tiistai 28. tammikuuta 2020

Saeger vol. 1 ~ Vapautta mä metsästän

Tänään tapahtuu jotakin jännittävää.


Ei siinä oikeesti noin kauaa kestäny, netti vaan kyykkäs tos kohtaa ihan täydellisesti nii piti ikuistaa XD MUTTA KYLLÄ, mä omistan nelosen, ja jopa yhen lisäosan (Get to Work). Ostettu ei-mitään-muistikuvaa-koska mut Originis näky et oisin pelannu viimeks heinäkuus 2015... En siis oikeesti tiiä nelosesta mitään, en oo ees seurannu mitä lisäosia on ilmestyny paitsi et joskus nauranu ku on näkyny mainoksia et tostakikko ne rahastaa erillisenä ~game packina~ tai mitä hittoja ne ees on. Turha pelätä/toivoo et tästä tulee jatkossa pelkkä TS4-blogi koska voin luvata et se ei tuu ikinä tapahtumaan, ellei kolmonen kadota mun tallennuksia, kaikkia ladattuja ja räjäytä lopuks itteensä ja mun konetta (*koputtaa puuta*). Tuli yhtäkkiä vaan sellane fiilis et kerpele, oon maksanu tästä joten pakko siitä on ees vähän lisää hupia repiä.

Päätökseen vaikutti myös se et Mistbornien tallennus kapinoi tällä hetkellä ihan saakelisti -___- Oon yrittäny antaa sille tekohengitystä mut joudun luultavasti siirtämään ne uuteen tallennukseen, mitä en taas millään jaksais tehä koska säääätöööööö. On mulla niistäki vielä kahen postauksen kuvat kasassa, paitsi et toisesta puuttuu joku hieno ja taiteellinen lopetuskuva nii tarvin sellasen ennenkä voin postata :DDDD

Eli sillä välin ku kolmonen istuu jäähyllä ja miettii mitä tuli taas tehtyä, annetaan tälle perheen kuopukselle mahollisuus. Ainakaan se ei kaatuile, ja pyörii lisäks tasasella 60 fps:llä, toisin ku eräät </3

Rupeen muuten tästä lähin (vihdoin) ilmasemaan postauksen otsikossa mistä perheestä on kyse, koska ei tää homma muuten pysy kasassa. Mua on ärsyttäny koko tän mun comeback-ajan kuinka en tiiä vanhoista postauksista otsikon perusteella yhtää mitään ja siks oli esim. semiärsyttävää ettiä oikeet postaukset tonne katalogisivulle. Voin vaan kuvitella miltä lukijoista on tuntunu, sori :'D Sitä mukaa ku jaksan nii käyn myös päivittämässä vanhaa sisältöö tähän uuteen tärkeilevään formaattiin~


○ ○ ○


Asia jonka tavallaan muistin mut olin käytännössä unohtanu. HATTUJA SAA KAIKKIEN HIUSTEN PÄÄLLE ;____; ♥ Muutenki rakastan miten paljon mahollisuuksia toi siminluonti tarjoo, ja houkuttais yhtäkkiä ihan sikana omistaa kaikki lisäosat ja muut päkit plus ladattuja et sais siitä oikeesti kaiken irti. Tyylinluontia tuun ehottomasti aina kaipaamaan mut sen puuttuminen on fakta johon totuin oikeestaan aika äkkiä. Ainakaa ei mee viittä vuotta valita ja kustomoida simille vaatteet :p

Yllätyin et hampaisiinki oli eri vaihtoehtoja, miten söpöö :D

Zoe Saeger. Itsevarma, musiikin ystävä ja kateellinen/mustasukkainen. Haaveena tulla muusikko–lauluntekijäksi.

Tunnustuksen paikka: mä itse asias tykkään näistä nelosen tyylitellyistä grafiikoista. Simin naamaan zoomaaminen sattuu joo sydämeen mut siihenki ois kai joku hd-modi sun muuta, ainaki mitä lataussivujen kuvista voi päätellä.

Kun tajuat et tässä pelissä on achievementtejä.......... Kompletionistin unelma. Pitäskö heti lähtee yrittämään tota Alphabet Legacya :DDD

Ensimmäinen asia mikä ketutti ihan kunnolla. Simien elinikiä ei pysty säätämään yksityiskohtasesti, vaan pitää valita kolmesta vaihtoehdosta (niinku kolmoseski pitkään oli, myönnettäköön).


