keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Saeger vol. 2 ~ Talossa on nero

Höhö, ei me nelosesta vielä eroon päästy 8) Oon itse asias vähän lämmenny sille! Shocking, I know :D Oon niin tottunu pelaamaan isoilla perheillä et yhen simin talous oli alkuinnostuksen jälkeen aivan järkyttävän tylsää, mut nyt ku oon päässy asioissa vähä eteenpäin nii aika lentää ihan huomaamatta (sillon harvoin ku peliä avaan). Pelasin yhtenä päivänä melkee 12 tuntia kirjaimellisesti putkeen, mikä on jo vähä sos :DDDD

Sorruin lisäksi ostamaan siitä simsin synttärialesta sekä Vuodenajat että Kissat ja koirat. Yhteishintaan 40 €, joten ei tuntunu niin pahalta. Noi on kuitenki ne peruslisärit jotka tekee mun pelikokemuksesta aina viis kertaa paremman. Tämän seurauksena tässä postauksessa on luvassa ihan liikaa spämmiä eräästä karvasesta herrasmiehestä...

(Ja siis se alennushan oli tammikuun lopulla, ja postaus on istunu luonnoksissa melkee siitä asti. Oisko EHKÄ korkee aika kirjottaa tää valmiiksi :D)


○ ○ ○


Recap viime postauksesta: Zoe Saeger (sinitukkanen) muutti johonki valmistaloon, hankki töitä muusikkona, viihdytti kylään tunkevia naapureita, tapas Liberty Leen puistossa ja jahtas sitä monta päivää ennenkä ne rupes seurustelemaan ja muutti yhteen.

Näistä asetelmista lähetään liikkeelle.


Nyt vasta tajusin et noista kahesta tyypistä painamalla voi valita työskentelytavan, eli normaali, ankara, laiskottele, hengaa työkaverien kanssa jne. Olipas hyvin piilotettu, eikä tullu mitään tutoriaalivinkkiäkää.


Libertyllä on selvät suunnitelmat >:)

Ah, parit pystyy hengaamaan kylppärissä yhtä aikaa ilman mitään negatiivisia reaktioita ♥

Oon kyllä aika varma et kolmosessaki on näin, mut en muista ku mulla on nraasin Shooless jonka ansiosta simit vähät välittää kuka näkee ne suihkussa. En halua ees kuvitella millasta Mistborneilla ois muutoin ollu siihen aikaan ku talossa oli seittemän simiä ja yks vessa :DDD

Summer tunkee edelleen tyyliin joka päivä kylään.

Zoe: Joo kerro vaan mitä naapurin Pirkko-Liisalla oli taas päällä, mut muista et mulla on veitsi :)


No mistäs helkkarista me piano tähän hätään keksitään.

Siihen mahtuis mut en hyväksy :DD (Ja kyllä, toi on pienin ja ainut piano mikä pelistä löytyy...)

Big brain: mennään Goottiloille kylään, koska jos jossaki on piano nii niillä.

Hell yeah XD

Zoen pianotaidothan alko tasolta Ukko Nooa.

Cassandra tuli säälistä lahjottamaan pari lanttia :DDDD

Ratikka!! Tykkään ihan himona näistä naapuruston liikkuvista yksityiskohdista, esim. just ratikoista, junista ja laivoista.

Krokotiili? Lohikäärme? XD Näyttää niinku se syöksis tulta. En ees kysy tosta pahvilaatikosta.

Tässä vaiheessa rupesin rakentamaan naapuritontille uutta taloo, johon päästään ehkä vielä joku päivä jopa muuttamaan. Mut OOOOO ÄM FUCKING GEEEEE miks en oo aiemmin tienny et nelosessa pystyy tekemään monitasosia portaita ihan älyttömän helposti!!1! Melkee itkin ku vahingossa tajusin tän.

Seuraavan kerran melkee itkin ku en millään saanu tota yhtä stnan laattaa pois tosta. Tää nelosen huonepohjanen rakennussysteemi on tosi outo, enkä tiiä opinko ikinä käyttämään sitä kunnolla. Ei siis oo olemassa mitää lekaa millä sais poistettua yhen laatan kerrallaan, vaan lattia poistuu aina koko huoneesta.

Aikani mä sen kans tappelin, laitoin mm. seinät ton kolmion ympärille et oisin saanu sit poistettua sen "huoneen" lattian, mut aina se laatta tuli takas ku seinä lähti.

Vihdoin ja viimein sain ongelman ratkastua niin et poistin portaat, aitasin ton alueen umpeen et siitä tuli huone, poistin lattian ja iskin portaat takasi ilman et tein aitaan reikää. Koska se aidanpätkä lähtee automaattisesti alta pois. Ei tommonen kikka meinannu ees mahtua mun aivoihin koska mitä tää tämmönen taikuus on :DD

Kattomateriaaleissa on vaihtoehtoina monta erilaista lasikattoo ♥ Uijjuma.


Älä ny sinäki.

Mortimer Goottilalla on aika rohkeet kesäkamppeet :DDD

(En osaa päättää puhunko näistä ikonisista valmissimeistä suomen- vai enkunkielisillä nimillä... Esim. Goottilat ja muut kakkosen valmisperheet tunnen totta kai paremmin suomenkielisinä versioina jo sieltä kakkosesta asti, mut tuntuu tyhmältä sekottaa suomee ja englantia ihan miten sattuu. Ja kaikkia en osaa ees heti yhistää siihen suomenkieliseen versioon, niin sit pitää lähtee googlaamaan ja miettimään et kuka helkkari tää vois olla :/)

(Also Mortimerin suomenkielinen nimi ei taida ees olla Mortimer vaan Janus?? wat)

Siellä se uus talo ny odottaa. Tajusin liian myöhään et sitä ei ois kannattanu sisustaa kaikilla luksushuonekaluilla, joten meillä ei tuu olemaan siihen varaa piiiiitkään aikaan :(

Yhteistyö on voimaa.


Taidan tietää mitä tää meinaa...

Tollasia kämäsiä tulikärpäsiä :DD

Onneks Zoella oli aurinkolasit nii ei sokaistunu :)


Se oli vielä monta tuntia tapahtuneen jälkee ihan tillintallin xD

Järkytyksestä selvinneenä oliki sitte hyvä pirauttaa eläinsuojaan.


Kissa totta kai, who do you think I am? :D Tos pystyis vissiin adoptoimaan kerralla peräti kolme, mut eiköhän yks riitä tähän hätään.

Kaikki näytti toinen toistaan kummallisemmilta, mikä oli ihan mahtavaa ja teki päätöksestä vaikeen xD Päädyin loppujen lopuks tohon kokomustaan pentuun jolla on outo korva.

Jäätävä kantokoppa tollaselle rääpäleelle :DDD Tai mikälie työntökoppa onkaa. Oisin halunnu nähä ku äijä roudaa ton meidän portaat ylös.

Nyyh, ei sen korva ollukkaa sellanen ku mainostettiin. Mut sitäki tärkeempää on et KISSOILLA ON VIIKSET O___O Aika pötkylät mut ei mua edelleenkää haittaa tää nelosen sarjakuvamaisuus.


Oli sen verran hyvä ehotus et melkee jätin :DDD

Kollin nimeksi tuli kuitenki lopulta Einstein. Ajattelin varmaan taas jotai kouluhommia samaan aikaan XD

Sain heti ikuistettua sen ihan mahtavaan kuvaan :DDDDDD

Apua miten typerältä ja täydelliseltä se näyttää ♥


No kylläpäs sitä ny ollaan heti ihan täysillä cat mom -moodissa.

Parka pelkää stereoita :( Valitettavasti ne on tässä kämpässä päällä 24/7, joten paras tottua.

