perjantai 18. lokakuuta 2019

Mistborn vol. 9 ~ Aika pistää pyörät pyörimään

Valitin viime postauksen alus kuinka mun peli alko kaatuilemaan muistin takia. Säädin vähän väliä jotain pientä mut mikään ei tuntunu auttavan, kunnes joskus viikko sitte löysin ilmeisesti oikeet kikat ja sen jälkeen peli ei oo (vielä, kop kop) kaatunu kertaakaan! Tein tosin yhteen pötköön aika monta juttua, joten en tiiä varmasti mikä niistä autto vai oliko se kaikkien yhteisvaikutus.

Tää on ajankohtasta vasta joskus kolmen postauksen päästä, mut jossen pölise nyt nii unohan ihan varmasti. Loput tästä alkujauhannasta tulee siis olemaan noiden kikkojen selittelyä, mikäli niistä sattuis olemaan apua muillekki. Jos tekninen löpinä ei kiinnosta nii et menetä mitään tärkeetä jos skippaat suoraan postaukseen :D


ELI SIIS. Törmäsin latausreissulla tähän postiin, ja siinä oli lueteltu mulle hyvin tuttujen temppujen lisäks yllättävän monta asiaa mistä en aiemmin tienny. Lähin käymään listaa läpi kohta kohalta ja valkkasin itelleni sopivat kikat (esim. yks vinkki on olla pelaamatta kaikki lisäosat valittuna ja sehän ei kelpaa mulle :D:D:D). Mainitten tässä vaan ne joita ite sovelsin ja joita en ollu jo aiemmin tehny, mut suosittelen tarpeen vaaties lukemaan koko alkuperäsen postin, koska se on tosi hyvä ja kattava!

Kikka 1:
Jonkun päivityksen jälkeen TS3.exe käyttää mun ymmärtääkseni joka tapaukses 4 gigaa muistia sen naurettavan kahen sijaan, mut tän ohjeen mukasesti Sims3.inissä oli vieläki kirjattuna raja sinne kahteen, joten muutin sen 8 gigaksi (mikä on puolet mun koneen 16 gigasta, niinku tos ohjees neuvotaan).

Kikka 2:
Latasin Razer Game Boosterin, koska siitä on varmasti apua muidenki pelien kans, enkä tajua miten en tienny sen olemassaolosta. Tää siis sammuttelee automaattisesti kaikenlaisia turhia muistia syöviä taustaprosesseja mitä ei pelates tarvi ja palauttaa kaiken alkutilaan ku lopetat pelaamisen.

Kikka 3:
Tein muutoksia GraphicsRules.sgr-tiedostoon tällä sivulla olevan ohjeen mukasesti. En tiiä mitä noi muutokset meinaa mut tein ne silti, koska why not :DD

Kikka 4:
Kävin läpi mun Mods-kansion ja uudelleennimesin ladattujen tiedostot. Tässä sanotaan et kaikki muut erikoismerkit paitsi viiva (-) ja alaviiva (_) sekä jopa välilyönnit tiedostojen nimissä hämmentää peliä (koska sims), joten eipä siitä ainakaa mitään haittaa oo. Tossa samassa ohjeessa neuvotaan jonku ohjelman käyttämistä jonka voi antaa tehä työt sun puolesta jos ladattuja on ihan järkyttävä määrä. Mä käytän kuitenki CC Magicia ja sen luomat tiedostot on jo kunnolla nimettyjä, joten en säätäny minkää ohjelmien kans vaa kävin manuaalisesti läpi ne parikymmentä tiedostoo joita en oo asentanu CC Magicin kautta (mm. nraasin modit ja pari muuta sekä Overrides-kansion sisältö).

Kikka 5:
Oon kyllä kuullu Save Cleanerista mut en oo koskaan käyttäny sitä. Sen tarkotus on siis pienentää tallennuksen kokoo poistamalla sieltä jotain turhia jämäjuttuja, jollon peli mm. lataa nopeemmin ja kaikki on tyytyväisiä. Oon kuitenki vähä liian vainoharhanen et päästäisin jonku random ohjelman käsittelemään mun tallennustiedostoja ilman et tiiän tasan tarkkaan mitä se tekee :D Mutta! Ilmeisesti saman homman voi tehä myös manuaalisesti, ja koska minä, nii säädän paljo mieluummin ite (vaikka siinä oiski suurempi todennäkösyys paskoo jotain, köh). Jos et oo niinku minä nii Save Cleaner toimii vissiin ihan hyvin, ainaki se ensimmäinen versio (v1.1). En tiiä miten sitä käytetään mut tuskin on hirveen vaikeeta.

Mä sen sijaan lähin riehumaan s3pe:n kanssa. En rupee täs perusteellisesti neuvomaan miten se toimii, koska käytän itekki sitä vaan joskus parin laatikon ruksaamiseen/tyhjäämiseen jos joku ladattu vaate on laitettu ihan älyttömiin asukategorioihin. (Esim. joku talvitakki uima-asuihin. Ei kiitos.) Toi ylempänä linkkaamani ohje on kuitenki tosi hyvä ja kuvilla varustettu, eikä tän kikan taso mitää rakettitiedettä oo.

Seurasin siis tota ohjetta, mut skippasin ainaki vielä täs vaihees ton ensimmäisen osan, jossa neuvotaan poistamaan esim. turhia valokuvia, tanssiaiskuvia, tervehdyskorttikuvia, maalattuja kuvia... Ihan vaan sen takia et mulla ei ollu mitään turhaa, vaan aika lailla kaikki on jossain esillä. Mut toi toinen osa, "SNAP-resourcejen" poistaminen, OH BOY. Ku alotin, tallennus (se kansio) oli about 450 megan kokonen. Poistin melkein 17 000 (!!!) snappia, jollon se pieneni 110 megaan :DDDDDD Noi snapit on mun ymmärtääkseni mm. niitä simien "pikkukuvia" ohjauspaneelis, suhdevalikos, sukupuis jne. Peli ilmeisesti säilöö niitä ihan järkyttäviä määriä eikä poista vanhoja ikinä, jollon on ihan järkeenkäypää et tallennus alkaa kasvaa kokoo.

Seuraavalla kerralla ku tallennuksen avaa nii peli käy hetken ehkä vähä hitaalla ku se luo uudestaan kaikki ne kuvat mitä se oikeesti tarttee. Oon pelannu tän jälkeen aika paljon ja monitoroinu tallennuksen koon kasvamista, eikä se vieläkään oo ku 170 megaa, mistä jokainen voi tehä omat johtopäätöksensä :D Jatkossa teen ehdottomasti tän putsauksen aina tietyin väliajoin, koska onhan toi nyt ihan naurettavaa.

Kuten sanoin, en tiiä mikä näistä kikoista loppujen lopuks autto, mut tän viimesen vaikutuksesta numerot kertoo ainaki ihan selkeesti. Suosittelen lämpimästi.

Ja sitte siihen ite postaukseen :DDDD


○ ○ ○Take two, let's go! Tällä kertaa saatiin jopa rahee.

Mun simit ei oo tainnu ikinä ennemmin asua fraternityssä tai sororityssä. (Onks fraternity suomeks vaan veljeskunta? Kuulostaa tyhmältä :D No joka tapaukses.)


Tarkistin et onhan Manisha vielä tallella, ja joo oli se, mut huomasin jotain muuta hälyttävää :DDDD

Hei hei hei minne luulet meneväs, meillä on tärkeitä juttuja selviteltävänä.

Kieran: Hahahahamätykkäänsustahahahaha

Sain mestari-idean et Kieran tekee (kunnollisen) peliliikkeensä ton rebelien hengailupaikan katolla... :D Piti käyttää kepulikonsteja et sain Manishan sinne.

Täällä rakennuksen takana on selkeesti joku salasuhde meneillään.

Sadeki alko just sopivasti ._.

Kieran pliis, jotai yritystä ees XD

Vaikka ei mun kai oo varaa arvostella ku näyttää kerran toimivan.

Aww, toi sateenkaari ilmesty tohon niin täydellisesti ♥


Kaikki tai ei mitään.


Woops~

Kyllä tämmönen käännekohta pitää ikuistaa.


Like I said, kaikki tai ei mitään.

Vanha kunnon om nom nom


Damn right.

Salasuhde todellaki!!! Toi blondi mies oli siis vähän aikaa sitte siellä takapihalla ton kauempana olevan miehen kans. Draamaa.


Vähän ny jarrua hei. Opiskelut ensi.

Veljeskunnan terassi oli seuraava töhertelyn uhri. Kieran on ehkä miellyttävin kämppis ikinä xD


Katutaide oli kyllä ihan naurettavan helppo taito saada täyteen. En tiiä onks Kieranilla vaan liian sopivat luonteenpiirteet (taiteellinen + avant garde) mut musta tuntu et taitopalkki nousi tos ihan lopussaki vielä samaa vauhtia ku muut taidot jossai nelostasolla.

Ihan mukiinmenevä.


Uuuuuu


Eikä muuten ollu kyse ihan pikkusummasta o___o

Kyllä tollasesta työstä sietääki saada kunnon korvauksen :o


"Society quakes beneath his feet." :DDD

Kämppikset vauhdissa. Tässä talossa joko lukitaan ovet tai ei nukuta.

Aamut alkaa opiskelijoille ominaisesti.

Kieranin pitäis ehkä kasvattaa habaa ennenkä se suostuu näihin hommiin :DDD

Koska ilmeet.

Kieran: Kyllä, mä annan täs just rapsutuksia mun kaverille. Oliks jotai asiaa?


Eipä sillä pernalla tai toisella munuaisella mitään teekkään, umpilisäkkeestä puhumattakaa :D


Kivat rahat tolla tienas.

Kieran: Vointini on oikein hyvä, kiitos kysymästä :)

Valitan, niitä roskiksia pitää kaivella jos haluut kunnon rebeliksi. That's the way the world works.


Löyty taas kaikkee tosi hyödyllistä.

En oo tainnu ikinä ennen käydä yliopiston kuntosalilla. Täähän on tosi kiva :o

Kerranki mehutynnyribileet joissa on muita vieraita JA JOPA MEHUTYNNYRI.


No niinpä tietysti.

Seka-asuntolas ei ollu koko aikana yhtäkää vaaratilannetta mut mitä tapahtuukaan ku pistetään kasa miehiä asumaan keskenään XDDD

Kierania ei paljo muiden hengenhätä liikuttanu ku tarjolla oli ilmasta mehua viinaa mehua.


Keskity ny vaan siihen palon sammutukseen.

Kieranin telepaattiset kyvyt on vieläki tallella.

Kieran: Ei tätä kestä selvin päin.


Indeed.

Palokunta päätti ilmeisesti jäädä hengaamaan sammutustöiden jälkeen.

Just joo. Toi ei vissiin ikinä päässy ulko-ovee pidemmälle vaan jäi tohon jumittamaan.

Tilanne oli sama vielä seuraavana aamunaki. Joukkoon oli liittyny myös joku kämppiksistä, eikä kukaan päässy tosta ovesta läpi :))) Kieranin piti puikkelehtia takapihan kautta et päästiin tekemään tenttiä. Ennen sitä ei resetoida mitään, sori vaan.


Laulaminenki kuuluu näköjään opetussuunnitelmaan... Pitääpäs laittaa Riverview'hin joku karaokepaikka nii päästään näkemään millaset taidot tolta kurssilta jäi käteen XD

Valtakunnassa jälleen kaikki hyvin.

.......Puhuin liian aikasin.


Treffi-ilta~

No et tasan, ny mennään kuule leffaan.


Ei ollu kyllä sen arvosta.

Manisha ei millään meinannu tulla teatterista pihalle ja Kieran ehti jo vaipua epätoivoon.


Kieran ja sen "unconventional approach" XD

Noi kukat pääty kotona hyllylle :')

Jostain naapuritontilta löyty sopivasti tommonen... fire pit... Oon miettiny monta päivää mikä se on suomeks enkä vieläkään tiedä :D:D:D:D Anyway. Manishaa piti taas vähä paimentaa.

Do you mind?

Ei mitään tilannetajua.

Kieran: Annanko mä sille turpaan? Mä voisin antaa sille turpaan.
Manisha: Lol se hakkais sut 100-0.


Anteeks mitä????

HUI HELKKARI

En oo ikinä nähny näin aggressiivista iskuyritystä. Ei jatkoon.

Kieran: Apua Manisha auta :(
Manisha: Mä meen sisälle. Tuu perässä sitte ku oot valmis.

Ei siinä auttanu ku turvautua itekki väkivaltaan.

Läts.

Sisällä Manisha esitteli biljardipallotemppuja iha onnessaan.

Piti se lumiukkoki vielä rakentaa.

Manisha yritti treffien päätteeks pistää pystyyn opintopiirin :D Sori, mut Kieranilla on nukkumaanmenoaika.


:')

Seuraavana iltana löyty taas kunnolliset bileet, mut näissä oli vähä hämmennystä pukukoodin suhteen.


Too easy.


No eiköhän vaa Esteriki yrittäny iskee hampaansa tähän lihakimpaleeseen. (Uknow, koska se on ihmissusi? höhö)

Kieran: Pidä hampaas kaukana mun lihasta kiitos hei.

Oho, kämppisten keskuudessa on tapahtunu jotain kehityksiä sillä välin ku me ollaan Kieranin kans palloiltu maailmalla.

.......Tai sit ne muuten vaan nukku samassa sängyssä, en muista tekikö ne loppuaikana mitään muuta suhteeseen viittaavaa :D

Siis mitä, varmaan tätä "luistelua" ei koskaan korjattu :D:D:D:D

Miltäs nyt tuntuu?

Kieran: Ihan ok. Vähä kylmä.

Awww

Kieran: Sä et nähny mitään. Tästä ei puhuta.

Mitä mä sanoin siitä haban kasvatuksesta?

Paettiin yläkerran yksinäisyyteen bailaamaan.


Well excuse me...

...me saatiin lupa jäädä yöks ja sit sängyn petaaminen aamulla on "inappropriate"?? :DDDD

Kanssaopiskelijoita ei paljo pakkanen haittaa.

Rakennatte sitte lumiukkoarmeijaa just siihen mistä on jo valmiiks tarpeeks vaikeeta päästä sisään rakennukseen. Tosi huomaavaista.


No eiköhä vaan se palomies (nainen. whatever.) kehannu vielä soitella perään.

Tänään taitaa olla pyykkipäivä.

Tässä koulussa ei tunneta sellasta konseptia ku sääolosuhteiden huomioiminen. Hyvin se paperille luonnostelu onnistuu sateessaki.

Kiva hei ku menitte sinne puskaan. En ois halunnukkaa hyviä kuvia.

Kylläpäs täällä ollaan koreena. Vaan missä viipyy seuralainen?

Aha.

No nyt näyttää paremmalta.

Rauhallinen syysilta, kokon loimu luo tunnelmaa, yllä komeilee henkeäsalpaavan kaunis tähtitaivas, kaikki on täydellistä...

Until it wasn't ._____.

Manisha: Nyt harkittet muuten tarkkaan mitä vastaat.

Kuvan pilaamisesta kiitokset rumalle puulle, aidalle sekä treffisydämille.

Yllättyneitä olivat:
-
-
sekä
-

Sama tyyppi jonka treffikutsu hylättiin aikasemmin. Awkward.


TAAS oltiin muute tenttiä edeltävänä iltana hyppööllä. Miks en ikinä opi.

(Annika tulevaisuudesta: hyppööllä on muute murresana, what I mean is ulkona/kaupungilla :DDDD)

Nämä kaks haki jännällä hetkellä turvaa toisistaan :D Ettei ny vaan menis paperit sekasin.


I didn't expect any less.

Maailma on julma paikka, missä toiset onnistuu toisten kustannuksella....... mitä?

Loppuaika oliki sitte hyvä Manishan innottamana harjotella pari temppua biljardipalloilla.6 kommenttia:

 1. AH kylläpä ilmesty taas sopivasti tämä! "Korjasin" ehkä unirytmini, valvoin vahingossa 24h ja nukuin tässä 12h ja heräsin 5:30................ väsyttää tosin, koska en oo todellakaan aamuvirkku, edes 12 yöunien jälkeen. Joten nyt, simsblogia ja teetä, ehkä vois pelata simssiäkin. Oon tosin nyt ollu viime päivinä erittäin innostunu, jälleen, vanhoista Tomb Raidereista, jotka ostin joskus ajat sitten Steamista ja edelleen TR2 kesken :DDD

  ---

  Kiitos muuten tästä vinkkilistasta! Osan noista jo tiesinkii ja oon saattanu omassakii blogissa niistä joskus puhua (tai sitten on keskeneränen, julkasematon postaus siellä? En muista.), mut en ollu ihan kaikista koskaan kuullukaan, joten täytyy perehtyä tohon joskus vieläkii tarkemmin! Itellä vaan se huono ku koneessa on "vaan" 8Gb muistia, ja tekis miel päivittää se 16Gb asti, mut toisaalta myös uus näytönohjain ois jees, mut molemmat maksaa Tänään taitaa olla pyykkipäivä. EI LUOJA TUKEHUN XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  ::DDDDDdd aaaaa haluan simit yliopistoon, toi kaaos luo niin mainiota tilannekomiikkaa aina XD

  Onks Kieranilla nettideittiprofiili? Ite unohan aina poistaa sen simeiltä, tosin en siltikään oo varma, vaikuttaako se noitten treffipuheluitten yms. määrään. Ei välttämättä.