Normaalilla ei kerkiä tekemään mitään...


...mut pitkä on normipelaamisen kannalta ihan naurettava -.- Kolmosessa mulla simit elää jotain 180 päivää, ja esim. nuorena aikusena vietetään 45 päivää. Eli joku välimuoto tohon kiitos :)) Löysin pikagooglailulla yhen modin mikä oli suht sopiva mut joku päivitys oli vissiin rikkonu sen nii en viittiny ottaa riskiä. Oletan et tässäki pystyy ikäännyttämään simejä ennen aikojaan nii joudun sit säätämään sillä lailla. En oo vielä ihan perillä miten ei-pelattavat simit toimii, mut asetuksissa on kuitenki toi kohta mistä voi laittaa neki ikääntymään, eli tää tapa luultavasti paskoo omien simien ikiä suhteessa muihin. Mut tuskinpa se kerkiää muodostua ongelmaks ellen ihan oikeesti innostu tästä nelosesta.

Jatketaan :D

Eiköhän sieltä hyökkää heti paikalle Don Lothario/Toni Lorula :DD Elät muute toisessa universumissa Riverview'ssa ihan viimesiä hengenvetojas.

Naapurit täällä tunkee hedelmäkakkuineen jo ikkunoista sisään.

Hetkiä ennenkä googlasin miten ton plumbobin saa helvettiin 8) En tiiä kuvittelenko vai onks se vielä alempana ku kolmoses et varmasti tunkee joka ikiseen kuvaan. Plussaa siitä et puhekuplat ja taitopalkit ja kaikki muu ylimääränen katoo ku menee vapaan kameran tilaan. Mut toisaalta niistä puhekuplistaki haluais joskus kuvia nii tää on vähä kakspiippunen juttu.

Olin ihan suunnattoman innoissani ku tajusin et ikkunoita voi liikuttaa pystysuunnassa :'D Ja muutenki kaikki rakennustilan uudistukset, ai että. Melkee teki mieli jyrätä tontti ja rakentaa sittekki talo ite mut en kuitenkaa jaksanu. Eli järkkäilin vaan tän valmistalon olkkaria/keittiötä uusiks, sen takia tavarat on tossa pihalla.

Sellanen mökkerö. En sortunu rahakoodeihin joten muut huoneet saa vielä odottaa.

Tuolla on ne vähän normaalia korkeemmat seinät joista kyllä tykkään, mut oon tottunu kolmosessa pelaamaan kaikki seinät ylhäällä ja huomasin ettei se täällä oikein onnistukkaan vaan oli pakko vaihtaa puoliseinille et näkee jotain. Ei siinä muuten mitää, tottumiskysymys, mut kuvien ottaminen on vaan ärsyttävää ku pitää aina tarkistaa kaks kertaa ettei varmasti oo missään seinä alhaalla. Koska minä, ja kuvien pitää olla kauniita :dd

Ja opin myös ettei sisäkattoja voi maalata :) Eiks se ominaisuus tullu kolmoseenki suht nopeesti??

Kai niitä töitä pitäis hankkia. Viihdyttäjän alalle siis. Aika mielenkiintosta et koomikko ja muusikko alottaa samoista hommista.


Heti päästiin roastaamaan :DDD


Onneks ei oikeesti oo sitä parasta kaveria.

Tää Zoen awkward hymy :DD Ja hammasrako ♥

PERSE. Koska latasin sensuurinpoiston about heti xD

Googlailin myös et eikö tab-kameraa pysty enää pyörittämään silleen ku kolmosessa shift + a/d:llä. Vastaus; ei ilmeisesti, mikä oli mulle paha isku koska käytän sitä kolmosessa ihan liikaa.

Sain kuitenki tietää et nelosessa on ensimmäisen persoonan kamera, so that's something :DDDD En tajua miks kukaan haluais pelata sillä lailla ja miks se on ylipäätään peliin tehty mut olipahan ainutlaatunen kokemus.

Lähettiin tsekkailemaan paikkoja myös oman korttelin ulkopuolelta.