Oma pikku peti ♥

Juu eli tässä pelissä on sittekki tonttuja. Törmäsin niihin myöhemmin, mut ei ne ollu yhtään sellasia mitä aattelin. Enkä vieläkää oikein tiiä onks se positiivinen vai negatiivinen juttu.

Liberty on töissä astronauttiuralla ja sen pitäis kohottaa kuntoo. Salille siis.

Pakko myöntää et neloses on jotenki isompi kynnys lähtee mihinkää yhteisötontille, vaikka todellisuudessa koko hommas kestää varmaan yhtä kauan ku simillä kolmoses menee taksis istuessa :D Mut ainakaa tontilta lähteminen ei oo yhtä perseestä ku kakkosessa ku aika sentään liikkuu koko ajan. (Kakkoseshan siis aika pysähtyy kotitontilla siksi aikaa ku oot muualla ja sit simien unirytmit on viturallaan ku ne tulee takas kotiin.)

Nää kuntosalin suihkutilat oli ihan rikki, enkä tajua MITEN :D Muistin vasta paljo myöhemmin käydä lisäämäs noi puuttuvat seinät.

Meidän postinkantaja oli vaihtanu vähä rennompiin kamppeisiin :DDD En ees tunnistanu ennenkä luin nimen.

Kuntosalin taakse oli ilmestyny rullaluistelurinki.

Zoe oli kotona homehtumassa joten kutsuin senki paikalle nauttimaan kesäpäivästä.

Jossaki välissä se kerkis hukkaamaan rullat luistimistaan......

Treffit jatku pitkälle iltaan 8)

Enemmän tai vähemmän romanttisissa merkeissä :D

Oli synkkä ja myrskyinen yö.

Ja kissa raapi sänkyä ._.


Erittäin hyvä kysymys.

Einstein meni sängyn alle ukkosta piiloon ;_; Liberty istu kirjan kanssa viereen turvaksi.


No aha :DD


En tiiä ilmestykö tää meidän tontille jonku salamaniskun jälkeen vai mikä homma. Mut kelpaa.

Kissa pääsi vihdoin hiekkalaatikolle. Toi oli kauan aikaa väärin päin ku #ennen kissat on hypänny siihen leveeltä reunalta nii ei tullu mieleenkää et sen pitäiski olla pituussuuntasesti.

Zoe liukastu mutalätäkköön XDD

Jälleen Goottiloilla treenaamas pianoo.

Jälleen nää Mortimerin kesäpöksyt :DDDD

Täällä on kohta tuli irti.

Zoe pelasti tilanteen ja sai kaupan päälle ilmasta ruokaa :D

Tutkin lisää noita saavutuksia ja ööööö toi Double Life, että mitä että?? Pakko saada jossain vaihees alien perheeseen, en vaan tiiä mistä pitäis ees alottaa :D Kaippa sieppauksista voi edelleen tulla raskaaksi, mut oletan et se tapahtuu vaan miehille eikä oo sellasta tällä hetkellä käden ulottuvilla. En tiiä, älkää kertoko :p

En kestä kuinka nää tervehtii toisiaan usein tolla poskipusulla ;_;

Hirvee tease tää yks baari. Luulin jo ihan oikeesti et täältä saa kunnon ruokaa, mut ei, siitäKIN toiminnallisuudesta pitäis maksaa erikseen.

Tässä postauksessa on muutama kuva nukkuvasta kissasta. Ihan muutama vaan.

Tästä postinkantajasta (nimeltään Jaime) piti tulla joidenki mutkien kautta Zoen lasten isä ja ehkä nää ois jopa kasvattanu lapset kolmestaan saman katon alla. Viime kerralla kommenteissa kuitenki vinkattiin et Zoe ja Liberty voi lisääntyä myös keskenään ku tekee vaan pikku säädön mikä ei vaadi ees koodeja, joten Jaimee ei enää tarvitakkaan. Mut se pyörii edelleen mukana perheystävänä, koska tykkään sen naamasta :'D

Liberty kävi tulevalla kototontilla vierailemassa ja haaveilemassa. En tiiä miks ajattelin et tyhjään taloon vois päästä sisälle. Oli varmaan taas vähän myöhä ku pelasin xD


Eka juhlapäivä~ Tosi kiva kuinka niitä on muitaki ku vaan yks per vuodenaika, ja jokasessa on vissiin joku lisätwisti, kuten esim. toi skill boost. Plus juhlapäiviä pystyy ilmeisesti tekemään myös ite lisää, mut en oo vielä kokeillu.

Vuodenajoissa tulee tämmönen tosi söpö ja kätevä kalenteri missä näkyy kaikki juhlapäivät ja tapahtumat, ja lisäks mm. minä päivinä talouden simeillä on vapaata töistä.

Taitopäivän kunniaksi kirjastotreffeille.

Wow, täällä on jopa kirjastonhoitaja :D Ei se tosin muuta tehny ku laitto lojumaan jääneitä kirjoja takasin hyllyyn ja lopun aikaa istu koneella tai luki niinku muutki simit.

Paitsi yhessä välissä se alko raivokkaasti flirttailla Libertylle <____<

Ensilumi!

Talvikamppeet niskaan ja ulos.


Zoe tinki päättäväisesti jostain kymmenen simoleonin kaakaosta :DD

Liberty: Et sitte mulle ottanu.


Aika mysteerisää kieltämättä, jos äsken sato lunta ja nyt on helle.

Hikoilkaa ny siellä sitte niissä talvivaatteissa :DD

Tutkin tarkemmin noita kokoelmia, ja härregyyd niitä on paljon. Tosi kivasti kyllä kerätty kaikki tälleen yhteen paikkaan.

En voi olla huomaamatta et tuolla lukee "Aliens: 0/10"... Mitääää?? (Retorinen kysymys, älkää edelleenkää kertoko xD)

Mutasotaa. Ku kaikki muta on kerinny jo kuivaa pois. Legit.

Liberty pudottaa 3/4 lautasista mihin se koskee :D En oo ees tainnu kertoo sen piirteitä, mut yks niistä on kömpelö.


Ja tässä ne loput. Sen elämänhaave/mikälie on Nerd Brain, eli se haluaa olla fiksu mutta myös kätevä käsistään. Eeeeeli se korjaa aina kaikki talon laitteet jotka tuntuu olevan rikki joka toinen päivä.


Samaan syssyyn vielä Zoen piirteet, vaikka oonki jo maininnu ne aiemmin.

Einstein rupes kihelmöimään??

Eiku jaa se vaan kasvaa :DD Hämmentävää, ei tullu minkäänlaista ilmotusta. Toi pentuaika tuntu muutenki tosi lyhyeltä, ja sen lisäks et lemmikkejä ei voi ohjata nii edes niiden ikää ei näe mistään.


Uuuu elukat voi leikata! Tässä lisärissä tulee joku eläinlääkäritontti ja vissiin omasta simistäki voi tehä lekurin. En tosin oo vieläkään käyny ees siellä uudessa naapurustossa (Brindleton Bay?), saatikka eläinlääkärillä :D

♥_____♥

Heti ilo irti uusista vapauksista.

Tässä blogissa on uusi päätähti.

Anna mun kaikki kestää... Einstein keksi et simien herättäminen on hauskaa. Rääky tuolla seinän takana ihan ku ois suuriki hätä. Realistista ainaki jossei muuta ._.


Oh thank god. Oispa kolmosen lemmikit yhtä fiksuja :)))

Perun sanani.

Zoe lähti lenkille, ja mietin myöhemmin et mihin kaninkoloon se oikein putos ku ei koskaan tullu takasi.

No täällähän se oli konsertoimassa uuden talon edustalla... Muuttokuume on ilmeisesti kova, enkä yhtään ihmettele minkä takia.

Koko perhe koolla~

Omg kissat voi hypätä jääkaapin päälle!!

Sit ku se sen oppi nii se ei enää muualla hengannukkaa :D


You're not wrong XD

Syksy teki tulojaan ja naapurustoon alko ilmestyä (haisevia) lehtikasoja. Mikä on vähä hmm, koska ne oikeesti vaan ilmestyy ilman et kukaan haravoi. Luulin jo et tässä pelissä ei jumankauta voi ees haravoida ku en nähny irtonaisia lehtiä missään, eikä eka puu jonka ostin omalle tontille myöskään pudottanu lehtiä. Turns out se sattu vaan olemaan ikivihree tai jotai :D Eli kyllä, myös nelosessa saa/joutuu haravoida :p

Zoe: Meitä on tässä kaks... Ja sit tossa on toi raadolta haiseva lehtikasa... Mites ois ;)

Zoe: Se oli vitsi!! O___O

Aaaaaa toi on söpöö ku toinen kaatuu tonne lehtikasaan ja vetää toisen mukana ♥

Kasa on kyllä dimensioiltaan semmonen etten ymmärrä miten sinne ees mahtuu kaks simiä :DDD

Ohikulkijoille viihdettä.

Jösses, sehän posahti.

Zoe: Oliks jotain asiaa.


Voi kuinka romanttista <3

Lopuksi poltetaan todisteet.

Mieluusti vaan ne todisteet.

Neiti vois ihan oman turvallisuutensa puolesta peruuttaa pari askelta.

Päivä kruunattiin kiihkeällä kitaraserenadilla ennenkä Zoen piti juosta töihin.

Toi laser on sydämen muotonen jos simi on flirttailevalla tuulella :')

Tän kuvan tarkotus oli kai joku Einsteiniin liittyvä mut valitan sen sijaan siitä kuinka noi sammakot on tosi tylsiä. Tai ne on samanlaisia ku kolmosen hyönteiset, eli niille ei pysty tekemään mitään eikä ne kuole koskaan :/ Oisin halunnu lemmikkisammakon! Mut eipä LEMMIKKI-lisärissä tullu ees mitään pikkuelukoita. Kuka sellasia tarvii ku on kissat ja koirat :))

(On vissiin olemas joku erillinen päkki missä ne pikkuelukat tulee........... joo ei siitä sen enempää.)

Einstein lähti yhtäkkiä zoomailemaan pitkin naapurustoo ja mä jo pelästyin et nyt se karkaa :D Mut ei, pikku päivälenkki vaan.

Tästä hätkähtäneenä laitoin sille kaulapannan, vaikken tiiä voiko kissat ees karata tai auttaako pannat siihen mitään.

...Ja tajusin et lemmikeille saa vaatteita :DDDDDDDD

Mulla oli ihan liian hauskaa XD

Tän hupparin jätin sille :'D

Parka ei oikee arvostanu.

Kostoksi se purki roskiksen koko sisällön lattialle. Ihan niinku oikeet kissat :)

Tässä vaiheessa tajusin et pianoo (ja ilmeisesti mitä tahansa taitoo) voi opetella myös kirjasta........ Ei kolmoses elämä näin helppoo oo :DD Ainakaa ei tartte enää mennä häirittemään Goottiloita.

Häiriköitsijöistä puheen ollen.

Einstein antaa sulle kohta turpaan ellet lähe menemään.

Se meni pöydän alle nukkumaan :')

Nyt ne kynnet irti siitä!!

Einstein: Päästä mut pois tästä hupparista and then we'll talk.


Pikkusen olin hämmentyny ku NELOSEN radiossa alkaa soida Alice Cooperin School's Out jostai 70-luvulta :D Lisää tämmöstä!


Todellaki on vähä mielenkiintosempia juhlapäiviä ku kolmosessa :DDD


En kestä XD Puolet hauskuudesta oli yrittää arvailla mikä noista meinaa mitäki ku mulla ei vielä oo kaikki ne normi toimintojen nimet selkärangassa.

Että mistä että?

