikaa mut en muistanu et eihän sims sellasta kykene käsittelemään.

On ne sulosia vieläki ♥

Jätkät pliis, yritän ottaa hellyttäviä vanhuuskuvia.

Otin kaiken ilon irti ku en luultavasti kovin monella vanhuksella pääse tässä haasteessa pelaamaan. Tai kattoo ny, tykkäsin kyllä siitä et Kieran vietti melkee koko nuoren aikusuutensa lapsivapaana nii kerkisin tehä sen kans kaikenlaista. Ehkä sen jälkikasvun voi tosiaan hankkia vähä myöhemminki :D

Sheba kaipais vissiin taas kylpyä.

Noi katto toisiaan silleen "hoida homma" "ei ku tee sä" "eikä ku sinä" XD

Onks kukaan muute koskaan opettanu Lolaa ajamaan? Ei?

Juu, valmistujaiset taas...

2 done, 3 to go.

Tällä kertaa se oli Lola joka pölli auton ja jätti muut itkemään perään :D:D:D

Kerranki kaikki sisarukset viettää aikaa yhessä. More or less.


Milan mies kuoli jo joku aika sitte, mut mitä sitä menoo hidastamaan.

Mitäs täällä haaveillaan. (Rakastan edelleen tota sisäpuutarhaa ja kattoikkunoita.)

Juu oot sää nätti, mee pois.

Vielä vähän lisää söpöilyä because I say so.

Tontut ja televisio piinaa Demetriä edelleen.

Ei, mä en myi sitä.

Se ei oo enää ees keinutuoli. Mee sänkyys nukkumaan niinku olis jo.

Mun sydän särky mut pakko se oli tehä :( Diego ja Dorian lensi siis pesästä. Normaalissa perheessä olisin pitäny ainaki Dorianin talossa paljo pitempään, mut ku ei ne ite osaa elämällään mitään tehä nii ois tuntunu tosi julmalta jättää ne vaan nurkkiin homehtumaan.

Raivasin ihan teitä varte yhen talon vapaaksi. Olkaa ihmisiksi.

Kauaa en kestäny ennenkä tilalle hankittiin jotaki muuta.

Nimittäin kissa :DDD Vihdoin! Harkittin pitkään et annan sille jonkun tyhmän suomalaisen nimen, mut lopulta se sai tyhmän ei-välttämättä-suomalaisen nimen. Eli meillä on nyt kollikissa nimeltä Möller 8)

♥♥♥

Ette ikinä arvaa kumpi kuppi on kissalle :D

Heti pahanteossa.

Mä en käyttäny kallista aikaani sun ulkoasun stailaamiseen vaan sitä varte et ignooraat sen ja puet päälles ihan mitä sattuu -.-

That's more like it.

Kissakuvia ♥ Kuka olisi osannut odottaa?

Lola ei päässy rahasäkeille ._. Ragesin pitkin pihaa viliseville oraville, mut myöhemmin kävi ilmi ettei se tällä kertaa ollukkaa niiden vika.

Laitoin Kieranin nimittäin keräämään ne pois, mut silti oli muka jotain tiellä.

Ja tiellähän oli lopulta toi aita :) Käänsin puuta nii joha lähti.

Herra hyvä...

Epätoivonen silitys-leikitys-ruokitushyökkäys et saadaan kissa syliin ennenkä se hankkii itelleen kirppuja.

Näin ikään.

Hemmetin nulikat.

Ihan oikein sulle.

Yritin taas kokeilla tota dominopöytää mut tällä kertaa Dante oli sitä mieltä et ei kiinnosta :D Harvinaisen raivostuttavaa koittaa saada neljä simiä peliin mukaan.

Mut näillä kolmella oli ainaki... hauskaa?


Ei erottanu animaatioista yhtää et kuka voitti mut Kieran ilmeisesti :D


Usko jo, ei sellasta oo olemassa.

Opetin Dantelle nää laulut mitkä Kieran osaa (Ranskan ja Kiinan). Koska mitä oiskaa perijä joka ei hoilota rakkauslauluja joka kerta ku se on kylvyssä.

Jälkeenpäi Dante meni taas sekasin ja rupes raivoomaan Kieranille xD

Chill.

Chill :DDD

Sisarusrakkautta </3


Amatöörin tavote. Mut hoidetaan homma.