Ne ensimmäiset kosketukset kitaraan ois tietysti voinu hoitaa jossaki vähemmän julkisella paikalla :D

Löyty sieltä kavereitaki, nimittäin muuan Liberty Lee istahti viereen ja näillä alko juttu luistaa.

Ja Liberty on muuten tosi söpö, hmmmm~

Tässä vaiheessa aloin ymmärtää miten ärsyttävää on ku random simit tunkee mukaan keskusteluihin. Neiti hyvä, meillä on tässä jutut vähän kesken :)))


Zoella menee lujaa.

Puutarha alkuun koska mitä ois sims ilman sitä.

Täällä on joku mummojenahdistelija vapaana o___O

Zoe: Niin hyvää kainalohikee.

Ammattilaiset alottaa jo aamupäivällä. Drinkin nimi oli Ridgeport :p

Damn, siinä on herralla treenattu takamus :DD

Tuolla soi retromusiikki, ja retroohan se oli, nimittäi ykkösen musiikkeja. Eikä mitää missä on pelkästään pidetty tuttu melodia, vaan ihan suoraan pelistä revittyjä. Oli hetken aikaa suht outo fiilis enkä tienny mitä peliä oon pelaamassa :D

Yritettiin tehä lähempää tuttavuutta kiinnostavaan postinkantajaan mut Don Lothario tuli totta kai tunkemaan ittensä väliin ja vei kaiken huomion .__. Ja sit postipate oliki jo päättäny häipyä.

Meillä on sammakko keittiössä koska miksi ei.

Ihan huvin vuoks tultiin rämpyttämään kitaraa tähän pihalle, ihan ilman mitään erityistä syytä >:) Saatiin kuitenki tälläki kertaa juteltua tolle vaan hetki ennenkä se jatko taas kierrosta.

Ekskius mii, mitä luulet tekeväs ._.

Raitapaita on Summer Holiday (höhö tosi nokkela nimi höhöhö), Zoen naapuri, eka ja paras kaveri ja myöhemmin selvis et myös Libertyn kämppis.

Liberty itse tuli seuraavana aamuna myös oven taakse. Jaksoin about kaks päivää ennenkä noi kuistilla ramppaavat naapurit alko ärsyttää :D Ja ku ne ei ees luovuta nopeesti vaan pystyttää tyyliin teltan ja rupee grillaamaan makkaroita kunnes joku käy häätämässä pois.

Pelästytti stna :(

Samalla mitalla takasi. Tosi hyvä idea et ns. kepposet on omas kategoriassaan eikä ne oo välttämättä ilkeitä/miinusta suhdetta. Faustine Mistborn pelästyttelee kaikkia vaan rakkaudesta... :DDD


Ja tää on vissiin ihan oma taitonsakki. Tykkään, koska mitä taitoihin tulee niin enempi parempi.

Saatiin selville että Liberty on sinkku~~~

Joten armotonta flirttiä kehiin x) Kolmas pyörä kannusti eturivin paikalta.

Ei kelvannu ihastuksen tunnustus :(

Random: Oispa popcornia.

En kestä et "smooth recovery" on finger guns XD aaaaaa rakastan näitä toimintoja (ja animaatioita)!

Summer yritti tunkee taas sisälle mut oli vähä huono hetki.

Mees ny sieltä stalkkaamasta :D

Voi kiitos :) Jos oisit ollu vähä lähestyttävämpi nii voisit olla parhaillaan tuolla sisällä Zoen käsiteltävänä. Ihan tiedoksi vaan.

Ha, toimintakanavalla pyörii kolmosen leikattuja trailereita :D Unelmaduunin traileri on muuten ihan paras. Johtuen suurimmaks osaks siitä musiikista mut anyway. Ja nyt tekee hirveesti mieli pelata taas palomiehellä :p Ja nyt rupesin kattomaan kaikkia kolmosen eri trailereita... Olin unohtanu miten söpö Täyttä elämää on. Ja se musiikki taas~


Whoa, vihdoinki pystyy lopettamaan suhteen myös kavereina o__o Ei sillä et usein erotoimintoja tartten mut sillon harvoin ottaa päähän ku pitää aina vetää hirveen draaman kautta.

Klassinen "make a move" :DDD

HEI MITÄ!!! Mutku mutku... molemmat oli flirttailevalla päällä ja se romantiikkasuhdepalkkiki jossain melkee puoles välis. Älä oo tollanen :(


Kovasti yritetään. Mut ei tuu kyllä tänä iltana mitään :D

Tilanne korjattiin kutitushyökkäyksellä ♥

Seuraavana aamuna Zoella oli masis ku sänky on kova ja suihku on halpa :D

Onnellisina näytti kalat polskivan tommosessa 20 senttiä syvässä purossa keskellä aavikkoo. En kyseenalaista.

Se yks ainut kala mikä saatiin ennenkä muut tajus et hei jätkät, tota kiiltävää matoo ei kannata syödä.

Jollekki oli tullu väsy. Zoe kirmaa taustalla kohti koska tälläki oli miellyttävät geenit xD

Wakey wakey. Paitsi just sillä hetkellä Liberty materialisoitu paikalle joten jouduttiin keskeyttämään operaatio. Sori tyyppi, jatka vaan sittekki unia :D

Gaaaaaaahh ei tarvi olla noin söpö.


Yesssss

Lähti tosin heti ton jälkeen vetämää :D Mut homma etenee, hitaasti ja varmasti.

Zoen ensikosketus juomansekotteluun.

Cassandra Goottilaa ei Zoen jutut hirveesti kiinnostanu. Ja noi kattolaatat on niin rumat etten kestä kattoo. Mitä hittoo EA, ei voi olla niin vaikeeta tehä kattoja värjättäviks.

Iltalenkki. Tykkään tostaki toiminnosta koska simi tekee oikeesti lenkin korttelin ympäri ja palaa kotiin ilman et pitää olla koko ajan ohjaamassa.

Vaatimaton puutarha on kasvanu täysiin voimiinsa.

Mikääääs taka-ajatus mielessä tähän aikaan kylään tullaan 8)

Ärsyttää muuten et kelloo ei saa asetuksista 24-tuntiseks. Toki mä tota 12-tuntistaki ymmärrän mut käyttäisin mieluummin sitä yhtä aivosolua johonki muuhun ku tarkistamaan et lukeeks siinä ny am vai pm...

Ihan vaan kokeilin et saaks lipastolla vaihettua toisen simin vaatteita, se on ainut syy minkä takia ootte makkarin puolella~

Liberty oli muutenki jostain syystä ihan raivoissaan niin piti ensi vähä lepytellä. Riivatultahan se näyttää mut oon suht varma et siitä ei ollu kyse :DD

Harmi vaan et Zoe oli kuolemaisillaan nälkään nii ei keritty päästä kovin pitkälle.

Libertyki meni ja väsähti.

Totuuden hetki.

Ne voi ku voiki nukkua samassa sängyssä!! Ehin jo pelätä pahinta.

Aamulla kukko oli tuskin kerinny kiekua ku Liberty jo karkas :(

Summer ei kerta kaikkiaan kykene jättämään Zoee rauhaan, ei ees kesken puutarhuroinnin.

Onneks paikalle maleksi miellyttävämpääki seuraa. Ei se malttanu pysyä poissa ku pari tuntia :D

Soulmates ;_;


That's the plan~

Ensi piti kuitenki hankkiutua eroon häiriötekijöistä.

Zoe: Joo elikkäs mä yritän tässä vähä nudge nudge vinks vinks ;))
Summer: O__O
Liberty: O__O

That's more like it.

Rakastan tätä uutta perus suutelutoimintooki, niin paljo luonnollisemman näkönen ku kolmoses.

Jos siis ei kato liian tarkkaan :DDD En tiiä miks odotin mitään muuta.

Joo joo ku simien suun paikkaa voi siirtää nii ihan mahotontahan se ois saada animaatio sopimaan kaikkiin, mut antakaa ihmisen valittaa xD

En kestä miten ihana tää cheek kiss on ♥

Success 8)

Hei nyt se kirja kuuseen :DD


Aloin vihdoin huomata et toi mustasukkanen-piirre on erittäin ärsyttävä... Heti ku Liberty astu ovesta pihalle nii Zoella oli hirvee paniikki päällä.