  Mitä murretta "hyppööllä" on? :D En oo kuullu ennen mut jostain syystä tajusin suunnilleen, mitä sillä tarkotit. En tiiä sanotaanko näin vaan meilläpäin vai kaikkialla, mut ite oon kuullu tosi usein sanaa "viihteellä", tosin se tarkottaa lähes aina sitä et ihmiset on ollu jossain, jossa ollaan alkomahoolin kanssa tekemisissä. Itte absolutistina siis en tuota juurikaan käytä, ku en käy muutenkaan about koskaan missään :DD

  Eih, nyt se jo loppu! No, pitää nyt tutkailla tarkemmin tota snap-juttua postauksen alusta, jäi nimittäin kiinnostamaan! Ja onhan tässä nyt aikaa, ellei väsymys iske niin et on pakko ottaa päikkärit. Aivot ei herää koskaan kunnolla ennen puolta- tai iltapäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mutta kappas, iski taas tää Bloggerin bugi, joka pätkii viestejä, jos niissä on PUOLISYDÄN ja KOODINPÄTKÄÄ koska syyt :D yritetään uudestaan..:

   Kiitos muuten tästä vinkkilistasta! Osan noista jo tiesinkii ja oon saattanu omassakii blogissa niistä joskus puhua (tai sitten on keskeneränen, julkasematon postaus siellä? En muista.), mut en ollu ihan kaikista koskaan kuullukaan, joten täytyy perehtyä tohon joskus vieläkii tarkemmin! Itellä vaan se huono ku koneessa on "vaan" 8Gb muistia, ja tekis miel päivittää se 16Gb asti, mut toisaalta myös uus näytönohjain ois jees, mut molemmat maksaa

   Poista
  2. NO EI JATKU SITTEN :DDDD siis laitoin tohon Tänään taitaa olla pyykkipäivä. EI LUOJA TUKEHUN XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   ::DDDDDdd aaaaa haluan simit yliopistoon, toi kaaos luo niin mainiota tilannekomiikkaa aina XD

   Onks Kieranilla nettideittiprofiili? Ite unohan aina poistaa sen simeiltä, tosin en siltikään oo varma, vaikuttaako se noitten treffipuheluitten yms. määrään. Ei välttämättä.

   Mitä murretta "hyppööllä" on? :D En oo kuullu ennen mut jostain syystä tajusin suunnilleen, mitä sillä tarkotit. En tiiä sanotaanko näin vaan meilläpäin vai kaikkialla, mut ite oon kuullu tosi usein sanaa "viihteellä", tosin se tarkottaa lähes aina sitä et ihmiset on ollu jossain, jossa ollaan alkomahoolin kanssa tekemisissä. Itte absolutistina siis en tuota juurikaan käytä, ku en käy muutenkaan about koskaan missään :DD

   Eih, nyt se jo loppu! No, pitää nyt tutkailla tarkemmin tota snap-juttua postauksen alusta, jäi nimittäin kiinnostamaan! Ja onhan tässä nyt aikaa, ellei väsymys iske niin et on pakko ottaa päikkärit. Aivot ei herää koskaan kunnolla ennen puolta- tai iltapäivää.

   Poista
  3. voi luoja, ei vieläkään............

   SIINÄ OLI SIIS RIKKINÄINEN SYDÄN MUT KOSKA V-KIRJAIN KYLELLÄÄN = KOODI = KOMMENTTI MENEE RIKKI


   Tässä loput, toivottavasti:

   Aloin jo nyt vähän seulomaan jotain ja öööööö... täytyy kyllä tutkia noi snap-jutut koska siis Rogetien tallennuksen koko on 2,12Gt ja, joo, lataaminen ja tallentaminen kestää ihan saamarin kauan, koska oon pelannu noilla about 9 vuotta jo ::D Mut nyt täytyy jatkaa eteenpäin, tee kylmenee/loppuu muuten ennen ku pääsen ees osaa lukemaan XD

   ---

   Noni, pakko kyllä kokeilla noita kikkoja (yhen jo tein), HALUAN Emilyn ja Miken sinne yliopistoon asap eikä ainakaan auta ku lukee toisten yo-postauksia :D

   Saattaa se olla veljeskunta, en tiiä ku en oo itekään kokeillu koskaan vielä :D Kai vasta kolmesti oon käyttäny simejä yliopistolla.

   "when you don't call our hang out with your friends" yeah right XDDD

   No nyt oli kyllä erittäin diippi omnomnom

   Hahaha ihanku tolla takana olevalla äijällä ois nokka pystyssä XD Sellanen "HMPH ja minä en kelpaa vai???"

   Saatan suositella, et muutat Manishan Kieranin luokse KUN ne on vielä yliopistolla, koska ainakaan ite en saa yliopistosimejä yo-maailmasta irti ilman koodeja, jos oma sim on kotimaailmassaan... mut katotaan mitä tulemaan pitää, postaus on niin alussa vielä :D (Tosin nään vikaa kuvaa tästä kommentoinnin lomasta ja se ainankii NÄYTTÄIS vielä asuntolalta :DD Mut pelissä oot tietty jo menossa ties missä asti joten saatto olla alkunjaankin turha neuvo :D)

   Aaaaaa noi ilmeet ton mehutynnyriepisodin jälkeen XD

   Oh bugger, miun tee loppu just :( No, ei voi mitään :D

   En kyl ikimaailmassa ottais mukaan roskiksesta löytyviä NENÄLIINOJA.

   Nyt aloin miettii, et onkohan karaoke simssissä piilotettu taito, vai laulaako simit ikuisesti huonosti :DDD

   Omg nuo teatterin jälkeiset kuvat XD

   Firepit... öööööööö. Ei se kyl takka oo, eikä kokko. No kiitos nyt se sit häiritsee myös minuu XD

   Ääääää mikä ton ihmissuden ongelma oikein oli??? :::D:D:DDD:D:::Dd.d.DDD

   Nojoooo ja yks näköjään unohti kaikenlaiset puvut kotiin ::D

   Esterihän se siellä myös :DDD Tosin, meikäläisen pelin Esteri on vähän eri näkönen koska olin epätoivonen ja piti muokata vähän :DD

   Nope, ei korjattu ei. Ja joskus simit jää jumiin tonne luistelukehään, ne vaan luistelee loputonta...kehää :DDD Muistaakseni Mikke oli yks uhri, resetointi vaan autto.

   Tänään taitaa olla pyykkipäivä. EI LUOJA TUKEHUN XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   ::DDDDDdd aaaaa haluan simit yliopistoon, toi kaaos luo niin mainiota tilannekomiikkaa aina XD

   Onks Kieranilla nettideittiprofiili? Ite unohan aina poistaa sen simeiltä, tosin en siltikään oo varma, vaikuttaako se noitten treffipuheluitten yms. määrään. Ei välttämättä.

   Mitä murretta "hyppööllä" on? :D En oo kuullu ennen mut jostain syystä tajusin suunnilleen, mitä sillä tarkotit. En tiiä sanotaanko näin vaan meilläpäin vai kaikkialla, mut ite oon kuullu tosi usein sanaa "viihteellä", tosin se tarkottaa lähes aina sitä et ihmiset on ollu jossain, jossa ollaan alkomahoolin kanssa tekemisissä. Itte absolutistina siis en tuota juurikaan käytä, ku en käy muutenkaan about koskaan missään :DD

   Eih, nyt se jo loppu! No, pitää nyt tutkailla tarkemmin tota snap-juttua postauksen alusta, jäi nimittäin kiinnostamaan! Ja onhan tässä nyt aikaa, ellei väsymys iske niin et on pakko ottaa päikkärit. Aivot ei herää koskaan kunnolla ennen puolta- tai iltapäivää.

   Poista
  4. Ja jätän nämä rikkinäiset kommentit vaan tähän koska naurattaa XD Mut ainankii toimi nyt </3

   Poista
  5. Voi apua ku blogger taas trollailee :DDDDD Onneks säki oot vissiin (hyvästä syystä) vainoharhanen ja kommentti oli jossain muualla talles tällästen tilanteiden varalta.

   Sellanen kysymys vaan et miten voi valvoo _vahingos_ 24h XD Paitsi jos tosiaan hyvä peli kesken nii sitte ymmärrän.

   Oot hyvinki voinu puhua noista jossain postaukses, mut koska just sillon mulla ei ollu mitään ongelmia nii enpä sitte laittanu talteen... Mut toivottavasti tosta snap-putsauksesta on sullekki apua! Mä luulin et 450 megaa oli paha ku vertas mun toisen vanhan tallennuksen 200 megaan mut JUMANKAUTA 2,12 GIGAA :DDDDDD Ja 9 vuotta, ei voi muuta ku ihailla. Vaikka peli yrittääki parhaansa mukaan pistää hanttiin :)))

   * * *

   Ei helkkari totta, en ees tajunnu miten jäätävää side eyetä toi äijä tuolta heittää :DDDD

   Joo sähän jossain postauksessa mietit sitä et kotimaailmaan kutsutut simit on vissiin niiden oikeiden kopioita, nii päätin jo sillon et Manisha otetaan kyllä vaikka väkivalloin mukaan jo yliopistolla. Väkivaltaa siinä sitte loppujen lopuks tarvittiinki, koska ei yo-simejä voinu pyytää muuttamaan yhteen ees niiden omassa maailmassa... Tästä lisää ens postauksessa, mut kiitokset sulle joka tapaukses koska muuten mullaki ois jääny jotain klooneja juoksentelemaan ympäri tallennusta :D

   rip tee </3

   Mun mielestä karaoke on nimenomaan piilotettu taito, mut en kyllä oo ikinä kokeillu kasvattaa sitä. Muistan vaan et luin joskus wikiä ja siellä huomautettiin et karaokelaulu ja laulajanura ei liity mitenkään toisiinsa, eli simi voi olla jäätävä popstara ja silti paska karaokes... Ja se ärsytti :D

   Mä mietin kans kaikki hemmetin kokot ja grillipöntöt läpi mut ei mikään kuulosta oikeelta! Tää on se pahin ongelma englanniks pelaamisessa XD

   En ikinä saanu tietää, se vaan kävi yhtäkkiä kimppuun :DDDDD Sama tapahtu itse asias täs vähän aikaa sitte uudestaan, en oo varma kuvasinko mut joku randomi rupes vaa läpsimään out of nowhere, muistaakseni vielä kesken keskustelun. Ehkä Kieranilla on vaan lyötävä naama XDD

   Joo muistelinki et eikös se sun Esteri oo blondi. But we do what we gotta do, ku sähän halusit Emilylle vaaleet hiukset :D

   Voi huoh... Kiva EA ku jätit meille ihan ehjän pelin ennenkä siirryit kehittämään nelosta :):):):)

   Yliopisto on kyllä ihan omaa laatuaan tilannekomiikan kannalta XDD

   Ei sillä oo, enkä oo muuten tainnu ees kokeilla koko nettideittailua koskaan. Ja jos on ees pieni mahollisuus et se tuottaa vielä lisää treffikutsuja nii en kyllä koskaan kokeilekkaa :DDD Kieranin ongelma tuntuu olevan et sillä on ihan liikaa kavereita ja muita tuttuja... Ja loput käyttää telepatiaa, niinku toi palokuntalaine.

   Etelä-Pohjanmaata ainaki, en tiiä onks sitte käytös muuallaki. Hyppööllä on suht "vahva" murresana et aika vähän täälläkää enää nuoremmat käyttää, mut mun suku on niin peripohjalaasia maajusseja et puhun itekki välillä aika vahvaa murretta. Ja näköjään lipsahtaa joskus tekstiinki vaikka yritän ihan ymmärrettävyyden takia sensuroida itteeni xD Tota "viihteellä" oon kans kuullu joskus, mut se on omaan korvaan jotenki virallisen kuulonen. En tiiä, murteet on mielenkiintosia :DD Mä oon kans tosi kotihiiri, ja vaikken täys absolutisti nii en myöskään mikää alkoholin suurin ystävä, et ei munkaa oo koskaan tarvetta noita sanoja ittestä käyttää :D

   Mullon seuraava postaus jo puoliks kirjotettuna eli et välttämättä pääse musta kauaksi aikaa eroon XD Tosin nyt ku menin mainostamaan nii keskittymiskyky painuu kumminki johonki siperiaan ja sitä saadaan taas ootella muutama viikko :D We shall see.

   Poista