keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Täyttä elämää

Havahduin joskus kesällä siihen etten ollu kokeillu vielä puoliakaan TE:n (Täyttä Elämää) toiminnoista, joten tein Fabianit ihan vaan sen takia et saisin vihdoinkin testattua esim. mielikuvitusystävää. Kuvia on ihan runsaasti, vaikken paljoo oo vielä pelaillukaan. (Oonko jotenkin hidas pelaamaan? Saattaa tosin johtua siitä, et mun simit elää joksikin 160-päiväsiksi...) Nää kuvat on niin randomeita, etten ees keksiny kaikkiin (*kröhm* melkein mihinkään) järkevää kuvatekstiä :D Mut no, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.


Täs koitin vissiin saada aikaan jonkinlaista perhepotrettia... Kyllä siitä nyt ainakin perheenjäsenet näkee, mut muusta ei sit puhutakaan. Mies on Jaiden, nainen Katia ja taapero Samara.



Isin kanssa iltalenkillä :}



Samara ja sen mielikuvitusystävä (!!) Cookie :3


Jostakin kumman syystä tykkään ottaa kuvia näistä rattaista.


Vesiliukumäki on kovassa käytössä.



Leipää!


Oonko ainut jonka mielestä Samara on ylisöpö? ;}


Vielä lisää rataskuvia.



Kuoppien ja mutkien kautta saatiin uus jäsen taloon. Tyttö sai nimekseen Sierra.



Aamuinen lukuhetki.


Pönttööö!



"Mitä kyyläät, amppari?"


Jostakin ihmeen syystä sorrun aina räpsimään tosi paljon... tällasia kuvia.


Samara & Cookie


Joo vaihdoin tos välis seinien ja sohvan kuviointia kun huomasin etten tykkää niistä kummastakaan xD


Leikin moveobjectsilla. Oikeesti sen pitäis vaihtaa vaatteita, mut siirsin sen pois 8)



Niskat katki.



Ei näyttäny vaimon oksentaminen kivalta (ei ainakaan perheenlisäystä oo tulos, ei ;]). Huomasin muuten et tos ekas kuvas näytti jääneen seinät alas o____o' En ees muista koska niin ois viimeks käyny, oon sen verran tarkka siitä et niiden on aina pakko olla ylhäällä vähän vähemmänkin tärkeitä kuvia ottaessa.


Noiden kuuluis sit olla kengät.



Nää maisemakuvayritykset ei kuulu tähän mitenkään, mut satuin törmäämään niihin niin oli pakko laittaa. Samasta perheestähän ne kumminkin on.



Ja näihin traagisiin kuviin onkin hyvä päättää :D

Yritin äsken mennä pelaamaan tällä perheellä, mut kappas kappas, tallennus alko vissiin tiltata samalla lailla kun yks toinenkin tekee. Kun peli lataa sitä, musiikki pätkäseekin pari kertaa poikki ja peli alkaa valittaa että lakkas toimimasta. Se toinenkin perhe on mulle tosi tärkee, ja mulla on se vieläkin tallessa. Mikään ei oo ainakaan siihen auttanu, mut kattoo nyt sitten miten tän tallennuksen kohalla käy... ;(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti