sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Mistborn vol. 12 ~ Lemmikkiostoksilla tulevaisuudessa

In Today's Episode of: Mitä Annika pelaa simsin sijaan...
Skyrimiä. Mä pelaan Skyrimiä. Yks viittaus liikaa rikko kamelin selän ja sitä rataa, joten pyyhin pölyt oman pelini päältä, siivosin sen ihan kunnolla (uudelleenasennuksesta lähtien), tappelin viikon et sain kaikki modit toimimaan toistensa kanssa ja nyt maratoonaan onnellisena just ku tenttiviikko painaa päälle. Ei näin :DD

Also. Hauska tarina. Mulla oli tää postaus eilen ehkä 80-prosenttisesti valmiina ja aattelin et riipasen tänään loppuun ennenkä alan lukemaan tenttiin. No, avasin sitte yöllä ennen nukkumaanmenoo kännykällä Blogger-sovelluksen koska sain miljoonaidean mitä kirjotan yhteen kuvaan. Kattelin mun luonnosten listaa ja hierasin silmiä pari kertaa koska mitä kettua täällä on postaus numero 13 (tätä seuraava) kaks kertaa eikä 12:a näy missään. Hieman kädet hikoillen boottasin sovelluksen uudestaan ku aattelin et se varmaan vaan sekoilee, mut sama vaiva edelleen. Sit menin Bloggeriin puhelimen selaimen kautta ja aloin jo manata ihan ääneen, koska sama homma sielläki. Kello oli kolme yöllä mut kuka jotain unta kaipaa, joten pomppasin vielä pystyyn ja menin takasin koneelle toteemaan et ei saatana, mun postaus on oikeesti kadonnu ku pieru saharaan :):):):):):):):)

En todellakaan tajua miten niin on mahollista käydä, mut vaikuttaa siltä et ku oon välis kirjotellu tota 13-postausta nii se on menny tallentumaan 12:n päälle, koska toi kopio minkä Blogger mulle YSTÄVÄLLISESTI loi on vanhempi versio. En myöskään tiiä miten vältän tän tulevaisuudessa, mutta onhan se kivaa ku elämä on jännittävää 8)

Kirjotin tän postauksen aamuyöllä alusta alkaen uusiks apinan raivolla ja Bring Me The Horizonia kuunnellen, ku vielä muistin suunnilleen mitä missäki luki. (Kello on 6:16 ja sain just homman valmiiks, hyvää yötä vaan kaikille.) Typoja ja muita outouksia saattaa esiintyä normaalia enemmän, mut tällä hetkellä vituttaa vieläki niin paljo et en jaksa tehä yhtä montaa tarkistuskierrosta vaa haluun vaan saada tän julkastua ja pois mielestä ._____.


○ ○ ○


IIIIIIK

Matka aika-avaruuden halki suju paljo paremmin ku tän postauksen matka halki Bloggerin bullshitin joo anteeks jatketaan

Eka tehtävä oli löytää tietokone ja säätää nraasin asetukset kuntoon :D

Toinen oli poseerata rakettireppumainosta varten...?

Madnessia piinas joskus se laulava paparazzi, mut olin unohtanu et se hoilotus tulee diivapiirteen mukana. Well....... NYT KIERAN SIT LAULAA I GUESS :D:D:D:D:D

Iskettiin heti asian ytimeen. Apupyörät on nössöille.

Luin myöhemmin et tos hommas on joku 25 % mahollisuus kuolla....... Ei kiitos.

Koska ikinä ei oo huono idea sulautua paikallisten joukkoon, seuraava pysäkki oli vaatelipasto. Laatikkojen liukukiskojen luotettavuudessa ei oo ilmeisesti tapahtunu minkäänlaista edistystä.

Tyyppi: Tarvitko apua...?
Kieran: EN. Mitä tuijotat, painu matkoihis siitä >:(

Yksien pöksyjen preset. Näenkö Mass Effect / N7 -viittauksen?? Luultavasti en mut se mulle tulee aina musta-punanen-valkonen-yhistelmästä mieleen, plus toi vähän käden alle jäävä sivuraita on aika ikoninen N7-raita :D

Tadaa! Kukaan ei ikinä arvaa et niiden keskuudessa on vakooja menneisyydestä.