Korjausprosessissa jäi "muutama" osa yli o___ó

Remppasin makkaria, ja liikutuin jostain syystä ihan liikaa ku löysin ässälipun ♥ Oon kai tottunu et aseksuaalisuutta ei yleensä ikinä muisteta/huomioida missään pridehommissa.

Tavallaan on ihan kiva ku jotkut tavaroista pitää "ansaita", mut toisaalta ARGH :D


Nice.

Tässä vaiheessa rupesin toden teolla kaipaamaan tyylinluontia :/ Käytän kolmosessa yleensä kuvioita JOKA PAIKASSA, ja vihaan miten niiden puute rajottaa mun sisustuksia. Tuli tosta ihan kiva mut musta tuntuu et jos tekisin vielä pari makkaria lisää, en sais niistä kovinkaa oman näkösiään. Ainakaa näillä peruspelin valikoimilla, koska jos siminluonnissa on paljo vaihtoehtoja nii se on selvästi tehty huonekalujen kustannuksella.

Liberty haasto heti aamutuimaan treffeille, joten mikäs siinä.

Zoe ei ehtiny syödä ees aamupalaa mut onneks baarissa oli hyvä sipsitarjonta.

Mortimer hyvä vois jättää meidän deitin rauhaan .___.


Katoin ensi et tos luki "Tell Joke about Dicks" ja aivot teki muutaman ekstrakierroksen ennenkä tajusin et ei, ei ihan XDD

Aika lähellä se kyllä kieltämättä on :D:D:D:D

Täällä baarissa on kans aina jokkut vanhustunnit.

Hana rikki ja työt alkaa kahen minuutin päästä, what to do?

Korjaaja paikalle. Tää päivä pitää ikuistaa historiankirjoihin :D

No, siellä se kävi ovella kääntymäs ja lähti pois :DDD Realistista joo et tyypit ei mee omin luvin kämppään ku kukaan ei oo kotona mut ei näistä siinä tapaukses mitää hyötyä oo.

Hana valutti sitte koko päivän ja Zoen ei auttanu ku tarttua töiden jälkeen puolilta öin jakoavaimeen. Onneks tää peli ei oo keksiny vesivahinkoja.

Yllätyin erittäin ilosesti ku tajusin et tohon puoliseinän päälle saa tavaraa ilman mitään sen kummempia kikkoja :o En tiiä onks neloseen tehty mitää omsp-palikoiden kaltasta, mut noita slotteja on sen verran runsaasti et en (koko ajan) ees ikävöi niitä.

Zoe sai töistä pikkusen järeemmän jytämasiinan, ja totesin et laitteen hinta muute oikeesti vaikuttaa musiikin laatuun.

Mites meni noi selfiet, noin niinku omasta mielestä? :D Tän takia siinä on vissiin mahollisuus ottaa viis kuvaa.

Kävästiin vaateostoksilla. Oli kyllä harvinaisen tylsästi toteutettu, ja tuskin käyn koko Magnolia Promenadella enää ikinä.

Tää Johanna Goottilan kroppa näyttää lähinnä pelottavalta :D Korsetti vedetty suht kireelle.

Koko naapurustossa on vaan kaks vaatekauppaa ja yks tämmönen lelukaupan tyylinen.

Omg pakko saada!!


.....nevermind.

Nää selfiet onnistu vähän paremmin. Mut tonttuja ei selkeesti pääse pakoon millään :D

Liberty tuli tosiaan taas yökylään.

Tällä kertaa tarpeet ei cockblockannu.

Zoe parka sai aika monta kertaa kantapäästä XD

Kylmään suihkuun rauhottumaan.

Yhteenmuutto hoidettiin aamupalan äärellä.

Holy shit muuton yhteydessä pystyy päättämään miten rahat jakautuu!!! Nyt uskaltaa potkia köyhemmästäki perheestä jälkikasvua pihalle ku ne ei vie tuhkia pesästä :DD

Pääsin vihdoin käsiksi Libertyn asuihin, ja sillähän oli astetta räväkämpi juhlalookki.

Rakastuin noihin housuihin jo heti ku ne ekaa kertaa Libertyllä näin, mut nyt värimaailmaki on vähän siedettävämpi.7 kommenttia:

 1. Huh, thank gods, säikähin jo, koska miulla on pienimuotonen viha-rakkaussuhde neloseen eli pääasiassa vaan vihaan sitä koska oon tunnevammanen idiootti :DD Tekis miel ostella ja kokeilla lisäreitä yms. mut ku on parempaakii käyttöö niille rahoille, en kuitenkaan kokeilis ku päivän, pari jotain uusia juttuja ja sit toteis et juuei ja avaisin kolmosen. Sentään siitä saa peliboostin kolmoseen. Pitäs kai siis avata nelonen taas joku päivä ni vois sit löytää ittensä kolmosesta. Reppujen, kirjahyllyjen yms. juttujen sisältöjen järjesteleminen käy terapiaistunnosta sen jälkeen ku on ensin nelosen repun kanssa itkeny verta. (Juu mitenniin en muka tykkää nelosesta? ::D)

  Kuinhan vakaasti TS4 toimis 26 sukupolven tallennuksen kanssa? :D Vakaammin ku TS3 4:n sukupolven tallennuksella?

  Tai sit piet tota pitkällä niin kauan ku tarvii ja sit ku on aika ikääntyä, heität sen lyhyelle ja ikääntymisen jälkeen taas normaalille tms.? Paitsi tietty jos taloudessa on muitakii simejä ku vaan yks, ni tää voi osottautuu aika ongelmalliseks...

  Oon aika varma et toi timantti leijailee alempana ja on isompi ku kolmosessa... Ja sama muuten ärsyttää itteäkii ku jos nelosta pelaa ja siitä postaa ni puhekuplatkii viiään just ku niistä vois nimenomaan repiä viimesetkii huvit ;__;

  Noh, kolmosessa nyt ei käytännössä ole erillistä sisäkattomaalaustyökalua (toisin ku TS2, jossa se oli NIIIIN MAINIO + se pohjapiirrostyökalu ois ollu kans oikein kiva kolmosessa!) mut lattiatyökalulla sinne menee mikä tahansa :D Ja se tais tulla peliin tosiaan aika pian, tyyliin Unelmaduunin aikoihin jo.

  TS3:n radiossa ykkösen musiikit löytyy muuten myös :D Oisko se ollu TS2 jossa niitten radiokanavana on hippimusiikki :DDD Kolmosessa taas... en oo ihan varma nyt, jossain pelissä soi kai hississä tai kirjastossa ne, Taikakaupungin musiikit soi Ranskassa jajajaja... liian monta simssiä jo, ei enää kestä perässä ja niin paljon pelimuistoja et ei niitäkään enää tiiä, mihin peliin mikäkii kuuluu :D

  Minuu väsyttää vissiin liikaa ku repesin tolle "sänky on kova ja suihku halpa :D", tää on taas sarjassamme näitä 15v. minä repeili koulun välitunnilla, koska "käpy" ja "liikunta" kuulosti sanoina niin tyhmältä.

  Miks Liberty näyttää ihan lapselta? :D

  Hmm, outoo, ehkä sitä ei saa käännettyä englannin kielisessä versiossa ku ite pelaan suomeks ja kyl se miulla on 24h kello? 🤔

  Puutarhoinnin? Puutarhuroinnin, kenties? XD

  Monty Python reference 👌

  Oooo, aroace täällä btw! :D

  Minuu ärsyttää eniten tyylinluonnin puuttumisessa se, ku pitää joko valita huonekalut yms. värin perusteella, tai sitten tyylin. Ja melkein koskaan ne ei mee molemmat yksiin joten joko on hyvä värimaailma mut kaikki näyttää ku ne ois polkastu ulos jostain aikakoneesta ja maalattu, tai sit jos tyyliltään sopii ni värit on joko väärät tai väärää sävyä :))) Ja siks inhoon nelosessa (ja kakkosessa) sisustamista, ku itelle se värimaailma on tärkeempi ja sit ku en saa niitä tyylejä sopimaan ni en jaksa ees nähä kauheesti vaivaa ku en saa siit 100% omaan silmään täydellistä kuitenkaan...

  EI SAAMARI ONKO TUO PEUKALONKUVA SAMA KU KOLOMOSESSA???????? Toi on jo isompi rimanalitus ku paint-hammastahnat kumppaneineen :DDD

  Mitä kettua :D Onks nuita tonttuja ees nelosessa? Toikii on selvästi joku TS3-valokuva-ripoff... sooo low!!!