Vähän häiritsevästi osu vaan työt just tälle päivälle.

Onneks siitä selvittiin puhumalla.

Kieran: Joo siis mulla puhkes leukaan ihan järkyttävä finni, en mä tän näkösenä voi töihin tulla.

Oli yllättävän vaikeeta keksiä sille tekemistä sisällä. Rassailkoot vessanpönttöö sitte.

Sheba tuli työnvalvojaksi.


Gaian pitäis tietää et me ei oo koskaan ees omistettu grilliä. Mut mikrohodareita kyllä on tarjolla .___.

Mainittin ties kuinka monta postausta sitte et latasin modin, jonka ansiosta jokaista noista koulun ovista voi käyttää sen sijaan et kaikki simit tilttaa sen yhen ainoon edessä. Mulla on ilo ilmottaa et modi toimii ku unelma ♥

Cosmos todistaa jälleen olevansa paras koira jota maa päällään kantaa. Ainaki vertailumateriaali huomioon ottaen.

Sheba: Saiskohan postinkantajan kivellä tajuttomaks...


Voi harmi. Ihan sydäntä riipasee. Mä ku oisin välttämättä halunnu tänne lisää valmisnaamoja.

Hell yeah, pelkäsin et pystyykö noita kuppeja käyttämään samaan aikaan ku tungin ne aika lähekkäin mut hyvin toimii!

No et kai ny sinäki :DDD Mikä just siinä ikkunassa on niin mielenkiintosta?

Dahliakaan ei säästy vanhuudelta.


Sellaset piirteet sillä tällä hetkellä :D Muistaakseni sille arpoutu bilehile lapseks kasvaessa, ja nyt se sai sen takasin. Ainaki hetkeksi.

Porukan ainoona tyttönä (ja ihanan nimen omistavana) Dahlialla oli jo ihan alusta asti paikka mun sydämessä. Ikuisesti harmittaa et sen luonne meni "pilalle" epävakaa-piirteen takia, mut ainaki voin vielä ihastella sen naamaa ♥


Kieran haaveilee taas ihan mitä sattuu.

Edesmenneet sielutkaan ei jätä tota trampoliinia rauhaan.

Meni ja putos :D Onneks ei taida tossa elämäntilanteessa olla enää kovin kummosta luumurtumariskiä.

Seuraava sankari oli jo jonossa.

Hienosti näkyy mitkä roinat on oikeesti pöydän päällä (tyyliin pelkästään tietokone) ja mitkä on laitettu omsp-palikoilla :DD

Tanssimisesta tuli jossaki vaiheessa näiden kahen juttu. Vaikka Dahlia ei (yleensä) enää bilehile ookkaan, ja Kieran puolestaan on aina ollu kömpelö :p

Manishan kanssa aikaa vietetään hakkaamalla videopelejä :')


KUOLIN ku tarkistin Demetrin ikää ja huomasin tän XDDD Mitä muuta se saakelin pahistonttu vielä keksii.

Aika karmivasti se täällä kieltämättä on :DDDDD

Nyt varovasti sen kepin kans.

Ja sinä pidät kyntes erossa meidän salamanterista.

Ihmettelin ku ulkoo kuulu hirvee mouruaminen ja Möller oli sisällä nukkumas. No joku kulkukissahan täällä riehu.

Aha.

Kieranilla on vanhoilla päivillä vihdoin aikaa omistautua drinkinsekotukselle. Tai olis jos ikinä muistaisin laittaa sen harjottelemaan :D

Vaihdoin muuten Madnessin (varmaan neljän postauksen takasesta, jep, näin pitkällä oon pelissä ollu) ehdotuksesta tohon uima-altaan kohalle lasiaidan, jotta siitä näkee ihailla merimaisemaa ♥


Nyt on jotain mitä juottaa raskaana oleville XD

Katokki ettet oo kohta päälläs maassa.

Miksi.

Dahlia sai vissiin taas paha-piirteen.

Demetri ei vieläkään osaa silittää Cosmosta kunnolla.


Jaha, Dorian pisti heti tuulemaan.

........joo. Täällä kaivataan selvästi jonkulaista nenäleikkausta.

Ihan nätti siitä tuli, vähä tommonen perus naapurintyttö.

Kieran törmäs kaupungilla tähän sen veriviholliseen XD

En vaan pysty vastustamaan näitä irtoelukoita.

Nyt oikeesti varovasti, sä et oo enää nuori :DDD

Jännittävää nähä montako päivää tää lisko selviää hengissä.


Katoin Dahlian suhteita. En ymmärrä missä välissä se ja Demetri on näin paljo bondannu, ku muut sisarukset tyyliin vihaa sitä :D

Dahlia ja sen tyylikäs hattu valmistu kunnialla.

Löyty sukulaisia! Tää on Marlene, Milan toiseksi vanhin lapsi.

Demetri löysi vaan ja ainoostaan mahollisuuden häiritä ihmisiä. Tajuspahan ainaki pyytää rahaa.

Kato mitä miäs.

Mila ite oli siellä myös. Oon vihdoin vaihtanu sen lookin vähä mummomaisemmaksi :D

Adrianne, Milan nuorin lapsi.

Pauline, niin ikään Milan lapsi. Keskimmäinen viidestä.

Ja – ette ikinä arvaa – Milan toisiksi nuorimmainen. Jonathon.

Vähä huvittaa miten sekä Kieranilla että Milalla on viis lasta, ja Kieranilla on neljä poikaa ja yks tyttö siinä missä Milalla on just toistepäi :DD (Näistä kuvista puuttuu Milan vanhin lapsi, Carmen.)

Sellanen vahinkosukukokous.

Nii mitä sanoin niistä iänikuisista rakkauslauluista.

Cosmos pääsi elämänsä ensimmäiselle lenkille. Miten niin Kieranilla ei oo mitään tekemistä?

Asioita jotka ärsyttää mua sanoinkuvailemattoman paljon:
a) tää kävelyanimaatio
b) joku teki tän ja aatteli et good enough
c) tätä ei koskaan korjattu

Koska Dante :DDDD

Eiköhän päräytetä vielä yhet synttärit tähän postaukseen.

Ja tässä...

...siis tässä on lapsikatraan toiseksi nuorin jäsen. En edelleenkään oikee jaksa sitä :'D

Dantella on joku ihan kummallinen pakkomielle mennä istumaan kaikkiin tuoleihin ihan vaan istumisen ilosta. Kukaan muu ei tee tätä, en tajua :DDD

Samaan aikaan seinän takana vanhuksilla edelleen lempi roihuaa.

Jorma kuule nyt ei oo ihan se paras hetki.5 kommenttia:

 1. Ensireaktio: JEE POSTAUS! ja heti sen jälkee: no voi vitun blogger :DDD ja tuo on niin hanurista ku lataat bloggeriin kuvia niin joudut lataan pienissä erissä juurikin siksi ku siellä saattaa 1-2 kuvaa päättää et ei, me ei muuten latauduta, hnngh

  Ja ekassa kuvassa mietin et kui voi tuolleen joogata puiden päällä ::D:D mut sit tajusin et aaaaa, trampoliini

  Dante uimassa huppari päällä, mietin vaa kui raskas märkä huppari on :D

  Kirppuisissa lemmikeissä on kivaa se et ku kellää ei oo tarpeeksi hyvää suhdetta niihin niin se kylvetys jää välistä. Sitten se kirppuongelma leviää kaikkiin lemmikkeihin ja kun yhdeltä ne häipyy ni joku tartuttaa sen ja niin se jatkuu :DD

  Pitäski joku sim ottaa harjotteleen taistelutaitoja, hauska taito jota tulee jostain syystä harjoitettua simeillä tosi vähän :/ pitäs olla kuntosalilla välineet ni ehkä auttas? :o'

  Aw Dorian on söötti ♥ ja tykkään nimestä!

  ... en tienny et rahasäkkejäki voi riivata :D:DD köyhien simien haamuille varmaan vastustamaton paikka?

  Paloturvalliset hellat ♥

  Haha, teknologiakammo vois olla kyllä kans yks piirre mitä vois käyttää enemmän :D Jännä miten tietyt piirteet jää aina käyttämättä

  Levitoiva Cosmos :D

  Oivallinen vanhainkoti, mutta onneksi iso osa vanhuksista on suloisia ja herttaisia x) Kieran on kyllä vanhuksena hyvin viehättävä, vanhuus sopii sille :3

  Tykkään itekki sisäpuutarhoista, mutta kun iso osa omien simien taloista on ns maalaismaisia niin kovin modernit ideat ei vaan toimi tai tuntuu oudolta :D

  MÖLLER :DDDDDDDDDD apua :DDDD mut hei söötti kissa x)

  "Hemmetin nulikat." :D:D::DD:DDD nauroin ääneen

  Kieranin syyt pitää saikkupäivä on jotain mitä pitäisi jokaisen ihmisen kokeilla edes kerran elämässään!

  Jotenki tosi ihana kuva tuo missä Cosmos ja Möller (:DDD ehkä hienoin nimi kissalle ikinä) syö yhtäaikaa :3

  "Edesmenneet sielutkaan ei jätä tota trampoliinia rauhaan." :DDD taas naurahtelen ääneen

  "........joo. Täällä kaivataan selvästi jonkulaista nenäleikkausta." :D::D:D:DD ehkä vähän joo

  Ihana Dante ku lojuu ammeessa ja laulaa selvästi sydämestään asti :D

  Voisin adoptoida Demetrin :3 se osuu johonkin arkaan ja heikkoon kohtaan mustuneessa sydämessäni ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joogaa puiden päällä :DDDDDD No ei ollu kaukana.

   Parasta on ku se tykkää usein uida talvivaatteissa. Ne vasta tappavat onki :D

   NO SEPÄ. Minkä takia mulla oliki myöhemmin tuli perseen alla saada kissasta kaveri ku sen kyllä tietää et se hankkii ne kirput heti ku vaan mahollista.

   Taistelutaidois on vaan se huono puoli et sen jälkeen ku niitä on ykski piste nii simi rupee tekemään sitä ninjaliikettä ihan randomeissa tilanteissa :D

   Sen takia tykkäänki yleensä arpoo simeille piirteet niin tulee käytettyä koko skaalaa, myös niitä negatiivisempia. Kovasti ärsyttäviähän niistä jotkut on (epävakaa.........) mut saapahan ainaki simille persoonallisuutta :p

   Enpä mäkään tykkää/osaa tehä kovin moderneja taloja, mut joitaki ideoita on vaan pakko päästä kokeilemaan vaikka ne ei täydellisesti talon muuhun ilmeeseen sopiskaan :D Varsinki ku rakentelen vaan sillon ku on pakko nii se on ota tai jätä.

   En ees tiiä mistä ihmeestä keksin koko Möllerin XDD Googlaamalla tulee vaan joku luontaistuotefirma, et se tuskin on ollu ees alitajunnassa mielessä.

   Hyvä et Demetriki saa rakkautta jostain suuntaa ku mä en sitä ikinä oikein arvostanu xD Ehkä annoin sen ärsyttävän musisointiharrastuksen vaikuttaa liikaa.

   Poista
 2. Ite en oo ees uskaltanu kokeilla uutta Bloggeria vielä :D Mut jännä kyl toi linkkibugi, itellä tota ei oo (vielä?), enkä vanhoista löytäny tuota myöskään, mut mietin et voisko se sit vaivata jotenkii uudempia blogeja (miunhan on perustettu joskus... voiko olla, et jo 2010?) vaiko sit nimenomaan tuota Bloggerin uutta versiota. Mut mitä asiaa googlettelin ku Depsulla oli ongelmia tuon kanssa, ni Googlella olivat ainankii tietosia siitä ja koittivat työstää tota bugia, mut en sit tiiä, ovatko sen jo ratkonu.

  Tuota kuvien latausvirhettä tekee myös itellä mut huomasin, et se liittyy ilmeisesti netin nopeuteen. Itellähän vanhalla netillä aina jäi muutama kuva pois ja kirjotin yleensä paperille ylös puuttuvien kuvien numerot ja pieni kuvaus kuvasta, ja lisäsin ne sit erikseen muitten kuvien väliin. Uuella netillä tätä tapahtuu, jos lataan lähemmäs 200 kuvaa, ja joitain kuvia se saattaa silti jäähä miettimään mut sit saakii ne ladattua.