Sori Kieran, noi uudet meikit on kivoja xD Olin *näin* lähellä laittaa sille huulipunaaki, mut ois se ehkä ollu ~arkilookiksi~ vähä liikaa.

En ikinä muista et tossa hiustenvärissä on vähä sinertävät latvat. Erottuu (suht) hyvin näissä hiuksissa ku toi koko etuosa värjäytyy latvavärillä.

Ensimmäinen bottituttavuus. Yks Manishan piirteistä on silmää valokuvaukselle ja tykkään aatella et sen jutut on tarttunu Kieranillekki :')

Siinä paha missä mainitaan. Tolla samalla botilla oli holoprojektorisiru joten kutsuttiin heti Manisha(n hologrammi) kylään. Matkassa oli vähä mutkia...

...mut saatiin se kannustushali sieltä vihdoin. (Ja siinä se, koska ei tosta hologrammeilusta tullu mitään uusia toimintoja ja tulevaisuus oottaa tutkimistaan.)

Se aikajäbä jakeli kaikkia tutoriaalitehtäviä ja yks niistä oli heittää botin kans ylävitonen. Ei kuulosta hankalalta mut jumankauta ku se ei sitte ottanu onnistuaksee. Kieran veteli vaan koko ajan ohi ja katto jälkeenpäi kättään tosi hämmentyneesti :DD Ja miinukset lensi.

Pikagooglaus ehotti laittamaan botille sen ystävällisyyssirun minkälie.

Arvatkaa kaks kertaa auttoko? NO EI :DDDD


SE OLI MUN OMA ALUN PERINKI!!1 stna

Laturit on yliarvostettuja.

Lähettiin morjenstamaan sitä yhtä ainoota jälkeläistä jonka Kieran oli saanu aikaan.

Toi rakettireppu on oikeesti ihan hemmetin kätevä, koska sillä pystyy periaattees teleporttaamaan. Onneks kuolemanvaara liittyy kuitenki vaan paikallaan lentelyyn, Kieranilla ei nimittäin oo homma vielä ihan hanskassa :''D


Mikä yllätys.

Kieran: Tule tänne rakas lapsi, aivan ihastuttavan ihmeellistä tavata <3
also Kieran: Jos sillä ois ollu naama ku laamalla nii oisin eläny loppuelämäni selibaatissa. Ihan oikeesti.

Mäki vähän pelkäsin et näyttääkö Kieranin ja Manishan piirteet sekotettuna ihan kammottavalta mut mikäli tästä tyypistä voi jotain päätellä niin so far so good :o

Also, mä rakastan Manishan nenää.


That's trippy.

Kieran: Miten tälläsessä läävässä voi ees asua...

Kieran: Tota eiku siis VOI MITEN KAUNIS TALO SULLA :)


Mielistelyn jalo taito.

Päästiin ainaki vihdoin eroon siitä hiton taitopalkista joka ilmesty aina ku Kieran vähäkää puhu jollekki.

Rebelstatus laskee joten gizmot esille. Tää tyyppi oli kuitenki selkeesti Kieranin jälkikasvua koska siihen ei niin vaan tehtykää vaikutusta :D

Enkä tuu ikinä pääsemään yli tästä ilmeestä XD


Jaha.

Hyvää päivänjatkoo vaan sullekki.

Mentiin paremman tekemisen puutteessa tsekkaamaan paikallinen menomesta.

Meininki oli ihan katossa.

Biljardikaa ei meinannu luonnistua.

Kieran: Mä lähen kotiin, tää koko paikka on ihan tyhmä ja mulla on ikävä Cosm– siis Manishaa ;___;

Kunnon yöunien jälkeen elämä hymyili taas.

Eikä vieläkää :DDDD Ihan sama, mä luovutan. Kömpelöt simit ei vissiin osu IKINÄ. Erittäin kyseenalainen pelinsuunnittelupäätös jo itessään, ja sit isketään vielä joku tehtävä joka on mahotonta saada suoritettua :):):)

Kieran: Kosto elää prkl toivottavasti kuolet

Läts.

Ei se kuollu.

Käytiin puistossa ihailemassa noita patsaita.


Ihan kiva idea et noiden tilalle voi saada patsaan omasta simistä mut ei Kieran, ei ainakaa vielä :D Toi trendsetter oli muutenki tosi kummallinen, sitä varten pitäis vissiin käyttää omas maailmas jotain vaatejuttua mihin en koskaan perehtyny sen enempää.