Voeeeeee elämän kevät...


Hienosti bongattu hermanni.

Mites täs ny näin kävi.


Kiva, tolla rahalla sai just ja just uuden hellan.

Kissaki oli ihan paniikissa. (Kissa paniikissa XDD ...juuh elikkäs)

Liberty lähti käymään vanhojen kämppisten tykönä. Nää asuki iha hervottomas lukaalissa. Tai ainaki meidän taloon verrattuna :D

Toi on tosi kiva idea... Mut miks tosta puuttuu yks ikkuna :DDD

Tää oli varmaan Libertyn huone. Parka joutu vähä downgradeemaan ku alko Zoen kans seurustella.


Äksdee lol kyllä ny on nuorekasta xDxDxD

Trollaile menemään sitte.

Treffit taidegalleriassa. Sanoin aiemmin et neloses on isompi kynnys lähtee kylälle, mut nää näyttää kyllä olevan koko ajan jossaki :DD Täs on tosin välissä päiviä et en oo kuvannu ollenkaa ku molemmat on vaan heränny, käyny töissä ja menny nukkumaan. Edelleen kaipaan perheeseen lisää jäseniä et olis enemmän tekemistä.

Sade latisti tunnelmaa mut siitä viis, mulla oli suunnitelmia.

Rengastus!!

(Libertyn naama näyttää niin oudolta :'D)

Joo nonii joko riittäis.

Oisin halunnu laittaa ne uudestaan lehtikasaan mut mistään ei löytyny sellasta nii piti palata kotiin.5 kommenttia:

 1. En tykkää sims 4 ollenkaa, oon monesti yrittäny mut aina kyllästyn mutta herrankekka zoey ja liberty on jotain niin söpöä :D ja einstein näyttää ihan siltä how to train your dragon lohikäärmeeltä (toothless?) ++ noista muista kisuista toi grant voi jeesus :Ddd
  En tiiä tiiätkö tätä vielä, mutta simit voi vierailla eri maailmoissa/kaupungeissa kumpi se nyt olikaan joten jos einstein alkaa turhan ömm aktiiviseks nii sen voi viiä sinne lekurille :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot muute NIIN oikeessa, Einstein on ku ilmetty Toothless :D:D:D:D:D Ilmankos rakastuin siihen. Ja joo pitää testata toi lekuri jossain vaiheessa. Ilmeisesti eläimet voi myös sairastua joten ootan varmaan siihen asti, ellei sit tuu noita aktiivisuusongelmia XD

   Poista
 2. Meinasin et jätän tän lukemisen huomisaamulle, mut tulikii olo et haluun lukee nyt, joten luen siis nyt :D

  Pitäs varmaan itekii joskus kokeilla nelosessa ihan tavotteellista pelaamista eikä aina vaan "testipelaamista" kerran vuoteen. Tälleen reilut 5 vuotta ilmestymisen jälkeen :DD

  Onks tossa talossa vaan hiton korkeet seinät vai miten noi näyttää tossa alussa noin valtavan pieniltä? Ihanku jossain Heurekan pöydän ääressä olisivat :DDD Luulin eka et nuo on lapsia!!! (Luin kyllä just äsken Simhengessä-blogista postauksen, joten TS3 tuoreessa muistissa ja ehkä se resonoi siellä :D)

  Kyl vissiin TS3 pariskunnat voi käyä kylppäreissä yhtä aikaa :D

  Oho, tuleeko noi monitasoportaat ilman koodeja vai ei? Näyttää siltä et ollaan palattu takasinpäin kans ton suhteen, ku TS2 noita pysty koodeilla kikkailemaan. En muuten oo koskaan kai kokeillu TS3, et onnistuuko siinä sama. Pitäs testata joskus jos vielä muistaa kuin se toimii :D

  Toimiiko TS4 se sama koodi laattoihin ku TS3? Eli ctrl + f tekee neljäsosalaatan. (Ja samasta saa sen takas normikokoon.)