  Ei mutta, kivaa vaihtelua tämä postaus, vaikka täällä tällästä myötätunto-ragea onkii lievästi havaittavissa ehkä :D:D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon tietoinen XD Mä sorruin ja ostin vuodenajat ja lemmik-- siis kissat ja koirat :DDDD Alennuksesta puoleen hintaan nii on ees vähä parempi mieli mut enpä tiiä kauanko jaksan niitäkää testailla. Haluisin nähä vielä ainaki taaperot mut sitä ois varmaan kannattanu miettiä sillon ku valkkasin Zoelle tyttöystävän :p Kummasti jaksoin kyllä tapella taas kolmosen kans ku teki pienen harharetken, et saa nähä koska viittii taas avata nelosta.

   * * *

   No ihan varmasti :DDDD TS3, hate to love ya.

   Hmmm toi vois tosiaan toimia. Mut en tiiä säästäiskö siinä vaivaa vai pelkästään lisäis sitä :D

   No joo, mut en tajua miks se ei neloses vois toimia samalla lailla. Yks ongelma on jo se et kameraa ei meinaa saada rakennustilas käännettyä niin et sisäkatto näkyis :/

   Varmaan sitte joku kanava mitä mä en ikinä kuuntele, koska en muista et oisin koskaan kuullu ihan täysin originaalia ykkösmusiikkia. Tosin mun muistikuvat ykkösestä on muutenki sen verran hatarat etten ihmettele jos en vaan tunnista/aattelen et se on kakkosesta :D

   Saparot, kasvonpiirteet ja tikkumainen kroppa :DD En ite kiinnittäny pelates huomiota mut ny ku sanoit nii en saa tätä päästäni ja tunnen oloni erittäin likaseks :p

   Joo riippuu vissiin just kielestä, mikä on ihan tyhmää koska pls, ei kaikki enkuks pelaavat oo amerikkalaisia.

   Lol osaansuomee.fi XDD Pakko käydä korjaamas, katotaan osaanko toisellakaa kertaa kirjottaa noin vaikeeta sanaa.

   NICE, muistelinki et oisit sanonu joskus jotai sinne päi! Terveiset hämmentyneeltä varmasti-ace-ehkä-aro-ehkä-demiltä :'D

   Ihan samat fiilikset nyt ku oon vähä enemmän neloses sisustellu. Sinänsä jännä ku kolmoses oon siirtyny käyttämään aika sekasia värimaailmoja, mut sit ku sitä pakotetaan nii en tykkää yhtään. Meinasin itkee ku sisustin eilen kolmoses yhen huoneen ja pääsin taas päättämään ite millasia eri puun värejä haluan siihen sekasotkuun :DDD

   Miten hitossa tunnistat jonku peukalonjäljen XDDD En kyllä yhtää ihmettele vaikka oiski.

   Ei oo ei (as far as I know). Vaan niitä jotai keräiltäviä nukkejuttuja mut ne ei liiku tai tee kai muutenkaa mitää järkevää paitsi antaa jonku mood auran.

   Kivaa vaihtelua joo, mut onhan tää peli vähä tämmönen... En vihaa intohimoisesti mut ei myöskään tuu ikinä syrjäyttämään kolmosta. Jos voisin pölliä tästä joitaki animaatioita ja rakennustoimintoja kolmoseen nii olisin ikuisesti tyytyväinen :D

   Poista
  2. Kommentointi kärsii näin keskiyöllä, mutta nelosessa on kans tonttuja! Ne kyllä tulivat vissiin sen Vuodenajat-lisärin mukana

   Poista
  3. Nopein vastaus ikinä, tää aika sopii mulle täydellisesti :DD Mut oooo hyvä tietää ku mä kerran Vuodenajat ostin! Pääsee sit ehkä neloseski raivostumaan ku ne riehuu pitkin tonttia, mitä muuta vois toivoo.

   Poista
 2. Nelosessa samaa sukupuolta olevatkin voi hankkia lapsia keskenään. Pitää vaan vähä ronkkia sukupuoli asetuksia siminluonnissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii joo totta... Ehkä tässä ei käynykkää vielä pahasti 8)

   Poista
 3. Modina löytyy neloseen OMSP-shelf!

  VastaaPoista