Toi laudalla ajelu sujuu muuten jo ihan hyvin mut parkkeeraukses on vielä kehittymisen varaa.

Löyty tollanen hylätty laser rhythm-a-con thingamadingy (mitää hajua miten se on suomennettu :DD). Ihan hauska uus soitin, ja siihen liittyy myös yks noista patsaista mihin aattelin pyrkiä, koska sitä varten tarvii vaan saada taito kymppiin ja soittaa nykyisyydes parille simille.

Kieranilla on aina 100 % tunteesta pelissä.

Toi asento on jotenki niin söpö :')

Mikään ei laita inspiraatiota virtaamaan samalla lailla ku karu aavikkomaisema mistä voit hyvällä tuurilla löytää pari torakkaa.

Epätoivon hetkellä hierottiin juttua kasvin kanssa.

Villinaniitteja. Tuolla erämaas saa aikaa kulumaan vaikka millä mitalla niin kauan ku jaksaa lennellä paikasta toiseen keräämässä tarjontaa.

Kieran: Meni vettä korvaan :(

Löyty sieltä jotain ihan oikeesti elävääki.

Kieran ja Sylvester, friends forever <3

Ensikosketus botinrakennukseen.

Hieno mainos EA. Very subtle.

Olin vähä yllättyny et oman botin voi rakentaa vaikka heti. Aattelin et homma toimis samoin ku simbottienki kans eli et pitää ensi olla ees jonkitasonen rakentaja, mut toisaalta ku taidon nimi on BOTINrakennus nii eihän tos muuten ois mitää järkee :D

Kieranin ensimmäinen lapsi sai nimekseen Lola ♥ Siitä tulee meidän siivooja/korjaaja/lastenhoitaja/puutarhuri kuhan keksitään oikeet piirresirut.


Lies.


Tykkään kuinka kaikkien noiden naniittien nimet on jotain tieteeseen ja fysiikkaan liittyviä 8) Vaikka ne onki tosi randomeita ja huomaa et tyypit on vaan valkannu sieltä täältä hienon kuulosia käsitteitä ja ilmiöitä.

No mikäs sulla ny on?

Kieran: Täällä ei varmaan näytetä Täydellisiä naisia :((

Olin aluks jyrkästi sitä mieltä et ei todellakaan oteta mitään hololemmikkiä, mut ku vihdoin kokeilin nii rakastuin noihin :D Parasta on et ton voi jättää reppuun homehtumaan eikä se karkaa, kuole tai valita mitään, joten sen kans voi pelleillä tasan tarkkaan sillon ku haluaa.

Kieran viettää aika paljon aikaa rähmällään koska kömpelyys + huono advanced technology -taito XD

Lisää karvakavereita. Yritän jatkuvasti hillitä itteeni mut silti reissun jälkeen repusta löytyy aina ihan liikaa elukoita jotka sitte karkaa jatkuvasti ku en jaksa laittaa niitä häkkeihin.

Naniitin purkaminen voi lapset olla vaarallista. Älkää kokeilko kotona. Älkääkä ainakaan keskellä erämaata.

Pääasia ettei menny meikit pilalle.

Miksi teleportata kuntosalille suihkuun kun voi teleportata kuntosalin uima-altaalle snorklaamaan?

Täällä ei selkeesti sähkö paljo vedestä piittaa.

Löyty vihdoin riittävästi avaimenpalasia et saatiin mystinen ovi auki. Kai ton on tarkotus esittää pudonnutta avaruusalusta......

Malta ny hetki!!


En välttämättä halua tietää mitä tuolta löytyy.

Yks iso pettymys toiki paikka. Ei siellä ollu ku kaks sivuhuonetta joissa oli jalustoilla pari rahasäkkiä ja jotai muuta sälää, ja kolmannessa huoneessa oli vaan tuoli ja tollanen holoseinä ._.

Rotta karkas keskellä yötä, as I was saying. Mut ei se pitkälle pötkiny.

Joo mä tiedän et se on päästäinen mut rotta kuulostaa paremmalta.

Käytiin vielä shoppailemassa ennen kotiinlähtöö. Toi kauppahomma on ideana tosi kiva, vaikka siellä onki myynnissä ihan samaa tavaraa mitä ostotilastaki sais.

Näitä ei pääse pakoon ei sitte mihinkään.

NNOOOOO

Kotiinpaluutoimintoo ei pystyny enää peruuttamaan joten rotta jäi jälkeen :(

Mikä yllätys et Kieran laskeutu persustalleen.

Lentävä koera.

Olin näin vanha ku sain tietää et lentäväkoira on joku lepakkolaji :DDD

Lola otti määrätietosena heti suunnan kohti likasia kylppäreitä. This I like >:)

Mökkihöperö-Manishalla oli jo ikävä vaikka näiden aika ei sillä välin mihinkään liikkunukkaa.

Manisha: Ooksä käyny salilla? Suihkurusketuksessa? Näytät jotenki erilaiselta mut en millään saa päähäni mistä se johtuu...


Joo as if :DD Siellä seuraavalla kerralla mitää ollu muuttunu.

Sylvester sentään pysy taskussa kotiin asti.

Kieran: Voinks pliis syöttää tän tirpan Sheballe?

No et todellakaan, se on nyt rakas perheenjäsen <3

Molemmilla koirilla oli kirppuja. Arjen askareet ei odota -.-

Lola keksi sen helpoimman kiertoreitin :DDD Ja sulautuu muuten tosi tehokkaasti noihin verhoihin. En yhtään ajatellu tätä ongelmaa sillon ku päätin sen värejä.

Faustine: Se ken uskaltaa istua mun keinutuoliin saattaa huomata ettei aamulla enää herääkään.

Ei vastalauseita.


Nykkö vasta :DDDD Pikku ärripurri.


Toi toinen pallura kuulostaa aika hyvältä <____<  Vähän myöhästä ny.

Repusta löyty vielä joku random kilppari joten laitettiin seki esille.

Ei ehkä ihan heti ajattelis et nää kaks on veljeksiä :D

Miks naapurin pihalla on sipuleita XDD

Jaa Lolaki on pakotettu osallistumaan valmistujaisiin ._____.'

Tää on se ongelma ku et näe muiden simien tarpeita (tai voi tehä niille mitään). Kukaan ei nyt kuole jooko?

Tien toisella puolella oli taas esitys täydessä vauhdissa. Epäilen koko ajan enemmän onks kukaan tässä kaupungissa ~oikeissa töissä~ ku noita katutaiteilijoita hyökkää esiin joka nurkan takaa.

Mummolla vetää aivotki tyhjää ku on niin kaunista laulantaa. Tai niin kauheeta.

Julianne oli myös aikuistunu ♥

Draamaaaaaa


Mun Letoon samaistuminen se vaan jatkuu xD

Kuka ei kuulu joukkoon?

No sinä.

Talo tarjoaa ensimmäisen parturikäynnin. Meepäs ny matkoihis siitä.

Kieran haisto rahan ku simejä lipu ohi jatkuvana virtana. Faustine ja Gaia tekee sitä mitä parhaiten osaa eli haastaa riitaa, ja Manisha haluaa vaan pelata XD

Ei Kieranin konsertti valitettavasti ketään kiinnostanu, koska tää sama muikkeli oli jo seuraavan miehen kimpussa. Tai no toistepäin, mutta herkullista draamaa oli silti. Taustalla tapahtuu myös kaikkee muuta jännää.

Jos se sanomalehti niin kovasti häiritsee niin voit ihan vapaasti olla pyörimättä meidän pihalla. Ei mua haittais yhtään :)))

Nii joo se laturi vois olla ihan hyvä ostos :'D

Kieran yritti anteeksipyyntönä tarjota huoltoo mut tais sörkkästä meisselinsä johonki väärään väliin XD

EI SILLÄ TAVALLA SENKI PERVOT

Nyt tarkasti sitte. Mun tuurilla kumminki kuolet Lolan antamaan sähköiskuun ja sit mä kyllä nauran :DDDDD

Toi on niin söpö animaatio :'D


Kuka?

Mitä?

HÄH?

Taustalla komeilee mielenkiintosesti bugaava tontti/maailma </3

Kuten näkyy, ylhäältä päin kaikki on kunnossa. Kyllä, mä iskin showhallin keskelle ökyhienostoaluetta koska I do what I want.

Maantasalla homma lähtee kuitenki jostain syystä ihan käsistä 8))


Niin kumminkas päin se ny tapahtu?

Kieran: Sä oot kyllä paljon parempi lemmikki ku joku hiton kaija.
Sylvester: YOU COME HERE AND SAY THAT TO MY FACE

Kieran: Skannerini kertoo että that is a daaaamn fine ass


Ugh :D

Monsterieläinbugi on vieläki voimissaan, ja bugaavat puhelimet rantautu lisärin mukana munki peliin. Kiitti EA ku korjaatte juttuja ja silleen <3

Mutta siis, Leton oli aika lentää pesästä. Mun tulee ikävä sen oikkuja ja karkuretkiä..... not :D


Sillä sekunnilla ku se ei enää kuulunu talouteen nii se meni hankkimaan itelleen saman työn ku Kieranillaki. Helkkari mitä huijausta :DDDD

Koska kaupungin pikkutalot on tupaten täynnä, Leto sai itelleen ihan semihulppeen asumuksen. Varsinki verrattuna siihen yhen makkarin rötisköön mihin tungin Koten ja Milan xD

Gaia otti vielä kaiken ilon irti tosta...... puusta....... ennenkä seki potkittiin pihalle.

Juliannen kanssa samaan kämppään totta kai 8)

Lola: Oujee vihdoin päästiin niistä nilkeistä eroon~
Faustine: Oujee

o___O

En oo sittenkää ihan varma mitä mieltä oon ideasta tehä Lolasta lastenhoitaja......

En voi uskoo silmiäni. Nää kaks tulee oikeesti toimeen??

En myöskään tajua miten nää ei vihaa jo toisiaan ku tuntuu et Faustine on koko ajan säikäyttelemässä ja muuten vaan oma ittensä.

Maybe true love is real after all.

Kieran hei tää sun Sylvester-viha menee jo vähän yli, kyllä sä siihen koskee voit :DDD


SINÄKI??? Joo Kieranilla ei aluks ollu yhtään työkavereita ja pomonki peli joutu äkkiä generoimaan mut ei mulla mikään perheyritys ollu suunnitelmissa :DD


Kolmas sukupolvi on nähnyt päivänvalon :') Valkkasivat vielä tosi kivan nimenki, joudun ehkä pöllimään ton jollekki tulevalle simille.


Eiköhän pistetä pökköö pesään ja tuhota maailma. Tai siis kokeilla tota dystopiaa :DD


Seems safe.

Mentiin suosilla vähän kauemmas talosta, ei sitä tiiä millanen mötikkä sieltä tulee :DDD

...........lame.


Voi jumankauta, tolle aikajäbälle kävi samoin ku niille yliopistokämppiksille....... Tällä kertaa en jaksanu ees yrittää korjata ongelmaa, koska ihan sama. Rip Emit, tervetuloa Jasen :DDDD


Onneks Kieranilla on jo soluttautumiskokemusta.

Täällä oli joku taas ihan pihalla vuodenajoista.

Ku kukaan ei tullu avaamaan nii herra päätti siirtyä buuaamaan ikkunan takaa Faustine-paralle joka yritti vaan pitää kroppaansa hyvässä kunnossa :D

Häirikkö: Oi Juuuliaaaaaa, tuu avaamaan ovi!
Lola (yläkerrasta): Painutkos helvettiin

Naapurin sipulit lisääntyy ja levittäytyy :DDD

Yrittäkää edes.

Manisha hyväntahtosena murtu vihdoin ja kaivo taskustaan parit karkit et päästiin tosta möykkääjästä eroon ._.


Tätä varten on ankarasti harjoteltu sitä karismaa >:)


Ei sun ite sitä ollu tarkotus uskoo XDDD Goddammit Kieran.

Kieran: Sieltä se pyrstötähti tulee, tässä tilanteessa ei auta ees pikkuleivät!!!


Shit xD


Se kuitenki laskettiin onnistuneeksi joten whatever.

Kieran: Apua kato sieltä sataa teollisuusroskiksia!!

Onneksi äiti uskoo kaiken.

Samoin ku yhtä älykäs robotti.


No siis perheelle ja parille naapurille käytiin valehtelemassa mut miten vaan.


Oh no, tää tulee sattumaan sieluun :D

Kieran: Mä oon kuullu et roskaaminen pidentää ikää :)

Selkeesti Faustinen jälkikasvua o___o

Kieran: Lolllz siis roskaaminen on ihan sikahauskaa äksdee

Ja ne muuten ihan oikeesti heitteli roskia ympäriinsä! :D

Yks tulevaisuuden toivo sentään pisti vastaan ja anto Kieranin kuulla kunniansa.


Yay.....


Welp, there's no going back now.

Ei muuta ku valeasu niskaan ja kohti suurta tuntematonta.

Cosmos: wtf

Kieran: Tähän pitäis rakentaa uima-allas jotta vois laskeutua suoraan veteen eikä menis PERSE HAJALLE



5 kommenttia:

  1. Oi ihanaa! Oonkin ootellutkin postausta :--) skyrim on oikeesti ihan valid syy jättää opiskelut vähemmälle, pakkohan sitä on pelata ku pystyy
    Kieran on muuten tosi sulonen! Tykkäsin aiemmin noista muista Faustinen lapsista enemmän mut nyt Kieran on Just Se Ykkönen :Dd
    Kiva postaus, oli jo ikävä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä skyrimistä, vaikka proffat välttämättä ei xD

      Mäki tykkäsin aikasemmin lähinnä Milasta ja Gaiasta (minkä luultavasti huomas) mut mitä enemmän oon pelannu Kieranilla sitä lähempänä siitä on tulla mun lempisimi ikinä! Tähän asti paikkaa on pitäny muuan Sadie Westley mut nyt en oikeesti enää tiiä :'D

      Poista
  2. Miekii oon taas pelannu Skyrimiä :DDDD Oli taas niin paljon ympäriinsä lentämistä yli 7pv putkeen et piti saaha hermolepoa Skyrimissä, se on niin eskapismipeli et siitä on tullu ittelle jo stressinlievityspeli. Paitsi et ärsyttää ku tuntuu et nyt itellä on liian VÄHÄN sidequesteja! Tai sellasia mitä en halua vielä tehä (koska en muista viiä tavaroita johonkii taloon tai asuntoon säilöön ja aina päädyn jonnekii ihan muualle matkan varrella...) ja sit on kans hitosti jotain, mitkä kai liittyy lähinnä tiettyyn kellonaikaan koska ne on valittuna mut niitä ei silti löydy kartalta. Ja sit ku käy kysyy töitä ni kaikki antaa vaan jotain lohikäärme-, bandit- tai giant-bountyja, ja melkein aina johonkii paikkaan, jonka oon jo kertaalleen käyny tyhjentämässä...

    Ja ja ja... Blogger... en tiiä mitä se tekee mut... itelle ei kai oo noin käyny koskaan, mut toisaalta, käytän tätä lähinnä koneella vaikka on miulla se sovelluskii. Mut en oo siinä kirjotellu ku kai vaan joskus jotain, koska se on joku hyödyttömin äppi koskaan eikä siitä nää ees kommentteja. Mut niin, pitäs varmaan itekii koittaa kirjotella toi seuraava osa joskus, kuvat on kyl ladattu jo ja ois kuvia toiseenkii postaukseen vielä ::D

    ---

    AI SIITÄKÖ SE LAULAMINEN TULEE :DDDDDD No, makes sense. Kuulen vieläkii sen paparazzin äänellä sen hoilotuksen päässäni.

    Joo just meinasin kans kirjottaa et kannattaa olla varovainen ku tohon voi kuolla :D Damienin kanssa oli joskus oikein hupaisaa ku se oli sen asuntolajutun katolla ja sen pää tuli sit katon läpi ku juuttu "maahan" kiinni XD

    En tiedä Mass Effectistä ku en pelaa, mut piti googlettaa ja siis voihan toi hyvinkii olla, koska EA :D Ne on ennenkii laittanu simssiin viittauksia muihin peleihinsä.

    Ai en ees tienny noista hologrammeista! :D

    Hahahaha ei se failattu highfive johtunu Kieranista! XD Jotkut robotit tekee niin ihan tahallaan! Esim. Sarin kanssa ei toivookaan et onnistuis ku se vihaa kaikkea ja kaikkia "viheliäisten virtapiirien" ja "tietoisuuden" takia :DDD

    Kristofer taitaa olla näitä sarjassamme ihmiset, jotka vaan haluaa elää menneisyydessä, ainankii mitä tota talon sisustusta ja tyypin vaatteita kattoo :DD

    Jotenkii häiritsevää ku niin moni paikka tuolla on sisustettu niin et sopii ton kaupungin ulkomuotoon, mut sit jotkut noista näyttää siltä ku EA:n väellä ois aika ja moti loppunu kesken ja heitelty vaan ne perinteiset tavarat nopeesti sinne sun tänne.

    Botit voi myös mennä poreammeeseen joten ei, vesi-ilmapallot ei niitä saa hengiltä ::D

    Miust toi on vaan laserrytmikone tai jotai suomeks :D Periaatteessa muuten "suora" käännös.

    Btw en tiiä huomasitko jo mut noissa unikapseleissa voi laittaa simit näkemään unia! Niistä saa revittyä kivasti huumoria myös toisinaan :DD

    Kieranilla ja Sylvesterillä meikit mätsää hienosti :D

    Haha, jos alkaa häiritsee ni Lolan voi sammuttaa olkkarin nurkkaan ja hyvin kuuluu joukkoon! XD

    Sipulit :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

    Haha miekii voin samaistuu Letoon XD

    En tiiä voiks simit kuolla noihin bottien sähköiskuihin, mut en ainakaan Damienin kanssa oo ollu koskaan huolissaan siitä - ja Saria ei parane tökkiä ruuvimeisselillä koska se päättyy aina sähköiskuun :D Siks se onkii tason 1 botti ja saa hoitaa oman huoltonsa ku ei kenenkään muu apu kelpaa.

    Öööööö miks Leto ajaa taksia..? :DDDDDDD Vai enks nyt tajua jotain? XD

    Vitsi tajusin just et onkohan Emit tavallaan myös viittaus Back to the Futuren Doc Browniin, jonka etunimi on Emmett :DD

    Asddd toi lehmäkasvityyppi ::D

    Arvasin ettei mahu kaikki yhteen viestiin taaskaan ->

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loput:

      Btw ootko myyny sipuleita repusta? Miulla on nimittäin joku bugi pelissä et välillä ku myyn jotain repusta, ni se ilmestyy silti maahan/talon lattialle ja sen voi myydä uudestaan, ja joskus se silti ilmestyy siihen.

      Tulee jostain syystä tostakii "great woolly lamas" mieleen BTTF ja "Great Scott!" :D Ja nyt tuli mieleen ku BTTF2 telkkariversion tekistyksessä lukee jossain välissä Martyn sanoma muistaakseni et "Voihan kilin kellit." Muistan ku hämmennyin tosta pentuna XD (Yritin ettii sitä enkuks mut en tiiä mitä siinä oikeesti sanotaan, muistan kyl sen kohtauksen.)

      Hahaha tfw oot niin hyvä näyttelijä et oma suoritus menee täydestä itteeskii XD

      Anteeks nyt mut mikä KETTU tuo roska on? Vaatteita muovipussissa? :D:D:D:D

      Noni, oon ihan varma et toi "great llamas!" on viittaus "Great Scott!":iin.

      Woooow! Ite oon muuten nähny vasta vaan tavallisen tulevaisuuden :D

      Noh, jatkoa odotellessa pitäs kai vaivautua omaankii blogiin postausta kirjottamaan ::D Yritän tänään taas valvoa kellon ympäri (heräsin eilen 17.30 tän takia) ni on aikaa ja kaikenlainen ei-väsyttävä ja aikaa kuluttava tekeminen kyl kelpaa :DD

      Poista
    2. Skyrimin kaltasis peleissä huonoo on se et niitä questeja ei tosiaan riitä loputtomiin, ja ilman questeja ei oo hirveesti muuta tekemistä :/ Ja toisaalta tympii alottaa alustakaa ku lopputulos ois kuitenki se et päätyy kiertämään niitä samoja paikkoja uudestaan, paitsi nyt kuolet taas kaikille hemmetin hämähäkeille. Mut sit ku puhutaan esim. Dragon Agesta tai Mass Effectistä jotka on paljo lineaarisempia pelejä nii niitä mä jaksan pelata läpi ja alottaa alusta ihan naurettavan usein vaikka samoja paikkoja niissäki joka kerta kolutaan :DDD Terveisin about 700 pelituntia DA Originsissa, DA Inquisitionissa ja Mass Effect ykkösessä ja monta sataa niissä muissaki......... En tiiä mikä siinä on. (Ok tiiän, se on 90-prosenttisesti oikeesti hyvin kirjotettujen ja mielenkiintosten companionien ansiota, sori skyrim mut sun followerit on yks iso vitsi.)

      Joo eihän sillä sovelluksella saa tehtyä tyylii mitään muuta ku kirjotettua postauksia, ja hiton alkeellisesti kaiken lisäks. Boldaus ja kursiivi löytyy mut siinäpä melkee se. Ite ku ylikäytän esim. sitä minifonttia nii joudun aina joka tapaukses tekemään viimesen luonnoksen koneella. Kuvien koon ja paikan muuttamisesta puhumattakaa :D Mut ajaa se silti (jotenkuten...) asiansa ja tuun mitä luultavammin käyttämään sitä suht usein tulevaisuudessaki aina jos sattuu olemaan inspiraatiota mut ei konetta käsien ulottuvilla. Living on the edge I guess.

      * * *

      Lol muistan vieläki sen yhen rakettireppukuvan ja strategisesti asetellun taitopalkin :DDDD Halvat on huvit mut olkoot.

      Paitsi et Kieranin tapaukses se oikeesti on sen oma vika :D Kokeilin ainaki viiden eri botin kans, eikä niistä millään ollu mitää epäilyttäviä piirresiruja, ja yhelle laitoin tosiaan jopa sen ystävällisyyssirun. Ilkeis toiminnoishan on se pretend-high-five missä simi (tai botti) vetää tahalleen ohi, mut Kieran tekee sen ihan vahingos, niin vaikee ku tää onki selittää ilman et näkee sen animaation. Kokeilin tutkimusmielessä muutaman siminki kans mut Kieran on oikeesti vaa ihan helkkarin toivoton tapaus XD

      Jep, mut toisaalta ku toi on sitä köyhää asuinaluetta nii mun mielestä on iha järkeenkäypää et siellä tulee sisustus vähä jäljessä. Enemmän häirittee kuinka kaikki kaupungin kerma tunkee ökyvaatteineen esim. tohon pikku kapakkaan keskellä mettää :D

      Huomasin joo, ja kyllästyin aika lailla heti ku huomasin et niistä uneen vaikuttamisen vaihtoehdoista ylin ja oikee on AINA ne hyvät ja alin ja vasen huonot :DD Mut ne vaihtoehdot itessään on kyllä just sopivan randomeita et voin myöntää et oon nauranu about jokaselle xD

      Joo tuskinpa niihin voi kuolla, ois muuten vähä liian hasardia :D Ja Kieran ois kans kuollu jo ajat sitte koska se on saanu tulevaisuudes niin monelta botilta sätkyjä ettei oo tottakaa.

      Älä kuule multa kysy :DDDD Mulla NPC:t taikoo useemmin itelleen taksin ku oman auton tai ESIM. ISTUU SIELLÄ TAKSIN TAKAPENKILLÄ... Todennäkösin hypoteesi on et se johtuu nraasin Traffic-modista, mut en oo koskaan jaksanu perehtyä sen tarkemmin :D

      Itse asias mullaki esiintyy toisinaan tota bugia. En oo tietääkseni tehny sipuleille mitää muuta ku siirrelly jääkaappiin ja siinä ei oikee logistiikka täsmää ellei kamera oo ollu jotenki ihan vinksallaan, mut en kyllä sulje vaihtoehtoo poiskaa.

      Taaaaas mä joudun myöntämään sivistymättömyyteni ku en tiiä oonko kattonu yhtäkää BTTF-elokuvaa (ainakaa alusta loppuun) ja menee kaikki viittaukset ihan ohi :DDD

      Muistelinki et sun blogissa ei tainnu näkyä ku vaan normi tulevaisuus. Itelläki on loppujen lopuks aika vähä kuvia niistä kahesta muusta koska ei niissä ollu läheskään niin paljoo mitää hienoo erilaista ku oisin toivonu :/ Koko tulevaisuuslisäri oli mulle aika pettymys ja oisin varmasti pärjänny ihan hyvin ilmanki, mut tuli siinä ny ainaki joitaki kivoja toimintoja ja tavaroita.

      Poista