  Itekii sotken noita enkun- ja suomenkielisiä nimiä ihan huolella, vaikka oon aina pelannu suomeks. Joissain maailmoissahan noita nimiä ei oo ees koskaan suomennettu. Ja nyt rupesin miettimään tota Mortimeria ja ööö... eiks Mortimer ja Janus oo kaks eri simiä? Ihanku Janus ois ollu jonkun lapsi? Tai siis, yllättäen ehkä näin on XD mut siis meinaan et miusta tuntuu, et Janus on myös enkunkielisissä nimissä joku. Menee aina sekasin nää ku nelonen ei myöskään seuraa aiempien osien aikajanaa millään tavalla :))) ///No oli pakko mennä simswikiin ja oikeessa olit, Mortimer = Janus. Tuolla on ainankii noista tunnetuista simeistä myös lista niitten nimistä eri kielillä. Onkohan siinä joku piilomerkitysjuttu ku aika monella kielellä toi on Vlad(i)mir :D Mut apua XD Hollanniks se on "Christiaan van de Kerkhof" XDDDD Italiaks Maurizio Alberghini, saksaks Winfrid von Spinnweb (hämähäkinverkko lol XD) ts1, Mortimer Grusel muissa peleissä. Eli joillain kielillä se nimi vielä on eri eri versioissa! MUT EN KESTÄ tuota ruotsia :DDDDDDDD "Martin Spökh", ei mitään hajua mitä se meinaa, spooky? :DD Öh joo, jos jatkais nyt lukemista XD

  Ehkä se korva johtu ilmeestä :( Aattelin jo et TS4 on tehny jotain mielenkiintosta ::D

  Miten ketussa sen silmät voi näkyy tossa valokuvassa tosta kuvakulmasta edes??? XDDD Mut tulee kyl mieleen joku kääpiökissa tai oikeesti sarjakuvakissa ku harvoin näkee oikeella kissalla ihan noin isoja silmiä - pennullakaan :D

  Kissanpentu = lapsi ::DDDdd

  Joko se on muutettu TS4 et mikään ei kasva siellä ajoissa ja simin pitää joko lähtee kotiin tai huijata koodeilla tarpeet, jotta saa ees mitään kerättävää mukaan? Ainankii alussa ku pelasin ni täytin tarpeita koodeilla (ku ei siellä ollu joko a) ruokapaikkaa, b) vessaa tai c) nukkumapaikkaa...) ja hengasin samalla yhteisöpaikalla varmaan monta vuorokautta putkeen, ennen ku löysin yhestäkään kasvista kerättävää satoa.

  Toi mysteerisää kuulostaa ihan Suomen talvelta. (Pitäsköhän tohon kattoo sääennuste, jotta se ei oo mysteeri? :D En tiedä ku en lisäriä omista.)

  Noi keräiltävät on ihan kivoja, lähinnä oon niitä ite koittanu haalia kasaan omassa tallennuksessa ja niillä onkii pari kerrosta pelkästään kerättäviä, ku meni hermo ku mikään ei kestä repussa järjestyksessä :DDD

  No mut hei kätevää - eipä kätevyyttä saa ylös jos mikään ei mee koskaan rikki, ja jos ne rikkoo ite aina ni sit ne voi myös korjata XD

  Ja arvasin et kirjotin liikaa tekstiä seuraavan jutun jälkeen, joten kommentti katki tähän väliin ::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loput:

   Jääkaapista tulee mieleen, ku porukoilla on neljä kissaa ja niitten yks raapimapuu on nurkassa silleen et sellanen seinänpätkän toisella puolella on jääkaappi, mut jonka päälle pääsee siitä raapimapuun päältä. Lauha lähinnä käy siellä toisinaan hengaamassa ja Arwi taas tykkää härnätä sitä, ja joskus olin menossa siitä jääkaapin ohi (se on niinku keittiön ja olohuoneen välissä) ja hämmennyin ku Lauha SEKÄ Ari molemmat hiippaili sen päällä, ja mie tietty heti kysymään "Mitä ihmettä työ molemmat siellä teette?", ku Arwikii näytti ihan siltä et käveli vaan Lauhan perässä ja yhtäkkiä tajus vaan olevansa jossain aivan random paikassa XDDD Ja Lauhaa ketutti, et ei saa enää sielläkään olla rauhassa :D (Arwi on niin sosiaalinen et se seuraa ihmisiä ihan joka paikkaan. Esim. tässä yks ilta piti mennä Lauhaa silittämään kylmään saunaan, ni ei mee kauaa ku Arwikii ilmestyy sinne kylppäriin ku sen täytyy olla aina samassa tilassa vähintään miun tai miun sisarusten kanssa ja se on joskus melkein ku kuminauhalla kiinni meissä. Ei jää ees nukkumaan yksin johonkii välttämättä, jos joku lähtee huoneesta pois.)

   TS3-lehtikasa on kyl hieman eri kokoa tuohon verrattuna :DDDDD

   Booty :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD saapas vaiko... that another booty? XD (Miks se sana ees on booty???)

   Apua jotenkii noi palaneet huonekalut näyttää enemmän joltain... TS3 bugaavilta teksuureilta :DDDD Tai joltain 90-luvun lopun pelin tekstuureilta XD (Mitenniin en edelleenkään arvosta nelosta? :D)

   Poista
  2. Oon ite kans huomannu et ihan normi pelaaminen on paljo mielekkäämpää ku pelkkä testailu. Sen takia mullaki varmaan jäi tää nelonen sillon ilmestymisen aikoihin hyllylle keräämään pölyä.

   Joo siinä on ne astetta korkeemmat seinät. Itekki välillä hämmennyn ku pelatessa sitä ei hirveesti huomaa mut sit ku sommittelee kuvaa nii tuntuu et seinät jatkuu loputtomiin :DD

   Ei tarvi mitään koodeja tai kikkailuja!! Tais mennä niin et jos klikkaa jo maailmaan asetettuja portaita niin siihen tulee semmonen valikko mistä ne portaat voi kääntää, ja muistaakseni saa vielä päättää et miltä korkeudelta. Ja niitä käännöksiä saa useempiaki. Oon edelleen ihan in lööv :D

   Juu toimii, tai ainaki muistaakseni luin siitä jossain latausruudussa. Mut se ei ois auttanu tossa tilanteessa koska neloses on erikseen lattia ja sit lattialaatat (joita voi laittaa vaan lattian päälle), mikä oli myös aluks ihan hiton hämmentävää o.o

   Se vasta ärsyttävää oliki ku pelas suomeksi ja joillaki simeillä oli suomenkieliset nimet ja joillaki ei :DDDD Ja joo mäki mietin kauan et eiks Mortimer oo tyyliin Januksen isä kunnes oli pakko kaivaa esille Goottiloiden sukupuu. (Ja nyt tutkin simswikissä noita kaikkia valmissimejä ja niiden nimikäännöksiä... Nelosessa oleva Katrina Caliente aka Terhakainen ei ookkaan kumpikaan niistä siskoksista vaan niiden äiti??? Ja se ei ees sovi millään lailla Terhakaisten sukupuuhun koska kakkosessa Tiinalla ja Niinalla on eri vanhemmat?????? MIKSI)

   Nope, ainaki siltä osin mitä oon kiinnittäny huomiota nii kaikki kaupungin kasvit huutaa tyhjyyttään, eikä ne siitä mihinkää kasva ku en jaksa asua yhteisötonteilla :)))

   Toi sääennusteen tarkistaminen kuulostaa muute ihan järkevältä idealta. Pitää muistaa kokeilla joskus :D

   Apua rakastan aina näitä sun kissatarinoita XD

   Ilmeisesti booty on myös synonyymi sanalle loot :DDD Koskaa kuullukkaa tämmösestä.

   Poista