  ---

  Lol en oo ikinä tajunnu et toi näyttää siltä ku kanelit tulis ulos korvista :DDDDDDDDDDDDDDDD

  Ei luoja repesin tolle päähänpistokuvalle XDDD

  Kote eikä XDDD

  Ehkä Faustine yritti vihjata jotain kusilitkujen siivoomisesta? :DD

  Ihan oikeesti, Cosmos on niin mainio, sanon varmaan joka kerta et se on ku ilmetty Rantanplan XD

  Cosmoksen levitointi on vähän sama ku miun seuraavassa osassa (unohin jo, etten oo julkassu sitä vielä :D) Shoggoth oli sohvalla ja se animaatio jotenkii liu'utti sitä lattialle ja takas sohvalle jatkuvasti.

  Ei näköjään simssillä oo siis ongelmia pelkkien käännösten kanssa, ku ei englantikaan näytä luonnistuvan XD

  Mitä holy shittiä tossa jääkaapissa oli, miksen tajuu? :DD Mut kakku näyttää hyvältä.

  Hui, Kieranistahan tuli yhtäkkiä järkevän papan näkönen. Siis you know, sekunnissa hulivilistä aikuismaiseks XD No parempi myöhään ku ei millonkaan, kai :DDD

  Kuolen tolle taustalla telkkaria kiroavalle Dorianille tuossa kuvassa, jossa muu porukka pelaa pelejä :DDD

  Mila on kyl tyyppiesimerkki niistä ihmisistä, jotka ei vaan osaa olla yksin ja ryntää melkein heti uuteen suhteeseen ku edellinen loppuu :D (Aroace introverttinä en vaan voi käsittää XD)

  Ooooo kissa! :D

  Siis en ymmärrä, miten sait noin nopeesti simit olemaan noin hyvää pataa kissan kanssa? Miulla ei oo kukaan vielä koskaan onnistunu ottamaan yhtäkään kissaa syliin (ja kissoja on menossa joku 7. sukupolvi varmaan, en enää ees kestä kärryilä), ellen käske kissaa istumaan sohvalla olevan simin syliin :D Silti niitä ei saa nostaa koskaan.

  En kestä tota peilitoivetta :DDDD

  Ahahaha, "stay inside for 48 hours", ei oo kyl vaikee tehtävä meikäläiselle XD Ennätys on varmaan 5 päivää putkeen, ainankii omassa kämpässä asuneena. Porukoilla asuessa saatoin olla pitempäänkii :D

  Onks tuo töihinmenoilmotus aina samanlainen vai johtuuko tuo vaan tuosta uravalinnasta? Ku en oo ite koskaan nähny tuota, et täytyy lähtee töihin pian. Aina tulee vaan se et kimppakyyti tulee hakemaan tunnin kuluttua jne.

  Uu, unohin jo ton modin kokonaan :D Toimiskohan se kans yliopistossa... voi helpottaa kummasti valmistumisprosessia. Ainankii sivulla sanotaan, et toimii myös siellä, joten täytyypä itekii siis ladata.

  Rogeteillakii on noita ruokakuppeja rivissä tolla tavalla ja hyvin toimii :D (Kolme toisella ja kaks toisella puolella.)

  Liikaa tekstiä --->

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä toi ikkuna, meillä joko ei kukaan kauheesti kattele ikkunoista tai en vaan kerkee huomaamaan ku lennän simien perässä :D Shoggoth yrittää kyl välillä käyttää kasvihuoneen ikkunaa, mut ei se mahu sinne kasvien väliin ja sit se peruuttelee siellä joka suuntaan.

   Eikä tuo evil gnome moodlet XDDDDDDDD Mikähän siinä on et ne suosii tota huonetta ja simiä nimeomaan :DDD

   Tuo kissojen peuhula muuten nostaa sosiaalisuutta, tajusin joskus :D En vaan koska tajua laittaa kissoja sinne, jos ne huutaa alhasta sosiaalisuutta :DD

   Lol kuolin tolle tonttukuvalle XD

   Haha, oonkii oottanu et millon pääset pelissä siihen pisteeseen, et oot voinu (tai muistanu, en tiiä onks siun muisti yhtä järkyttävä ku miun XD) käyttää kommentteja inspiraationa pelissä :DD Btw miekii muistin vihdoin maalata sen yhen seinäpalan ulko-oven yläpuolelta, en tosin oo muistanu ottaa siitä kuvaa XD

   Ai kamala tuo juoman nimi XDDDDDDDD

   Demetri ja Cosmos samalla aaltopituudella siis? :DDD

   Nenäleikkaus :D:D:D:D:D:D:DD

   Lol taas Dorian on tuossa (vahinkosukukokouskuvassa) huutamassa jotain, ihanku se huutais niille et hei, miekin oon olemassa XDDD

   Miekii koitan muuten saaha uusimman tekstin ulos mahollisimman pian, oon jo kirjottanu sen mut kansikuva ja osan nimi yms. puuttuu vielä, ni siks se vieläkii lojuu tuolla luonnoksena :D Mut yritän ehkä jo tänään sen pykästä ulos.

   Poista
  2. No onhan tääki blogi ollu pystyssä jostain vuodesta 2011, eikä ikinä ennen oo ollu mitään tämmöstä ongelmaa. Mut ilmeisesti se saatiin korjattua, koska latasin joskus viikko sitte ihan ilman kenkkuilua kuvat tohon uuteen postaukseen. Tai sit se johtu siitä et kotikotona oli tosiaan miljoona kertaa parempi netti :DDD Oon itekki huomannu et nopeempaa/vakaampaa nettiä käyttämällä kaikki kuvat tulee todennäkösemmin kerralla läpi, eikä tän uuden postauksen kanssa tainnu jäädä ykskään jälkeen. Luulis kuitenki et tänki ongelman sais korjattua jos joku vaan viittis.

   * * *

   Cosmos on Cosmos, enkä edelleenkää halua luopua siitä ikinä :DDD Järkytyin ku tarkistin viimeks pelissä kuinka vanha se on, koska tässä on kohta kiire tehä päätöksiä sen nuorennusjuoman suhteen...

   Se jääkaapin lasiosa heijastaa punasta tiiliseinää nii näyttää aika hienolta :D Ja kakut on muute ladattu täältä! Rakastuin noihin enkä käytä sitä perus kakkua enää about ikinä. Ainut vaan et ne kaikki näyttää sisältä edelleen pelin versiolta, mikä ottaa vähä silmään :/

   Ulkonäkö voi pettää XDD Mut joo oli sen jo korkee aika vähä aikuistua. Muka.

   Samat täällä myös, ihan hyvin oon pärjänny yksin tähänki asti enkä koe et oon jääny mistään paitsi. Oon kai sen verran itsekäs et en jaksais jos pitäis koko ajan ajatella jotaki muutaki ku itteensä :'D

   Ei ne ikinä suostukkaa syliin ennenkä niiden kans on ystävystyny. Mihin tarvitaan järkyttävä spämmi käden nuuskimista, herkkuja, juttelua ja leikkimistä :)))) Silittäminenkää ei muistaakseni kelpaa ennenkä simi on vähintään ystävä. Tavallaan kai realistista mut HUOOOOH.

   Mietin itekki et mikä on oma ennätys, mut sillon ku asuin vielä porukoilla nii oli se ongelma et koulu pakotti aina ulos maailmaan ja kesällä melkee asun ulkona (kotipihassa tai mökillä mut silti). Ja nyt omaan kämppään pitää tosiaan hakee aina välis ruokaa jos meinaa elää :DD

   Olin perunu Kieranin kimppakyydin ku se kulki aina omalla autolla, nii sen takia toi ilmotus on tommonen. Aloin tosin miettiä et onks kimppakyydin peruminen ees pelin ominaisuus, ja vastaus on et ei, se tulee tästä modista. Eli kai toi ilmotuski on modin tekosia.

   Ja ku ne tontut ei jättäny Demetrin huonetta (ja telkkaria...) rauhaan sen jälkeenkää ku mies ite muutti jo pois :)) En ees muista koska oon viimeks nähny et siellä ei ois ainaki yks tonttu hengaamassa.

   Ai sillonki jos kissa pyörii siellä vaan yksikseen :o Aikas hemmetin kätevää!

   Kyllä ne muistiongelmat vaivaa täälläki XD Oon monta kertaa miettiny et pitäis ruveta kirjottamaan kommenteista juttuja ylös, mut sit siinä kuitenki kävis niin etten ikinä muistais kattoo sitä listaakaa :DDDD

   Poista